963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • DarkSector
    Ez van ha nem x360 joy van...:S Érdemes egyet venni nem csak ez véget.
  • Klemice
    gamepados fos irányításra valami megoldás? gondolok itt arra hogy a kaszához nyomva kell tartanom a mozgás stick-et, ami annyira nem gáz, de a baltához meg a kameramozgás stick-et...
  • DarkSector
    Most az angyal kaszára gondolsz nem? :D
  • Myselor
    ezt nem igen értem :D tehát többre is kiterjedt a dolog szerinted?:) igazából könyebb volt most mint mondjuk azok a dagik xd néha faszok ha nem gurulsz el.hol tartasz?:)
  • DarkSector
    Igen az gyenge, de sok ellenfélt elér, amolyan körkörös védelem. :)
  • DarkSector
    Ja igaz a gipsz. :)
  • DarkSector
    Ok
    :)
  • Myselor
    azért ez a succubus nagyon le lett gyengítve ám a demohoz képest:) szószerint röhejes volt na:P
  • wesker24
    Régebben amikor még a játék sem jött ki mert még több hét volt hátra megjelenésig akkor épp láttam egy review-t amiben pont a 8 chapter volt !

Steamen már ma délben kicsomagolta a játékot meg is néztem hogy megy de törött bal kézzel nem igen tudok játszani ! :D

Mahd hétfön ha leveszik a gipszet a bal kezemről !
  • Myselor
    jaja maradt ugyanúgy.azért majd ha te is eljutsz meszebb írjál még élményeidről és tapasztalataidról véleményed se hagyd ki persze :D én is így fogok tenni succubusra kiváncsi leszek.kicsit fasz boss tud lenni ha nem figyelsz,demoban azért volt hogy nem elsőre ment,mert 1x meghaltam.itt nem szeretném.de már megvolt úgy is.most is így akarom :d a többi bossokat is.és a pályák remélem tényleg kicsit jobbak lesznek:)
  • DarkSector
    Na 2.5...az nem vészes addig eljutok hamar.

20 chapter akkor megmaradt a tradició 4. részben is 20 volt....
  • DarkSector
    Váááár!
    Milyen résztel?
    Vagy te nem játszol most?
    Megvárod steam-en? Azt hittem 1-2 nappal a magyar előtt lehet aktiváltatni vagy már nem?
  • Myselor
    nem tudom mennyire lesz hosszú a többi.összesen 20chapter van.azthiszem holnap meglesz az első végigjátszás.ma is tervezem még a játékot nemsokára intenzívebben,csak most csaj ügyek :D
  • Myselor
    olyan 2és fél :)
  • wesker24
    8 chapter-ből láttam egy pár perces részletet és a Real World-el semmi gond nincs, ott egy szavad nem lehet majd ! :D
  • DarkSector
    hány órát nyomtad hogy már 6.-ba vagy?
  • Myselor
    amúgy én is ezzel magyarázom ezt a kopár szarságot démon világ :d
    azért kiváncsi leszek később mi lesz 6chapterbe megyek épp
  • DarkSector
    My god alig várom adja isten hogy igazad legyen. :D
  • DarkSector
    ja ez lemaradt:
    ez mindenképpen jó pont.: Optimalizálás tökéletes, maxon elfut nekem is (1920x1080 max details)

irányítást nem néztem pc-n arra nem tudok mit mondani...
  • wesker24
    Gondolom majd később lesznek épp néztem egy trailert a 8 chapterből az a real world-ben volt na ott arra nem mondhatod azt hogy nincs berendezve meg nincsenek terep tárgyak ! :D

A Demon Világ mégis milyen legyen vazee el mondanád ??? :D Ha nem kopár éa puazta !

Ha Real World-ben lenne azt mondom OK de igy hogy 3 világ között tudunk majd játszani szerintem nincs gond vele !

• DarkSector
    Probáltam objektív lenni, ez nem elfogultság (elfogultságban igazad van hogy nekem a szinek a stílus nem az én világom, de ezt részemről már túltárgyaltam, mostantól objektíven állok hozzá, nem mint DMC), direkt 2 olyan dolgot írtam ami nem elfogultság, meg tetszés-nem tetszés dolga.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szép a környezet? (eddig) nem. :) (nem crysis 3 kell, de azért a folyosók már ne legyenek egyformák szerintem...) [rosszul fogalmaztam eddig, nem az a baj a környezettel hogy nem trueHD, inkább a változatosság hiánya...ez szebb kifejezés]
    Vannak szétüthető tárgyak? (eddig) nem :)

Írtam, hogy majd lehet változik, meglátjuk...
    Inkább spoilerbe tettem mert valakinek ez spoiler gondolom.
  • Myselor
    akkor jólvan:) amúgy meg igazad van elég kopár szarok a pályák az nekem sem tetszik igazán.
  • wesker24
    EZT mondom én is szerintem sincs semmi baj vele !

Az meg hogy milyen pályák vannak benne meg hogy néz ki LESZAROM ! :D

Dark Sector még abba is képes bele kötni hogy miért zöld a fű :D
  • DarkSector
    Dante nekem mint leírtam lejjebb tök korrket, a demora is írtam hogy helyén van, semmi gond, a baj a régivel volt a transzfesztitával.
    Ez simán csak kisfiús.

