147
  • Nando8
    Bumperek eladók, minden színben.
    4000ft/db
    e-mail: [email protected]
  • Thaison
    Srácok, azért elkeserítő mennyire nem lehet itthon Iphone-t kapni. Azaz úgy helyesbítenék hogy lehet itthon kapni különböző GSM boltokban de csillagos áron. A T-mobile meg az Apple itthon nagyon nem tudja kiszolgálni az igényeket. Mindenhol csak azt olvasom hogy előrendeltek de még mindig nem szóltak hogy érkezett volna akár egy telefon is. Kíváncsi vagyok mikor fog érkezni egy nagyobb szállítmány illetve hogy a Telenor mikor jelenti be hogy ők is árulni fogják. Jó kis árverseny alakulhatna ki...
  • levente68
    "mert DIREKT félremagyarázod és örülsz, mert azt hiszed, megmagyaráztad... FAIL!"

Látod, én meg azt érzem, hogy te magyarázol félre.
    ÉN NEM HISZEM, BOCSÁSS MEG…

"Korrektebb lenne, ha, mint már egyszer megtetted, beismernéd, hogy ezek valóban így, meg így vannak, de te már hívő lettél és szerelmes, tehát hagyjunk téged abban élni, de nem, te újra, meg újra megpróbálod elmagyarázni, hogy az ég zöld."

Hát szerintem ilyet nem tudsz mutatni....
    EZ SAJNA TÉGED MINŐSÍT, ÉVEK ÓTA VITÁZUNK ITT AZ SG-N, FELEDÉKENY VAGY! PERSZE NEM SZÓ SZERINT ÍGY VOLT, DE KERESS VISSZA, ÉN NEM FOGOK, AKKORTÁJT A WINMO SOKRÉTŰSÉGÉRŐL VOLT SZÓ MUNKÁRA FOGHATÓSÁG SZMPONTJÁBÓL.

"Én megtettem, elmondtam: ez, meg ez jó az iPhone-ban, de amíg az, meg az hiányzik, addig se nem jobb ÖSSZESSÉGÉBEN, se nem kell. Ingyen sem, pénzem van elég, ne hidd, hogy az akadály!"

Figyi ha megnézed amit írsz akkor nagyon kifordítottad most is a dolgot. Mert nekem tetszhet összességében az iphone4 jobban, de neked az SGS igen. Leírtam már, hogy mi nem tetszik az SGS-ben. Pl a kialakítás minősége; és akkor hiába írod, hogy neked megfelelő mert NEKEM nem az. Azt is leírtam, hogy szerintem az appstore jobban használható mint a Market, és hiába írod le még ezerszer, hogy szerinted ugyanolyan jó NEKEM nem az, mint ahogy a kijelzője is jobb az iphone4-nek nagyító nélkül is. Ezek alapján ÖSSZESSÉGÉBEN számomra jobb telefon az iphone4, és ezt akárhogy csűrheted csavarhatod. Okés, hogy leszarod hogy nekem mi kell, de mint az eladások mutatják elég sok embernek az kell (ne gyere a marketing bullshittel, meg hogy mindenki hülye aki nem úgy gondolkodik mint te.) Nekem kéne ingyen az SGS, de nem cserélném le az iphonet rá, hanem odaadnám egy családtagnak vagy eladnám. Talált pénz.
    EZ AZ IGAZI FIKÁZÓS APPLEFAN SZÖVEG, MÁR NE HARAGUDJ.
    KIALAKÍTÁS MINŐSÉGE? NEM VÁGOM, MIVEL VAN BAJOD? NEM ARRÓL VAN SZÓ, HOGY NEKEM MEGFELEL, HIDD EL, ELÉG ÉRZÉKENY VAGYOK A MINŐSÉGRE, IGEN KOMOLY KÜTYÜK VANNAK A BIRTOKOMBAN. DE A TÚLZÁSOKAT UTÁLOM.
    APPSTORE SZERINTEM ELÉG SZAR, ANDROID MARKET DETTÓ. RÁADÁSUL EZEKRŐL ÉN SOHA EGY KUKKOT NEM ÍRTAM, TEHÁT NEM VÁGOM, MIÉRT ÍROD…
    MARKETING BULLSHITRŐL NEKEM INKÁBBA KAMU APPLE REKLÁMOK ÉS A HYPE JUT ESZEMBE!

Megpróbálom még utoljára egy autós példával érzékeltetni amit írok, hátha megérted.
    Tegyük fel, hogy van egy 2000cm3 Suzuki meg egy alap 1600cm3 BMW.
    Nagyobb motort van a Suzukiban? Igen. Jobban megy? igen. Olcsóbb? Igen. Jobb vezetni mint a BMWt? Nem. Ugyanaz a kényelem/ komfort? Nem.
    Aki nyomni akarja mint a hülye az Suzukit vesz, én meg BMW-t.
    Legalább arra válaszolj, hogy érted-e amit mondani akarok.
    NEM KELL EZ A DUMA SEM, MERT EZ A HASONLAT IS SÁNTÍT TÚLSÁGOSAN!
    VESÉZD INKÁBB KI AZ OPEL AGILA VS. SUZUKI WAGON R TÉMÁT, AZ JOBB ERRE ÁM! HA NEM TUDOD, MI OTT A HELYZET ELMONDOM, UGYANAZ A KOCSI, ITT KÉSZÜLT ESZTERGOMBAN, CSAK A FÉLIG KÉSZ KOCSIT AZ OPEL ELVITTE LENGYELORSZÁGBA, HOGY OTT TEGYÉK BELE A GYENGÉRE SIKERÜLT MOTORT ÉS VÁLTÓT, MEG AZ EMBLÉMÁT. EZUTÁN AZ NAGYKÉPŰ OPELOSOK LENÉZTÉK A SUZUKIT, HOLOTT AZ MINDENBEN VAGY UGYANAZ, VAGY JOBB VOLT, RÁADÁSUL OLCSÓBB…
    DE AZÉRT MESÉLJ, MI AZ A KOMFORT, AMIT SGS NEM AD MEG, EZT KÉRDEM RÉGÓTA!!!

