221
FSV Mainz 05
-
Azt már nem bírná el a szezon. Bár az angoloknál 20 vannak de ott nonstop megy a bajnokság. Nálunk az időjárás is közbe szol és nem tudnánk megcsinálni a szezont normálisan. -
sajnáltam is h a 2 kedvencem a düsseldorf és union berlin mellet ők nem tudtak felmenni:D
az lenne a legjobb ha 20 csapatos lenne a bl:)
-
Én a cottbust utálom:D
de a herthának fenn kell lennie.
én még mellé a 1860-t és a düsseldorf, de az 1860-t mindenképp szeretném fennt látni.
Kit ejtenék ki az jó kérdés.
a st paulit nem.
a köln-t azt tuti
gladbachot és nürnberget, de őket csak mert ki kell.
régebbena mainzal meg a freiburgal voltam így de msot ugye nagyon megy nekik szal nem kívánom nekik a kiesést.
-
Ja a Desden meg feljöhetne a másodba meg a Rostock is. -
Én a Cottbusnak is örülnék vagy ha a Hertha is vissza jönne! De a legjobb az lenne ha 2 év alatt mind ott lenne az első osztályban. Bár nem tudom kit ejtenék ki fentről. -
Hát remélem az eggyik oda fog vhogy keveredni a 3. helyre:D
-
Hát az se lesz könnyű. Düsseldorf a 11. míg az 1860 csak a 9. kevés a pontjuk de egy jó tavasszal talán még meglehet a rájátszás. -
Tavaly pedig közel voltak.
Ha már a düsseldorf nem jut fel akkor az 1860 feljuthatna:D
-
Hát ez van! De majd talán egyszer újra ott lesz az első osztályban. -
Kár h a Düsseldorf oylan pocsékul áll a bl2-be....
szivesen látnám őket az első osztályba -
Remélem a tavaszt is úgy kezdjük majd mint az őszt! -
Mivel a leverksuen csak 2-2 játszott a freiburgal így most fej-fej melelt 33 pontal álllnak a 2. helyen.
-
IXEMGabeo #169 4-2 lett a vége?
amúgy Szalai gólt lőtt és adott egy gólpasszt is...Schürrle is jókor volt jó helyen:) -
2:3 remélem behúzzuk már -
Kelleni fog ez a meccs mert máskülönben a leverkusen el fog húzni tőlük:) -
nem hiszem h hasznos embert tudnak igazolni, ez a csapat is azért oylan jó mert összeszokott.
minőségibb emberekre meg a mainznak nincs pénze, max lehet h igazol majd egy két olyat aki meglepetés szerűen jól beválhat vagy fiatal tehetség.
-
IXEMGabeo #165 sztem mi is (Mainz) fogunk igazolni...igazából a védelembe kéne nálunk erősítés, talán még egy tartalék irányító középpályás kéne, aki lát a pályán onnantól kezdve a BL-re is esélyes lenne a csapat...sok gólt kaptunk ott a probléma -
háááát,idén én a bundesben rajtuk kívül nem látok olyan csapatot,amelyik teljes mértékben megérdemelné a salátásat,de náluk is rövid a pad azért,és kérdés,hogy télen tudnak-e igazolni,és mennyire marad a formájuk tavaszra is. -
IXEMGabeo #163 azt kéne kiszámolni mi lenne, ha a Mainz minden második meccsét megnyerné -
Maiznak msot a leverkusen miatt kell leginkább félnie.
bár tény h a hannover és freiburg is stabilan ott van....
de ők nem hiszem h bírni fogják ezt a tavaszi szezonbba is. -
IXEMGabeo #161 Dortmund sztem bajnok lesz..erőteljes fiatal csapatuk van, jó edzővel...Leverkusen is már tavaly akár bajnok lehetett volna, de ők meg mindig elszúrtják.... -
azért az EL-hez is csoda kell majd,a Bayern tuti feljön,a Schalke tuti feljön,a Werder is irreális helyen van,meg ugye akkor még ott a Hoff,Dortmund,Hamburg stb...ezek mind nagyobb,és hosszabb játékerőt képviselnek azért. -
IXEMGabeo #159 az lenne szép, ha BL helyen végeznénk... -
Tominho94 #158 2-1-es zakó a Frankfurt ellen, lassan elkezdünk lecsúszni. :/ :S
A gólunkat Schürrle szerezte tiziből. -
Tominho94 #157 A BVB is simán nyert, 4-1 a 'Gladbach ellen, maradt a 7 pontos különbség. -
IXEMGabeo #156 nem lenne rossz:) Schürrle újra gólt szerzett, reméljük Szalai is beindul -
És a vége egy kellemes 3-0 lett! Csak így tovább be kell újra indulni a szekérnek. -
már 2-0 noveski szerezte a gólt -
Tominho94 #153 35.percben 1-0-ra vezetnek a srácok, Schürle lőtte a gólt.
Küzdős meccs, Szalai kezdőként játszik. -
Este jön a Nünberg -
szerencséjük van h a leverksuen nem tudott nyerni és így nem zárkózik fel a mainzra.
-
Tominho94 #150 Abszolút igaz, legalább az egy kapott szinte mindig megvan. Ez volt a probléma pl a Hannover ellen is, találtak egyet, Szalai, Allagui meg Schürle csak szenvedett elől. -
IXEMGabeo #149 ez hiányzott végre beindult a gólhenger:D:D ha a Mainz nem tud gólt lőni garantál a vereség, mert elég ritka ha megússzák kapott gól nélkül -
Tominho94 #148 Schürle, és Allagui 2-őt. Schürlének Szalai adta a gólpasszt. -
IXEMGabeo #147 juj végre nyert a Mainz...ki lőtte a gólokat? -
Jó reggelt!
Hát a fontosabb információk a mai mérkőzésről:
[b:]A kezdő csapat:[/b]
A fontosabb pillanatok:
Talán a nap felvétele:
-
nagy nehezen legyőzték 2:3-ra a viharcsapatot.
-
Bayern se a tabelle elején van.
egyszerűen kiegyelítettek az erőviszonyok, talán a bvb az eggyetlen aki ebből kilóg.
-
Schalke meg a Werder mitől lett ilyen szar hirtelen...? -
Hannover,Mainz,Dortmudn...és még sorolhatnám hirtelen mitől lettek ien jók?
őrült ez az idény ennyi:D