Még kidolgozottságra is fasza, árnyékok, az elején ha körbeforogsz az arcán rendesen realtime árnyékolás is van...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De bazze a pálya...az egy dolog hogy idétlen stílus számomra de hogy TÖK kopár, és ezt szó szerint mondom az első 2 pályán az ellenfeleken kívül 2-3 kukát találtam meg a falon logo piros szarokat...ja bocs meg egy kulcsot, a Devil kulcsot.
    Ne vicceljünk már, a DMC-ben be volt rendezve az épület, tele volt asztalokkal székekke. kint az utcán is.

Amúgy visszagondolva a demo-ra sem volt semmi de ott nem tűnt fel, így hogy low a háttér és hogy nincsenek tereptárgyak nekem ez fura...

De ez nem a játék baja, hanem a NT egy kalap sz.....
  • Myselor
    én megértem őt is.de azért tényleg nem rossz ez a játék:/ a története is jó.érdekes.meg hát amilyen szépen kiadták pcre az tényleg nagyon dícséretes:)
  • wesker24
    Hagyjad darksector túlságosan is elfogult a DMC-vel szemben minden létező apró hiába bele köt amibe csak lehet ahelyett hogy élvezné a játékot !
  • Fpocok
    Szerintem jól néz ki.
  • Myselor
    nem tudom hallod.oké a pályák nem olyan faszák mint mondjuk a többi részben.de szerintem danteval semmi baj sincsen,más ugye fiatal egy igazi fasz fej.de több is van benne.szerintem tök jófej,én kedvelem:)
  • DarkSector
    Amiből a szürnyek jönnek elő?
  • DarkSector
    Ha Fpocok mondja tuti így jön ki, nekem nem tűnt hibának vagy grafikai bunak semmi hiszen logikátlanul változik a pálya észre sem venném.
  • Shep
    Ja ,hogy ez direkt van, hát szerintem elég gyászul fest.
  • Shep
    Első kettőőt csináltam meg. elsőben oldalt vannak a falon azok a fekete csápszerű izék, a másodikban meg bent a kúriába na földön.
  • Fpocok
    Igen. Sok helyen, ahova lépsz, ilyen szőr-tüskék jönnek ki. Nagyon faszántosan néz ki.
  • DarkSector
    Már én érzem cikinek hogy mindig csak hibát találok, de Dante mint karakteren meg a dolgain kívül nem sok szerethetőt érzek eddig.

Amúgy az átvezetőkben a háttér egy kartonpapír.
  • DarkSector
    Mindjárt megnézem de eddig nem tűnt fel...melyik pálya?
  • Myselor
    azért van 1-2 mob ami nagyot sebez,pl a fatass-ek :D kicsit szar őket lebaszni főleg ahogy mész subuccushoz és szük helyen xd
  • Shep
    Ja amúgy nektek is előttetek pakolja ki a fekete takony akármit a földre, falra stb?
  • DarkSector
    Jah, én tudtam mire számítsak, de neharagudjon már meg a Ninja Theory, Unreal 3-as motorral mérföldekkel előrébb járnak már, és 2013 van, MI EZ A 2 pálya?
    Ez a kastély vagy mi a gecim, sem egy szétüthető köcsög egy asztallal semmi...a DMC1-ben volt , nemhogy itt 12 évvel később.

Na mindegy ...legalább a Bossfightok aránylag jók.

és nekem ne mondja senki hogy azért spóroltak hogy az ellenfelek szebben nézzenek ki, mert az ellenfelek jellemtelen valamik, kicsit közelebről annyi pixelből állhatnak mint dante haja.
    Szóval nem értem a spórolást, de eddig sehol semmi interaktivitás a környezettel.
    Ajtókat sem kell kinyitni.:P

meglátjuk változni fog-e a dolog.
  • Shep
    Grafikával egyet értek, valahogy olyan csúnya, na viszont HD textúra bekapcsolva és mégis olyan bénák a textúrák, na mindegy.

Játék maga nem rossz sőt kellően pörgős, az irányítás először tetszett, mert könnyebben mennek a kombók, mint a régiekben viszont ezzel hogy egyszerre minden fegyver nála és tudja is őket használni emiatt egy gombnak több szerepe is van kicsit zavaró szerintem, nekem jobban bejött mikor választhattál ,hogy melyik fegyver legyen nálad. Küldetések viszont kicsit talán már túl hosszúak is, vagy legalábbis nagyon a határon mozognak, legalábbis számomra, ja és ami még nem tetszett, hogy túl sokszor van felszabdalva a játék átvezetőkkel amik annyira nem is izgalmasak. Pl. a 3-ban az átvezetők ütöttek, itt valahogy ezt nem érzem.
  • DarkSector
    Én 2 mapot toltam gyors, szó szerint gyors.
    Nekem is fut a játék maxon de valamiért kibaszott csúnya a karakter arcán kívül minden, szerintem kár volt Unreal3-at használniuk ha nem értenek hozzá.

Az első 2 pálya elég gyér, van az a vidámpark, utána az a ház vagy mi tökre eltévedtem azt sem tudtam hol vagyok tök egyforma minden folyosó...:D
    Bazze mi lesz itt. :)
    Kíváncsian várom a többit.

Első főellenfél aránylag könnyű (közepes nehézséggel)