"1: az ötödik generációja (lol, igazam lett, ez az ötödik) már erősen nyitni fog a hiányok leküzdésére (maradt még azért...)"

5.? Ez hogy jött ki? 2g (only usa), 3g, 3GS, Iphone4, ez négy generáció. A jósóláshoz meg nem kellett semmi, töretlenül fejlődik a szoftver, a régebbi telefonok is tudnak egy csomó mindent amit eddig nem. Pont ez tetszik még benne, hogy ez nem Nokia, hogy midnen egyes új szoftvert új telefonként ad el.
    UPSZ, OK NEGYEDIK, AKKOR PLÁNE IGAZAM LESZ AZ ÖTÖDIKNÉL (TALÁN…)

"2: az iPhone lenyomása pont az iPhone feature-inek alkalmazásával fog történni (ebben is igazam lett az SGS-sel)"

MElyik saját featurrel nyomták le szerinted? (mát ha beszélhetünk lenyomásról egyáltalán.) Ráadásul szerintem a Samsung csak álmodozik róla, hogy az SGSből annyit adjon el mint az Apple az Iphoneból.
    MELYIK FEATURE-REL?!?! HÁT NEM AZT SZAJKÓZZÁTOK MINDENÜTT, HOGY KLÓN?
    ÁLMODOZIK? ELŐSZÖR IS EZT MÉG VÁRD MEG, JÓ? MÁSRÉSZT, A SAMSUNG PROCESSZORRAL ÁRULT IPHONE NEM TERMEL SZERINTED PROFITOT A SAMSUNGNAK? NYUGODTAN LEHETNE SAMU MATRICA RAJTA, HÁHÁHÁ….

"3: az ára is zuhanni fog (na, ebben tévedtem, háháhá, sok a hülye, akit a markecing - nem elírás! - még megbűvöl )"

De miért? Miért kell mindig ezt a szar dumát nyomni? Racionális döntésekkel szerinted nem lehet mást választani csak SGS-t? Ezt a marketing dumát bemonyomod mindenkinek aki nem SGS-t vesz? A sok nokiásnak vagy HTC-snek? Nem értem....
    EZT MONDJUK ELTALÁLTAD, RACIONÁLISAN IGENIS AZ SGS A JOBB ÖSSZESÍTETT EREDMÉNYBEN.
    TERMÉSZETESEN NEM KELL AZT VENNI, ITT NEM ARRÓL VAN SZÓ.
    NOKIÁ-SOK ÉS HTC-SEK EGYRÉSZT NEM ILYEN FANATIKUSAK, MÁSRÉSZT KÖZÉJÜK TARTOZOM ÉN IS!!!

"Bő egy hónap tesztelés után elmondom, volt applikáció fagyás, volt, hogy újraindítottam, mert azt hittem kell, tévedés volt, nem kellett volna, maga az oprendszer nem fagy, nem akadozik, egy-két ritka esettől eltekintve, minden működik, mindent meg tudok csinálni és ami nincs "

Figyelj ezt én is el tudom mondani, sőt nekem még tévedésből fagyás sem volt, minden működik mindent meg tudok csinálni, nem találkoztam még semmi olyannal amire szükségem lett volna és nem ment.
    IGEN, CSAKHOGY MINT KIDERÜLT, TE NEM VAGY ELÉG PERVERZ EGY KEMÉNY TESZTELÉSHEZ…

"iPhone-ban, az érdekes ebben benne van, persze DVB tuner nincs, se T, se H, az igaz, de amíg iPhone félkezű, féllábú (túlzás, de jogos), addig ne azt keresd, mi hiányzik még SGS-ből."

Nem azt mondom, hogy abból hiányzik csak példaként hoztam fel, ha már valami hiányozna akkor semmi szin alatt sem a rádió hanem inkább az ingyen tévé (mert előfizetéses az ugye van)
    DE EGY RAKAT EGYÉB DOLOG HIÁNYZIK, EZT ELISMERNÉD?

"Ára pedig sokkal kedvezőbb, akárhogy csűröd, minősége se rosszabb, és ne feledjük, iPhone belül Samsung, háháhá és ettől nem szarabb, sőt ettől jó annyira, amennyire az...!"

Ezen nem fogunk zöld ágra vergődni. SZERINTEM rosszabb minőségben bármennyire mondod, hogy nem. Azzal sincs baj, hogy neked ez nem fontos, de én a full üveg kinézetet nem cserélném le egy szaros FM rádióra.
    FULL ÜVEG KINÉZET? HÁT MEGINT: NEM SZINTE UGYANÚGY NÉZ KI? DE! UGYANAZ A GORILLA GLASS AZ ÜVEG? DE! RÁADÁSUL, MIVEL S-AMOLED, A KIJELZŐ MAGA VÉKONYABB, TEHÁT KÖZELEBB VANNAK AZ IKONOK VALÓBAN, MINT ÍRTÁK MÁSHOL.

Kérlek ha válaszolsz akkor normális hangnemben tedd meg, mert fröccskölődéssel semmire nem megyünk. Amíg értelmes mederben van a téma addig lehet beszélgetni (hajlandó is vagyok), de az anyázás nem az én világom abban nem szeretnék részt venni. Bocs kicsit hosszú voltam már megint.
    SAJNÁLOM, A FANATIKUS VAKSÁG VALÓBAN KIHOZ A BÉKETŰRÉSEMBŐL…
  • narumon
    "Mert nekem tetszhet összességében az iphone4 jobban,"

Bocsi, helyesen: Mert nekem NEM tetszhet összességében az iphone4 jobban.
  • narumon
    Várjunk te valamit nagyon keversz!!
    SOHA, SOHA nem írtam, hogy az SGS ROSSZ telefon lenne! Sőt, elismertem, hogy jelenleg talán az egyik legerősebb konkurencia! Egyszerűen az iphone azokban a dolgokban amik nekem fontosak jobb. Ennyit írtam és nem többet!
  • narumon
    "mert DIREKT félremagyarázod és örülsz, mert azt hiszed, megmagyaráztad... FAIL!"

