963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
-
#283 srácok ez nagyon jó lett nem egy szaros konzol port.van normális irányítás.egérrel mindennel.nagyon jó:)) és nagyon szépen fut állat,most nagyon boldog vagyok kurva jó a játék:) -
csgj #282 Sziasztok! Nekem nagyon bejön a game, irtó jó hangulata van! :-D
Egyetlen egy apró problémám akadt: Néha berecseg a hang, és az nagyon irritáló. Másnak is ilyen? Mit lehet tenni ellene? -
#281 Nem flémeljetek már erről a gameplay faszságról, inkább a játék legyen már a téma. Most minden magyar vérszemet kapott a magyar YT partnerség miatt, és ontják magukból az értelmetlenebbnél értelmetlenebb meg a haszontalan, szar minőségű videókat és vlogokat. Na ennyit erről. -
#280 nem ez a gond,hanem hogy sokan nem tudják elfogadni hogyha nem ugyanazon a véleményen vagy,illetve a többi 10 emberhez képest neked tök más.mert te mondjuk nem látod értelmét.mint ahogy én se.ez nekik lehet fel sem tűnik.főleg azoknak akik ezt csinálják,azthiszik menő vagy akár,közben tök röhelyes dolog.én sem bírom ki lekell szólnom,mert tudom hogy igazam van:) -
#279 Ja ez nem fog változtatni senkin nem is akarom mindenki csinálja a dolgát tovább, csak megemlítettem hogy ez van. :D
Vén fasz vagyok. :) -
#278 én hasonlóan cinikus ember vagyok szóval egyetértek veled xd -
#277 Is.
Nekem nem származik bajom, rossz kifejezés.
Csak kicsit távol áll tőlem, kicsit gyerekes dolog szerintem.
Az más ha van egy videó és a videó nevében van hogy 720-fullhd stb.
Mitől HD egy Kris? :D
Mindegy hogyjuk mert így rágondolva is nevetséges, megmondtam mit gondolok kész vége, azt a scennelős faszt is elküldem az anyjába..
Lehet értelmes gyerek az életben de a 20000pixeles ujságból scennelt fosokat parasztság nyiltan belinkelni. -
#276 Számomra, nem vagyok egyenlő a közvéleménnyel.
Milyen lolos vidik, ja azok a szarok subhd-ben érdemes lenne leckéket venned.
hogy kell a fraps-ot használni. .) -
#275 Most neked tényleg az a bajod,hogy a névben ott van ,hogy "HD" ? -
#274 Persze. Értékük 0. Nem adnak hozzá semmit...
(nem úgy, mint én a lolos videósorozatomhoz. :D reklám vége.) -
#273 Mindegy 1 vélemény volt ennyi. vége. -
#272 Logot azt rá kell akkor égetni a videóra, egyik ez, a másik meg hogy nekem van logom, csak nem darkSectorHD pl...
Nem segget nyalok de ezügyben Tinman-t értékelem a többre, mert amit ő csinál az egy ettől magasabb kategória/színvonal.
Gondolom értesz? -
#271 Oké,legközelebb majd a több millió user összeül és megbeszélik,hogy ki mit töltsön fel és mikor, nem gond -
#270 A logó azé kell, hogy ne tudják ellopni... -
#269 teljesen igazad van amúgy:) pl 1 játékbol amit mostanában játszottam,volt olyan verzió ahol más karakterekkel és lány játszotta.máris izgalmasabb volt főleg hogy a csaj sem volt rossz xd -
#268 A videók azon részét még így köztünkszólva ÉRTELMETLENNEK tartom mikor feltöltenek sima gameplay-t, tele van 1080p-s végigjátszással a youtube.
Olyannak több értelmét látom amikor valaki azért tölt fel valamit mert az esetleg még nincs, valamit amit ő csinál, de nem felvevésben hanem a játékban.
Most nem erre értem, de egy idő után már a hátam közepére nem kell az első 7 perc, meg első fél óra, mert láttam már TrueHD-ban is 100, nemhogy már valaki feltöltené mondjuk hogy nézd én megoldottam az első részt 100%-ra vagy ennyi idő alatt és ezt prezentálom jó minőségbe...minden 2. pc tulaj feltölthetne ilyet. Mármint Portal 2 első 10 percet meg ilyenek.
Semmi baj, részemről egy vélemény volt, szar napom van előfordulhat, csak uncsi már. :S -
#267 ennek nagyon örülök.mert nincs egy erős gépem.de szerintem nállam is szépen kell akkor futnia:) -
#266 Nem a videó minőségéről van szó.
Vagy én legyek darkSector1080p mert fel tudok tenni egy fHD videót youtube-ra? :D
oks sorry. nem szóltam. -
Csokis #265 Bizony, nagyon szépen fut nálam is! -
#264 Ez nem trendiség,hanem ha már csinálsz valamit,akkor azt csináld rendesen. -
#263 Még szép hogy jól lett optimalizálva nálam is ugy megy Full HD-ben mint kés a vajon ! :D -
#262 Egyrészt értem minek a logo, mert manapság ez TRENDI....
Ugyanaz mint a GSTV vagy mifaszom srác aki bebassza a köcsög ujságból a scenneket. Nem személyeskedés, nem ismerem, csak amit csináál azt megjegyeztem hogy gyerekes és a nagy képek 10-vel bedobáló tag irritáló, én ahol tudtam töröltem a picsába. -
#261 Upsz, most KriszHÁDÉ-nak másképpen szántam.
Irónikussan, persze tudja ő is, de ez a Krisz HÁDÉ meg minden sejtem hogy xfire-n is ő tólja a sok szarságot, ha nem akkor sorry.
Nekem gyerekes.
Nem gond, lehet csinálni de irritál. -
#260 akkor jól lett optimizálva azt mondod?:) nekem 1 órán belül lesz meg. -
#259 Nálam is fullhd-ban minden ultrán, meg se reccen 60 frame-ről. -
#258 Na elmésza pi-ba...:D
Irritáló ez a KrisztinaHD, mindegy majd felnősz.
Baró a vidid senki másnál nem megy HD-be.
Remélem az a szarvideós xfire-n nem te vagy. -
#257 én már nem bírtam ki és láttam ezt a részt.szerintem is nagyon epic :D én majdnem szörnyethaltam ,najó nem xd de tényleg nagyon tetszik -
kriszhd #256 Hú nagyon jó játék lett :D
-
#255 nekem meg sajnos most semmi pénzem ilyesmire:) de majd meglesz -
#254 ja, de ez a 40ojró nem játszik azért már konzol gamet kapok -
#253 sajnos egyelőre én is ezzel játszom majd:) de ez kell eredetiben mindenképpen:) -
#252 még szép -
#251 van már csúnya verzió ha valakit érdekel
DmC Devil may Cry-RELOADED -
#250 Ez is Dante csak épp a punkos tini korszakát éli ! XD -
Csokis #249 Nem lett rossz. Bár a főhős személyében Dante jobban bejött, de nem olyan nagy probléma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#248 Az kemény :DD Nagyon ideje már a generációváltásnak. -
pcgammer #247 Nagyon pörgős és jó lett :D
-
#246 na az jó:) -
#245 Már semmi azóta megjavult és már preloadol lefele 7,5 GB lesz ! -
#244 Városok dőltek össze most. :D