Az elmúlt 5 év legjobb játékai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Medieval Total War 2 Gold
Cod4
Dragon Age
Mass effect 1-2
BORDERLANDS
Mafia II
HAWX
Vegas 2
SC Chaos Theory
LARA CROFT and the GOL

byzhouse
mivel 5eves a gepem kb. :

-Call Of Duty 2
- -----||---- 4
-counter strike 1.6
-Alien Swarm(1hetig 😄 )
-gta san andreas - de jo volt multiban 2-3evig jatszani,warozgatni...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

bigapó
Team Fortress 2 😊 bár most az új update megingatott😊

The Matrix has you...

bakkerman
<#eljen><#taps><#wave> nagy játék az biztos,pláne magyarosítással 😛

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MrIncredible
Ezzel kapcsolatban, ha valamelyikõtök megint elkezdni a flamelést, kitiltatom mindkettõtöket!

Legjobb játékok az utóbbi öt évbõl:
- Mass Effect 2
- Stalker: Call of Pripyat
- Medieval 2:Total War +Kingdoms
- Assassin's Creed 2
- Hidden and Dangerous 2
- TESIV😮blivion
- Kotor elsõ része

Tessék, hogy tudd mirõl is van szó:

Why are wolves so hard? - Gohic 3 Message Board

What isn't plausible is that a guy who has liberated two towns from orcs still gets wrecked by a handful of wolves because the combat system makes wolves attack faster than humans and their attacks unblockable.

MrIncredible
így gondolom én is.

És? Attól, hogy mások nem tudnak olvasni, te még igen vagy tévedek? Na mindegy, de azért 5 játékból legalább 3-4 legyen 5 éven belüli megjelenésû.

MrIncredible
NIncs baj azzal, ha valaki mellékesen megemlít egy két régebbi játékot, de ajánljon az elmúlt 5 évbõl.

bocsánat: engedtem

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Írtak itt mások is régebbi játékokat, azért engettem meg magamnak ezt a felháborító dolgot én is.....

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Ulvar
Fogalom zavar..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A topik címében mi nem érthetõ? Vagy ha másképp nem megy, át kéne nevezni...

Mafia I
Hidden & Dangerous 2
Half Life 2
Return the Castle Wolfenstein
King Arthur
és még sokan mások...

morvaigaben
Igazad van...csak annyi jó játék van hogy a fele nem jut eszembe xD

Prince of Persia sorozat, azon belül is a Warrior Within
(a 4-el nem játszottam, a Forgotten Sands meg egy kalap ...)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Balumann
Igazából lehet én is hamar beleunnák, ha tudnék játszani vele (nálam még teljesen lebutítva is akad), de aki most kezd el játszani ezekkel, annak szerintem egybõl a kedvence lesz az ilyen.

Amúgy tényleg, kihagytam a GTA San Andreas -t, illetve a Splinter Cell Chaos Theory & Convintion.

Caylus
Agricola
Ticket to Ride
Memoir '44
Dominion

AtiRadish
Erdekes senki nem irta eddig 1ik Prince of Persia reszt sem.

Amugy:
FPS: F.E.A.R., Battlefield Bad Company 2, Serious Sam 2, Borderlands (Max Payne 2)
Autós: Burnout Paradise, Dirt 2, NFS Most Wanted, Flatout 2
+ Mirror's Edge, The Saboteur, es meg Tomb Raider-ek, Splinter Cell-ek.

Call of duty 2 4
Grid
Assassin's Creed 2
Warcaft 3 (2005 elõtti talán?)
World of Warcaft (Nem játszok vele, de szerepe a játékok között kiemelkedõ)
Fifa sorozatok
GTA San Andreas