Látod, én meg azt érzem, hogy te magyarázol félre.

"Korrektebb lenne, ha, mint már egyszer megtetted, beismernéd, hogy ezek valóban így, meg így vannak, de te már hívő lettél és szerelmes, tehát hagyjunk téged abban élni, de nem, te újra, meg újra megpróbálod elmagyarázni, hogy az ég zöld."

Hát szerintem ilyet nem tudsz mutatni....

"Én megtettem, elmondtam: ez, meg ez jó az iPhone-ban, de amíg az, meg az hiányzik, addig se nem jobb ÖSSZESSÉGÉBEN, se nem kell. Ingyen sem, pénzem van elég, ne hidd, hogy az akadály!"

Figyi ha megnézed amit írsz akkor nagyon kifordítottad most is a dolgot. Mert nekem tetszhet összességében az iphone4 jobban, de neked az SGS igen. Leírtam már, hogy mi nem tetszik az SGS-ben. Pl a kialakítás minősége; és akkor hiába írod, hogy neked megfelelő mert NEKEM nem az. Azt is leírtam, hogy szerintem az appstore jobban használható mint a Market, és hiába írod le még ezerszer, hogy szerinted ugyanolyan jó NEKEM nem az, mint ahogy a kijelzője is jobb az iphone4-nek nagyító nélkül is. Ezek alapján ÖSSZESSÉGÉBEN számomra jobb telefon az iphone4, és ezt akárhogy csűrheted csavarhatod. Okés, hogy leszarod hogy nekem mi kell, de mint az eladások mutatják elég sok embernek az kell (ne gyere a marketing bullshittel, meg hogy mindenki hülye aki nem úgy gondolkodik mint te.) Nekem kéne ingyen az SGS, de nem cserélném le az iphonet rá, hanem odaadnám egy családtagnak vagy eladnám. Talált pénz.

Megpróbálom még utoljára egy autós példával érzékeltetni amit írok, hátha megérted.
    Tegyük fel, hogy van egy 2000cm3 Suzuki meg egy alap 1600cm3 BMW.
    Nagyobb motort van a Suzukiban? Igen. Jobban megy? igen. Olcsóbb? Igen. Jobb vezetni mint a BMWt? Nem. Ugyanaz a kényelem/ komfort? Nem.
    Aki nyomni akarja mint a hülye az Suzukit vesz, én meg BMW-t.
    Legalább arra válaszolj, hogy érted-e amit mondani akarok.

"1: az ötödik generációja (lol, igazam lett, ez az ötödik) már erősen nyitni fog a hiányok leküzdésére (maradt még azért...)"

5.? Ez hogy jött ki? 2g (only usa), 3g, 3GS, Iphone4, ez négy generáció. A jósóláshoz meg nem kellett semmi, töretlenül fejlődik a szoftver, a régebbi telefonok is tudnak egy csomó mindent amit eddig nem. Pont ez tetszik még benne, hogy ez nem Nokia, hogy midnen egyes új szoftvert új telefonként ad el.

"2: az iPhone lenyomása pont az iPhone feature-inek alkalmazásával fog történni (ebben is igazam lett az SGS-sel)"

MElyik saját featurrel nyomták le szerinted? (mát ha beszélhetünk lenyomásról egyáltalán.) Ráadásul szerintem a Samsung csak álmodozik róla, hogy az SGSből annyit adjon el mint az Apple az Iphoneból.

"3: az ára is zuhanni fog (na, ebben tévedtem, háháhá, sok a hülye, akit a markecing - nem elírás! - még megbűvöl )"

De miért? Miért kell mindig ezt a szar dumát nyomni? Racionális döntésekkel szerinted nem lehet mást választani csak SGS-t? Ezt a marketing dumát bemonyomod mindenkinek aki nem SGS-t vesz? A sok nokiásnak vagy HTC-snek? Nem értem....

"Bő egy hónap tesztelés után elmondom, volt applikáció fagyás, volt, hogy újraindítottam, mert azt hittem kell, tévedés volt, nem kellett volna, maga az oprendszer nem fagy, nem akadozik, egy-két ritka esettől eltekintve, minden működik, mindent meg tudok csinálni és ami nincs "

Figyelj ezt én is el tudom mondani, sőt nekem még tévedésből fagyás sem volt, minden működik mindent meg tudok csinálni, nem találkoztam még semmi olyannal amire szükségem lett volna és nem ment.

"iPhone-ban, az érdekes ebben benne van, persze DVB tuner nincs, se T, se H, az igaz, de amíg iPhone félkezű, féllábú (túlzás, de jogos), addig ne azt keresd, mi hiányzik még SGS-ből."

Nem azt mondom, hogy abból hiányzik csak példaként hoztam fel, ha már valami hiányozna akkor semmi szin alatt sem a rádió hanem inkább az ingyen tévé (mert előfizetéses az ugye van)

"Ára pedig sokkal kedvezőbb, akárhogy csűröd, minősége se rosszabb, és ne feledjük, iPhone belül Samsung, háháhá és ettől nem szarabb, sőt ettől jó annyira, amennyire az...!"

Ezen nem fogunk zöld ágra vergődni. SZERINTEM rosszabb minőségben bármennyire mondod, hogy nem. Azzal sincs baj, hogy neked ez nem fontos, de én a full üveg kinézetet nem cserélném le egy szaros FM rádióra.

