Kár volt hozzákezdeni...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bionic commandó azon játékok közé tartozik amiktõl szó szerint rosszul lettem. (fizikailag nem bírtam vele játszani 15 percnél tovább) Sok másik játékot végig toltam már de utoljára ilyen a turok 1-2nél volt. Amit viszont tudok hogy az eredeti BC kicsit jobb volt.

A heroes4bõl is csak a várépítés volt jó... A fallout 3 meg nem elég felnõtt.
Megtörhetetlen
A Bionic Commandot most akartam elkezdeni de ez egy akkora fika volt hogy még lehet újra gondolom eme próbálkozásomat :S Habár nekem tetszett a játékmenet, a sztori meg annyira nem is érdekel hisz én elsõsorban szórakozni szeretek az meg elég szórakoztatónak tûnt elsõ ránézésre 😊

fry day fry day sálálálláláá

Molnibalage
Az MoO3 tényleg az volt. Az 1. és 2. részét szénné toltam, de a 3. részt nem is értetem, hogy hogyan mûködik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Bionic commandot nem értem miért került a listára. Illetve miért így került fel, mind2 játék együtt, mert lehet hogy a 3Ds nem sikerült a legjobban (bár nekem tetszett) de a rearmed baromi jó és készül is hozzá a folytatás.
A fallout3 szerintem is felkerülhetett volna a listára, mert az csak egy játék a fallout világában de nem egy fallout játék.
Bionic Commando jóféle volt ja. Sztorival sem hiszem hogy sok baj lett volna, úgylátszik a népek gyomra nem bírta bevenni, hogy nem cukormázas happy end a történet vége.

Heroes of Might & Magic 4... <#falbav>
A Fallout 3 az egy baromság. Abból a világból sokkal többet ki lehetett volna hozni.
Glutamin
Alone 1,2 és Goldaen Axe<#taps><#taps><#taps>

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Golden Axe valóban nagyon jó játék volt a maga korában, kisgyerekként sokat játszottam vele. Most már a telefonomon is megy :-)

Bár valószínûleg meg leszek kövezve (Pedig nem is mondtam, hogy Jehova... óh, bazz!) de nekem még elég nagy csalódás volt a Fallout 3 is, amit én inkább egy oblivion mod-nak hívnék, mint igazi, velõs Fallout folytatásnak. Nem rossz játék, eljátszogattam vele, de szerintem nem méltó utód.
Meg a Contra is hatalmas Game.

patchaou
A Golden Axe Amigán nekem is az egyik kedvencem volt. Resident Evilekkel meg a trágya pc-s irányítás miatt nem játszottam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sajnos a régi Bionic Commando sorozatot nem ismertem egyáltalán, viszont a mostanit igen és valószínûleg ezért, de nekem kifejezetten tetszett. Számomra hatalmas élmény volt a játék.

Az NFS széria sem hasonlít már a régi önmagára... koránt sem arról szól ami miatt imádtam ezt a sorozatot régen.

Golden Axe pedig RULEZ!!! XDD az a játék hatalmasra sikeredett annó!

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

A resident 4 még nem is volt rosz, de az 5 az már nagyon elvesztette a resident hangulatot, annak ellenére hogy egy jó játék. Ami még gyalázat volt az a Master of Orion 3.
Tower Guard
Hát a Resident Evil játékok sem olyanok már mint régen.
A 4 meg az 5 az már valami teljesen más.

Basszus a Golden Axe az mekkora game volt! Aztarohadt 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4