DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát az ez a dubstep vagy nem tudom micsoda elég nyomorék egy stílus csomó zaj egymásra tolva azt nesztek itt van ez a jó, a metál részek viszont tûrhetõek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
jólvan értem én:)
DarkSector
:P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja :)

nem gond csak mondom hogy fiatalabbak hallgatnak ilyet ezt nem lenézõen értettem hogy fiataloknak. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
ennél már csak a régi dante skin a viccesebb xd
Myselor
akkor jólvan.hát neked úgylátszik más az ízlésed.pedig nem vagy olyan sokkal idõsebb azért:) de hát nem baj ez lesznek benne neked is tetszõ zenék reméljük ^^
DarkSector
Ja nem klasszikus, de azért "dallamosabb" mint az eleje. :D

Igen lesz Bloody Place.
És érezzük megtisztelve magunkat mert incgyen dlc-ként (már aki megveszi) kapjuk...:D (4.részben alap volt)

benõmenõ
A metal sem az a klasszikus, hanem industrial. Lásd rammstein, static-x, vagy jelen esetben combichrist.

Bloody palace egyébként van ebben a részben is?
DarkSector
30.
a recsegõs része nem annyira tetszik, a második 30 percben van 1-2 metal, az oké. :)
Nem sértesz meg vele ha megkérdezed, csak nyugodtan.

Myselor
nem személyeskedés csak kíváncsiságból behatárolnád a korodat?:) én 22 vagyok és nekem teljesen bejön ez,és a metálos zenék is teljesen jók ebben a játékban amit amúgy sosem hallgatnék.na csak neked mindig bajod van ezekkel az új dolgokkal :P mintha olyan vén lennél és ragaszkodsz a régi dolgokhoz.nem mintha ez baj lenne sokmindenben egyetértek veled mondod ez kiváncsiság csak ^^
DarkSector
Ahogy nézem a zene is a fiatal generációnak készült.

benõmenõ
http://www.youtube.com/v/0z0cNuH6DPI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
DarkSector
Csak szólok hogy az Uj AMD driver (13.1) már reklámozza a játékot, valszeg mert van benne support. :)

DarkSector
Persze nincs ezzel goond, másnak ettõl még tetszhet, nekem nem jön be meg a Villogó feliratok, a Conviction meg Alan Wake elsõ DLC-ben a hideg kirázott tõle.

Én biztos öregszem és azért vagyok válogató, az én véleményem 1 vélemény, ahogy másnak is.
Ezért vannak többféle játékk...Majd megtalálom én is a nekem tetszõt.

Picit szar hogy elvesztettem, de nem fog gondot okozni, picit mérgelõdtem ahogy a RE sorozattal de ez van megszokni vagy megszökni. :D
Hálisten van más amivel tudom pótolni.

CalebJoe
Már maga egy játék megalkotása is kreativitás, azért mert valakinek nem jön be ez a design az õ baja.
DarkSector
Úgy értettem hogy tv/rádio, vagy-vagy, nem tudtam melyik pontosan. :)

Persze a boss, de nekem nem tetszik.
Nekem a DMC régi stílusa, nagy kastélyok stb....
Nemtudom az elsõ részben láttad-e milyen helyszínek voltak.

Az elsõ részben amikor elindulsz a nagy kastély alól, nah az epic, gagyinak hat a graf most, akkor az álladat nem tudtad mozgatni a látványtól.

Most meg elindulok, jah jobbra 3 szörke textúra balra 5 kék, faxomtudja ez mit szimbolizál, de nekem mennem kell elõre.

Myselor
igen tudom hogy te rühelled és most is épp azt hjallgatom DmC ost xd
figyi majd azért játszunk vele és majd meglátjuk milyen :D
DarkSector
Elõre mondom a dubstep-et rühellem, de nemgond van hifim.

Pályák-Ellenfelekhez nem kell órákat játszanom, ránézek és vagy cool és szimpi, vagy nem.

A megszokáshoz igen, ahoz kell idõ.

Seth
Ötlettelen? AZért némi kreativitás szorult a készítõkbe szerintem :D
A tv-s híradós rész pl baromi jó ötlet volt, az egyik legjobb fõboss (amik amúgy baromi könnyûek még legnehezebb fokozaton is)

A rádiós nem tudom melyik, nem emlékszem ilyenre :)

PSN ID.: Beegabor

Myselor
hát nem tudom,igazából a demo kevés volt. a videók alapján kicsit üresek a mappok,nekem a démonokkal nincsbajom.igazából játszani kellene vele jó néhány órát utána többe tudnék mondani,én nem tartom azért ötlettelennek,tudod az én lelkivilágomnak és a kellemesen beteg elmémnek ahogy mások hívják,teljesen jó ez a kép világ.én tudok vele azonosulni és a dubsteppel xd
DarkSector
Hát az oké, tekintsünk el ettõl, az a rádiós téma mi? vagy tv-s állomás benne?
Oké hogy bármi lehetséges, meg ez még nem volt, de IDÉTLEN. :D

Nemtuom, én demo-t lenyomtam, youtube-on is néztem, a késõbbi pályákat.