Kérlek ha válaszolsz akkor normális hangnemben tedd meg, mert fröccskölődéssel semmire nem megyünk. Amíg értelmes mederben van a téma addig lehet beszélgetni (hajlandó is vagyok), de az anyázás nem az én világom abban nem szeretnék részt venni. Bocs kicsit hosszú voltam már megint.
  • levente68
    Valaki magyarázza el, miért nehéz elismerni, ha valami jó?
    Miért kell nemtelen ferdítésekkel valahogy mindig megpróbálni kimagyarázni inkább, miért kell figyelmen kívül hagyni a bevitt találatokat és visszatámadni máshol?! Ez nem bokszmeccs!
  • narumon
    Hát ha szerinted az gyávaság, hogy nem süllyedek le az ocsmánykodó stílusodra akkor gyáva vagyok. Lehet beszélgetni értelmesen anélkül hogy a másikra sértő megjegyzéseket tennél. Ennyire egyszerű.
  • narumon
    Nem perverzió egyszerre két navigációs szoftvert futtatni? És még én vagyok ostoba barom. Erősen emeled a szintet valóban. Nem tudom hol szoktak ilyen tesztet alkalmazni, hogy két navigációs szoftvert futtatnak... és nem azt mondtam, hogy nem lehet, csak, hogy én most nem fogok kettőt felrakni a kedvedért. Biztos találsz valakit aki igen és akkor kipróbálja neked.
  • levente68
    Mást nem érdemel a magadfajta, farolj le, gyáva, várható volt...
  • narumon
    Ez már nem kultúrált beszélgetés ebben én nem kívánok részt venni.
  • levente68
    Ami rád jellemző: írok fél oldalnyi érvet, abból EGYET kiragadsz, megtámadod, akkor is hülyeséget írsz, mert DIREKT félremagyarázod és örülsz, mert azt hiszed, megmagyaráztad... FAIL!

Korrektebb lenne, ha, mint már egyszer megtetted, beismernéd, hogy ezek valóban így, meg így vannak, de te már hívő lettél és szerelmes, tehát hagyjunk téged abban élni, de nem, te újra, meg újra megpróbálod elmagyarázni, hogy az ég zöld.

Én megtettem, elmondtam: ez, meg ez jó az iPhone-ban, de amíg az, meg az hiányzik, addig se nem jobb ÖSSZESSÉGÉBEN, se nem kell. Ingyen sem, pénzem van elég, ne hidd, hogy az akadály!

Maga a design mindig is tetszett, bár fentartásokkal, drukkoltam is, jövendöltem is, hogy:
    1: az ötödik generációja (lol, igazam lett, ez az ötödik) már erősen nyitni fog a hiányok leküzdésére (maradt még azért...)

2: az iPhone lenyomása pont az iPhone feature-inek alkalmazásával fog történni (ebben is igazam lett az SGS-sel)

3: az ára is zuhanni fog (na, ebben tévedtem, háháhá, sok a hülye, akit a markecing - nem elírás! - még megbűvöl )

Bő egy hónap tesztelés után elmondom, volt applikáció fagyás, volt, hogy újraindítottam, mert azt hittem kell, tévedés volt, nem kellett volna, maga az oprendszer nem fagy, nem akadozik, egy-két ritka esettől eltekintve, minden működik, mindent meg tudok csinálni és ami nincs iPhone-ban, az érdekes ebben benne van, persze DVB tuner nincs, se T, se H, az igaz, de amíg iPhone félkezű, féllábú (túlzás, de jogos), addig ne azt keresd, mi hiányzik még SGS-ből.
    Ára pedig sokkal kedvezőbb, akárhogy csűröd, minősége se rosszabb, és ne feledjük, iPhone belül Samsung, háháhá és ettől nem szarabb, sőt ettől jó annyira, amennyire az...!
  • levente68
    Nem perverzió, te ostoba, keményteszt, az, amit te, barom, ki se tudsz próbálni, nem is teszed, mert tudod, hogy elbukna rajta.

Ha tud valami ezerrel működni, akkor képes lesz százzal, ez biztos, kapiskálod? Sose fogod, mert nem akarod, majom!
  • levente68
    Te sötét állat, hát kit érdekel az, hogy neked mi kell? Leszarja a sarki kutya is, baszod!
    Ha egyszer kevesebb hardware elem van a szarodban és lehetőségeidben is korlátoz a parasztpápád, akkor az kevesebb, ezt soha nem fogod fel? Ráadásul drágább is!
    Mikor válaszolod meg tételesen mindazt, amit leírtam, hogy elmarad benne az iFos?
    Írd le: nekem ez se kell, ez se kell, ez se kell... Attól még a hiányosság hiányosság marad, te szánalomvölgye!

Nem példálózom én olyan emberekkel, akinek beszart az iPhone-ja, mert az egyedi eset, ne tedd te se, főleg, hogy a fene se hisz neked.

Arról beszélj, ami általánosan tény.

