963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • Seth
    Nem akarok belemenni nagyon,mert megint csak hülye flame lenne belőle, DE, gamepaddal sokkal könnyebb :D
  • Myselor
    azt a kurvát már könnyedén leverem vele nem lesz gond.amúgy bill és egérrel játszom.de ez nem számít nekem legalábbis
  • Seth
    Majd a Dante must Die-nál akkor mi lesz veled,mikor az az idegesítő kék csaj,szirén,mittudoménmicsoda pajzsot rak rájuk ? :D
    Ott elsődleges prioritást élvez, hogy arra menj először.Én mindig úgy indítottam,hogy deviltrigger,aztán a csajt elverem, a többi utána már nem nagy szám. Mivel játszod? Bill+egér vagy gamepad?
  • Myselor
    de tudom hogy kell a padlot.csak azt a részt mondom jött a ninja meg 3 pajzsos genyó és akkor 2 irányból jöttek a padlók is.azért nem volt egyszerű én aztmondom.igen a checkpoint rendszer miatt könyebb de azért ne mond hogy ezek a dolgok kicsit se nehezek,vagy a végén jöttek a dupla kék és piros farkasok,tudnak azért sebezni szépet
  • Seth
    Nem tartom magam "epic" játékosnak, sőt elmondom én a DMC1-3-mat easy-n toltam végig annó,mert annyira nem ment(lehet ma már menne), azokhoz képest ez gyíkfing nehézségű, főleg amiatt mert áthozol minden képességet,fejlesztést az előző végigjátszásból,plusz minden harc elején checkpoint? Előbb utóbb megcsinálja az ember a legszarabb szituációkat is.

A padlót meg pofonegyszerű kikerülni, csak fegyvert kell váltani. Ha kék,akkor angel, ha piros akkor meg devil fegyót kell kézben tartanod és akkor nem sebződsz
  • Myselor
    na igen,nem és értem miért kell a levegőbe baszni mindenkit.érdekes megoldás.amúgy tudom.mindjárt maxon lesz az ördögravaszom is amúgy. a hp már rég maximum.de azt mondom nehéz ez xd a farkasokat utálom nagyon a kéket főleg kurva anyjukat :D amúgy most jön lilith és a babyje kiváncsi leszek :D
  • DarkSector
    Ja a baj az átváltozással hogy max élettöltésre jó, mert semmit nem segít hogy mindenkit a levegőbe emel, mikor oda kell húznod magad, vagyis időveszteség, kevesebbet üthetsz nekik...

1 haszna van még, pl a vidámparkba, töltsd fel éppen csak a mimimumig.

És vigyél mindenkit a pörgő kerék alá, majd Ördögravasz... :D mindenkit megöl azonnal a kerék. :D
    Ugyanaez van pl a vonatos pályán is.
  • Myselor
    hát igen.am ja most megyek lilithez son of spardan azért amiket itt seth mondott oké hogy ő super epic,de bazdmeg azért kicsit se könnyű itt már.szopatnak a padlók is stb
  • DarkSector
    Hát mindenestre érdekesek a képek.
    Sons of Sparda-ban érezhetően bekeményít a cucc.
  • DarkSector
    Új külsők ha érdekel valakit:

• Myselor
    nem tudom lehet hogy igazad van:)
  • DarkSector
    Ultraciki de megmutatom. :D

2001

2013
  • DarkSector
    Azt kellett volna a mostani DMC-be az első rész pályáit megdobni pár motionnal vagy hrd effectel és betenni már szebb lett volna a játék és kevésbé egyhangú. :)
  • DarkSector
    Kastélyon kívül?
    Végigvitted a régi DMC-t? milyen volt a kastélyon kívül? a tópart meg a kert, vagy a kastély emeletein stb?
    Mind mind emlékezetes rész, ebből a mostaniból mire emlékszel mad 13 év múlva a semmitmondó jellemtelen pályákra? :D

Én ott tisztán emlékszem minden kavicsra sziklára ahogy elindul a játék, vagy mikor fent egy szobába jutsz és először találkozol azzal a tigrissel, ami olyan mint ha füstből állna össze.
    Olyat pl addig nem igazán lehetett látni játékokban, szóval kemény volt akkoriban.

Ez a mostani rész az a vicces hogy 13 év elteltével...KEVÉBÉ berendezettebb és szebb mint a 2001-es DMC...ott eskülyön mai szemmel szebbek-berendezettebbek a pályák mint itt.
    Ez nem túlzás...

