221
FSV Mainz 05
-
IXEMGabeo #61 én leírásom után simán levonható volt a konkluzió, ezért volt felesleges azt írnod, hogy "senki" nem közölt semmit a topikban...holott ez nem igaz, mert leírtam a Mainz sikereinek előzményét és, hogy milyen rekordot állítottak be a Bayern és a Lautern után...nyílván mindenki felfogja ép ésszel, hogy a 8. győzelmük esetén egyedüli rekorderek lesznek;) tehát felesleges a vita, inkább nézzük a Német-Török meccset csáó:D -
Dean Winchester #60 hát ennyi erővel nem kellett volna neked se leírnod azt sem,hogy 7 mccset mert mindeki tudja , szal egyértelmű az is -.- -
#59 De itt vagy Te és meg említetted.:) -
#58 Ezt ki bannerba!
korrekt -
IXEMGabeo #57 vaksikám
#15...
nem egyértelmű innentől? -
#56 és említsük meg azért azt is h 7 forduló alatt 18x voltak eredményesek ennyit rúgott a dortmund is. Ez azért szép eredmény ha azt nézzük h a rekord bajnok bayern csak 5x talált be -
Dean Winchester #55 de abba fog maradni :D kb mint a hoffenheimnél...
ott voltak az első helyen egyből hoffenheim hírek meg weboldalt is készítettek, aztán leült a csapat és szinte semmi hsz nem érkezik a topicba.
itt is ez fog lenni :D mikor jönnek sorozatban a vereségek akkor a kutya se fog róluk beszélni.
pl. most sem említette meg senki,hogy ha nyernek még1 meccset akkor egyedüli rekorderek lesznek a szezonkezdést illetően! -
IXEMGabeo #54 persze most elsősorban a válogatott meccsek a fontosak...az én topikom is szünetel most:) ha elkezdődnek a Bundesliga meccsek tuti írok október közepén:D -
#53 De nagy a csönd. Látom hétvégi Európa selejtező miatt mindenki hanyagolja a bajnokságot és ezt a csapat topikot is. -
Tominho94 #52 Akkor a fő ok Ibisevic sérülése volt.. -
barcames #51 nem vagyok az!
de a hoffenheim 2 éve őszi bajnok volt utána meg... -
IXEMGabeo #50 miért vagy ennyire rosszindulatú? -
#49 "mainz az első 6-ban nem lesz benne..."
legyen igazad, én őszintén remélem:D
az h kihal hát elég sok kihalt topik indult mostanába be..:D -
#48 Az elsőben ne legyen igazad. A második pedig kizárt mert te is írtál ide, így lassan de biztosan mindig van hozzászóló a dolgokhoz. -
barcames #47 mainz az első 6-ban nem lesz benne...
topic meg ki fog halni:) -
IXEMGabeo #46 és akkor a Bayern is blamázik:D nincs stabil csapat, még eleddig a Hamburg és a Dortmund, azok akik nem égtek idén:D -
#45 Nem is az a durva, tavaly tavaly előtt azért ekkora káosz nem volt sőt, talán még soha bár nem tudom biztosan.
De idén egyszerűen szinte miden csapat egy szintre emelkedett.
vegyük a kedvencemet.
amikor a leverkusen otthon!! kapott egy 6-ost a gladbachtól amit utánna a stuttgart lealázott 7-0-ra.
2 fordulóra rá a stutgart kapott egy 5-öst a dortmundtól.
És akkor ezekre jön hogy a Hannover mit csinál ott, a Mainz mit csinál ott.
a schalke meg a stuttgart mit csinál ott...
-
#44 ha meg csak simán arra teszel,hogy melyik csapat vezeti október elején a bundásligát,akkor még gazdagabb vagy :) -
IXEMGabeo #43 érted ezt honnan a fenéből is tudnád...pont amikor megjön a gondolat, akkor be szoktak jönni a dolgok a múlt hét kedden pl az összes BL meccs eredményét eltaláltam volna basszus kaszálhattam volna tippmixen, de amikor megjátszom általában akkor bukok:D ez ilyen a szerencse forgandó sajnos... -
#42 Ha "csak" annyira vinné a Mainz mint a Hoffenheim az már nagy teljesítmény lenne.Löw nem hiszem hogy szóhoz jutna ebben a csapatban sajnos.
A német bajokiról meg annyit,hogy megfogadtam már párszor:nem rakok tippmixen bundesliga meccsre...Ennek ellenére el-el csábulok egy meccs erejéig általában és rendere ezeken úszik el a szelóm.
Ha a Mainzra tettem volna mindig szezonkezdés óta valószínű már gazdag lennék.