Mit nem láttál tőlem, faszfej? Évek óta ezerszer leírtuk, igen, én is, hogy mi hiány van a szarodban, nem megy az olvasás? Szomorúúúúú....
  • narumon
    Annyira perverz még soha nem voltam, hogy két navigációt indítsak el, de majd ha egyszer sok időm lesz kipróbálom. Egyelőre csak igo van fent, ezt vettem meg még mikor megjelent iphonera.
  • narumon
    Érdekes, tőled még ennyit sem láttunk de mindegy. Háromszor kérdezted meg hogy miben gyengébb az android az iosnél, én háromszor válaszoltam, hogy szerintem semmiben, de ez forditva is igaz. Persze arra már egyszer sem válaszoltál.
    Ugyanúgy ugyanazokat a baromságokat szajkózod amelyet minden ilyen sőtét an"droid" (vagy antialmás). Fm rádió és társai. Van benn rádió? Van. FM? Nem! De ez innentől már olyan, hogy basszus AM rádió sincs benne, meg kazettát sem tudok hallgatni. Sőt DVBT sincs benne pedig az meg már milyen. ÉS sorolhatnám. Azt nagyon nehéz neked / nektek droidoknak felfolgni, hogy nem mindenkinek az kell ami neked. Engem hülyére idegesítene, hogy van egy samsung telefonom amit 1.6 androiddal adtak és jelen pillanatig nincs hivatalos frissítés 2 fölöttire. (haver régebbi Samsung telefonjáról van szó). Ráadásul az 1.6 buta mint a főd. Hekkelgetni meg hekkelgessen akinek három anyja van. Persze az androidok ezekre nem verik úgy a mellüket. Jah mondjuk másik havernak HTC Desirével meg néha gondolt egyet a telefon (vagy a szoftver?) és nem látta tovább a kártyát? Újraindítás vagy segített vagy nem.
    Az Androidoknak is el kéne fogadni, hogy minden telefonnak, minden szoftvernek vannak hibái, és az ember aszerint dönt, hogy mit használ sűrűbben. Nekem pl inkább kéne egy telefon fényképező nélkül mint egy olyan ami nem tökéletes emailezésre. (és ezalatt most nem androidot értek, de van egy csomó telefon ami email szinten egy hót buta egybites szart vonultat fel). De mondhatom azt is, hogy mikor telefont veszek akkor nem merül fel szempontként az FM rádió és az SD kártya bővíthetőség sem mert egyszerűen nincs rá szükségem, soha a büdös életben nem használnám. Lehet jönni azzal, hogy majd ha jobs bácsi belerakja akkor egyből kell; de ez baromság. Az iphone4-ben elég jó fényképező van, de engem pl az sem érdekel. Azért mert egy telefon fényképezője nekem csak arra kell, hogy a hiváshoz arcot társítsak, vagy nagy hirtelen lefotozzak mondjuk egy hirdetést vagy bármit. Ehhez még a 3G-be benne lévő 2.1Mpixel is tökéletes volt.
    Nah mindegy írhatnám napestig, de benned valahogy csak nem akar összeállni a kép, hogy miről hadoválok, vagy tényleg nagyon csökönyös vagy.
  • levente68
    Bejövő hívás esetén navigál tovább, mindkettő és mondja, merre kanyarodj, vagy, hogy gyoran mész?
  • levente68
    De rájöttem ám, én vagyok a lökött, hogy megpróbálok fényt gyújtani ekkora setétségbe, ami a te, meg a hozzád hasonló szifonfanok fejében gyökeret vert.
    Amit itt, meg mondjuk a szifon.com-on összezagyvál a sok majom, attól esőerdők száradnának ki, basszus!!!

Jajj, műanyag a hátlapjaaaaa, meg a SD kártyát milyen hülllllyeszéég, hogy mountolni kell... Persze, vazze, mert ebbe tehetsz, amihez szokva vagy, barom, hogy ezt se tudod, azt se tudod, de az iFos a menő.
    Megtaláltam amúgy, valóban van elhúzható ajtaja az USB-nek SGS-en, mi a nyomorult fene avval a baj? Mi a baj a műanyag hátlappal, mi lenne annak a dolga? Ezek nem katonai telefonok, hé!! Pajzs kell? Nem, nektek gumiszoba kell, b@sszátok egymást belterjesen tényleg!
    Eddig nem gondoltam én komolyan, hogy az iFos hülyéknek való, de ezek szerint tényleg...
    Tisztelet a kivételnek, mert van az is természetesen, csak ők nem trollkodnak se itt, se máshol, hanem csendben elvannak, élvezik az előnyöket és kicsit bánkódnak a hiányosságokon. De elismerik, ami jó, nem a vallásba menekülnek!
  • levente68
    Ennyi a válaszod ennyi feltevésre? Te szánalmasabb vagy, mint bármikor gondoltam, háháhá
  • narumon
    "Tizen fölüli számban futottak rajta alkalmazások, hol mutatod ezt meg egy iPhone-nal?!?!? Hát ki se tudod próbálni, vazze!"

Miért nem? Láttál már iphonet? Egy sima 3GS-en is elmegy tizen fölötti alkalmazás gond nélkül.
  • levente68
    Milyen összeszerelési és minőségi hiányosságról van szó?

Aztán: SD, full BT (Bluetooth 3.0), USB3, DLNA, tethering alapból, nem függ az anyacégtől minden mozdulat, Java, flash, DivX, mkv támogatás (4,3 GB-os mkv-t lejátssza!!!!), zenei és video fájlok konvertálás nélkül játszhatók, FM rádió (röhej a multimédiás telefonok királyának kikiáltott iPhone-on még mindig nincs), stb…
    Gyönyörűen lehet WiFi-n kezelni, szinkronizálni, oda-vissza, Pc-ről, szinkronizál Outlookkal, Google nélkül, magyarázzátok el, mit nem tud??!?!?!?!?
    Root-olás nélkül használom, semmi olyan hülyeség nincs, amit itt-ott, Applefunok írkálnak…
    Ami furcsa, hogy nálam semmi akadás, meg nem jönnek elő gombok, meg lassulás nincs, illetve amíg direkt teleraktam mindenféle progival, akkor néha.
    De mint leírtam, egyszerre két navi programot futtatva, mindkettő folyamatosan navigált, kapcsolgathattam köztük, közben hívást fogadtam, meg egy rakat service-vel együtt is zökkenőmentesen ment, akkor miért kéne elhinnem, hogy szar? Tizen fölüli számban futottak rajta alkalmazások, hol mutatod ezt meg egy iPhone-nal?!?!? Hát ki se tudod próbálni, vazze!

Aztán: nem tudom, milyen SGS-eket tesztelgetnek pl. Handrásék, mert olyanokat írnak, hogy csak pislogok, kicsit újabbakat kéne megkaparintaniuk, nekem se USB takaró lemezkém nincs, se valahogy nem érzem a kis kezemmel, amit ők éreznek, magyar T9 van rajta, úgyhogy nem igazán értem... nem találom a felesleges gombokat sem, aki nem vágja a home és a kilép gomb közti különbséget, az maradjon applefan...
    Aztán a fake beállításokkal készült tesztfotók se túl korrektek...
    Az enyém nem recseg-ropog, itt se értem, miről van szó. Műanyag? És? Melyik törékenyebb, az üveg, vagy a müanyag? Fémburkolat? De jó... Az az antenna, ugyi és eddig az legfeljebb gondot okozott...

