DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Végeztem vele. (az uccsó bossnál kb vért hugyoztam elõször :) )
Igazából tetszett a játék. Hangulatos, végig lekötött.

Seth
Baromi könnyû ez a rész. Nephilimen kezdtem, majd a son of sparda,dante must die módokba tovább viszi a fejlesztéseket, szóval azok ugyanúgy ledegradálódnak könnyû fokozatra. A Heaven or Hell viccesen könnyû, a Hell or Hell pedig szintén, mégpedig azért,mert a Dante must Die mód után örök devil triggered lesz, itt egyedül az utolsó bossot kellett többször próbálnom,mert nála mit sem ér ha aktív :)

PSN ID.: Beegabor

Myselor
akkor nephilim,értem .én is azon játszom:)
DarkSector
A 3 közül a legnehezebb amit alapon lehet választani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
szép ez milyen nehézségen van?:)
Myselor
elõször én is ,többször meghaltam,aztán már elsõre ment:)) de nagyon szar szerintem
DarkSector
amúgy ha meghalok legtöbbször azért mert leesek mert a levegõben lévõ suhanással nem mindig akar oda menni ahová szeretném, és elég szépen vesz le az életembõl ha mellélépek...
Sõtt olyan is van hogy odahúzod magad egy repkedõhöz, aki kihúz téged a szakadékba és onnan nincs visszaút...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Meg lehet oldani úgy hogy hozzád sem ér.
Pont most öltem meg Barbas-t:

Bob Barbas misszó:

Maxtreme
na azt én is. Baz mennyit szívtam ott.

DarkSector
Bazd nekem most volt meg BoB...részemrõl facepalm...:D
A Bogár közelébe sem ér szerintem...
Persze ez az én véleményem, nekem ez az egész tv-s dolog furi.

Myselor
én bobot kurvára utálom xd
mondjuk már megölöm simán de akkor is szarok azok a lézeres gecik xd
Myselor
miért?:)
Seth
Nekem a Bob tetszett legjobban

#489 a succubus a 6. pálya a 20-ból

DarkSector
Kár hogy pont õ került a demo-ba.

Myselor
az tuti hogy succubus a legjobb boss az egész játékban:)
DarkSector
Ja thx.
Értem így...:D nem tudtam milyen busz...valóban nekem eddig az a legjobb rész a játékan...kurvajó ötletes boss.
8.végefelé tartok éppen.

wesker24
csak shep új nevet adott neki ! xD
wesker24
Az a Succubus BOSS aki a demoban is volt ! XD
DarkSector
Ja akkor én értettem félre sorry. :P

Tatyla
a normál szemével nem lát egyáltalán,ezért nem tudja hogy Dante az akivel beszél,majd mikor már visszakapja fel is ismeri Dantét...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Jó de van 1 szeme, mert mikor beszél Dante-val akkor azért lát szerintem, vagyis úgy jött le...:D
Mert ugye csak az egyik szeme hiányzott, de mig meg nem ölöm a szárnyas pinákat csapkod maga körül egyfolytában...elõször azt hittem warez bug. :D

DarkSector
Naaaa mi az a szakubusz hol lesz az?

DarkSector
Ja de azt látja amit a másik szeme mutat? :D

Myselor
vak a faszi,kell neki majd a szeme:)
Shep
Na szakubuszos rész jó volt, végre volt egy kis élet a játékban, háta elkezd javulni a színvonal, bár hogy ezzel majdnem a játék feléig miért kellett várni azt nem tudom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Klemice
nem lát a "szeme" nélkül

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
A mission 7 végén az öreg mit csapkod a kardjával, mintha vak lenne, utána meg érdekesmód lát hirtelen. Vagy lehet én nem értem. :P

Myselor
ja okés :D és örülök hogy megvan:)
DarkSector
<#vigyor2>

DarkSector
Az egyik srác a fordító õ Evin...:D
Megvan thx, rájöttem hogy DMC és nem Devil May Cry...az abc-ben nem néztem lejjebb. :D

Myselor
pedig megvan csak DmC így keresd és aztán van írva hogy devil may cry :)
DarkSector
thx. ott kerestem de nem talááltam csak a 4 részt, meg asszem a 3.-at. :D

