211
Ajánld Te is kedvenceid azoknak, akiknek \"kiesett\" az elmúlt 5 év!
-
Reg5 #171 Az 1 tényleg unalmas volt, azt én se vittem végig, de a 2 Oda és vissza voltam tőle :) -
#170 Republic Commando
Mass Effect 1
StarCraft 2 -
Caboose #169 Szerintem:
Fallout 3
Metro 2033
Összes S.T.A.L.K.E.R.
Red Orchestra Ostfront 41-45
Dragon Age
Assassin's Creed 2
És végül a Dead Rising 2, mert zombikat ölni jó! :D -
#168 AC 2-nél nehezen tudok jobbat mondani... :-) -
#167 Én meg eddig XFire szerint 220 órát játszottam az Assassin's Cred 2-vel, és még most nem unom. Számomra meg bűn lenne nem a legjobbak közé sorolni. És igen, amúgy nagyon jól ellentmondtál magadnak ebben a hsz-ben :) -
#166 pedig Te magad mondtad ki a kulcs szót. Szubjektív. Valakinek az volt a legjobb. Én magam nem szeretem a futurisztikus és horror játékokat. Ezért nem játszom velük, pedig sokaknak az ilyenek a legjobbak. Nem kell mindenkinek egy véleményen lenni. Pont ezért vannak a hasonló fórumok, hogy legyen miből meríteni az újaknak. Mennyi idő után punnyadna be a topik ha mindenki ua. az játékot írta volna? -
Zoliz #165 Mindenkinek az a legjobb amiért több tízezzret kiadott, mert éppen úgy volt kedve. Én k@rvára nem értem mit keres az Assassin Creed 2 az utóbbi 5 év legjobb játékai között. Ez az egész egy szubjektív és voltak sokkal, de sokkal jobb játékok az Assassin Creed 2 nevű akárminél, amit akárhogy is akartam, de képtelen voltam végigjátszani, mert olyan unalmasnak véltem. Ezt a játékot egyszerűen bűn a legjobbak közé sorolni. Mondom BŰN. -
#164 Nálam az elmúlt 5 év top 5 játéka a következő
--StarCraft 2 Wings Of Liberty
--F.E.A.R.///F.E.A.R. Extraction Point
--S.T.A.L.K.E.R. – Shadow of Chernobyl
--S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
--BioShock
-
bgabor #163 Szerintem a legjobb Prince of Persia volt, a legutóbbit például két óra játék után töröltem. -
Reg5 #162 Star Wars: Republic Commando, Rainbow Six Vegas 1, Prince of Persia 2008 (igaz sokan szidták de nekem tetszett). -
#161 Medieval Total War 2 Gold
Cod4
Dragon Age
Mass effect 1-2
BORDERLANDS
Mafia II
HAWX
Vegas 2
SC Chaos Theory
LARA CROFT and the GOL -
#160 mivel 5eves a gepem kb. :
-Call Of Duty 2
- -----||---- 4
-counter strike 1.6
-Alien Swarm(1hetig :D )
-gta san andreas - de jo volt multiban 2-3evig jatszani,warozgatni... -
#159 Team Fortress 2 :) bár most az új update megingatott:) -
#158 nagy játék az biztos,pláne magyarosítással :P -
#157 Ezzel kapcsolatban, ha valamelyikőtök megint elkezdni a flamelést, kitiltatom mindkettőtöket! -
bgabor #156 Legjobb játékok az utóbbi öt évből:
- Mass Effect 2
- Stalker: Call of Pripyat
- Medieval 2:Total War +Kingdoms
- Assassin's Creed 2
- Hidden and Dangerous 2
- TESIV:Oblivion
- Kotor első része -
bgabor #155 Tessék, hogy tudd miről is van szó:
Why are wolves so hard? - Gohic 3 Message Board
What isn't plausible is that a guy who has liberated two towns from orcs still gets wrecked by a handful of wolves because the combat system makes wolves attack faster than humans and their attacks unblockable. -
#154 így gondolom én is. -
Reg5 #153 És? Attól, hogy mások nem tudnak olvasni, te még igen vagy tévedek? Na mindegy, de azért 5 játékból legalább 3-4 legyen 5 éven belüli megjelenésű. -
#152 NIncs baj azzal, ha valaki mellékesen megemlít egy két régebbi játékot, de ajánljon az elmúlt 5 évből. -
dezsolti78 #151 bocsánat: engedtem -
dezsolti78 #150 Írtak itt mások is régebbi játékokat, azért engettem meg magamnak ezt a felháborító dolgot én is..... -
#149 Fogalom zavar.. -
Reg5 #148 A topik címében mi nem érthető? Vagy ha másképp nem megy, át kéne nevezni... -
dezsolti78 #147 Mafia I
Hidden & Dangerous 2
Half Life 2
Return the Castle Wolfenstein
King Arthur
és még sokan mások... -
#146 Igazad van...csak annyi jó játék van hogy a fele nem jut eszembe xD
Prince of Persia sorozat, azon belül is a Warrior Within
(a 4-el nem játszottam, a Forgotten Sands meg egy kalap ...) -
#145 Igazából lehet én is hamar beleunnák, ha tudnék játszani vele (nálam még teljesen lebutítva is akad), de aki most kezd el játszani ezekkel, annak szerintem egyből a kedvence lesz az ilyen.