Idézet szifon.com-ról: A Galaxy egy fele annyiba kerülő Android rendszerű telefon, ami nem képes felülmúlni az iPhone 4-et, de képes helyt állni az üzleti életben. Aki teheti vegye meg az iPhone-t.

A mondat első felével vitatkozzon narumon, a többit magam cáfolom kapásból.....
  • narumon
    Annál sokkal több mint amit te írtál.
  • narumon
    Az.
  • levente68
    Ez aztán tételes válasz...
  • narumon
    A túlárazotthoz meg annyit! Jó legyen neked túlárazott, de egy átlag paraszt az SGS-hez sem jut hozzá sokkal olcsóbban. Akkor az is túlárazott?
  • narumon
    "Azt írd le tehát, miben tud többet az iPhone4 az SGS-nél. "

Leírtam csak vak vagy; Ha megfogod a kettőt akkor egyértelmű minőségi különbséget érzel összeszerelésben, minőségben. Az iphone kijelzője jobb, nem csak nagyító alatt, és főleg napfényben. Több helyen azt írják jobb a kamerája is, de ezt én nem néztem, nálam ez utolsó szempontok egyike. Lehet hogy nagy vizsgálat alapján lehet még különbséget találni, de keresse aki ennyire ráér. Nekem az iphone szoftvere jobban testre áll jobban kezelhető mint az android, de ezt nem hozom egyébként fel, mert kinek a pap kinek a papné, másrészt én már az előző iphone-nál azt szoktam meg.
    Látod a végén csak oda lukadunk ki, hogy nem tudok úgy írni egyik telefonról sem, hogy ne az én szempontjaimat vegyem figyelembe. Tudom, hogy neked ez furcsa mert te vagy terézanyu és az izgat, hogy Jamesnek Californiában is tetsszen a készülék, de engem az sem zavar ha James egy Blackberryvel mászkál amit mittomén mennyiért vett, és azért kellett neki, mert 850Mpixeles fényképező van benne...
  • narumon
    "Újra megkérdem akkor, Ó, NAGY GURU, mondd hát el, mi az, amit az iPhone tud és Android nem? Ne kerüld ki, válaszolj!!!"

Nem kerültem ki, és válaszoltam rá.
  • Thaison
    Az Iphone 4 illetve SGS összehasonlítás kapcsán már rengeteg videó és teszt van. Szépen kategóriára bontva bemutatják mindkét készülék tudását. Én személy szerint nem emlékszem olyan eget verő különbségekre csak az maradt meg hogy az összeszerelés és minőség tekintetében az Iphone 4 vezet illetve hogy az SGS-ben nincs vaku így a fényképezés sötétben kilőve. Ezen felül a kijelző felbontása más,de ezt nem lehet hibának illetve az Iphone 4 előnyének felhozni. A fogyasztáson meg lehet vitatkozni...!
  • levente68
    Rosszul írtam, mielőtt belekötsz:

Vigyázni kell, hogy értsd a kérdést, különben azt boncolgatod, válasz helyett....
    Azt írd le tehát, miben tud többet az iPhone4 az SGS-nél.
    Megtisztelhetnél minket egy korrekt válasszal már, köszike!!!
  • levente68
    Erről beszélek, ha nem tudod még mindig, hogy miben marad alul az iPhone, akkor nem vagy képben. Ez nem meglepő, hiszen tudjuk, hogy nem is akarsz.
    Megismétlem: nem szar az iPhone, hanem TÚLÁRAZOTT!!! Nagy különbség. Valamint, khm..., egyesek által túlmagasztalt...

Újra megkérdem akkor, Ó, NAGY GURU, mondd hát el, mi az, amit az iPhone tud és Android nem? Ne kerüld ki, válaszolj!!!
  • narumon
    Mielőtt azt mondod, hogy erre nem válaszoltam:

"1. Ha nem lehet legálisan kapni, akkor te minek jössz angliai árral?"

Ha nem csak vakon írogatnál akkor látnád, hogy ezt arra válaszoltam, hogy valaki 300e forintért vett magának iphone4 -et pista sarki mobilboltjában. (figyelem ettől nem ez lesz a hivatalos ára). Erre írtam példaként hogy ennyi pénzbe még az is belefért volna, hogy kimegy Angliába megveszi és "nyaral", igazad van a nyaralás szempontjából írhattam volna Olaszországot is vagy Spanyolországot is, mindkét helyen fedezett volna néhány napot az árkülönbség.
    Ehhez még csak különlegesnek vagy egyedinek sem kell lennie, az EU-ban ugyanis bárki bármit ott vesz és akkor amikor akar. Tehát ez nem azt mutatja, hogy én ennyiért tudom megvenni, hanem BÁRKI! Remélem kezded érteni....
  • narumon
    Igen veled tényleg kár vitatkozni. Ugyanaddig jutottál el most is mint eddig mindig: Szar az iphone és kész.

" tudásban még az iPhone4 is csúnyán alulmarad?"

Még mindig nem tudni miben marad alul.
    A kidolgozásról amit mondtál akkor meg tényleg nagyon elvakult fan lehetsz, ezt két perc után megerősíti neked bármelyik android fan is aki nem annyira elvakult mint te. Az Amolde kijelző pont azért nem került végül bele, mert bizonytalan volt a gyártás kihozatala és minősége. Ha egymás mellett fogod a két telefont akkor megint csak a vak nem veszi észre hogy az iphon4 kijelzője egy nagyságrenddel jobb. Nagyító nélkül is. Persze szemellenzővel nehéz.
    WINMO tárgyban annyira felületes az ismeretem, hogy egy Winmos telefont használtam kb fél évig. Ennyi idő után bőven el tudom mondani róla a véleményemet. Az pedig sommás; nekem többet nem kell. A zuhanó piaci részesedése meg számomra azt mutatja, hogy ezzel még nagyon sokan vannak így.

