963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
-
#603 Na végigvittem.
19-20-as misszó rövid de ezek tetszettek kb... -
#602 Meg kell "váltanod" a képsességet a szobornál a menüben. -
#601 Helló!
Az miért van, hogy a C+Y gombokat igénylő képességnél nem történik semmi ?
Másnak is elfordult ilyen ? -
#600 Igen sok a checkpoint, sajnos vagy nem sajnos, ez tény, levesz a hardcore-ságból ez max annyit jelent egy hardcore-nak hogy az értékelése a végén nem lesz jó.
Bár nekem röpködnek egyenlőre az S meg A fokozatok, azt tekintve hogy először játszom vele, és nem második vagy sokadik próblkozásra. -
#599 Azért itt egy kicsit túl sűrűek már a chekpointok.
Mondjuk az 1 volt még a durva. Ott ha meghaltál vagy volt yellow orbod és folytathattad, vagy elölről az egész mission :)
A 3 és a 4 volt az arany középút szvsz. -
#598 Hát játékfüggő azért, van ahol bármikor el tudtad menteni de csak checkpointtól tudtad kezdeni, összevissza van. :)
igen a mostani mentés olyan mint a Batman-nél pl (AA-AC).. :D -
#597 Na igen, ez tetszik, csak nem tudtam megfogalmazni rendesen :D konzolos mentés az nálam olyan, hogy van 5 slotod pl, és csak azokat írogathatod felül. De a régi PS2-es korszakban meg minden játék olyan volt kb (az akciójátékok), hogy csak egy adott pontnál lehetett menteni egy pálya után, pl Prince of Persia szökőkutak, vagy God of War fénysugarak (mondjuk ez még a ps3-as GoW3ban is így volt, elég ódivatú megoldás) -
#596 Jah csak mert a konzolos mentés úgymond az a checkpoint (úgyértve ezt mondogatták régen). Csak ezért kérdeztem. :D
De értem mire célzol, most ha meghalsz nem kell nagyon visszamenni úgymond. -
#595 és volt, hogy visszarakott olyan helyre, ahol már voltam, szval sokszor felb.szott. DMC4-ről beszélek most. -
#594 Olyan rendszer volt hogy manuálisan kellett menteni checkpointot, különben pálya eleje... v valami ilyesmi.. nemtom rég volt :D -
#593 Lehet nincsen fent a 4 hogy összemérjem, de az tuti hogy voltak a 4-ben pl nagyon gyors ellenfelek , azok a buzi nagy farkasok vagy mik például. -
#592 hát nem tudom ,talán igazad lehet.de szerintem gyorsabb valamivel:) -
#591 Hát nem rosszból itt sem érzem hogy gyorsabb lennék, sőtt a gurulást megnyomva kb 3 ütést bekapok mire elgurul, vagy mikor ütök nem tudok elugrani bármikor, vagy elgurulni, néhány mozdulatsort nem lehet abbahagyni, én nem találtam sokkal gyorsabbnak, de fenetudja nem raktam egymás mellé a 2 játékot, inkább azt mondanám hogy itt totyognak az ellenfelek, a régiben sok ellenfél oda csúszott-ugrott hozzád, itt a legtöbb lassabban közeledik vagy a távolból próbál meg meglőni megszúrni..
Persze nem jobb vagy rosszabb egyik-másik, csak én azt érzem ha Dante netán egy csepett gyorsabb is futásban az ellenfelek sme annyira fürgék nálam...:D -
#590 szar xd pl én utáltam.de főleg az ugrást és a lassú mozgást mindenki gyorsabb volt nállunk -
#589 Értem ezért kérdem milyen volt régen? :D -
#588 a régiben azért szarabb volt lássuk be.és tényleg ez a mostani konzolos save rendszer amit én szeretek:) -
#587 WTF? milyen mentési rendszer volt régen, emlékszel még?
