Az elmúlt 5 év legjobb játékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Crysis
Crysis Warhead
Dead Rising 2
Battlefield 2
Battelfield BC2
Call Of Duty 2
Half life 2 meg mindkét ep!
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
NWN2
HALO 2
Drakensang
Dragon Age
Fallout 3
Nehrim (Oblivion mod)
Witcher
Assassin's Creed 2
Spellforce 2
Red Alert 3
Star Wolves 3
UFO: Extraterrestrials
X3 Terran Conflict
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Risen
Mafia 2
GTR 2; EVO; Race;
Richard Burns rally
Rally Trophy
Boiling Point
The Saboteur
Mass Effect 1-2
UFO: Extraterrestrials (kicsit moddolni kell)
Fallout 3
Igazándiból mikor 2006-ban megjelent a TES IV akkor még nem voltak olyan gépek elterjedtve a játékosoknál, amik könnyedén lekezelték volna az egybenyitott tereket. 2008-ra ez már lehetõvé vált és nem a Nehrim az egyetlen mod amiben ez a nyitottság megvan. A TES motorja tehát igen szépen lekezeli, legfeljebb az adott konfiguráción nagyon szaggatni fog a játék. Ezen okból lett a városok lezárása berakva az Oblivionba. Így nem volt a korai idõkben ebbõl telejsítmény probléma.
A TES játékoknál egyébként ez egy tendencia, hogy a grafikájuk teljes kiélvezéséhez bizony néha éveket kellett várni mire lett kellõ teljesítményû gép/videokártya a piacon. Emlékszem erre még a TES 3 idejébõl ami a saját korában bizony elég szépen köröket vert a grafika terén bármire és a története is hangulatos volt.
A Nehrim esetében meg tényleg nincs kézzel rajzolt táj, csupán más algoritmust alkalmaztak a táj megalkotásakor és az Oblivionnal ellentétben itt igen nagy területek maradnak telejsen bejárhatatlanok (a magas hegyvidékek például ilyenek, de még akadnak elzárt területek ezen kívül is), amik tovább könnyítették a gép számára a megjelenítést mert ott gyakorlatilag egy sima barna talajtextúrán kívül nincs más. Amit ügyesen csináltak, hogy egyes tereptárgyakat és elemeket (például a fû) sûrûbbre vették, a fákat változatosabb méretben jelenítik meg (ugyanakkor ennek hátránya hogy sokkal több az egyforma fa), és megduplázták a szabadban kóricáló élõlények (és nem szörnyek) számát is, emiatt élõbbnek tûnik az egész összkép. De végülis éveik voltak rá és alapvetõen egy már meglévõ program grafikai elemeinek és lehetõségeinek 99%-át használták fel ehhez.
Mondjuk a Gothic sorozat engem sem tudott megragadni és számomra sincs benne a top 10-ben (mondjuk a TOP 50-ben sem), de ugyanígy a TES IV sincsa TOP 10-ben nálam, ami valahogy tovább lekötött.
Hogy azért ontopic is legyek:
Nálam az utóbbi 5 év játékai közül amik igazán megragadtak azok a Mount&Blade (Prophesy of Pendor mod miatt), NWN2 és küldetéslemezei (bár a Zehir már kicsit nyögvenyelõsre sikeredett), HALO 2, Drakensang, Dragon Age, Fallout 3, Nehrim (Oblivion mod), Witcher, Assassin's Creed 2, Spellforce 2, Red Alert 3 és küldetéslemeze, Star Wolves 3, UFO: Extraterrestrials.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A mesterlövész (bár az lehet 2004-es..)
Code of Honor összes része
S.A.S. Secure Tomorrow
Alcatraz
Shadow of Stalingrad
Battlestrike
\"Erről van szó!\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyáltalán játszottál a Nehrimmel vagy csak úgy fikázod, mint a Risent. Gondolm azzal sem játszottál túl sokat. Vagy inkább semmit...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ritka elfogulatlan baron vagy.
A Nehrimet nem tudom annyira felhúzni, mint a G3-at a mostani gépen. Ennyit arról, mi van szarul megírv és mi nem. Nem a G3 szorult arra, hogy "room" megoldással elgyen város, mert a TES motorja képetelen kezelni azt. Sebaj...
A CEP "csak" a játékémlény fokozására van, mert az eredeti nagyon könnyû és buta MI volt. Az AB + új MI + easy szint eszméletlenül jó egyensúlyt ad.
A TES harcrendszere elég prmiitjv. Ugyanis kell bele ügyesség, de elég vicces szinten. A G3 jóval "akcióorientáltabb" harcrendszerrel, de jóval gyengébb mágiarendszerrel bír. Ez utóbbi hátrányt senki nem
tagadja.
Az áltlad említett farkasos dolgo azt mutatja, hogy kibaszottul kurvára fogalmad sincs arról, hogy mit pofázol. Régesrég a múlté ez a hiba.
"- Automatikusan generált táj? Atyaisten... A G3 látszik és különösen a Nerimen, hogy milyen egy kézzel csinált szép táj."
Mellesleg érdekelne hogy ezeket a baromságokat honnan veszed. Ezt az automatilusan generált tájat meg a többi hülyeséget.
Elárulom neked hogy a Nehrim az Oblivion modja. Lehet hogy erõsen módosítva, de akkor is csak a modja. Korántsem csak a motorjuk ugyanaz.