Ez meg ne haragudj de elég nevetséges:

"Nem ismered az Androidot, meg a Samsungot, de ugatsz, ne tedd, nézz utána, a Samu gyárt néhány dolgot, ami valóban nem az igazi, de az Apple a nyomában sincs, tudod te, mekkora cég a Samsung egyáltalán? Nem hiszem.."

A hozzászólásaidból már régen kiderült számomra, hogy kettőnk közül én vagyok az egyetlen aki fogta a kezébe mindkettőt, sőt urambocsá még próbálgatta is. Az, hogy a samsung cég mekkora az ki a hóherét érdekel? Most komolyan? Ez miatt lesz egy termék jó?
    Megsúgom egyébként a Samsunggal semmi bajom az ég világon, például mindhárom tévénk otthon Samsung, de Samsung pl a monitorom is, Samsung a mosógépünk illetve Samsung külső vinyót használok, nagy megelégedésre, de tudod én vagyok nem annyira elvakult, én mindenből azt használom ami tetszik vagy jobbnak találom (azt is leszarom, hogy miket gyárt még az apple, egyetlen apple termékem van az iphone); nem vennék mondjuk Samsung hifit se, mint ahogy Samsung videokamerát se, de fényképezőből is az én céljaimnak egy Panasonic felelt meg jobban.
    Sorolhatnám a példákat csak nem biztos hogy érted, mert az értelmezéssel komoly bajaid vannak.
  • levente68
  • levente68
    Veled nemigen lehet ám fröcsögés nélkül beszélni tekintve, hogy szemellenzőt te hordasz, koma!

1. Ha nem lehet legálisan kapni, akkor te minek jössz angliai árral?
    2. Mikor fogod fel, nem az számít, hogy mennyire olcsón kaptad te, vagy én egyiket, vagy a másikat, tudásban még az iPhone4 is csúnyán alulmarad?
    3. Nincs SZAR ÉS KÉSZ duma, illetve nálam nincs, megmondtam: iPhone4 alakul már, te magyarázod továbbra is, hogy az Android szar, meg, hogy az SGS szarabb, mint az iPhone4.
    4. NEM 10-20 ezer forint a különbség a kettő között, ezt a hülyeséget is te szajkózod.
    5. Minőségi kidolgozás? Miben több az iPhone4, mesélj? Azon röhögök minden tesztnél, mikor azt írják, hogy műanyag a hátlapja az SGS-nek... Könyörgöm, avval mi a baj? Az iPhone4 processzora ugyanaz a SAMSUNG processzor, - ISMÉTLEM: SAMSUNG!!! - mint az SGS-é!!! Az iPhone4 kijelzőjének a pápád, Steve Jobs UGYANAZT a SAMSUNG S-AMOLED kijelzőt szerette volna, mint az SGS-é!!! A retina kijelző maradt a nagyobb fogyasztásával, bizooooony!!! Ja, most mondanád, hogy ha jól megnézzük, akkor annak nagyobb a felbontása, de kééééérleeek, neeee, ugyanis, valóban így van, csak mi a tosznak nézi valaki nagyítóval????? Miközben az iPhone4 hiányosságaihoz kurv@ra nem kell nagyító!!! Tehát, mint brand szerinted ég és föld a két gyártó? Hahaha, mit is gyárt az Apple, mesélj már!!! A Samu gyártó, Apple NEM! Apple gyártat! Pl. a Samsunggal, meg gyerekmunkásokkal, aztán átnevezi, hogy Apple-nek tűnjön, lebutítja, hogy a kezdetleges iOS stabil maradhasson, majd a hozzád hasonló hívőknek beadja, hogy ez a tuti, ti, majmok meg beveszitek és itt baromkodtok!
    6. Te már anno bebizonyítottad, hogy WinMo tárgyban szereztél felületes ismereteket, ismétlem: FELÜLETES ismereteket, majd szifonra váltottál és fikáztad a WinMo-t, ami ma is többet tud az iPhone-nál, de valóban kevésbé stabil, most meg az Androidot fikázod és mondod, hogy nem tud többet. Na ez a felháborító, erre mondja az angol: ne ugass, ha hülye vagy! Nem ismered az Androidot, meg a Samsungot, de ugatsz, ne tedd, nézz utána, a Samu gyárt néhány dolgot, ami valóban nem az igazi, de az Apple a nyomában sincs, tudod te, mekkora cég a Samsung egyáltalán? Nem hiszem...

Tehát, valóban igazad van, ég és föld a két készülék, csakhogy a szifon vérzik, kicsirigó!
  • narumon
    Látom, megint nem sikerült értelmes hozzászólást írnod ami tényeken alapszik. A szövegértelmezésed is egyes. Nem teszteket irtam hanem kamu összehasonlítási oldalakat. (legalábbis eddig kettőt láttam, ahol kiemelnek olyan android előnyöket amit az iphone is tud. Ebből könnyen leszűrhető hogy szokás szerint olyan írta aki nem ért az iphonehoz)

"De, kapsz egy lehetőséget megint, ezen mindig elvéreztél, most is az lesz: mi az, amit az iPhone tud és az SGS nem? Amit az IOS tud és az Android nem?"