Mert most sima checkpoint-os van amit konzolos mentésnek szoktak hívni...:D -
#586 NA, jó játék volt ez! Igaz, hogy nem igazán hozta a régi DMC-t, de annak az idegesítő hibáit sem! DMC4-hez képest pl az egér használhatósága, és a mentésrendszer megváltoztatása igazi megváltás. Nekem valahogy a régi DMC-k mentési rendszere nagyon kaotikus volt, és túlságosan "konzolos", de végre ez is korrekt lett. Ahogy a játék is. Bár hangulatában nem hozza a régi részeket, azért elég jó móka! -
#585 Nekem inkább egy csikós jutott róla eszembe, de most, hogy mondod -
#584 legkevésbé egy kalózra hasonlít inkább Anakinra rövid hajjal
-
#583 lol ez jóó xd -
-
#581 jaja:D
am nem tudom annyira nem vonz ez a játékmód nincsenek combok akkor semmi.nekem ez nem élvezetes:) -
#580 Látod segítettem hogy önellenőrzésre ösztökéltelek. :D
Boszokat 1x meg kell üti, régen is így volt, nem csak a sima ellenek halnak 1 hit-be hanem a boss-ok is. :D
[spoiler]A kis pólyást most öltem meg nemrég mikor abbahagytam, az nagyon könnyű volt.[spoiler] -
#579 már mindegy megvan az ajtó.előbb jobbra kell lemenni aztán vissza balra mielőtt átmész a checkpointon,jó nagy faszság azért ez:)közben eltudom már nyomni a videókat is xd köszi :D akkor összegyűjtöttem mindent:)
még van 1-2 nehézség annyira az nem izgat 1 ütésből haljak jó ők is de gondolom a boss azért nem,az meg kicsit húzós lenne,az már az elvetemülteknek való nekem jó volt ez a nehézség is :D -
#578 Hányadik időnél? :D -
#577 tessék légyszi nézd meg én már nem értem hogy kéne nekem odamenni hogy a nagy ajtó csukva kicsi nyitva legyen -
#576 Titkos ajtót nem tudom pontosan, amiket utközben láttam megnéztem de annyira érdektelenek ezek a mellékküldik vagy feladatok hogy nem igazán megyek be mostanában ilyenekbe. :D
Talán ha egy vidit mutatsz, elmegyek oda gyors és meglesem... -
#575 hmm,értem na várj meglesem még 1x de utána komolyan leszarom.különben neked megvan a 11pályán az ajtó?secret door -
#574 Hát kontrollerel toltam, ott nekem a Back gomb. -
#573 na és mivel nyomod el ha megkérdezhetem?én már nyomtam mindent.én nekem meg nem jó az a szaros ajtó am minden más megvan a játékból szal nem értem,hülye nem vagyok lépésről lépésre mentem,lassan nem rohantam,de úgyis próbáltam hátha időre megy,alapbol faszom dolog ez hogy becsukodik,de mondjuk nálla nem.több videót is néztem,lazáznak nem rohannak nyitva az ajtó neki,nekem bebaszodik mi ez.valamit mondhatnál rá vagy megnéznéd nekem?hogy pontosan hogy,mert 2 oldal van talán ha jobbrol megyek le először nem csukják be fasz tudja,szerintem már úgyis próbáltam
-
#572 Én minden vidit el tudtam nyomni. :D
Bug nem volt eddig (15.fejezet.) -
#571 bizony a jó kurva anyjukat a fejlesztőknek hogy a videókat nem lehet elnyomni kicsit unalmas már így nemtudom hanyadszor,ja és a 11es mapon van egy ajtó amit sehogy nem tudok elnérni,mert a videóban a srácnak nyitva egy kis ajtó mellette vagyis ahogy beérek egy nagy,zölden világít de csukva,na most én odamegyek az nyitva a kicsi előttem baszódik be és ennyi.kezdhetem a mapot újra többször megpróbáltam nem értem de nincs kedvem 5perc videó megint 5perc eljutok oda,a faszom bele -
#570 Na a végére értem, percre pontosan 8 óra volt, 3 vagy 4 bónusz szobát nyitottam ki, az is bőven sok volt :) Hát az a helyzet ,hogy szerintem ez a játék egy dologban ér az előző részek nyomába a harcban, semmi másban. Nem volt benne szinte semmi ami emlékezetes lenne, egy tök középszerű kaszabolósdi. 6 némi jóindulattal 7 pontot ér. Persze legalább nem lesz olyan nehéz nekik a következő részt jobbra készíteni. :) -
#569 :P
ja így értelek, venni kell a bótba. :D -
#568 Csak a cigi :D Azt szerintem kár volt kivenniük belőle. Elég laza lett volna :D -
#567 köszi mindenkinek a segítséget, igazából a sebzését nem tudtam hogy megoldani :D -
#566 akkor passz... guglizz, steam fórum stb... -
Akra #565 Igen alapból az kéne,de nekem valamiért alapból 30hz. Képtelen vagyok felfogni miért :D -
#564 Az nem tudom mi. Azt nem állítottam, de szerintem 60an jó.