Megerősítette pozícióját a Windows 7

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"azóta rengeteg géprõl kellett leszednem"
Miért kellett azokra a gépekre egyáltalán feltenni?

Nekem igazából kb winXP óta nincs probémám a windowsokkal. Vistával sem volt és most a win7-el sincs. Mondjuk jó ideje leszoktam a dzsunka szar "gazdaságos" konfigurációk alkalmazásáról, mert az ember általában a legjobban a saját kárán tanulja meg, hogy az olcsóbb néha drágább...

"ja az egyél szart, több millió lény nem tévedhet meggyõzõbb 😄"

Egyél te szart paraszt gyerek ha 1 % nálad több millió ember akkor szerinted 95% hány százmillió meggyõzõbb.
Mellesleg nem szóltam le a drágalátos Linuxot csak kár hogy az isten király op. az otthoni gépeken elenyészõ mértékben használják ja ez tény persze ettõl még lehet jó meg minden de az is biztos ha valaha el akar terjedni széles körben akkor még van min fejleszteni.
"ennek az az oka, hogy a Linux ot meg kell tudni tanulni kezelni átmegy linuxra

Nos egyszer a Wind. is meg kellet tanulni kezelni még ha már ez alap akkor is.

"De aki egyszer átmegy linuxra az soha többet nem fog visszajönni Windows-ra."

Ja kivéve ha játszani akar meg ilyen apróságok.
ja az egyél szart, több millió lény nem tévedhet meggyõzõbb 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

ennek az az oka, hogy a Linux ot meg kell tudni tanulni kezelni. De aki egyszer átmegy linuxra az soha többet nem fog visszajönni Windows-ra.

Én is felraktam az elmúlt év során számos win 7 de gond nem volt velük bár az is igaz hogy mindegyiket ebben a században gyártották.
Hát nem tudom de nekem ez az 1% nem tûnik túl meggyõzõnek.
Palinko
jah a gyártók tekernek drivereket írni a régebbi cuccokra, gondolom vegyél újat felkiáltással...
Tinman
Az eddigi legjobb Windows az XP.

Sajnos fél éve még én is a Win7 rulz emberek táborát gyarapítottam... azóta rengeteg géprõl kellett leszednem, egészen elképesztõ inkompatibilitási hibák, vagy egyszerû eszközillesztõ hiányosságok miatt.
És itt nem 2 gépet/év kell elképzelni, hanem 3-4 gépet/nap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az eddigi legjobb Windows a Windows 7. Ellenben a Linux még mindig jobb

Narxis
Windows 7 POWA!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szegény pingvines rendszer. :S
Mondjuk szervereken teljesen más a sztori.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

← ElőzőOldal 2 / 2