DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Még szép hogy jól lett optimalizálva nálam is ugy megy Full HD-ben mint kés a vajon ! 😄
DarkSector
Egyrészt értem minek a logo, mert manapság ez TRENDI....

Ugyanaz mint a GSTV vagy mifaszom srác aki bebassza a köcsög ujságból a scenneket. Nem személyeskedés, nem ismerem, csak amit csináál azt megjegyeztem hogy gyerekes és a nagy képek 10-vel bedobáló tag irritáló, én ahol tudtam töröltem a picsába.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Upsz, most KriszHÁDÉ-nak másképpen szántam.
Irónikussan, persze tudja õ is, de ez a Krisz HÁDÉ meg minden sejtem hogy xfire-n is õ tólja a sok szarságot, ha nem akkor sorry.

Nekem gyerekes.
Nem gond, lehet csinálni de irritál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
akkor jól lett optimizálva azt mondod?😊 nekem 1 órán belül lesz meg.
Kongy
Nálam is fullhd-ban minden ultrán, meg se reccen 60 frame-rõl.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Na elmésza pi-ba...😄
Irritáló ez a KrisztinaHD, mindegy majd felnõsz.

Baró a vidid senki másnál nem megy HD-be.

Remélem az a szarvideós xfire-n nem te vagy.

Myselor
én már nem bírtam ki és láttam ezt a részt.szerintem is nagyon epic 😄 én majdnem szörnyethaltam ,najó nem xd de tényleg nagyon tetszik
Hú nagyon jó játék lett 😄

Myselor
nekem meg sajnos most semmi pénzem ilyesmire😊 de majd meglesz
CalebJoe
ja, de ez a 40ojró nem játszik azért már konzol gamet kapok<#shakehead>
Myselor
sajnos egyelõre én is ezzel játszom majd😊 de ez kell eredetiben mindenképpen😊
CalebJoe
még szép<#eljen>
Myselor
van már csúnya verzió ha valakit érdekel
DmC Devil may Cry-RELOADED
wesker24
Ez is Dante csak épp a punkos tini korszakát éli ! XD
Nem lett rossz. Bár a fõhõs személyében Dante jobban bejött, de nem olyan nagy probléma.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kongy
Az kemény 😄D Nagyon ideje már a generációváltásnak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nagyon pörgõs és jó lett 😄

Myselor
na az jó😊
wesker24
Már semmi azóta megjavult és már preloadol lefele 7,5 GB lesz !
DarkSector
Városok dõltek össze most. 😄

DarkSector
Hú vazze télleg deszar a ps3-as...váó.... 😛

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
mibõl látod?nem értem😊
wesker24
Ahogy látom itt is gondok vannak a DMC preload-dal !
Myselor
igen értelek.szerintem nekem is menne ,de ebben több gomb kell és egyszerre és bele lehet hülyülni,jobb lenne controllel😊
benőmenő
én a 3 és a 4 végigjátszása alatt annyira megszoktam a billentyûzetes kiosztást, hogy most a kontrolleren nem tudok bizonyos támadásokat megcsinálni, mert akkor tanulhatnám újra a begyakorlottakat. Egyszerre kéne hüvelykujjal nyomnom a négyzetet és a kört és hasonló nyalánkságok. (itt a dmc 4 mozdulatairól van szó, mivel ez még nincs pc-n)
Myselor
a 4et azzal toltam nemrégen végig xd mondjuk nem volt annyira nehéz.de ebben több gombot kell használni😊
DarkSector
Akkor még ezt hittük.

TBTPumpa
DmC, azaz a Devil May Cry reboot - WTF?

DMC, azaz Dózsa Mozicentrum - http://www.dmc.hu/ <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Klemice
:||

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
Vannak páran. 😊

Klemice
nem tudom ki az a mazochista, aki billentyûzettel tolja, anno a dmc3 miatt vettem gamepadot

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Myselor
hát én kicsit tartok ettöl a billenytüzetes irányítástól mostmár.gyakorolgattam kicsit ma xboxon a demoval.nem lesz egyszerû annyi gombot nyomni,pl az rt lt demon és angyal dolgokat, meg ugrás stb.kértem is kölcsön egy vezetékes xbox360 controllert,.azthiszem jobb lesz úgy😊 succubuson élvezkedtem ma kicsit.nagyon megszopattam ^^
CalebJoe
Érdekelne de 39,99€ kicsit drága érte de hát a Steam amúgy is mindig drágább, talán majd év végére talán lemegy az ára addig meg...
Klemice
amúgy steam-es játék lesz? (ergo fennlesz-e péntek-szombatnál hamarabb..)

Myselor
jólvan már az is valami akkor ezt megbeszéltük😊
Shep
Persze nem könnyû de ettõl én még nem tudom elismerni, max a bele ölt munkát de a végeredményt azt nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
egyetértünk amúgy.bár én nekem inkább a vége nem tetszik😊
Myselor
na figyi így kéne,ez a fontos csak hogy hiába nem szereted elismered hogy ez jó is lehet,mert hidd el nem könnyû ilyet sem készíteni😊
Shep
Egyébként pl a lent linkelt OST eleje nem rossz de utána jön egy csomó semmirevaló rész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez nem tetszik meg nem tetszik kérdése. Nem szeretem pl. a soult (sõt mondhatni utálom) de attól még elismerem ,hogy zene és igényes alkotások születnek.

Myselor
hagyjuk jó?szerintem nem szarabb a commandoszos zene sem.csak ugye nekem nem tetszik😊 de te ezt nem érted meg,én hallom abban is amit kell és a dubstepben is nem csak hogy zajok 😊 ennyi
Myselor
ez meg akkor ilyen katonás szarság.én nekem nem jön be nem zene,mondhatnám😊 jaj srácok akkora baromság.ez sem különb csak neked ez tetszik nekem a dubstep😊
Shep
Te látod a hangokat? Hát nem irigyellek 😄 Azt ne mond már nekem, hogy egy ilyen "zene" igényesebb, mint pl a lentebb linkelt Commandos zene vagy akár csak egy általam nem kedvelt pl. Madonna dal?

Myselor
az a baj eddig látsz hogy zörgés csattogás egy semmi,de van zene is alatta.dallamokból is áll igazából hülyeség emiatt leszólni.na de mindegy nem védem meg semmi,nekem mondjuk bejön.😊
Shep
Zene valahol itt kezdõdik 😊 (tudom DMC-hez nem illik de mostanában megint Commandososok és még mindig üt a zenéje)

Shep
DE az nem zene ,hogy recsegés, meg ropogás van benne, meg mindenféle hülye effektek, ez kb olyan, mint mikor kisgyerekként összeültünk és ütögettük a fedõt, meg az edény alját fakanállal, meg hangokat adtunk ki a szánkkal. Ettõl a Hardcore is zenébb pedig abban is van mindenféle hang de ott van némi zene is. 😊 Ettõl még tetszhet neked csak hát ez nem zene a szememben.

Myselor
igazából ez azért baromság amit mondasz,mert minden zenérõl el lehet mondani,és mert neked nem tetszik még nem nyomorék.mint pl az se tetszik mindenkinek az éneklõs zene én pl nem szeretem nem igénylem.mások vagyunk más fajta zene illetve zaj tetszik😊
DarkSector
Miaz hogy egyetértünk, halgatsz el most azonnal. 😄

CalebJoe
Õszintén mióta van DMC az elsõ volt hogy levettem a Music-ot pedig van nála sokkal rosszabb soundtrack is.