221
FSV Mainz 05
-
IXEMGabeo #101 lehet, hogy a bajnokin sok kihagyott helyzet miatt tette a padra a mester...remélem ez nem egy hullámvölgy. Magyar csatároknál sajnos gyakori -
#100 Jó reggelt!
Sajnos az első félidő elúszott és vezet az Aachen 1:0-ra. Basszus és ezek után Szalai nem is kezdő. Remélem második félidőben jobbak leszünk és tovább megyünk a 3. körbe. -
IXEMGabeo #99 nem rossz nem rossz:), úton a bajnoki cím felé:D -
Tominho94 #98 1-0-ra nyert a csapat a Leverkusen ellen, és mivel a Dortmund csak ikszelt, így 2 pont előny van. :) -
IXEMGabeo #97 nézi vki most a Leverkusen elleni meccset? megy az Eurosport 2-n -
#96 az a baj én se:D
-
IXEMGabeo #95 az a gond max tippeket tudok adni, próbálkoztam PS5-el, de rohadtul nem értek hozzá és nincs is türelmem foglalkozni ilyenekkel...jöhet a bohóc felőlem:) -
#94 a Mainzi bohócot is be kéne rakni sztem. -
IXEMGabeo #93 mármint a backgroundra gondolsz?
Mainz címer az mindenképpen kell bele, meg lehetne mellé egy Bundesliga címert is, háttérnek focipálya a Mainzi szurkolókkal talán ahogy sálat lengetnek hátha van ilyen is...csak mint ötlet vetettem fel -
#92 Jó reggelt!
Hétfőn csinálok egy új bannert. Szalai is benne lesz! Próbálok jobb csapat logókat használni. A háttérképet ha van ötlet szívesen várom. -
#91 Nem tudom mert kép szerkesztővel csinálom a bannert. Esetleg ha valaki ért a programozáshoz lehet be lehetne állítani.
Viszont ha jönnének elképzelések és küldenétek képeket vagy linkeket lehetne jobb a háttér minősége. -
IXEMGabeo #90 nekem bejön:) nincs olyan banner amely mindig autómatikusan váltja a csapat címereket? gondolok itt mindig a következő meccsre/csapatra...van egyáltalán ilyen váltási lehetőség szted? -
#89 és aztán kaptak egy 7-est a stuttgarttól szóval:D
-
#88 Kicsit homályos,és Szalai-nak jobban örülnék rajta (én még ilyet sem tudok csinálni),de amúgy nem rossz. -
#87 Jó reggelt!
Késve bár de törve nem.... Sikerült valamit alkotnom nem a legjobb.
-
#86 Vasárnap megy a csapat a Gyógyszergyárosokhoz.Nem lesz egy séta galopp.Bár a Borussia Mönchengladbach is idegenben szórt egy hatost nekik. -
#85 hát a st paulinak én rég régóta követem a játékát és már kb 3 éve is ezt játszották amit most akkor még a bl2-be.
ráadásul annyira nem is erősödtek nevekkel.
-
IXEMGabeo #84 hát ja, minden a kispadon fog múlni, és mondták is hiába idős csapat a Hamburg jócskán jobb a cserepadjuk, mint a szintén rutinos Mainznak...csak az a különbség, a Mainz kispadján lévő Öregek nem annyira képzettek, mint a Hamburgnál Demel, Pitroipa, Castelen és a többiek...
St Pauli egyértelmű új befektetőt találtak ők is, de még közel sem olyan erős a keretük, ők a tipikus feljutott csapat, akik baromira fel vannak spanolva és szép eredményt érhetnek el, aztán ki tudja jövőre megint kiesnek a barnák...itt a Mainz nagyon wtf és meglepetés, a játékukon látni, hogy baromira jók, önbizalommal tűzdeltek és csak bízni tudok benne, hogy ez a vereség nem lesz hatással rájuk...
Schalke, mint örök 2.? sosem lesznek bajnokok:D hiába Magath abból a csapatból nem lehet többet kihozni...Stuttgart pedig mindig ezt csinálja max EL:D:D
Dortmund, Mainz, Bayern esetleg a Hamburg...ő közülük lesz a győztes, de természetesen az ép ésszel gondolkozó ember is rögtön inkább a Bayern, Werder, Hamburg hármast mondaná hagyományosan...én azért a Dortmundot odaveszem Kloppék most értek be igazán... -
#83 mainznak inkább msot jó a csapatöszhang.
a 3 ember közül Holtby a kulcs ő nagyon jól játszik.
Most az a legfontosabb hogy Holtbyt szépen be kell hívni a német válogatottba:D
Nehogy angolok lecsapjanak rá:D
-
#82 Háát, ezt megcáfolnám.
A mostani Bundesliga ahogy van szeszélyes.
Ha azt nézed a hamburg még elég egyenletesen és jól is játszik.
mondjuk Gladbach,stuttgart-ot nézd meg miket művelnek fordulóról,fordulóra....
Hoffenehim nem poén, hogy ott van a pauli meg egy jó középcsapat ami oda tud érni a tabella első felébe.
a poén a freiburg,mainz,hannover.
Dortmund is simán jó a tabella első felébe.
tavaly is a stuttgart meg bréma hinan jött fel:D
ebbe az évbe meg az egész káosz, tehát azt mondom h még a schalke is lehet bajnok:D
de a kis csapatok sztem le fognak esni majd mert nekik nem elég hosszú a kispad, mint a mainznak se az.