Érdemes lenne beütnöd a Google képkeresõjébe a Nehrim és a Oblivion szavacskákat, érdekes dolgokat figyelhetnél meg. Például hogy a hõn szeretett Nehrimed textúráinak és objektumainak a 90%-a egy az egyben az Oblivionból lett átemelve, elég ha megnézel egy nyamvadt tájképet. A kövek, a növények, gyakolratilag az összes objetum és tárgy az Oblivionból van, még a lények egy része is.
Szóval ez a "a Nehrim önálló játék semmi köze az eredeti TES IV-hez, csak a motor ugyanaz" szöveged elég távol áll a valóságtól. Valójában a Nehrim semmi más, mint az Oblivion új fejlõdési rendszerrel, küldetésekkel és térképpel, néhány új tárgyal, objektummal és lénnyel. Csak a köntös lett más, a lényeg ugyanaz maradt.
De, hogy a Risenrõl gõzöd sincs az biztos. Ha jól tudom egyetlen egy patch jött hozzá és én 3X játszottam végig bug nélkül! Szóval csúsztatsz, de nagyon keményen.
A PB hogy szorult volna ki? G3 után jött a Risen, most pedig készül a Risen 2. ne felejtsd el, hogy a PB egy csapat, akik egyszerre egy játékon dolgoznak, míg a Beth több csapatból áll és egyszerre készítenek játékokat.
A minõség pedig mindenkinek mást jelent, a gothicosoknak a hangulatot és apróságokat, amik élettel telivé teszik a világot. Ez hiányzott az Obliból, mondom ezt úgy, hogy azzal is sokat játszottam, sõt a két kieggel is. Nagyon jó RPG az Obli, de szerintem minõségben nem egy Gothic.
Pedig a valóság éppen fordítva van. Nekem a Gothic3 ótvar minõségû, minden rendszeren gyengén futó és folytonosan szaggató motorjától meg az idióta küldetéseitõl(foglald el ez meg azt és közben öljél meg 300 orkot, a játék végigjátszása alatt levertem vagy 2000 orkot, marha életszerû) kell röhögnöm, meg a nevetséges harcrendszerétõl. Említhetném itt a nyolc harapásból álló, védhetetlen kombókkal támadó egyszerû fakasokat, meg a többi agyamentséget. A Gothic3 egy nagyon gyenge minõségben kivitelezett, és bugos játék, aminek a színvonalát ahogy hallom csak a közeledõ negyedik rész fogja tudni alulmúlni.
Risen még ennél is rosszabb, ott a fõküldetésszálban találkoztam végigjátszást lehetetlenné tévõ buggal, másfél évvel és a jó ég tudja hány patchel a megjelenés után.
Szóval nem kéne úgy csinálni, mintha a piranha bytes munkáinak minõsége megközelítené az Oblivion színvonalát, bármennyire elfogultak vagytok is a gothic széria javára. Jól jellemzi a piranha bytes munkáinak minõségét, hogy mára gyakorlatilag kiszorultak a videojátékpiacról.
Mindeközben a Bethesda olyan címeket alkotott az utóbbi tíz évben, mint a Morrowind, az Oblivion és a Fallout 3. Jelenleg az Elder scrolls 5-öt és a Doom4-et csinálják. Nem ugyanaz a szint.
Uncharted 2 - Among Thieves
God of War III
Red Dead Redemption
The Only One!
Az operációs rendszeren is túl...
Team Fortress 2
Left 4 Dead
Crysis
Assassin's Creed 2
F.E.A.R. (csakis az elsõ és abból is az alap)
Talán még a Civ5, azzal még nem játszottam eleget, hogy eldöntsem.
Az operációs rendszeren is túl...
Mass Effect 1-2
Gears Of War
The Witcher
HL2 és Epizódok (jöhetne már a 3...<#idiota>#idiota>)
Left 4 Dead 1-2
Assassin's Creed 2
Prototype
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Mass Effect 1-2
Dragon Age-Vérvonalak
★ 汤姆 李
Én nem játszottam túl sokat az eredetivel, de amennyit hallottam róla egy rossz vicc.
- Te szitnedhet igazított ellenfelek. Röhögnöm kell. Épp az az RPG lényege, hogy egy idõ után másra is képes vagy, mint új halként. Röhejes, hogy félistenként félistenszerû tolvaj és farkas jön szembe. Minden idõk legnagyobb gigalol baromásga.
- Automatikusan generált táj? Atyaisten... A G3 látszik és különösen a Nerimen, hogy milyen egy kézzel csinált szép táj.
A G3 / Risen szériához max grfikában ér fel és esetlegesen jobb fejlõdésrendszerben és sok kezelhetõ itemben / páncélban, segíti a változatos karakteröltöztetést. Minden más téren egy vicc a széria. A TES III-at sem bírtam ki...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Most csak ennyi jutott eszembe
GET OVER HERE!
am GTR1-2,Race😮n,GTL,Grid,Pes8-9-10 hirtelen ennyi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tényleg atom 😊. Csak volt valami mentési bizbasz aztán az vette el a kedvem de állítólag patchben javították.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TES IV - Nehrim (önáló játék semmi köze az eredeti TES IV-hez, csak a motor ugyanaz.)
Risen
Gothic III (CEP 1.7x-szel.)
Worms Realoaded
Battlefield Bad Company 2
Maffia 2
GTA 4
rFactor
NFS: Most Wanted
World of tanks
Trackmania Nations
Hearts of Iron II
... most így hirtelen.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Rome: Total Wars (Na jo ez mar 6 eves. 😄)
Star Wars: Knights of the Old Republic II
Mass Effect 2
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!