Egy részes sikercímek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Capcom is the best!
De mind közül a legjobb a Blade of Darkness!!!
Hozzá hasonlítható középkori külsõ nézetes kaszabolós játékkal nem találkoztam.
Örök kedvenc, most is kijátszottam 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Abban viszont egyet kell értenem pár elõttem szólóval, hogy vannak olyan játékok melyeket vétek (esetleg nem is lehet) folytatni, hiszen a sztorijuk alapján egy kerek egészet alkotnak önmagukban, megfelelõ lezárással vannak megspékelve.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Stubbs the zombie rettentõ szórakoztató játék, csak ajánlani tudom. Tömény humor, és nagyon jó játékmenet, szerintem nagyon egyedi játék.
Vagy esetleg Codename Outbreak, vagy Citizen Cabuto 2-t
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Tudom, valamit baszódnak a játékokkal, hogy mûködjön az új gépeken és oprendszereken, de az nekem nem ér pénzt, inkább baszódok vele egy órát, de megoldom ingyen ugyanazt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ööö, inkább a TR egy erõsen továbbfejlesztett FB klón. A TR elsõ része 1996 végén jelent meg. A FB meg több, mint egy évvel elõtte...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Zenéket külön meg is lehetett hallgatni normál cd lejátszóban...
Mai minõségben akár egy remake-et is szívesen vennék, de egy outlaws2 se lenne kutya.
...na, bilibõl kéz kivesz...
meg Freelancer
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Amennyire emlékszem fényévekkel volt szebb a Quake vagy a DN grafikájánál, csak éppen "rajzfilmes" volt. Mai napig az egyik legjobb Western játék, és anno a szakadékba nyíló barlanból lenézve tényleges szédülést okozott nekem a mélységérzet és a süvítõ szél hangja.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Baldur's Gate-ben kb kiegyensúlyozott volt a dolog, meg nem volt kritikus a szöveg, át lehetett ugrani. Siker lett.
Tormentben sok a sztori, szerintem pont ezért jó, agyatlan birka tömeg szerint ezért szar, bukás lett.
Icewind Dale-ben "tanultak a hibából", minimalizálták a szöveges részeket, én emiatt igazán nem is foglalkoztam vele, de az is sikeres lett.
Hát, így hal ki a sztori a játékokból. Ha nem egyszerû, mint a faék, akkor átlag amcsi vérpisti nem fogja fel. Haverjának már úgy adja elõ, hogy az egy szar, haverja már nem veszi meg. Kiadó meg azt látja, hogy a retardáltnál magasabb IQ-t igénylõ címek nem fogynak, így nem is készíttet több ilyen játékot.
Lásd még konzolok és az agyatlan hent konzoljátékok népszerûsége.
Szar ez az egész. Egyre többet retrózom ilyen játékokkal, meg keresem az indie fejlesztõk garázsprojectjeit. Egy Mount&Blade-ben vagy egy Dwarf Fortressben több eredeti ötlet és játékmechanikai összetettség van, mint az elmúlt 5 év összes AAA játékában együttvéve.
Nem tudom mi lehetne a siker záloga, ha nem ez...
Ja, hogy a finoman szólva igénytelen közönség rosszul reagált rá, mert túl magasra tette a lécet a két soros párbeszédû, agyatlan hentelésre kihegyezett társaihoz képest? Hát istenem, õket minõsíti a dolog... 😊
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
(vagy egy tutoriált, hogy hogyan lehet szóra bírni win 7 x64 alatt <#idiota>#idiota>)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Emlékszek a demóikkal is 10 órákat elvoltam 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
...
Asszem a 'Paradise Cracked' volt, amire gondoltam. Az kavarhatott be, hogy ezeket én egyszerre töltöttem le anno, és egyikkel sem játszottam a megnézésen túl.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Amiga: Breathless, vagy Lionheart
Te milyen játékot néztél? :-) Ez a Psi Ops:
http://www.youtube.com/watch?v=0vFQmJNibQE&feature=related
Amúgy én a Clive Barker's Undying-ot sajnálom hogy sosem lett folytatása. Pedig az EA állítólag még belekezdett, de aztán inkább jött a NFS-ek és egyéb szutykok áradata...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Néhány ezek közül igazi kult klasszikus címmé vált, ha lett volna folytatásuk (ami egész egyszerûen TELJESEN BIZTOS, hogy szarabb lett volna), az elhomályosítaná az elsõ részt. Volt már erre példa.
Nem mellesleg jópár cím ezek közül teljes, kerek, és kvázi folytathatatlan sztorival rendelkezik. Full Throttle-ban megoldottuk a gyilkossági ügyet, meg megmentettük az utolsó igazi choppereket gyártó gyárat. Hová lehetne ezt folytatni? Hagyjuk már. Torment ugyanez. Leszarom a masseffectes csillivillit, az a játék még ma sem túl csúnya, most nyár elején szedtem elõ, viszont a sztorit úgy mégis, hogy lehetne folytatni?
Oni meg, úgy õszintén, ki a tökömnek hiányzik? Olvastam a kritikákat, mindenki el volt tõle ájulva, én kb fél óráig bírtam idegekkel, agyatlan unalmas szar volt. Erõs a gyanúm, hogy azok a pozitív kritikák kicsit hátszéllel íródtak...
A Freedom Fighters "folytatása" a Kane&Lynch.
A Psi Ops tök jól hangzott leírások alapján, de aztán amikor megláttam, hogy körökre osztott, és hogy ez a körökre osztottság nem csak csatában, hanem csak úgy az utcán sétálgatva is bejátszik, akkor azonnal kapott egy uninstall-delt.
En szemely szerint 1 akarmilyen grafikaval megaldott folytatast szivesen vennek...atyaisten mekkora rpg ez a jatek...(sosem felejtem el 1. alkalommal jatszottam,kijutottam a hullahazbol es feltettem 1 kerdest 3x 1 morcos demonnak..jujj, de szajon vagott😄)
*szipp* *hüpp*
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A csapat alapú akciójátékban egy négy fõs elit rohamosztagos csapat egyik tagjaként kellett különbözõ feladatokat végrehajtanunk."
Pontosabban a csapat parancsnokát irányítod, ráadásul a csapat többi tagja mind egyéniség. Olyan jó szövegek vannak benne.