-
IXEMGabeo #81 meglátjuk, de egyenlőre még mindig eléggé elvannak húzva a többiektől a Dortmunddal együtt és azért tetszetős focit játszanak, (Schürrle, Holtby, Szalai hármas rohadt jó) minden attól függ mennyire lesznek e sérülékenyek, mert azért azt elismerem nincs akkora cserepadjuk, mint a Bayernnek meg a többieknek...ez a Mainz ici picit a 2009-es Wolfsburgra is emlékeztet (misimovic-Dzeko-Grafite) hármas 1-1 az egyben ugyanaz...úgy látszik manapság egy hármas tengely aranyat érhet...Hoffenheimnél is bevált 2008 körül (Ibisevic-Obasi-Salihovic [Eduardo]) olykor, 1 kiesett sérülés miatt közülük és lám még kupa helyre sem értek oda év végére...tehát a Mainz csak akkor lehet bajnok, ha végig bírják erővel, ésszel és nem lesz egyetlen sérülés sem a csapatban, dehát ezek nem könnyű dolgok -
#80 A Mainz nem hinném, hogy bajnok lesz és ezt nem a mai vereségük miatt írom. -
IXEMGabeo #79 és ráadásul a végén esett a gól, eléggé a Hamburgra jellemző módon...döntetlennek kellett volna lennie, de ilyen a foci sajnos, figyeld meg olyan szeszélyes ez a bundesliga, hogy a kövi héten ki fog kapni a Hamburg:D
azért milyen poén már, hogy St Pauli, Hoffenheim, Freiburg, Hannover féle csapatok a tabella első felében és még ráadásul a Dortmund, mely 8 év óta nem vezette a tabellát, ők vezetnek...úgy érzem továbbra is, hogy a Mainz, Bayern, Dortmund esetleg a Hamburg lesz esélyes a bajnoki címre...Bremen, Leverkusen, Wolfsburg túl sok pontot szórnak el, Schalke, Stuttgart nagyon le vannak maradva kizárt, hogy bajnokok lesznek. Hoffenheim pedig egy sötét ló sosem tudod, mikor játszanak jól:D vagy sokat lőnek vagy sokat kapnak, szeszélyesek. -
#78 Jó reggelt!
Sajna nem láttam a mérkőzést, de most sikerült végig olvasnom az nemzeti sporton, hogy is zajlott a játékkép. Nem is tudom mit mondjak. Kár azért az egy bekapott gólért. De így is nagyon jól indult a szezon remélem ez nem veti vissza a csapatot.
(Holnap vagy Hétfőn ha lesz időm elkészítem a képet.) -
Tominho94 #77 Sajnos megszakadt a nagy sorozat, így az egyedüli rekordátvétel is kútba esett, de sebaj..
Jó lesz ez a szezon még. :) -
#76 hamburg is lőhetett volna gólt.
amúgy elég jó csapat.
egyik legjobb keretű msot a bundesligába.
-
IXEMGabeo #75 jó most a meccs alapján a 90. percig nem ezt mondtad volna, a védő óriásit hibázott egyébként tiszta öreg csapat a Hamburg, a gól pedig itt is ott is jöhetett volna ezen a meccsen...következőleg meg majd kikap az utsótól a Hamburg mivel szeszélyes csapat
amúgy ez a Holtby gyerek nagyon ügyes, tetszett az úgymond Zidane csel amit csinált -
#74 mondtam én h a hamburg megállítsa őket.
-
IXEMGabeo #73 mocskos alibi focit játszó Hamburg... nem érdemelték meg akkor inkább döntetlen... -
#72 0-1
guerrero -
IXEMGabeo #71 félidei eredmény 0-0 egyelőre -
#70 Hamburg sztem már megállítása őket:D
-
#69 Nem lesz könnyű szülés,de bizakodom! -
IXEMGabeo #68 el kell verni a Hamburgot nincs mese:) -
#67 Jó reggelt!
Ma újra indul a bundesliga következő fordulója! Szombaton meg 15:30-tól Mainz mérkőzés! Sajna én dolgozok de majd ha sikerül követem az netten a meccset. -
Zenszkij #66 LOL. Rém izgalmasak az olasz bajnokik :). -
IXEMGabeo #65 pedig évek óta a legizgibb a bajnokságuk, tele vannak szebbnél szebb stadionokkal és a nézőszám is fantasztikus, a fegyelmezettségük és a hangulat is megvan náluk..imádják a focit a Németek személyszerint én sokkal jobban szeretem, mint az Angol bajnokságot, ami már évek óta unalmas és elég rossz meccsek vannak, sőt egyre több stadion foghíjas már náluk is és a kiscsapatok nem olyan szívósak mint itt...Olasz és a Német bajnokság jelenleg a legjobb, a Spanyolt alapból bírom, mert technikás foci van ott és a játék a lényeg...Olaszt meg azért, mert jó meccsek vannak legalább is 2009-10-ben jó volt. -
#64 eleve a német csapatokat nem igen favorizálják itt a fórumon:D
bayernhez is ír vagy 5 ember pedig ők a legnagyobbak németországba.
-
IXEMGabeo #63 ne tőlem kérdezd én már nyitottam Herc topikot és még mindig kiscsapat;)
amúgy rengeteg német klubnak nincs topikja, kevés kiscsapatnak nyitottak az az igazság. az emberek akkor szurkolnak igazán egy csapatnak, mely ott van élen, ahol ismertebb játékosok vannak és általában győznek...én még mindig nagyobb dolognak tartom egy jóval kisebb csapat sikerét, egy anyagilag jobban álló, sztárokkal teli gárda ellen... -
#62 attól még lehet topikja a MAINZNAK, CSAK AZT NEM ÉRTEM MIÉRT NEM A NAGY SZÉRIA ELŐTT NYÍLNAK EZEK?
bcos a caps lockért.