Figyi én soha nem írtam, hogy létezik ilyesmi (szövegértés megint), én azt írtam, hogy az android sem tud olyat amit az iOS nem. Abszolút egy szinten lévő két oprendszer.
    Iphone4-et hivatalosan függetlenül csak applestoreban lehet kapni, az meg magyarországon nincs, ergo nem lehet hivatalosan (legálisan) kapni. Amit a különböző boltok árulnak azok mind külföldről innen-onnan különböző módon behozott telefonok amit annyiért adnak amennyiért akarnak semmi köze az iphone árához és az apple által kalkulálthoz. Nem bánnám ha értelmesen szólnál hozzá fröccsögés nélkül mert úgy lehet beszélgetni, így hogy felraktál egy szemellenzőt és a SZAR ÉS KÉSZ dumát ismételgeted így nem jutunk sehova.
    Azt meg mindenki nagyfiúsan el tudja dönteni, hogy SGS vs Iphone4 esetén megér-e neki 10 v 20e forinttal többet a minőségi kidolgozás (azért azt te sem tagadhatod hogy egymás mellett ég és föld a két készülék) és a brand (hamár az oprendszer tudja ugyanazt).
  • Nando8
    iPhone 4 Bumperek eladók minden színben, eredetik, pénzvisszafizetési garanciát vállalok.
    4000 FT/db
    e-mail: [email protected]
  • levente68
    Pont azt ugatom, te korlátolt, hogy NEM SZÁMÍT, hogyan kap egy-két ember iPhone4-et, vagy SGS-t, vagy bármit, az nem változtat a képességein.
    Szerintem lehet függetlenül legálisan kapni, de ha nem, akkor visszatérhetünk rá akkor, amikor lehet, szerinted normális ára lesz? NEM!
    Túlárazott és kész, az is marad amíg a hülyék veszik, mert trendi, miközben jobbak vannak, ennyi.
    Megengedek én neked mindent, drágám, sírva ne fakadj, de azt nem fogom elismerni, hogy a tökéletes és legjobb az iPhone4, még akkor sem, ha már nagy lépést tett feléje. Ugyanis még sok nagy lépés van addig, amit helyette az Android meglépett.
    Ha te nem vagy hajlandó ezt felfogni, az a te, meg az ápolóid baja.
    Ha az Android-os tesztek neked kamu leírások, azon én nem segíthetek, természetesen az iPhone-os leírások nem azok, mi?
    Minden iPhone-t magasztaló tesztre jönnek a kommentek, amik azt kérik, ne ferdítsenek, ne hallgassanak el dolgokat, még ausztrál fórumokon is,tehát világszinten hülyék az emberek, mi?
    Te maradj a vallásodnál és akkor jól megleszünk, de ne próbáld már állandóan megmondani nekünk a frankót, mert az ami tőled jön frankó, az ritkán az.
    De, kapsz egy lehetőséget megint, ezen mindig elvéreztél, most is az lesz:
    mi az, amit az iPhone tud és az SGS nem? Amit az IOS tud és az Android nem?
    Hajrá, most megmutathatod, de ne megint másról írj, erre válaszolj, ha tudsz, különben megint csak elárulod magad.... szokás szerint.
  • neevous
    Hagyjuk már ezt a megapixel mániát...
    Az optikához annyi köze vana Zeissnek, mint a 30k-s sony kompaktokhoz. Meg Symbian...vicc bazdmeg vicc:D
  • narumon
    "Ja, és ráadásként semmiféle mobil adat előfizetésre nem vagyunk rákényszerítve, éééééérrteeeeeeeeddd???????????????????"

Értem, elsőre is felgoftam.

"Ez szerintem korrekt kis ajánlat, sokkal több embernek elfogadható, mint az a tarifacsomag, amiben te vagy és állításod szerint amúgy is elfogyasztanál."

Ezt is elhiszem.

"Mikor fogod fel, hogy nem mindenki TE? Hál'Istennek..."

Sőt még ezt is értem. Akkor lehet egy kérdésem nekem is? Te mikor fogod fel, hogy engem meg nem érdekel, hogy más hogy és mennyiért kapja? Az számít, hogy én mit várok el tőle, és mit kapok és mennyiért. Az összes többi Terézanyu dolga.

"Az iPhone4 még mindig DRÁGA, ahhoz képest, amit tud."

Oké, ezt is fogom. Megengeded, hogy azért nekem megérjen ennyit? Ő esetleg maradhatok a Tmobilenál előfizető mivel maximálisan elégedett vagyok velük? Megengeded?

"Miben jobb az Android az iOS-hez képest?
    Nem mondom el századszor, mert én nem vagyok a kisegítő iskolás tanárod, ezer helyen sokezerszer leírták, hogy mik az iOS hiányosságai, na azokban jobb!"

Hmm én még ilyen kamu leírásokon kívül semmit nem láttam, de főleg arra lennék kíváncsi te melyik részére alapozod ezt? Tényleg érdekelne.
    Az már egy kis adalék, hogy androidos HTC telefonját ismerős most cseréli iphone4-re. Ő is hülye mint ahogy mindenki aki iphonet vesz. Tudjuk jól.
  • narumon
    "De senkit nem érdekel, mi a szar van angliában, itt mennyibe fáj az egyik és mennyibe a másik, erőlködnöd kellene, akkor talán korrektebb tudnál lenni..."

Ha már ferdítés akkor te ne ferdíts! Hivatalosan NEM LEHET magyarországon Iphone4-et kapni függetlenül. Ennyi, innentől 5 millió forint is lehet az ára ha Józsi behozza valahonnan és annyiért rakja ki.

"Asszony lófasz pénzt fizet havidíjként és régi előfizető, mutasd, milyen módon vetekszik evvel iPhone-os ajánlat, gyerünk! Nehéz lesz, mert busás haszon beszedése mellett kapod csak a djágaszágodat "olcsón"!!!!!"

Miért is? Ugyanúgy megkapod régi előfizetőként olcsón. Sőt a szaros pontjaidat is be lehet rá váltani. Mit nehéz ebben megérteni? Azt is leírtam, hogy örülj neki hogy milyen jól vettél SGS-t. Én is kaptam olcsón egy iphone4-et úgy hogy semmi más nem változott. Maradt ugyanaz az előfizetésem mint eddig. (Sőt ha vállalom, hogy a többi céges számot is megtartom még 1 évig akkor ideadják ingyen, de ezen még gondolkodom)

"De még az sem érdekel, iPhone-hoz mindig drágábban jutsz hozzá és még mindig egy szarkupac, ez a lényeg, akárhogy csűröd-csavarod, b+!!!!!!"

Valóban, ez egy értelmes hozzászólás volt. Mégpedig a szokásos fika fajtából; ha nem tudsz észérveket mondani akkor szar és kész. Gratulálok.