58
-
EroSennin #18 Kinaban kemeny internet ellenorzes es cenzura van, a nyugati dolgok nagy resze el sem erheto. Megis ha lemesz a piacra parszaz forintert kapsz barmilyen DVD es BR lemezt, lehet az szoftver vagy legujabb filmek. -
#17 Amúgy akkora ökörség az egész, hogy ihaj!
Mert ugye adtak egy pofont a szarnak, mert ....
Tegyük fel bezárnak minden warez, fájlmegosztó oldalt, a torrentet törvényenkívül helyezik, az üzemeltetőket 10 év kőbányában letöltendő főbelövésre ítélik.
Erre egyszeri júzer hallgatja a kis internetrádióját, amikor jön az ő kedvenc száma szépen elindítja a Windózba beépített hangrögzítőt, felveszi, esetleg átkonvertálja MP3-ba. Aztán a szintén Windózba beépített fájlmegosztón a haverjaival megosztja, király!
Akkor most mi is van?
-
amitakartok #16 "...megszűnni soha nem fog a jelenség. Csak ha valahogy át tudják vinni az internet totális ellenőrzésére vonatkozó törvényjavaslatot. De az eléggé ellentétben van az alapvető személyiségi, stb... jogokkal."
Olvasd el még egyszer a szöveget:
"a fiatal európai fogyasztók kiműveléséhez és neveléséhez mindenképpen dönteni kell az információkhoz való hozzáférésről szóló alapjog és a kalózkodás elleni harc között."
Vagyis a faszkalap elismerte, az anti-warez harc sérti az alapjogokat de szemmel láthatólag nem érdekli! Ennek bizony kenőpénz-szaga van. -
#15 Szerintem meg a polgári helikoptergyártók állnak mögötte, amióta nincs annyi pénzük a filmiparból meggazdagodóknak, kénytelenek beérni 4 kocsival és 1 luxusvillával, nem marad pénzük helikopterre. Több kimutatás is készült, hogy drasztikus csökkenés figyelhető meg a helikoptereladásokban, amióta fellendülőben van a kalózkodás. -
Pares #14 Szóval akkor én most gyakorlatilag bűnözőnek számítok, mert nem egyszer kihasználtam a ThePirateBay.com nevezetű weboldal nyújtotta ingyenes szolgáltatásokat? Kismillió másik emberrel egyetemben?!? -
Rotyoka #13 Azért ez így vicces, mert igazából te a letöltéssel SENKIT nem károdítasz, kivéve ha programról van szó. Mert ugye te nem loptad el más magántulajdonát... Mellesleg akkor most azonnal az ÖSSZES jogdíjat szüntessék meg! -
#12 Szerintem azért ha nagyon akarják, akkor elég sok emberrel ki tudnak cseszni, le tudnak lőni egy rakás warez, torrent egyéb oldalt. De megszűnni soha nem fog a jelenség. Csak ha valahogy át tudják vinni az internet totális ellenőrzésére vonatkozó törvényjavaslatot. De az eléggé ellentétben van az alapvető személyiségi, stb... jogokkal. Aztán még ott van a piacon ocsón megveszem megoldás is, amit szintén nehéz megszüntetni. De jobban rá kéne menniük a hasznot húzókra, mert ha lelövik az ingyenes oldalakat, sokan lehet áttérnek az olcsón illegális megoldásra. -
morden #11 Jah és szerintem nem a kiadók vannak emögött, hanem a börtönöket üzemeltető cégek, gondoljátok el kb 100 millió pontenciális börtöntöltelék lett egyik napról a másokra, mekkora pénz már, bőven eltörpül emellett az "elmaradt haszon" ( nem véletlenül van idézőjelben). -
morden #10 Kétszer annyit keresnek a művészek mióta van fájlcsere
Sikerült egy jól átgondolt minden fórumon átbeszélt, az emberek véleményét figyelembevevő döntést hozni ( jahogy nem ... ) -
FoodLFG #9 (jó, hát Marie Antoinettenek utána kellett néznem, de..)
-
#8 Hát valszeg Marielle Gallo asszony arról álmodozik, hogy ő neve is megmarad a történelemkönyvekben. Ha sokat intrikál még be is jöhet neki, én már ki is néztem neki egy helyet közvetlenül Marie-Antoinette mellett.
-
#7 Ha arra gondolsz, hogy ők az új világrend képviselői, akkor szerintem tévedsz.
Egy háromkaréjos ősrák megkövült maradványa hozzájuk képest a nápolyi tengerparton felszolgált, a halászok hajnali munkájának gyümölcséből készült frutti di mare spagetti szintű csemege.
-
Retechegér #6 Olyan érzésem kezd lenni mintha egy bizonyos önmagát létrehozó szervezet kezdene dönteni a pórnépről a pórnép megkérdezése nélkül...
1% szembemegy a 99%-kal. Na de mi lenn akkor ha a 99% menne végre szembe az 1%-kal? A lustaság félegészség, de mostanra már életveszély, hogy olyan döntenek milliárdok fölött akik leszarják hogy ugyanolyan szarból összerakott húsok mint az összes többi... -
Pares #5 All Hail to the NEW WORLD ORDER! -
FoodLFG #4 Sok faszláma üldögél abban a parlamentben is. Valakinek már szét kellene csapkodnia a híg fost, ami ott folyik.
Azt hiszik, ha nem tudom letölteni, akkor megveszem ? Azt nézhetik! -
miszterjoe #3 Szép új világ.
2028-at írunk. "... és balra megtekinthetik a Föld nevű bolygót, ahol csak bűzözők és politikusok vannak. A mai napig nem bírtuk megfejteni, hogy alakult ki ez a két faj. Talán az evolúció tréfája." - mondta az Idegen Vezető. -
sarocker #2 99%? Érdekes... -
#1 Lehet a széllel szemben ..... köpni, csak nem érdemes.
Ha az emberek 99%-a életvitel szerűen csinál valamit, azt elég gáz megtiltani. Volt egy angol király, aki levitte a trónját a partra és megparancsolta a tengernek, hogy húzódjon vissza, de aztán jött a dagály.