DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mentés helye:

Akinek netán nem original....
SaveGame
C:\ProgramData\Steam\RLD!\220440\storage

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
jabocs az tomigír. :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
te mindenhol ottvagy? fõ vérpistike.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
de szemét valaki....<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát nem rajtam múlik. 😄
Magyarul szitkozódna Dante, meg odamondaná a magáét.

Klemice
a hódot megtaláltad amit ha megölsz kiírja a falra hogy kórájhét világa?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
az kéne még hogy szinkron is legyen 😊)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kongy
Nekem ezek a feliratok a falon, meg a földön rohadtul tetszenek, amik néha megjelennek. 😄 Egyiken hangosan felröhögtem, van 1 halom ellenség, és ha mindet megölöd jön még1 hullám, és ha azokat is megölted a falra íródik, hogy Fuck you Dante! XD

DarkSector
Ez csak felirat, ettõl még angolul hallod. 😊

Myselor
értelek😊 mind2 jó szerintem
Klemice
én jobban szeretem eredetiben

Myselor
jólvanna.amúgy teljesen jó szerintem a magyarítása.nekem eddig tetszik 😊
Klemice
új tárgy találva, ez aztán magyaros 😊

DarkSector
Fenetudja, nekem nem a pokol jutott eszembe róla...
Inkább sima fantáziavilág. Másik dimenzió.

Tatyla
igaz a Limbo a pokol legfelsõ szintje elméletileg,a Pokol tornáca: a meg nem keresztelt emberek (újszülöttek, és kereszténység elõtt élõk)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Gondolom a pokolban több tûz van, itt meg a tûz nem rõssége a játéknak, pl az a tûz a legelsõ molotov koktél hatására ami megjelenik a nagy szörny fején, az szó szerint GAGYI.
Gondolom páran tudják mire értem. 😄

Shep
Hát mivel a Limbo-ról van szó ezért nem egyértelmû a dolog, mert a Limbonak van pár értelmezése pl. Limbora kerültek azok a lelkek akik Krisztus elõtt haltak meg de nem vétkeztek. Másik értelmezés szerint egy köztes hely a Pokol elõtt, a játékban szerintem inkább ez a helytállóbb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
persze értelek, csak mondtam hogy ez nem pokol, legalábbis nem tudjuk milyen a pokol, egy eltorzul dimenzió inkább, mert kötve hiszem hogy ez pokol lenne, legalábbis amit amúgy eddigi ismeretünk alapján tudunk róla, feltevéseket.

Tatyla
a lényegen nem változtat mindig is érdekeltek azok a játékok filmek ahol a poklot ábrázolják,hol több ol kevesebb sikerrel de ez itt szuper lett...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
"pokol hangulat" ez nem pokol hangulat olyan nem létezik.
Pokoli hangulat olyan inkább. 😄

Shep
Hát ez gyors volt. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
mag ez a pokol hangulat elsõ osztályú és ez elviszi a egész játékot a hátán

Myselor
szép😊
Nagy GRAT <#eljen>
Evin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Nem gond vállalom a kockázatot, engem elsõsorban maga a játék érdekelt volna. Nem az hogy festményeket nézegetve meséljenek nekem.
Lehet másnak ez furi, nekem nem kõ...az elején néztem hátha van valami éérdekes. De a 3. misszióban véget vetettem a gyötrelemnek.

Seth
Így tényleg nincs értelme játszani, ha a sztori nagy részét átugrod.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
itt sok infó van 😄

Háát...Sparda ha jól emlékszem az elsõ részben volt Dante átváltozott alakja, de már nem emlékszem tisztán, mindenesetre nem volt még DMC amiben elnyomtam videókat...

Itt csak azokat néztem meg, amikben akció volt.
(elsõ 2 misszióban megnéztem a képeseket is, de utána már nem)

Myselor
spoilerben mesélhetnél kicsit róla.ja meg azon gondolkoztam hogy Sparda szerepelt e bármelyik részben is kicsit is?
DarkSector
a-a
annyi hogy ha a story nem is volt csavarosabb de valahogy látványosabb volt, és lekötötte a figyelmed, ez a katolikus szentfesményes történetmesélés nekem uncsi...
a játék gyors játékmenete mellett...van 1-2 amit elpörgettem inkább.

Myselor
én nem nagyon vágom a régi vergiles dantes storyt.ilyesmi volt az?
Fpocok
Azért nekem még lenne pár dolog:
-kamera
-auto target
-irányítás

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát kb egyetértünk.
Mindössze az a story rész nem jött át annyira, azt nem sorolnám sem a pozitívba sem a negatívba....

DarkSector
Bocs kevertem a dolgokat. 😄

Moyko
Na 7-8 pálya után ... sztem jó lett ez.
+ a dumák
+ a zenék
+ 60 fps
+ story
+ mozgás, combok
??? mapokkal eléggé vegyes érzéseim vannak, kifejezetten ismétlõdõ és nem emléxem 2 perc múlva sem rá, de az inception-os kicsavarodások, groteszk limbo tetszik !
ami nincs,
- interaktivitás
az újra játszási faktor az nálam még kb 0.

There is only one Boss!

Kipróbáltam, meg drivert is újratelepítettem, de nincs javulás. Mondjuk szerencsére nem állandó a dolog, de elõjön néha, és akkor idegõrlõ. Kicsit olyankor be is akad a játék, úgy vettem észre. Szóval még az is lehet, hogy valami mással van a gond.
Klemice
okés, leesett közben, köszönöm szépen!

Seth
Az analóg karok alatti gombok,tehát benyomod a kart

Klemice
utolsó kettõ R L gombok azok melyikek a kontrolleren?

szomferi
kis ízelítõ rechyyy-tõl (BF-esek tudják kirõl van szó)

ma nekem is el kéne kezdenem végre, ha már tegnap nem sikerült 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Klemice
tudnátok adni egy xbox 360as gombkiosztást? bekalibrálnám ahhoz, elõre is kösz!

Fókameister
Halihó! Felraktam én is a DmC-t el is indul jön a Hunter Demon, DE amíg mozdulatlan vagyok addig teljesen ok minden, de ahogy megmozdulna Dante az egész átvált diavetítésbe :S Már 640x480 low ban is próbáltam de az eredmény ugyan az. Valami ötlet?

Myselor
aham😊
Solid Snake
Seth
Nem, egyáltalán nem volt nehéz,minden mozdulatát elõre vetíti,tudod mi fog jönni.

Myselor
hát nem volt nehéz egyik sem,de bob barbusnál a lézeres gecizés azért ne mond hogy nem volt nehéz.igazábol azt idegesítnõnek találtam,amúgy nem volt gáz ja.😊 mondjuk Mundus azthittem azért keményebb lesz xd de nem gáz😊
Seth
Az összes boss pite,még Dante must Die fokozaton is ,de Hell and Hell fokozaton sem volt velük különösebb gond

Seth
Normál esetben a felsõ ravaszokat kellene nyomva tartani, nem a karokat, az úgy tényleg elég gáz

Myselor
succubus az egy boss tudod a demoban volt 😄 arra gondoltam,hogy itt lófasz xd egyébként Bob Barbus egy nagy fasz,deutálom elég genyó volt megölni xd