PJack
Half-Life 2 Ep 1, 2
F.E.A.R
Call of Duty 2, 4
FlatOut 2
Team Fortress 2
Left 4 Dead
Need for Speed Most Wanted
World of Warcraft The Burning Crusade
Sims 3
Fallout 3

de igazából a legfrankóbb játékok még ezelõtt születtek

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Montanosz
nem tudom a Boiling Point bele esik é még az utóbbi 5évbe,na mind1 rendületlenül fenn a gépemen legalább ezer éve))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

darkerlomy
megkövezhettek mert láttam több embernek is tetszik... Nekem nem! miért ezért : <#nezze> <#email>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

darkerlomy
GTA IV? <#wow1> hááát te tudod bár számomra ez inkább egy hatalmas csalódás volt mint játék. A sztorin a készítõk is órákig gondolkoztak (egy csávó elhívja az európai rokonát New yorkba megvalósítani az amerikai álmot mint a jóska menni amerikába-ban <#taps> csodás egy sztori) asszem 80 küldetés amit 10 óra alatt kb. simán ki lehet játszani (én kb. 10 perc alatt csináltam meg öt küldetést szóval ... amúgy nem játszottam ki. De én inkább elrettentõ példának ajánlanám grafika az csúcs a többi meg <#levele> van naon a vice city meg az elõzö részek sokkal jobbak lettek szntem

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Balumann
Call of Duty 2,4,5,6 (5-öt coop multiban!)
Assassin's Creed 1,2
Mirror's Edge
Portal
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 1-2 (COOP -ban, bár azthiszem csak a 2-t lehet)
Trine
Mafia 2
GTA 4 és az új Liberty
Left 4 Dead 1-2 (bár ezek szigorúan csak COOP -ban, legjobb ismerõsökkel)

Autósok közül meg Colin Mcrae Dirt 1-2 (bár ehhez szeirntem kell egy kormány vagy gamepad az élvezhetõséghez, billentyûzettel nem tudnám), Trackmania United.

MrIncredible
ti tényleg ekkora parasztok vagytok?

Molnibalage
Eljátszhatom neked n+1 farkassal, akkor sem fog "kombózni".

Ki lehe simán hátrálni a támadásból. Kétkezes szálfegyverekkel gyakorlatilag az összes vadállat leverhetõ úgy, hogy hozzád nem érnek, ha van hely menõverezi.

Megáll az eszem, hogy egyáltalán más balfaszáságra még videót is készítek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

morvaigaben
Már rég le lett zárva a téma és te még mindig lovagolsz rajta... gratula

Egyébként engem is érdekelne az a bug mert nem nagyon találkoztam olyannal és végig is játszottam.<#idiota>

opp a Borderlands kimaradt 😉

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Jaj, és persze X3 ki ne maradjon. Meg a Freespace2 SCP egyes kampányai.

Nehrim, Witcher, Third Age (Medieval 2 mod, de semmi se maradt az eredetibõl), NWN 2, Mount & Blade, Assasin's Creed 2, Fallout 3. A többi mind csalódás volt sajnos.

dartonita
Fallout 3,Risen,Fm,Mount and blade,Dragon Age,Sokker,The guild,Tropico 3,Majesty 2

MrIncredible
Nekem egyébként az elmúlt 3 év esett ki, mert az akkori játékokat már nem vitte a gépem. Ha minden jól megy jövõhéten meglesz az új vas.
Elsõ játékom a GTA IV lesz, az elmaradhatatlan FM, és a feleségemnek a Sims 3. Utána szép lassan bepótolom az általam favorizált játékokkal:
Anno 1404 és Venice
The godfather II. (csak a film miatt, mert állítólag nem olyan jó)
Assasin's creed 1-2
Mafia II.
Hearts of Iron III.
The Saboteur
Dirt2
Napolen Total War és egyéb TW-k
Scare Face

MrIncredible
A topic lényege, hogy az a játékos nemzedék, akik most kezdenek ismerkedni a komolyabb játékokkal - és nem a Super Mariora gondolok -, Õk is tudják, hogy mik voltak azok az elmúlt években, amik igazi klasszikussá nõtték ki magukat. és azért év, mert ebben az idõszakban már az korábbi klasszikus játékok további részei is kijöttek, és ugye a grafika ma napság nagy úr a játékok világában. Hasonlítsátok össze a Mafia 1-et a 2-vel. Én még a 2-vel nem játszottam, így nem tudom milyen a hangulata. Az 1 viszont életem legjobb játéka volt, de 2010-ben a grafika már hagy kívánni valót maga után.
Na ezért 5 év!<#eljen>

Gurren
ja, félreértelmeztem a topikot. azt hittem te vagy az "újszülött" <#zavart1>

Akkor nyilván hallucináltam amikor a farkas bevitte a nyolc harapásból álló kombót. Elvégre a játék végigvivése alatt ilyen csak többszázszor fordult elõ, elvégre a farkasfalka elég gyakorli látvány a Gothic3-ban, nevezzék õket akár farkasnak, hófarkasnak, sakálnak, wargnak vagy bárminek.

