963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • DarkSector
    Izé ez szar sem volt...a jótanácsokat még nem írtam le, minden ellenfélnek és csportnak megvan a módszere, mikor kit ölj meg először, és hogyan...:D
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    devil trigger, szerinted a hasonmás miért ontja magából a töltőket ? :D
  • csgj
    20. pálya... -.-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Túl az idegesítő Virgil-duplázáson, éppen csak egy fél csík van vissza Virgil életéből, és erre hirtelen maximumra töltődik! o.O És nem lehet megsebezni! WTF?! Van valami trükkje, hogy kell kinyírni? -.-
  • Seth
    Köszönöm a jó tanácsokat,de 5 végigjátszásból megvan már minden :D
  • DarkSector
    Akkor a Hell-or Hell, azt tudom hogy a 4-ben egyre nehezedett a cumó, és asszem a legutolsón egyszerűen végiszaladtam, ahol én is meg az ellenfelek is 1 hit-kill.

Pisztoly a barátod.
    Akit nem lehet meglőni annak RT+O
  • Seth
    Hát, a Dante must Die mód lenne elvileg az ahol a legerősebbek az ellenfelek. A Hell or Hell pedig az ahol az ellenfeleknek kb son of sparda nehézsége van, és rendes életerejük, te viszont egy ütéstől halsz.
  • DarkSector
    Az ilyenek nem....
  • DarkSector
    Itt könnyű, ezt elhiszem.
    Az egylővéses halállal ne annyira vészes, mindegyik részeben itt is meg a másikban a 4. részben is az a nehéz, mikor az ellenfelek extra hp-t kapnak, itt nem tudom melyik fokozat ez.
  • vk90
    Én is ma végeztem vele. Lehetett volna szerintem nehezebb legalább a vége. Hát mindegy rosszat már nem akarok írni a játékról, egyszer legalább vigye végig mindenki. Főleg, hogy pc-n ugye nem sűrű az ilyen típusú játék.
  • DarkSector
    Jeah.
  • Maxtreme
    Végeztem vele. (az uccsó bossnál kb vért hugyoztam először :) )
    Igazából tetszett a játék. Hangulatos, végig lekötött.
  • Seth
    Baromi könnyű ez a rész. Nephilimen kezdtem, majd a son of sparda,dante must die módokba tovább viszi a fejlesztéseket, szóval azok ugyanúgy ledegradálódnak könnyű fokozatra. A Heaven or Hell viccesen könnyű, a Hell or Hell pedig szintén, mégpedig azért,mert a Dante must Die mód után örök devil triggered lesz, itt egyedül az utolsó bossot kellett többször próbálnom,mert nála mit sem ér ha aktív :)
  • Myselor
    akkor nephilim,értem .én is azon játszom:)
  • DarkSector
    A 3 közül a legnehezebb amit alapon lehet választani.
  • Myselor
    szép ez milyen nehézségen van?:)
  • Myselor
    először én is ,többször meghaltam,aztán már elsőre ment:)) de nagyon szar szerintem
  • DarkSector
    amúgy ha meghalok legtöbbször azért mert leesek mert a levegőben lévő suhanással nem mindig akar oda menni ahová szeretném, és elég szépen vesz le az életemből ha mellélépek...
    Sőtt olyan is van hogy odahúzod magad egy repkedőhöz, aki kihúz téged a szakadékba és onnan nincs visszaút...:D
  • DarkSector
    Meg lehet oldani úgy hogy hozzád sem ér.
    Pont most öltem meg Barbas-t:

Bob Barbas misszó:
  • Maxtreme
    na azt én is. Baz mennyit szívtam ott.
  • DarkSector
    Bazd nekem most volt meg BoB...részemről facepalm...:D
    A Bogár közelébe sem ér szerintem...
    Persze ez az én véleményem, nekem ez az egész tv-s dolog furi.
  • Myselor
    én bobot kurvára utálom xd
    mondjuk már megölöm simán de akkor is szarok azok a lézeres gecik xd
  • Myselor
    miért?:)
  • Seth
    Nekem a Bob tetszett legjobban

#489 a succubus a 6. pálya a 20-ból
  • DarkSector
    Kár hogy pont ő került a demo-ba.
  • Myselor
    az tuti hogy succubus a legjobb boss az egész játékban:)
  • DarkSector
    Ja thx.
    Értem így...:D nem tudtam milyen busz...valóban nekem eddig az a legjobb rész a játékan...kurvajó ötletes boss.
    8.végefelé tartok éppen.
  • wesker24
    csak shep új nevet adott neki ! xD
  • wesker24
    Az a Succubus BOSS aki a demoban is volt ! XD
  • DarkSector
    Ja akkor én értettem félre sorry. :P
  • Tatyla
    a normál szemével nem lát egyáltalán,ezért nem tudja hogy Dante az akivel beszél,majd mikor már visszakapja fel is ismeri Dantét...
  • DarkSector
    Jó de van 1 szeme, mert mikor beszél Dante-val akkor azért lát szerintem, vagyis úgy jött le...:D
    Mert ugye csak az egyik szeme hiányzott, de mig meg nem ölöm a szárnyas pinákat csapkod maga körül egyfolytában...először azt hittem warez bug. :D
  • DarkSector
    Naaaa mi az a szakubusz hol lesz az?
  • DarkSector
    Ja de azt látja amit a másik szeme mutat? :D
  • Myselor
    vak a faszi,kell neki majd a szeme:)
  • Shep
    Na szakubuszos rész jó volt, végre volt egy kis élet a játékban, háta elkezd javulni a színvonal, bár hogy ezzel majdnem a játék feléig miért kellett várni azt nem tudom.
  • Klemice
    nem lát a "szeme" nélkül
  • DarkSector
    A mission 7 végén az öreg mit csapkod a kardjával, mintha vak lenne, utána meg érdekesmód lát hirtelen. Vagy lehet én nem értem. :P
  • Myselor
    ja okés :D és örülök hogy megvan:)
  • DarkSector
  • DarkSector
    Az egyik srác a fordító ő Evin...:D
    Megvan thx, rájöttem hogy DMC és nem Devil May Cry...az abc-ben nem néztem lejjebb. :D