Mainz - Hoffenheim 4-2 H 2.30
Bayern München - Mainz 1-2 V 6.70
Bremen - Mainz 0-2 V 6.05
Mainz - 1. FC Köln 2-0 H 2.08
Mainz - Kaiserslautern 2-1 H 2.18
Wolfsburg - Mainz 3-4 V 5.90
Mainz - VfB Stuttgart 2-0 H 2.90
-
Tominho94 #41 Schalke meg Stuttgart kieső, Werder meg Bayern épphogy bennmaradóhelyen :)
Én egy jó formában lévő Herthát látnék még itt szívesen, lehetnének nagy rangadók akkor is. -
#40 sztem ebbe az évbe a bundesligába nincs semmi ami meglepő lenne már ezek után:D -
Tominho94 #39 Nem csak Te hidd el. :)
Sajnos szerintem előbb-utóbb visszaesnek, de azért egy EL helyre jók lehetnek. -
#38 azért én még ezek után is meglepőnek tartanám ha bajnokok lennének. Kicsit olyan most a Mainz mint két éve a Hoffenheim volt. -
IXEMGabeo #37 az a baj, hogy a Hoffenheimben is mikor feljutott a csapat, be sem tette Ramnick:D addig kellett amíg a másodosztályban volt a csapat...Löw mindig jó helyre igazol csak nem tudja kihasználni az adódó lehetőséget és mindig akkor sérült...viszont a fizetésére sztem ennek ellenére nem lehet panasz:O basszus amit keres jól jönne nekem itthonra minden gondunk megoldódna és értitek csak padozik -
Tominho94 #36 Hááát..
Nem tudom, most, ebbe a bombaformás Mainzba pokolian nehéz lesz.
Plusz a hosszú kihagyás után újra formába lendülni, de azért hajrá. -
#35 Vajon, hogy most felgyógyult Lőw a sérüléséből be tud kerülni a kezdő csapatba és két honfitársunknak is örülhetünk? -
#34 Ma nem leszek a saját gépemnél így legközelebb talán kedden de legkésőbb szerdán tudok a képpel foglalkozni.
Majd jöhetnek az ötletek és megpróbálok valami frankót összehozni belőle. Nekem valami olyan is az eszembe van, hogy a szurkolói kép és egy másik mondjuk mérkőzésből való kép összemosása ami lehetne a későbbi háttér. Rá helyezve néhány általunk kiemelt játékos képe. Ez lenne az alap és erre helyezném el az aktuális forduló logóit, mérkőzés után pedig eredménnyel kiegészítve. Viszont ehhez kéne a bannerban elhelyezhető kép mérete.
(Általatok gondolt képeket linkeljétek be vagy küldjétek át üzenetben.) -
#33 Jó lett.:)Tényleg pár meghatározó játékos elférne rajta köztük Szalaival. -
#32 remélem meglesz minimum az 5. hely nekik,azis EL-t ér :) -
#31 Azért vagyunk itt többen is, hogy megoldjuk a problémákat. Karajjj is tud segíteni. -
IXEMGabeo #30 Noveski a csapat legrégebbi tagja, talán őt kellene beilleszteni:) utolsó sor jó ötlet, de sajna ezekhez a fajta HTML kódokhoz nem értek geo91, Mcfrost ők a profik ebben... -
#29 Egy jobb minőségű háttérképből megoldható a kicsinyítés. Sajna már ez is egy kicsit homályos. Játékos igen jó lenne rá. Talán Szalai, de más igen fontos tag is jöhetne rá.
Szerintem a topik neve lehetne egyben link is a hivatalos csapat honlaphoz. -
IXEMGabeo #28 ez a transzparens a stadionban állandó bannerként elmenne csak egy picit összébb kell húzni, mert a bannernek elég szűknek kell lenni...talán a kép mellé 1-2 játékost oda lehetne tenni... -
#27 Köszönöm a dicsérő szavakat! Sajna nem a legjobb, de bármi variálható rajta. Nem biztos, hogy a későbbiekben is ki kell írni az összes eredményt. Ha valakinek lenne jobb háttérképe azt szívesen használnám. Bárkinek bármilyen ötlete van azt vesse fel és megpróbáljuk megoldani. Jó lenne ha kialakulna egy koncepció és későbbiekben csak az aktuális fordulóra kéne ráhangolni.
(Nem vagyok valami nagy szakértője a rajzolásnak, de próbálkozok. Esetleg más is segíthetne, ha tényleg úgy érzitek, hogy a topiknak kell banner.) -
Tominho94 #26 Szép munka! -
#25 Gimppel készítem. -
IXEMGabeo #24 tegnap hozták létre kb a topikot:) már húztam 1-2 ember fülét, hogy kéne mégiscsak napjainkban egy úgymond ingázó Bundesliga csapatról van szó, akik idén nagyot alkotnak...
amúgy a Hamburg nem lesz könnyű, azok, ha kifognak egy jó napot még a döntetlennek is örülni kell:D -
IXEMGabeo #23 nagyon jól csinálod ezeket, mivel szoktad? PS-al?
azért egy Wolfsburgot idegenbe, Brémát és Bayernt idegenbe megverni nem sok csapat tudna a Bundesligában...arra leszek kíváncsi, ha mondjuk bajnok lesz a csapat mennyi divatdrukker jön ide:D idén nekem a Mainz, Hercules, és a Kaiserslautern is kellemes meglepetés -
#22 Jó reggelt!
Na érdemes volt ma is körbe nézni Sg-n hisz megtaláltam ezt a topikot. Remélem nem fog elcsendesedni és a felejtés homályába kerülni. Úgy gondoltam egy jó kis banner feldobná az indítást.
Ezt sikerült összehoznom meló alatt remélem indításnak jó lesz.