963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • DarkSector
    Hát az elég story-s az tuti.
  • Fpocok
    MP3at ezért hagytam abba... az borzalmas.
  • DarkSector
    Metal Gear Solid? MP3? meg ezekben is, talán hogy a story nagyobb részt kapjon, bár kérdés hogy egy H&S-nél ez jó ötlet-e.
  • Fpocok
    Nem értem miért gondolták azt, hogy az a jó, ha több a cutscene mint maga a játék...
  • DarkSector
    Ez igaz.
    Van olyan játék ami olyan mint a valóság?...kevés. :D
    Gondolom mester sem teljesen az ellenkezőjére gondolt, hanem kicsit logikátlan összedarabolt minden, én értem mire gondol...
  • CalebJoe
    A valóság unalmas minek olyan játék amit az utcán is látsz ha kimész vagy elutazol, erre van az ember végtelen fantáziája hogy kitaláljon jobbnál jobb dolgokat.
  • DarkSector
    A 2 nem zárja ki egymást. :D
  • mester1987
    Intenzív de mégis fantázia-világ. :D
  • DarkSector
    Intenzív, fogalmazzunk így. :D
    Valóban ezeket a feliratokat meg széteső platformokat el kell viselni, nekem talán a sok villogó jelzés nélkül talán egy fokkal jobban bejönne.
  • mester1987
    Marad a Resident Evil...nekem ez a környezet meg a fantázia túl sok. :)
  • DarkSector
    Egyetértünk benne, annyiban nem hogy vékony lábú, szerintem nem vékonyabb a régiektől .:)
  • CalebJoe
    4. mission-ig vittem és azt kell mondjam nem lett rossz inkább csak másabb mint az eddigi részek, szokni kell.
    Az gáz hogy mondjuk nincsenek benne a style-ok ami nagyban megdobta a combók látványát, meg hát igen nehéz megszokni ezt a boyband pálcika lábú Dantét na de hát itt még fiatal meg hát csajok is biztos tolják nekik is meg kellett felelni.
  • DarkSector
    Bossfightok miatt 1x letolom unalmamba azért, mert az tetszett a demoban, meg szeretem ha nagy szörnyeket kell adagolni, de maga a játék többi része miatt nem játszanék vele.
  • m0na
    csak egy tipp: hangbeállítások, hangszóró beállítások/speciális fülnél állítsd át a mintavételi minőséget. Feljebb vagy lejjebb...ahogy megszűnik a recsegés.
  • DarkSector
    3. az ps2 korszak, a 4. meg ps3-as játék....

tartalom terén van mindkettőben anyag.
    Durva mind2-ő.

De ha választanom kéne, akkor a 3.
    A 3. rész nekem összeségében messze többet ér.
  • DarkSector
    Már rég próbáltam...tudom milyen, írtam is hogy nem maga a játék szar, nekem mint DMC szar, amit megszoktam, túl "buzis"

Ahogy a RE6 sem ugyanaz, nem mintha az a 4.-5. rész olyan szuper lett volna, de még lefelé ível...:)
  • mester1987
    3 és 4 között sok a különbség? :)
    A 3 nagyon elavult képekről. Ja meg úgy tudom az irányítás is hagy némi kívánnivalót.
  • Myselor
    nem tudom nekem nincs ilyen problémám sajnos nem tudok segíteni,új hangkártya illesztőprogram talán segíthet
  • csgj
    Senkinek sincs ötlete erre? Nem jövök rá, miért recseg a hang... elvileg a legfrissebb hangkártya drivert használom.
  • Myselor
    hallod én azt mondom neked próbáld ki ha még nem tetted.más mint a 4 igaz.de nem rossz játék ez ,hidd el:)
  • DarkSector
    Nagy játékra sem. :D
  • Fpocok
    Gyönyörűen fut a kicsike. Ezt meg kell hagyni. Mondjuk nem is kellett nagy gépigényre számítani.
  • Myselor
    kicsit szopás volt hirtelen ez az angel boostos rész :D kicsit agyfaszt kaptam,mert leesel hp levonás.mindegy már rájöttem hogy műdödik.amúgy a game maga nem olyan nehéz.de a bossok tudnak csapni azért szépet ha nem figyelsz:) azthiszem ma nem sok alvás lesz nekem xd
  • DarkSector
    Ok.
    akkor fantasy-horror. :D
  • Seth
    fantasy
  • DarkSector
    Batman kicsit sandbox inkább platformjáték.
    Ebben a H&S-ben ne számíts túl sok olyan fícsőrre. :D
    De ha a kombos téma bejön ezt is szeretni fogod.