12-13 év alatt többet várt az ember...
    Dehát ez van. :D
  • Myselor
    az a hülye repkedés benne és a golyókat kilőni xd meg ilyenek,kombozás nem sok van,nem mondom hogy annyira nagyszám a mostani mundus mert nem,én is sokkal durvábban képzeltem el,ehhez képest nem az.de nekem még mindig jobban bejön a mostani:)és igen Succubus a legjobb boss az egész játékban :D tegnap is 2x megöltem xd
  • DarkSector
    De mi a baj azzal a final boss-al?

Én fordítva mondanám 12-13 év alatt ennyit feljődtek? :D
    Most inkább ez a ciki ami 2013-ban van. :D

Amúgy szerintem a legjobb a demo-ban is lévő főbossz az a bogár...
  • Myselor
    jó én azt elhiszem,mondom nem a nehézséget mondom tuti az hc volt ehhez képest de na.a kastályon kívül szerintem ez jobb:) a 4ben is bejött a kastély .itt is lehetett volna 1 a második pálya házunk nem volt annyira jó.de elment:)
  • Myselor
    semmi gond.:D én se tudtam xd
  • DarkSector
    "Mundus ebben a DMC5-ben van..."

Bocs elsőben is valóban Mundus a final boss elnézést. :)
  • DarkSector
    Tegyük hozzá hogy a DMC első része a köz által egy elismert játék és 12-13 évvel ezelőtti játék.
    Na az HC játék volt ehhez képest, még alap fokon is szopatott.

Easy fokozat asszem csak akkor ugrott elő ha sokszor meghaltál, akkor rákérdezett hogy akarsz-e átmenni easy-ba.
  • DarkSector
    Mivan? :P
    Mit néztél meg?
    Mundus ebben a DMC5-ben van...
    Nem értem. :)
  • Myselor
    lol megnéztem ma Devil May Cry 1-t.hát azért ez mennyivel jobb lett már:) Mundus fight is vicc volt ott,és nem a nehézség hanem a többi,itt szerintem jobbak a megoldások:)
  • Myselor
    hát igen én is használtam párat,de mostmár nem.kombókbol én se használok sok félét,de így is elég sokszor már bejön a SSSensational :D teljesen jó
  • Shep
    Igen elején én is vettem ,mondom nehogy megint szívjak, mint a 3-4-ben de miután rájöttem hogy tök felesleges hagytam a francba :) Meg egyébként a kombóknak sem láttam értelmét szinte mindig csak az alap dolgokat használtam.
  • Myselor
    mostan jöttem rá nemrég hogy az arany krisztály tök felesleges,meg ugy igazából mind.ugye köszönhetően vannak ugye a sűrű checkpointok.ha valami nem megy főmenü visszalépsz,bossoknál is megy,amennyi hpval odamentél annyival kezded mindig,teljesen jó.:)
  • Devids Pro
    Az nekem is elég kaotikusan működött, végig a játék során. Én hozzányomogattam az X meg Z gombokat és úgy ha próbálkozok egyszercsak sikerülni szokott. :D
  • Seth
    Akinek nem inge....
  • Evin
    Én ha támadásnak szánom, felkiáltójelet teszek a végére.
  • Seth
    Viccesen hangzik na(nem láttam előző részben hogy lett fordítva), nem kell egyből támadni, jellemző -_-
    Ha nem tetszene akkor leszarozom,ne aggódjatok.
  • Myselor
    meg még angolul is ezt jelenti,ahogy lefordítod magadnak.nem tudom mi a vicces ebben
  • Evin
    Plusz a DMC3 óta annak van fordítva, hülyeség lett volna pont most változtatni.
  • Shep
    Miért minek kellett volna lennie, nekem nem igazán jut eszembe semmi. Esetleg krampuszaktivátor :D
  • Evin
    Pedig azt jelenti. Sőt, a játék fordításától függetlenül, a kézikönyvben is így fordították.
  • Seth
    Ördögravasz? Vicces fordítás :D
  • cataflam02
    Hát kajak bármit csinálok semmi nem történik.. Még a gombokat is átállítottam, de semmi.
  • DarkSector
    Bocs ez az átváltozás ennek télleg mennie kéne...:S
  • cataflam02
    Előző erre ment.
  • cataflam02
    Spoilerben a kép.
  • DarkSector
    Az furi azért. akkor lehet bug? próbáltad újraindítani a játékot?
    Meg van egy update asszem a játékhoz lehet az kell.

De vigyázz van pl a végén egy fegyver ott van ilyen hogy nyomj 2 gombot a robbanáshoz, csak nem írja hogy előtte az első gombbal, ami asszem a C lődd ki a kis nyilat vagy mit....rakéta...
  • cataflam02
    Már megkaptam.. éppen ez az, hogy a játék írja ki, hogy használjam a C+Y gombokkal.. és ugye megáll a kép mikor kiírja, de nem történik semmi.