Amúgy tényleg, kihagytam a GTA San Andreas -t, illetve a Splinter Cell Chaos Theory & Convintion. -
Lateralus #144 Caylus
Agricola
Ticket to Ride
Memoir '44
Dominion -
#143 Erdekes senki nem irta eddig 1ik Prince of Persia reszt sem.
Amugy:
FPS: F.E.A.R., Battlefield Bad Company 2, Serious Sam 2, Borderlands (Max Payne 2)
Autós: Burnout Paradise, Dirt 2, NFS Most Wanted, Flatout 2
+ Mirror's Edge, The Saboteur, es meg Tomb Raider-ek, Splinter Cell-ek. -
ch13 #142 Call of duty 2 4
Grid
Assassin's Creed 2
Warcaft 3 (2005 előtti talán?)
World of Warcaft (Nem játszok vele, de szerepe a játékok között kiemelkedő)
Fifa sorozatok
GTA San Andreas
-
#141 Half-Life 2 Ep 1, 2
F.E.A.R
Call of Duty 2, 4
FlatOut 2
Team Fortress 2
Left 4 Dead
Need for Speed Most Wanted
World of Warcraft The Burning Crusade
Sims 3
Fallout 3
de igazából a legfrankóbb játékok még ezelőtt születtek -
#140 nem tudom a Boiling Point bele esik é még az utóbbi 5évbe,na mind1 rendületlenül fenn a gépemen legalább ezer éve)) -
#139 megkövezhettek mert láttam több embernek is tetszik... Nekem nem! miért ezért : -
#138 GTA IV? hááát te tudod bár számomra ez inkább egy hatalmas csalódás volt mint játék. A sztorin a készítők is órákig gondolkoztak (egy csávó elhívja az európai rokonát [asszem testvére] New yorkba megvalósítani az amerikai álmot mint a jóska menni amerikába-ban csodás egy sztori) asszem 80 küldetés amit 10 óra alatt kb. simán ki lehet játszani (én kb. 10 perc alatt csináltam meg öt küldetést szóval ... amúgy nem játszottam ki. De én inkább elrettentő példának ajánlanám grafika az csúcs a többi meg van naon a vice city meg az előzö részek sokkal jobbak lettek szntem -
#137 Call of Duty 2,4,5,6 (5-öt coop multiban!)
Assassin's Creed 1,2
Mirror's Edge
Portal
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 1-2 (COOP -ban, bár azthiszem csak a 2-t lehet)
Trine
Mafia 2
GTA 4 és az új Liberty
Left 4 Dead 1-2 (bár ezek szigorúan csak COOP -ban, legjobb ismerősökkel)
Autósok közül meg Colin Mcrae Dirt 1-2 (bár ehhez szeirntem kell egy kormány vagy gamepad az élvezhetőséghez, billentyűzettel nem tudnám), Trackmania United. -
#136 ti tényleg ekkora parasztok vagytok? -
#135 [URL=http://www.mediafire.com/?0bate00bsobajnn]Eljátszhatom neked n+1 farkassal, akkor sem fog "kombózni".[/URL]
Ki lehe simán hátrálni a támadásból. Kétkezes szálfegyverekkel gyakorlatilag az összes vadállat leverhető úgy, hogy hozzád nem érnek, ha van hely menőverezi.
Megáll az eszem, hogy egyáltalán más balfaszáságra még videót is készítek... -
#134 Már rég le lett zárva a téma és te még mindig lovagolsz rajta... gratula
Egyébként engem is érdekelne az a bug mert nem nagyon találkoztam olyannal és végig is játszottam.
opp a Borderlands kimaradt ;) -
mindero #133 Jaj, és persze X3 ki ne maradjon. Meg a Freespace2 SCP egyes kampányai. -
mindero #132 Nehrim, Witcher, Third Age (Medieval 2 mod, de semmi se maradt az eredetiből), NWN 2, Mount & Blade, Assasin's Creed 2, Fallout 3. A többi mind csalódás volt sajnos.