Seth
Fõmenü-->extra-->STAT

Myselor
itt linkelte az egyik srác. a letöltések menõben kikeresed:) amúgy meg jó lett szerintem
Klemice
kiírja valahol az idõt, vagy csak úgy megsaccoltad?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Fehercsoki
Most végeztem az utolsó küldetéssel, az egész kevesebb mint 8 óra volt, és mivel újrakezdeni biztosan nem fogom ez nagyon kevés=/

DarkSector
Honnan töltötted le ha szabad kérdezni? mert haver fiának feltenném ha szabad.
nem nagyon vágja a menüben a kiírásokat, nem mintha olyan durva lenne.

Myselor
igen,miért?én kipróbáltam
DarkSector
Amúgy van aki magyarosítással játszik? <#fejvakaras>

DarkSector
Van pár komment régi hsz-ban ahol igen méregettem a régiekhez, meg a grafikai motorra amit írtam, de a spoiler-ben hogy a pályák monotonok, azt úgy néztem hogy végiggondoltam kb az AAA címeket, és hogy milyen szinten tudnám besorolni. :P

van még 13 chapter bármi megtörténhet, nagyon befogadónak érzem magam, nyitott vagyok a változásra. :D

Myselor
jólvan okés bocsi.na akkor nem méred azokhoz,de játszad végig jó volt szerintem:Dd
DarkSector
De ne mond hogy mérem a régiekhez ha mondom hogy nem mérem....:D
AMIT A SPOILERBE ÍRTAM AZ NEM A RÉGIEKHEZ MÉRT VÉLEMÉNY.

Hiába akarod elhitetni velem hogy nem , ha egyszer a saját érzéseim.

Miért tagadnám le, semmi hasznom belõle...:D

Myselor
hát akkor azt kihagyod megvan oldva:) de amúgyse kell beletudsz lépni a mappokba felszeded a cuccot és kilépsz:)
szomferi
hát nem terveztem 2x végigjátszani :D
nekem nagyon tetszik, nem fika lett volna, csak amolyan "mire gondolhatott a költõ" :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
naaaa mostmár aztán tényleg elég legyen :D igen bazdmeg mert késõbb visszatudsz menni és felszedni ott a lost soulst a kulcsot bármit is rejtsen,2x végigjátszod megvannak ezek:)
szomferi
az vicces volt tegnap, mikor a Virility raktárában jártam tegnap, volt egy "ajtó", amit csak az Eryx-szel lehetett volna szétütni, holott azt ugye csak sokkal késõbb kapom meg... vicc :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
akármennyire is mondod,én is mérem még így is a régiekhez ,ez tök normális fõleg a te helyzetedben,és más játékokhoz is,de ezt is már megbeszéltük,nem baj az hogy neked azok jobban tetszenek:) ez most ilyen stílusú kicsit üres ez a limbo de elég jó lesz ez nekünk.én már 2x végigjátszottam :d tervezem még párszor:)
DarkSector
a-a

nem a régikhez mérem, amit tegnap írtam, az globálisan nézem, nekem mint "nem DMC" tetszene, eljátszom bármilyen H&S-el, de ha szétnézek a H&S stílusban (vagy bárhol másban), a pályák egyszerûek (eddig) , ezt nem tudom nagyon figyelmen kívül hagyni, a H&S kategóriában azért fontos a környezet. Nem? :D

Értem hogy "pokol", de a pokolnak sem kell ennyire fapadosnak lennie azért. Gondolom. :D

Myselor
hát mondjuk igen,lehet benne nagyon szépeket kombozni ^^
Myselor
nem kell elnézést kérni mindenkinek lehet saját véleménye.pl a tiédet értem még meg a legjobban,régóta játszunk mindketten kb minden játéknak ismerjük a legelsõ részeit is.bár én ennek pont nem,de ha neked az jobban tetszett elfogadom,én más fajta ember vagyok nekem ez jobban,talán bejönnek ezek az állatságok amik benne vannak,zene meg a többi hülyeség:)
nekem ugyanúgy tetszik a 4 is,de ez azért nekem jobbb:)