Gurren
megvan már, hogy az ajánlottak közül melyiket próbálod ki leghamarabb?

Gondolom pont azért 5 év mert régebbrõl már van topic..

Amugyan kimaradt: Dungeon Siege 1-2

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Desiderata
de miért csak az elmúlt 5 évben?! korábban is voltak klasszikus játékok, csekk!
MrIncredible
igen ez már tényleg nagyon off!!!
Ha nem tudtok viselkedni akkor keressetek egy üres szobát, zárjátok be az ajtót és tõlem agyon is verhetitek egymást. Miért nem lehet higgadtan elfogadni más ember véleményét? miért kell vérpistike módjára viselkedni?
Az ember indít egy topikot, erre jöttök Ti és szétcseszitek. Hány évesek vagytok? 12?
Viselkedjetek felnõtt ember módjára!

Disno
Borderlands
GTA: San Andreas
Mass Effect 1
KoToR 2
Crysis
TDU

Ezek a játékok kötöttek le huzamosabb ideig.

+ráadás (veterán játék 😄) - Transport Tycoon Deluxe

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Encore
Ez már tényleg nagyon Off, de a gondodra kaptál alternatív megoldást (Alric leverése manuálisan, nem lehetetlen én is csináltam már), és volt aki elkérte volna a mentésedet, hogy csekkolja, mi a gond, de erre nem került sor. 😄 Mindegy, ha neked (meg még annak a másik 3 embernek elõjött) az egy dolog, sokan vagyunk, akik sokszor végigvittük és nem futottunk bele ilyen "bugba". Ha reagálni kívánsz akkor légyszíves menjünk át a Risen topicba.....
Molnibalage
De. Az új MI-t lehet. (Ezek szerint nem túl alaposan olvastad el a manualt...)

Az AB-t nem lehet, de az csak a fejlõdési rendszert írja át. Egyébként dirakt megnéztem. Se új se a régi MI mellett nem kap el a farkas úgy, hogy kijöhetetlenül legyakjon. Mielõtt megkérded, a vaddisznó sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem az alternatív harcrendszer miatt van az eltérés, ami a Community patch featureje, de én azt nem kapcsoltam be, úgy vittem végig a játékot, mert a leírás alapján nem tetszett, játék közben meg ugye nem lehet ki-be kapcsolgatni. Gondolom az alternatív rendszerben már nincs benne a farkasos kombó bug, az alapban pedig még igen.

A Risen topic #3630, #3631 és #3634-es hozzászólásában írtam annó a problémáról, és a topickkeresõ segítségével kiderült, hogy sok ember futott már bele korábban a jelenségbe. Én nem a levegõbe beszélek.

Molnibalage
Én meg írtam, hogy "amíg látogattam". Ez elég régen volt, de akkor jött ki a játék.

Molnibalage
Most akkor csináljak errõl is videót és linkeljem...? <#fejvakaras>

Igen, ez nagyon érdekes, amikor beírtam annó a Risen topic keresõjébe, négy különbözõ ember hozzászólására találtam rá, akik ugyanebbe a hibába futottak bele.

Úgy látom hogy meglehetõsen rosszul tûröd ha a valóság ellentmond a világról alkotott elképzeléseidnek, pedig ez mostanában egyre gyakrabban fordul elõ.

darkerlomy
Ja és Big Rigs over the road racing XD

Az áltlad említett farkasos dolgo azt mutatja, hogy kibaszottul kurvára fogalmad sincs arról, hogy mit pofázol. Régesrég a múlté ez a hiba.

Egy hónapja fejeztem be a Gothic3-at, a legutolsó community patchel, ott csinálta ezt a farkas, meg minden farkasszerû lény, déli sakál, északi hófarkas. Ennyit errõl.

Mellesleg gratulálok ehhez a stílushoz, a stílus ugyebár maga az ember, és ez alapján te elég gyenge minõségû ember lehetsz. Ennyit talán arról, ki a barom.

Encore
Van itt lentebb felsorolva mindenféle (2005-nél régebbi is), olyan mindegy már....