Nézd meg pl amikor egy vonat megy a mennyezeten. <#idiota>

Az ellenfelek is szerintem gagyik, legalábbis a repkedõ babák nekem unszimpik.
Nem is igénytelen erre a megfelelõ szó hanem ötlettelen.

Myselor
igazából én úgy fogom fel ugye a démoni erõk miatt van ez így,a két világ közti egyensúly felbomlik ,azért ilyen mindfuck a környezet és a pályák:)
DarkSector
Oks sok zárt rész volt, de jobb mint ebben a szétdarabolt semmit nem mutató, logikátlan és szivárványszínû helyszínek.

Én ezt ha végigviszem akkor csak a bossfight-ok miatt lesz.

(ez nem neked, csak hangossan gondolkozom:)
Nem értem és NEM IS AKAROM hogy mi alapján találták ki, fõleg ezt a rádióállomásos dolgot...NEM ÉRDEKEL ....

Shep
Dehogy voltak, állandóan a bezárt hülye folyosók, a 4-ben sokkal jobbak voltak a helyszínek csak ott meg a játék maga nem volt olyan jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Persze, egyetértek, idegesítõ picit, DMC4-SH4-AW AN...ezekben a játékokban van ilyen.

Mindegy 1x talán végigmegyek rajta.
Megvenni meg max ha lesz 1-5dollár közt késõbb.

Myselor
persze én értettem hogy miért.és a történetet is,de akkor sem élveztem ugyanazokat a bossokat többször,2-3x is nem volt az jó:)
DarkSector
Igen Nero jött aki inkább egy fiatal Dante, mint ez.

DarkSector
Igen de inkább 2x normális helyszíneken (ennek is amúgy megvolt a történetben a magyarázat, mint 1x igénytelen pályákon)

DarkSector
A 3. részben normális helyszínek voltak barátom, nekem is pont ez a bajom a környezet, itt igénytelen...lehet változatos de mûvészileg nekem nem illik a képbe.

3. részben normális helyszínek voltak.

Fpocok
http://www.youtube.com/v/hcwebdYXK_4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
hát igen,de lehet majd azért a 3-t is kijátszom:) kíváncsi vagyok rá azért
Shep
Az igaz sajnos. Nekem a 4-ben leginkább az nem tetszett, hogy nem Dante volt a fõ karakter.

Myselor
én nem játszottam a 3al sajnos.de a 4rõl tök igaza van ugyanazon a helyszínen mész végig 2x ugyanazok a bossok kissé frusztráló volt már:)
Shep
Hát a videot elnézve ugyanolyan igénytelen helyszínek lesznek, mint a 3-ban voltak. :( Persze van akinek bejönnek a lebegõ platformok, meg a fogaskerekes hátterek de nekem nem.

Myselor
jólhangzik csak lenne már meg ^^
Maxtreme
http://www.youtube.com/v/4vniNMtMg3g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

<#eljen>

Myselor
jólvanna még csak most lesz kemény gyerek a dantebõl:d
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
jah hát ilyen rock valami,a 4ben is majdnem ugyanilyen volt:) valóban jó a játékban a kaszaboláshoz de amúgy nem hallgatnék ilyeneket:)
DarkSector
Az elejét le szoktam vágni, amikor az a nõ rikácsol, de a többi részét elhallgatom unatkozás közben simán is. :D

benõmenõ
Ilyen behatárolhatatlan cucc, de marhára passzolt a kaszaboláshoz :)
http://www.youtube.com/v/GZUN89RaP60&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Myselor
:))
az gondolom ilyen metál volt.vagy nem tudom csak tippelek:d
DarkSector
<#eljen> az a lényeg ha tetszik.
Nekem inkább a DMC3 zene ütött. :D

Myselor
hát akkor sajnos neked ez se jó:) én szeretem,bejön.
DarkSector
uh, én nem komálom a dubstep-et :P

Myselor
nem rossz szerintem,de ez jobban bejön mindenesetre:)
http://www.youtube.com/v/i3NwN966EeU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
DarkSector
Eléggé homár. :D

Myselor
launch trailer zene
Seth
Semmi ilyen nincs benne :D

PSN ID.: Beegabor

Evin
Meg a dátum.

Van benne ilyen "lágy" zene?! :)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.