A tervezettnél tovább marad távol a Doktor House főszereplője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azért nem teljesen igaz. A karaktere nem passzolt bele a "fõáramba", pont a karakter jellege miatt, mert nem vette fel House játékait, kimaradt belõle. Ezért nem is olyan érdekes, érdektelennek is tûnhet. De jó ellenpont volt.
A mostani történetvezetésbe tényleg feleslegessé vált egy ilyen típusú karakter, ezért (Olivia személyén kívül) nem zavaró 13 hiánya.
A mostani történetvezetésbe tényleg feleslegessé vált egy ilyen típusú karakter, ezért (Olivia személyén kívül) nem zavaró 13 hiánya.
Már pedig nélküle a 4. évad után elkaszáltam volna.
Nézõpont kérdése, kinek megtévesztõ. Én tudtam, mirõl van szó. Amúgy egy testcserés romantikus komédia miatt nagyon nem kéne kimaradnia...
Abs. nem tett hozzá a sorozat színvonalához, k. érdektelen karakter.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ennél leljebb már nem csúszhatsz Vikikém! Gratulálok! Valamibõl élni kell, de úgy látszik élni kell valamibõl, neked mindegy milyen áron...😊😊😊😊hülye ..szfej
Most, hogy két év jelenlét után végre bekerült a fõcímbe, szinte nem is fog szerepelni az évadban. 😊
Simán behozhatnának helyette egy másik szépséget, akár még House fölé is helyezhetnék, úgyse akarja senki elvállalni a supervisor-ságot.
Simán behozhatnának helyette egy másik szépséget, akár még House fölé is helyezhetnék, úgyse akarja senki elvállalni a supervisor-ságot.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Mondjuk ez várható volt.
Olivia akkor sem hiányozna, ha sosem térne vissza a House-ba. "Ez van."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerintem EGYETLEN PERCIG sem volt és lesz távol a sorozat FÕSZEREPLÕJE, azaz Hugh Laurie!!!
senkinemertemmit.blog.hu
Én is tartom, hogy szar a cím, a szokásos megtévesztõ.
Szerencsére most tudtam, hogy Olivia Wilde tervezetten távol marad, így most nem húztak be a csõbe, hogy kinél csúszik tovább a dolog.
Szerencsére most tudtam, hogy Olivia Wilde tervezetten távol marad, így most nem húztak be a csõbe, hogy kinél csúszik tovább a dolog.
Erre most én is azt mondom, hogy szar a cím. Nem a fõszereplõje marad távol a sorozatnak, hanem az egyik fõszereplõje... Hiába, vannak, akiket nem fog meg a magyar nyelv szépsége.
Én is azt hittem, hogy Hugh Laurie hiányozni fog, mert ö tényleg hiányozna a sorozatból 😊 szép ez a nõ meg minden, de beraknak egy másik csinibabát oszt jovan 😛
Ismét egy félrevezetõ cím... Grat.