963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
-
#403 én jobban szeretem eredetiben -
#402 jólvanna.amúgy teljesen jó szerintem a magyarítása.nekem eddig tetszik :) -
#401 új tárgy találva, ez aztán magyaros :) -
#400 Fenetudja, nekem nem a pokol jutott eszembe róla...
Inkább sima fantáziavilág. Másik dimenzió. -
#399 igaz a Limbo a pokol legfelső szintje elméletileg,a Pokol tornáca: a meg nem keresztelt emberek (újszülöttek, és kereszténység előtt élők) -
#398 Gondolom a pokolban több tűz van, itt meg a tűz nem rőssége a játéknak, pl az a tűz a legelső molotov koktél hatására ami megjelenik a nagy szörny fején, az szó szerint GAGYI.
Gondolom páran tudják mire értem. :D -
#397 Hát mivel a Limbo-ról van szó ezért nem egyértelmű a dolog, mert a Limbonak van pár értelmezése pl. Limbora kerültek azok a lelkek akik Krisztus előtt haltak meg de nem vétkeztek. Másik értelmezés szerint egy köztes hely a Pokol előtt, a játékban szerintem inkább ez a helytállóbb. -
#396 persze értelek, csak mondtam hogy ez nem pokol, legalábbis nem tudjuk milyen a pokol, egy eltorzul dimenzió inkább, mert kötve hiszem hogy ez pokol lenne, legalábbis amit amúgy eddigi ismeretünk alapján tudunk róla, feltevéseket. -
#395 a lényegen nem változtat mindig is érdekeltek azok a játékok filmek ahol a poklot ábrázolják,hol több ol kevesebb sikerrel de ez itt szuper lett... -
#394 "pokol hangulat" ez nem pokol hangulat olyan nem létezik.
Pokoli hangulat olyan inkább. :D -
#393 Hát ez gyors volt. Köszi. -
#392 mag ez a pokol hangulat első osztályú és ez elviszi a egész játékot a hátán -
#391 szép:) -
mester1987 #390 Nagy GRAT -
#389 Magyarítás
-
#388 Nem gond vállalom a kockázatot, engem elsősorban maga a játék érdekelt volna. Nem az hogy festményeket nézegetve meséljenek nekem.
Lehet másnak ez furi, nekem nem kő...az elején néztem hátha van valami éérdekes. De a 3. misszióban véget vetettem a gyötrelemnek. -
#387 Így tényleg nincs értelme játszani, ha a sztori nagy részét átugrod. -
#386 itt sok infó van :D
Háát...Sparda ha jól emlékszem az első részben volt Dante átváltozott alakja, de már nem emlékszem tisztán, mindenesetre nem volt még DMC amiben elnyomtam videókat...
Itt csak azokat néztem meg, amikben akció volt.
(első 2 misszióban megnéztem a képeseket is, de utána már nem) -
#385 spoilerben mesélhetnél kicsit róla.ja meg azon gondolkoztam hogy Sparda szerepelt e bármelyik részben is kicsit is? -
#384 a-a
annyi hogy ha a story nem is volt csavarosabb de valahogy látványosabb volt, és lekötötte a figyelmed, ez a katolikus szentfesményes történetmesélés nekem uncsi...
a játék gyors játékmenete mellett...van 1-2 amit elpörgettem inkább. -
#383 én nem nagyon vágom a régi vergiles dantes storyt.ilyesmi volt az? -
#382 Azért nekem még lenne pár dolog:
-kamera
-auto target
-irányítás -
#381 Hát kb egyetértünk.
Mindössze az a story rész nem jött át annyira, azt nem sorolnám sem a pozitívba sem a negatívba.... -
#380 Bocs kevertem a dolgokat. :D -
#379 Na 7-8 pálya után ... sztem jó lett ez.
+ a dumák
+ a zenék
+ 60 fps
+ story
+ mozgás, combok
??? mapokkal eléggé vegyes érzéseim vannak, kifejezetten ismétlődő és nem emléxem 2 perc múlva sem rá, de az inception-os kicsavarodások, groteszk limbo tetszik !
ami nincs,
- interaktivitás
az újra játszási faktor az nálam még kb 0.
-
csgj #378 Kipróbáltam, meg drivert is újratelepítettem, de nincs javulás. Mondjuk szerencsére nem állandó a dolog, de előjön néha, és akkor idegőrlő. Kicsit olyankor be is akad a játék, úgy vettem észre. Szóval még az is lehet, hogy valami mással van a gond. -
#377 okés, leesett közben, köszönöm szépen! -
#376 Az analóg karok alatti gombok,tehát benyomod a kart -
#375 utolsó kettő R L gombok azok melyikek a kontrolleren? -
#374 kis ízelítő rechyyy-től (BF-esek tudják kiről van szó)
ma nekem is el kéne kezdenem végre, ha már tegnap nem sikerült :D
-
#373 -
#372 tudnátok adni egy xbox 360as gombkiosztást? bekalibrálnám ahhoz, előre is kösz! -
#371 Halihó! Felraktam én is a DmC-t el is indul jön a Hunter Demon, DE amíg mozdulatlan vagyok addig teljesen ok minden, de ahogy megmozdulna Dante az egész átvált diavetítésbe :S Már 640x480 low ban is próbáltam de az eredmény ugyan az. Valami ötlet? -
#370 aham:) -
#369 :) -
#368 Nem, egyáltalán nem volt nehéz,minden mozdulatát előre vetíti,tudod mi fog jönni. -
#367 hát nem volt nehéz egyik sem,de bob barbusnál a lézeres gecizés azért ne mond hogy nem volt nehéz.igazábol azt idegesítnőnek találtam,amúgy nem volt gáz ja.:) mondjuk Mundus azthittem azért keményebb lesz xd de nem gáz:) -
#366 Az összes boss pite,még Dante must Die fokozaton is ,de Hell and Hell fokozaton sem volt velük különösebb gond -
#365 Normál esetben a felső ravaszokat kellene nyomva tartani, nem a karokat, az úgy tényleg elég gáz -
#364 succubus az egy boss tudod a demoban volt :D arra gondoltam,hogy itt lófasz xd egyébként Bob Barbus egy nagy fasz,deutálom elég genyó volt megölni xd