DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
"speckó átváltozás a régi Dante....? WTF."

Viccelsz csak, ugye?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Sok mindent nehéz lesz megszokni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Én már kezdem megszokni, de lehetett volna valami más nevet neki adni ha már a speckó átváltozás a régi Dante....? WTF.
Nem is értem a készítõket. Tök béna, az a spec transform hogy megöregszel. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Még mindig nem tudtam megszokni ezt az Anakin fejet Danténél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
JANUARY 15TH 2013

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs ez egy (fáradt vagyok ehhez), mert azt hittem viccelsz, mikor ezt kérdezted.

nem lett volna túl bonyolult az átirat, mivel emulátorral is megy. viszont akkor nem érdekel túlzottan, a négy az jó, megnéztem, késõbb játszok vele msot van más.

DarkSector
Talán mert Nincsen Pc-re az elsõ 2 rész és akkor a Collection-nak nem lett volna értelme. 😄

grebber
Nem, csak konzolra!

Next PC upgrade: 2022

na kicsit utánanéztem hogy mi is hogy is. nem volt túl nehéz. le voltam maradva vele, na

http://hu.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry

viszont kérdés, hogy a HD collections tényleg nem jelent meg PC-re ?

wedge31
DmC - Gameplay: Dante's Weapons & Secret Mission.

ez milyen jel ?

DarkSector
-.-

ez most az elsõ négy rész felújított kiadása ?

igaz, a negyedik részen nincs mit javítani, a korábbaikra ráfért egy kis polír

Myselor
elsõ értékelések:
Games Master – 89%
Cinema Blend – 9/10
OXM (Print) – 9/10
jarlaxxe
DmC -CG Story Trailer

wedge31
DmC: Mission 8 EXCLUSIVE Gameplay

Evin
Ha szerencsénk lesz, a teljes játékból majd minden kiderül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Myselor
jah xd lehet hogy igazad van de én még mindig azt mondom hogy ugye most fiatal a dante és nem fehér még a haja csak ha démon lesz olyan mint a réginek vágod?a 4ben vagy a 3 pl.na szóval szerintem majd vlaahogy úgy marad a haja,mert több sparda erõt kap majd vagy lófasz tudja,nem értem,nincs logika benne xd
DarkSector
Ezt mondom, nem fehéredik a haja meg feketedik, hanem amikor átváltozik az a régi Dante, itt ebben a játékban nem szabad keresni a logikát...😄

Én sem értem, azért írtam hogy miért változik önnmagává? 😄
Hülyeség az egész. 😄

Myselor
nem érted.van egy rész a trailerben most meg nem mondom melyikben xd ugye az új dmcben dante a fekete hajú átváltozik demonná és akkor fehér lesz a haja érted?mint a régi dantenak a régi sorozatba.na ezt mondom akkor mi lesz az új danteval majd befehéredik a haja teljesen?😄 erre lennék majd kíváncsi.érted
DarkSector
Nem nem marad úgy, hanem az maga a régi ismert Dante, ezért sem értem hogy mikor átváltozik az idõskori önnmaga lesz?

Ez amúgy lefogadom a sok hívõ által a kezdetekben benyújtott "bazd meg a szarságodat capcom" levelére egy válasz, ez késõbb került bele a játékba, és ahogy kicsit nem annyira buzissá tették a fõhõst (nem a melegekkel van bajom, hanem ez a karakter volt kezdetekben egy hímringyó), ezt a hú változz át majd néha a régi Dante-vá és ezzel befogjuk a pofátokat és vegyétek a szar játékunkat stílust kezdték el nyomni.

Annyira nincs helyén a dolog, hogy ez az újaknak egyeltalán nem lesz fura, a régi DMC játékosok meg már rég a kardjukba dõltek.

Myselor
az 5re gondolok hogy ugye fekete a haja dantenak.de amikor démon lesz akkor fehér mint a régi dantenak ugye.na erre gondolok hogy akkor majd úgy marad neki történet szerint vagy mi?😄 ez érdekelne nagyon.meg amúgy ha már nero szóba jött,jó lett volna megtudni hogy miért és kitõl kapta a demon karját.oké hogy sparda erejét uralja stb,de amúgy semmit nem tudni róla😊
DarkSector
Ezt nem értem, Nero-nak alapon fehér haja van. 😄

Ha a DMC5-re gondolsz ott nem fehér haja lesz hanem az Maga a régi Dante.

DarkSector
A demo-ban legalábbis. 😊

Myselor
de am azt tudom hogy át tud alakulni és akkor fehér haja lesz,de akkor majd valamikor úgy marad vagy mi?:d márint történetben így kéne mert ugye késõbb marad a fehér haj.
Myselor
nem konkrétan mert teljesen más szerintem😊 de ebben az újban csak az angyal kasza van meg a ördögbalta vagy mi xd
DarkSector
Angel-Devil, nem gáz, a DMC3-ban piszokjól mûködött, meg lesz ilyen Nero-nak is (DMC 4-ben)...😊
(mármint hogy át tudsz változni, nem konkrétan név szerint A-D....)

Myselor
hát én sem tudom,ezt vettem ki az egészbõl meg hát ez volt a videókban,kb mindet láttam szerintem.leírást nem találtam a történetrõl.am meg a pályákat nem nagyon láttuk még csak ami a demoban volt.azt mutogatták eddig is.igazábol full annyit látni csak mindenhol szóval nem tudom még.a 2 felsõgomb nyomkodás meg tényleg szar lett.meg nem is értem az angel meg a devil faszságot. :|
DarkSector
Nemtudom, lehet azóta változott a felállás, a neten azt olvastam hogy õ Dante-nak egy része, nem maga Dante.

