14
-
Szefmester #14 A bionic commandó azon játékok közé tartozik amiktől szó szerint rosszul lettem. (fizikailag nem bírtam vele játszani 15 percnél tovább) Sok másik játékot végig toltam már de utoljára ilyen a turok 1-2nél volt. Amit viszont tudok hogy az eredeti BC kicsit jobb volt.
A heroes4ből is csak a várépítés volt jó... A fallout 3 meg nem elég felnőtt. -
#13 A Bionic Commandot most akartam elkezdeni de ez egy akkora fika volt hogy még lehet újra gondolom eme próbálkozásomat :S Habár nekem tetszett a játékmenet, a sztori meg annyira nem is érdekel hisz én elsősorban szórakozni szeretek az meg elég szórakoztatónak tűnt első ránézésre :) -
#12 Az MoO3 tényleg az volt. Az 1. és 2. részét szénné toltam, de a 3. részt nem is értetem, hogy hogyan működik... -
Dagemy #11 A Bionic commandot nem értem miért került a listára. Illetve miért így került fel, mind2 játék együtt, mert lehet hogy a 3Ds nem sikerült a legjobban (bár nekem tetszett) de a rearmed baromi jó és készül is hozzá a folytatás.
A fallout3 szerintem is felkerülhetett volna a listára, mert az csak egy játék a fallout világában de nem egy fallout játék. -
Yv@n #10 Bionic Commando jóféle volt ja. Sztorival sem hiszem hogy sok baj lett volna, úgylátszik a népek gyomra nem bírta bevenni, hogy nem cukormázas happy end a történet vége. -
Jagdgeschwader #9 Heroes of Might & Magic 4... -
opeca #8 A Fallout 3 az egy baromság. Abból a világból sokkal többet ki lehetett volna hozni. -
#7 Alone 1,2 és Goldaen Axe -
Solmenir #6 Golden Axe valóban nagyon jó játék volt a maga korában, kisgyerekként sokat játszottam vele. Most már a telefonomon is megy :-)
Bár valószínűleg meg leszek kövezve (Pedig nem is mondtam, hogy Jehova... óh, bazz!) de nekem még elég nagy csalódás volt a Fallout 3 is, amit én inkább egy oblivion mod-nak hívnék, mint igazi, velős Fallout folytatásnak. Nem rossz játék, eljátszogattam vele, de szerintem nem méltó utód. -
bcrics #5 Meg a Contra is hatalmas Game. -
#4 A Golden Axe Amigán nekem is az egyik kedvencem volt. Resident Evilekkel meg a trágya pc-s irányítás miatt nem játszottam. -
freemanone #3 Sajnos a régi Bionic Commando sorozatot nem ismertem egyáltalán, viszont a mostanit igen és valószínűleg ezért, de nekem kifejezetten tetszett. Számomra hatalmas élmény volt a játék.
Az NFS széria sem hasonlít már a régi önmagára... koránt sem arról szól ami miatt imádtam ezt a sorozatot régen.
Golden Axe pedig RULEZ!!! XDD az a játék hatalmasra sikeredett annó! -
Szefmester #2 A resident 4 még nem is volt rosz, de az 5 az már nagyon elvesztette a resident hangulatot, annak ellenére hogy egy jó játék. Ami még gyalázat volt az a Master of Orion 3. -
#1 Hát a Resident Evil játékok sem olyanok már mint régen.
A 4 meg az 5 az már valami teljesen más.
Basszus a Golden Axe az mekkora game volt! Aztarohadt :D