211
Ajánld Te is kedvenceid azoknak, akiknek \"kiesett\" az elmúlt 5 év!
-
#91 Ne vitatkozzatok, mert egyik sem az a kategoria amelyik elfoglalhatna a tront az RPG-k kozott. :DDDD -
bgabor #90 "TES IV - Nehrim (önáló játék semmi köze az eredeti TES IV-hez, csak a motor ugyanaz.)"
"- Automatikusan generált táj? Atyaisten... A G3 látszik és különösen a Nerimen, hogy milyen egy kézzel csinált szép táj."
Mellesleg érdekelne hogy ezeket a baromságokat honnan veszed. Ezt az automatilusan generált tájat meg a többi hülyeséget.
Elárulom neked hogy a Nehrim az Oblivion modja. Lehet hogy erősen módosítva, de akkor is csak a modja. Korántsem csak a motorjuk ugyanaz.
Érdemes lenne beütnöd a Google képkeresőjébe a Nehrim és a Oblivion szavacskákat, érdekes dolgokat figyelhetnél meg. Például hogy a hőn szeretett Nehrimed textúráinak és objektumainak a 90%-a egy az egyben az Oblivionból lett átemelve, elég ha megnézel egy nyamvadt tájképet. A kövek, a növények, gyakolratilag az összes objetum és tárgy az Oblivionból van, még a lények egy része is.
Szóval ez a "a Nehrim önálló játék semmi köze az eredeti TES IV-hez, csak a motor ugyanaz" szöveged elég távol áll a valóságtól. Valójában a Nehrim semmi más, mint az Oblivion új fejlődési rendszerrel, küldetésekkel és térképpel, néhány új tárgyal, objektummal és lénnyel. Csak a köntös lett más, a lényeg ugyanaz maradt.
-
#89 2006 óta. -
#88 Gőzöd sincs miről beszélsz. Az még oké, hogy egymásnak ereszted a G3-at az Oblivionnal, mindkettőnek vannak erényei és hátrányai, csak a G3 bír az úgynevezett hangulattal és apróságokkal, amikkel az Obli nem.
De, hogy a Risenről gőzöd sincs az biztos. Ha jól tudom egyetlen egy patch jött hozzá és én 3X játszottam végig bug nélkül! Szóval csúsztatsz, de nagyon keményen.
A PB hogy szorult volna ki? G3 után jött a Risen, most pedig készül a Risen 2. ne felejtsd el, hogy a PB egy csapat, akik egyszerre egy játékon dolgoznak, míg a Beth több csapatból áll és egyszerre készítenek játékokat.
A minőség pedig mindenkinek mást jelent, a gothicosoknak a hangulatot és apróságokat, amik élettel telivé teszik a világot. Ez hiányzott az Obliból, mondom ezt úgy, hogy azzal is sokat játszottam, sőt a két kieggel is. Nagyon jó RPG az Obli, de szerintem minőségben nem egy Gothic. -
bgabor #87 Csupán arról van szó, hogy kezdem unni, hogy úgy van beállítva az Oblivion, mint egy középszintű valami a nagy gothic-okhoz képest.
Pedig a valóság éppen fordítva van. Nekem a Gothic3 ótvar minőségű, minden rendszeren gyengén futó és folytonosan szaggató motorjától meg az idióta küldetéseitől(foglald el ez meg azt és közben öljél meg 300 orkot, a játék végigjátszása alatt levertem vagy 2000 orkot, marha életszerű) kell röhögnöm, meg a nevetséges harcrendszerétől. Említhetném itt a nyolc harapásból álló, védhetetlen kombókkal támadó egyszerű fakasokat, meg a többi agyamentséget. A Gothic3 egy nagyon gyenge minőségben kivitelezett, és bugos játék, aminek a színvonalát ahogy hallom csak a közeledő negyedik rész fogja tudni alulmúlni.
Risen még ennél is rosszabb, ott a főküldetésszálban találkoztam végigjátszást lehetetlenné tévő buggal, másfél évvel és a jó ég tudja hány patchel a megjelenés után.
Szóval nem kéne úgy csinálni, mintha a piranha bytes munkáinak minősége megközelítené az Oblivion színvonalát, bármennyire elfogultak vagytok is a gothic széria javára. Jól jellemzi a piranha bytes munkáinak minőségét, hogy mára gyakorlatilag kiszorultak a videojátékpiacról.
Mindeközben a Bethesda olyan címeket alkotott az utóbbi tíz évben, mint a Morrowind, az Oblivion és a Fallout 3. Jelenleg az Elder scrolls 5-öt és a Doom4-et csinálják. Nem ugyanaz a szint.
-
#86 Rémlik, hogy a G3 topikban előadta magát e téren... -
#85 Uncharted 1 - Drake's Fortune
Uncharted 2 - Among Thieves
God of War III
Red Dead Redemption
-
#84 nem ez nem ilyen. itt mindenki elmondhatja a véleményét. És mint olvashattad azért voltak próbálkozások (lásd:Super Mario). De itt szabad a vélemény nyilvánítás az elmúlt évek legjobbjairól. -
#83 Half-Life 2-t csak azért nem írtam fel, mert 2004-es, és az Episosode -ok pedig az én szememben ahoz tartoznak -
#82 Mass Effect 1-2
Team Fortress 2
Left 4 Dead
Crysis
Assassin's Creed 2
F.E.A.R. (csakis az első és abból is az alap)
Talán még a Civ5, azzal még nem játszottam eleget, hogy eldöntsem. -
#81 Risen
Mass Effect 1-2
Gears Of War
The Witcher
HL2 és Epizódok (jöhetne már a 3...)