Mindegy, maga a játék összeségében lesz szar.
Nem kell nagy tudoomány, a trailerekben látni az idétlen pályákon az idétlen játékstílust, vizuális szemszögbõl mondom ezt.

Kombóknál a 2 ravaszgombbal amiket kell nyomatni az szerintem nagyon kényelmetlen lett.

Myselor
de hallod ez hülyeség hogy dante ikertestvére, a trailert nem nézted?Vergil is benne van,és mondja hogy emlékszel rám?dante pedig hogy igen a testvérem vagy,és akkor igen az ikertestvéred,és hasonlítanak csak a hajuk és a ruhájuk más.szóval nem lett lecserélve.am meg igen,teljesen más volt a régi hangualat,sokkal jobb másabb.ez a dante is kemény,de ugye írták is a történetben hogy dante régebben ilyen hülyegyerek volt aki mindenkibe belekötött harcolt neki ment mindennek észnélkül,nem rossz ez de nem is annyira jó.de majd meglátjuk a teljes játékot a demo alapján a pályák tényleg mocsok szarok,a boss fight jó volt.majd meglátjuk😊
DarkSector
Látod még csak a 4. résszel játszottál és te is érzed hogy ez más.
Lecserélték mivel nem a Capcom azon emberei készítették az új részt akik az eddigit, igaz ez a Resident Evil 6-ra is.

Lecserélték a karaktereket, ja, jó ötlet erre hogy hát csak fiatalodtak. (DMC4-ben Nero új karakter volt mégis kis Dante maradt benne)
Az új Dante amúgy nem fiatal Dante, hanem õ Dante ikertestvére (legalábbis én így hallottam elõször). Hogy miért ugyanaz a neve azt nem tudom.

A karakter még mindig eléggé buznyák, de oké eltekintettem már tõle hogy a kemény Dante megszûnt, azt a stílust karaktert, nem kapjuk már vissza.
De maga a játék, a Boss-okat kivéve, igénytelen-fantáziátlan mocsokszar pályák, ellenfelek... A trailerek és a demo alapján ezt mondom. 😞

Myselor
miután jobban megismerkedtem a régi sorozattal,és végigvittem a devil may cry 4et.én is azt mondom hogy ez már nem az igazi,sajnos nem ismertem nagyon ezelõtt a játékot.nagyon tetszett a 4rész,a karakterek minden nagyon eggyben volt😊 de bízom még mindig az új részben,amit nem értek,itt sokan azt írjátok le lett cserélve minden karakter,csak a nevük ugynaz?ezt honnan veszitek?nem arrol van szó hogy reboot és itt még fiatalabbak?vergil dante ikrek mint ahogy a rébiben is,stb sparda fia,az oké hogy nem igen hasonlít a régi dantera,deattol még elvileg ugynaz a személy maradt,egyébként kíváncsi leszek nagyon hogy mit hoznak ki a történetbõl.és hogy lesz a haja fehér stb
grebber

Myselor
hehe,igen xd de nekem a játék tetszik😊
grebber
Minimum System Requirements:

Processor: AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better,
Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 8 GB free hard drive space
Video Card: ATI Radeon HD 3850 or better,
NVIDIA GeForce 8800GTS or better
DirectX: 9.0c or greater
Sound: Standard audio device
Recommended System Requirements:

Processor: AMD Phenom II X4 3 Ghz or better,
Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 9 GB free hard drive space
Video Card: AMD Radeon™ HD 6950 or better
DirectX: 9.0c or greater
Sound: Standard audio device

Evin
Az még az enyhébb. Hanem mikor az a boss, harc közben elkezdi mondani, hogy mit csinálna a hullájával, na az már kissé durva.

Myselor
mondjuk amikor a bossal anyázták egymást,azon nevettem,de am élvezetes harc volt😄 de igazad van 😊
Indításnak már ez se rossz... <#hehe>

Ps3-on megnéztem. Maga a játék teljesen jó, hozza azokat a dolgokat amit egy ilyen stílusú dologtól el lehet várni.

Ezzel együtt nekem továbbra is a sorozat lerombolása ez a megoldás, hogy egy jó megismert szereplõt/történetet lecserélek egy teljesen másvalakire/másikra, és elõadom úgy mintha a régebbi nem is lett volna (a Tomb Raider ugyanez lesz).

Ha megjelenik januárban akkor még szerencséje is lesz hogy a két nagy rivális elõtt jön (GoW, Castlevania) és jó köröket futhat konzolon is. Úgyhogy jó játék lesz ez csak miért ezen a címen és így, ezt nekem sose fogják megmagyarázni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Evin
Túl sokat és túl durván káromkodnak. Részemrõl eddig ennyi.

DarkSector
Én leírtam xbox totyikba.

Myselor
én is végigjátszottam,fõleg a boss fight tetszett nagyon 😄 jók a zenék ,nagyon állat a játékmenet,szerintem nem lett roszabb az elõõzõeknél,nekem nagyon tetszik.nem tudom xboxra megtudom e venni majd,de ha gépre jön akkor tuti játszom majd vele😊
Myselor
srácok csodálkozom hogy senkisem írta le a véleményét a demorol,vagy avn valami másik topik is?😊
Evin
Várjuk. Legalább már most kiderül, megéri-e majd foglalkozni a fordításával.

DarkSector
csak konzolon, még johogy van gold-om.

grebber
grebber
Új képek (Elég kicsik)

grebber
DarkSector
<#wilting>