Töltsd le a 3-at, 4-et kezd azokkal. :D
  • DarkSector
    Nálam a demo főbossza is horror kategória inkább, nem merném a sima akció-t rábiggyeszteni, az inkább a Metal.
  • mester1987
    Thank you, lehet megnézem...mindig is bírtam a kombós cuccokat, bár az utóbbi az Arkham City volt, de annyira sokmindent nem tudtam belőle kicsikarni.
  • DarkSector
    Hát bazze azért attól hogy dante egy bezsólogatós vicces téma, attól még szörnyes-véres....a horror nem a félelmetes szinonímája...:D
    Láttál te már horror vígjátékot? :D na ez az létezik filmben is.

Vagy ha van szebb kifejezés rá, akkor hadd halljam.
  • Seth
    Horror-t hagyjuk már ki, már az első rész sem volt az. Hogyan is lehetne egy ilyen ripacs karakterrel,mint Dante :)
  • DarkSector
    Ja hogy egyeltalán semmit nem tudsz róla?
    Azt hittem játszottál már ezzel. (mármint a 4.-el)

Amiket érdemes tudni.
    A DMC a régi, RE4-nek indult, vagy legalábbis egy RE-nek.
    Csak annyira elmentek hogy szinte már nem is igazán hasonlított a RE-hez.
    Ezért egy külön stílusként, külön sorozat indult.

H&S, pontosabban horror H&S.

Elsősorban egy szép (legtöbb H&S játéknak ez a lényege), pörgős!!! És látványos akciójáték, akcióhorror játék.
    Van töménytelen kombó, egy badass karakter, több alakváltás (itt csak 1-ről tudok).
    Nagyon minőségi sorozat a H&S-ben.
    Talán kategóriája legjobbja. (szerintem csak volt)

De ha kicsit is tetszik ez a kombózós téma, ahogy csak harc van és story (ha van rejtény az is kevés), akkor ettől jobbat nem találsz (horror kategóriában meg főleg nem).
  • mester1987
    Aki nagyon otthon van a játékban leírná mit kell tudni róla?
    Sosem játszottam még vele csak 1-1 képet láttam róla. Wiki is annyit ír, hogy Resident Evil-ként készült meg valami bosszúhadjáratról...
  • Myselor
    szívesen:)
  • Shep
    Akkor a gamepad tovább porosodhat a polcon :) Köszi.
  • Myselor
    teljesen jól játszható nélküle is hiszen van egér és nagyon jól bevan lőve az irányítás alapbol is:)
  • Shep
    Na akkor nem kell hozzá gamepad, zsírul meg bill+egérrel?
  • Myselor
    megvannak,nem vészes ám.azthittem sokkal szarabb lesz.féltem tőle őszintén,de teljesen jól kezelhető az alap beállítás nagyon jó.:))
  • csgj
    Jól működik, nyugi. :-D
  • Seth
    AKkor még nem kaptad meg az ostorokat és a másik két fegyverhelyet,akkor kezdődik a móka a kombinációkkal. Kíváncsi vagyok az is jól lesz e megoldva :D
  • CalebJoe
    kurva élet bejön a Capcom logo utána crash-el faszom bele