Left 4 Dead 1-2
Assassin's Creed 2
Prototype -
Tomy Lee #80 Guild Wars
Mass Effect 1-2
Dragon Age-Vérvonalak -
#79 TES III halál unalmas volt, minden tök egyforma volt benne. Mellesleg bgaborral kár vitázni, Obli fanatic.... -
#78 Ebből flém lesz..
Én nem játszottam túl sokat az eredetivel, de amennyit hallottam róla egy rossz vicc.
- Te szitnedhet igazított ellenfelek. Röhögnöm kell. Épp az az RPG lényege, hogy egy idő után másra is képes vagy, mint új halként. Röhejes, hogy félistenként félistenszerű tolvaj és farkas jön szembe. Minden idők legnagyobb gigalol baromásga.
- Automatikusan generált táj? Atyaisten... A G3 látszik és különösen a Nerimen, hogy milyen egy kézzel csinált szép táj.
A G3 / Risen szériához max grfikában ér fel és esetlegesen jobb fejlődésrendszerben és sok kezelhető itemben / páncélban, segíti a változatos karakteröltöztetést. Minden más téren egy vicc a széria. A TES III-at sem bírtam ki... -
foxxi #77 mazo -
bgabor #76 Nem mintha az eredeti TES IV:Oblivion nem lett volna az utóbbi öt év egyik legjobb játéka, a Gothic/Risen szériát veri, az biztos. -
#75 Az elso reszt meg se kozelitti sajnos.
Ha mar RPG akkor Kotor, DA:O, Drakensang -
Reg5 #74 Ajánlhatod nyugodtan szerintem, néhányan még 10 éves játékokat is írnak szóval belefér az. Plusz a Sims 2 is 6 éves :) -
#73 Left 4 dead 1-2, Battlefield 2, Bad company 2, Gears of War, Oblivion, Crysis + Warhead, Most Wanted, Borderlands, Half life 2 Episode one, two (A simát is ajánlanám, de az több mint 5 éves), Összes Stalker, Zeno Clash, Age of Empires 3, Flatout összes, Sims 2,3, Spore, Mount & Blade,
Most csak ennyi jutott eszembe -
#72 ez ilyen "az én faterom erősebb" topik? ha nem,akkor én kérek elnézést :D
am GTR1-2,Race:On,GTL,Grid,Pes8-9-10 hirtelen ennyi -
#71 Neverwinter Nights II
Tényleg atom :). Csak volt valami mentési bizbasz aztán az vette el a kedvem de állítólag patchben javították. -
Reg5 #70 Jó de az Quake Live nem Quake 3. Igaz, hogy ugyanaz a 2 játék, de van köztük vagy 8 év. -
#69 city interactive összes -
#68 Neverwinter Nights II
TES IV - Nehrim (önáló játék semmi köze az eredeti TES IV-hez, csak a motor ugyanaz.)
Risen
Gothic III (CEP 1.7x-szel.) -
#67 Medieval II minden része.
Worms Realoaded
Battlefield Bad Company 2
Maffia 2
GTA 4
rFactor
NFS: Most Wanted
World of tanks
Trackmania Nations
Hearts of Iron II
... most így hirtelen. -
#66 King's Bounty (vezeto szerepre iteltetett a Heroes es a Disciples sorozat mellett)
Rome: Total Wars (Na jo ez mar 6 eves. :D)
Star Wars: Knights of the Old Republic II
Mass Effect 2
-
#65 TES4 oblivion -
#64 hogy újat is írjak: arma, arma2 -
#63 Worms részek, GTA4 stb. -
#62 Sims 2-3
CoD 2,4
Portal
L4D
Football Manager 20xx=)
World of Goo
GTA4
TDU
Bf2
Stalker
NFS UG2
Most így hírtelen ennyi...
-
readswift #61 Túl igényes vagyok,ezért:
Borderlands
Mass Effect2
...nekem más nincs.
-
#60 ezekhez én még hozzá írnám ezeket és kész :)
-bf bc2
-crysis / crysis warhead
-f.e.a.r 2
-Arma
-Maffia 2
-Singularity
-Team fortress 2
-Left 4 Dead 2
-Killing Floor
-Portal
-Garry's mod (ehez kell hl2 vagy cs:s ,tf2 stb)
a counter-strike: source pedig sajna 1 ével kicsúszott, de ajánlott :)
Nameg persze az sem árt, ha valaki elkezd szimulátorokkal játszani:
-live for speed (én ezt ajánlom első sorban)
-iracing
-netkar pro
-richard burns rally
-
convallaria #59 Euro Truck Simulator -
#58 quakelive.com (gogogo ingyen játék:D) befér az 5 éves kategóriába :) -
#57 jó az ízlésed:D -
#56 1.F.E.A.R.
2.Cod 4
3.GTA 4
4.HL 2
5.TDU -
#55 egy kezdőnek?
Super Marió -
Reg5 #54 Q3 Arena hol 5 éves? :)
Még eszembe jutott pár cím: The Saboteur, Heroes 5, és ha még nem volt akkor a DMC 4. -
#53 akkor már underground 1-2, most wanted -
#52 NFS: Shift, Carbon