DmC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de mondok 2 dolgok példának:
1. nekem azt mondják hogy mindig videókból ítélek (sokak szerint helytelenül), ezért meg a BOSSFIGHT-ok miatt letolom 1x.
2. nem véletlen raktam spoiler-be, nem kell annak ezeket amiket írok magára venni, LENT ALÁÍRÁSOMBAN A SAJÁT GONDOLATOM: "Minden játék annyit ér amennyire a játékos tartja"
3. Én személyszerint már rég nem ott tartok hogy a régiekhez mérjem, mert azt nem lehet, most ott vagyok hogy Dante-t aránylag megkedvelve próbálom önnmagához mérten a 2012-2013-as játékokhoz viszonyítani....
Nekem sajnos ez picit gyenge a nemrég megjelent játékokhoz képest. 😛
De igazad van, ezért is teszem spoiler-be, mert én nem rtem még végig, ez csak észrevétel volt. Abból amit eddig láttam.
Azért senki ne felejtse el én nem divatból fikázom, ahogy más játéknál itt is megnézem objektíven (vagy szubjektíven , akkor oda is szoktam írni hogy szerintem), hogy mit nyújt a cucc.
És nem utolsó sorban, a RE-DMC fika részemrõl nem divatfika, ezt kikérem magamnak, mert a számomra legjobb sorozatokról van szó, amiket kedveltem, és pont ellenkezõleg az lenne a nem életszerû ha isteníteném, csak mert nekem bejött a sorozat.
Ezért tettem spoiler-be, hogy aki nem szereti amit írok, ne is kelljen olvasnia. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
mekkora szöveg 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Aki esetleg végigvitte már a játékot PC-n megdobna esetleg egy save file-al?😊 Bármilyen nehézség szintû jó nekem. Thx!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Capcom is the best!
Na ja hát még jó, hogy nehéz lesz a játék, ha olyan fokozatra rakom, de alapból is legyen nehéz. Mert bizony a 3 az geci nehéz volt normalon is. Jó is volt az, el is tartott egy két hónapig még kijátszottam, de ezt már lehet, hogy holnap végig is viszem. Másrészt meg kinek lesz kedve végignyomni ezt még egyszer 😛 😄
Capcom is the best!
Télleg gondolkodtam mikor írtam hogy mit hozzak fel példának, amivel példázni lehetne, de nem nagyon jutott eszembe semmi.
És mikor bemész a challange-ekre...papám, hát az egy vicc.
Ja a kihívásra még:
Minden ellenfél attól hogy igénytelen kivitelezésû homályos paca végülis kellõen eltérnek stílusban.
Elsõnek az Angel-eseket kell megölni, utána inkább a Devil-es ellenfeleket.
Mindegyikre van taktika, és a játék szépen le is irja hogy mit vess be ellenük.
Valamint ha Hell-to-Hell megvan szól és visszakérdezek hogy van-e kihívás...😄
Mert abban igazad van hogy ha valaki akár 1 Devil-t végigvitt már, nyugodtan mehet az alap fokozatokból a legnehezebben...mert könnyû a játék alapban.
Nagyon könnyû.
Sajnálom, hogy ilyen irányba indulnak el játékok (sajnos egyre több). Semmi kihívás nem lesz bennük. Igenis kell az, hogy megszenvedjünk a továbbjutásért, hogy valóban sikerélményt adjon egy játék. Régen milyen jó érzés volt (nes korszak pl), hogy végre sikerül mondjuk az ötödik pálya a sokadik nekifutásnak akár, és azon igultunk, hogy a hatodik pályán ne haljunk meg, mert kezdhetjük elõlrõl valóban örült az ember ha sikerült egy-egy szint szint teljesítése. Most meg mi van? Unottan kell végigjátszani egy játékot, mert olyan könnyû, hogy ááá...
Jah meg mi az, hogy bossoknál is van már checkpoint???
Capcom is the best!
Érzékeny lelkûek ne olvassák el.
"-bár még nem vittem végig, de nagyon rövid egy egy küldetés, volt ami kevesebb mint 20 perces. Így elég hamar vége lesz a játéknak. Igaz itt nincs az, hogy újból kell menni egy egy pályarészeken, de ez nem ad semmit a játékhoz, én pl élveztem, hogy a régiekben sokszor vissza kellett menni pl ha megvan egy kulcs stb"
Én a 7. missziónál járok, 4 szóval jellemzem a pályákat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Basszus....szó szerint így kell elképzelni, annyira egyszerû annyira egyforma minden, nem kell 1 pályán újra menned, mint a 4. részben, de bazze csõ játék és 1-1 pálya, ha változik csak egyszer változik, és a 4 pálya külön külön elemek ismétlésébõl áll.
Ilyet ember nem látott még, szó szerint egy pálya ha elindul 5 métert mész, AMÍG KI NEM ÉRSZ SEMMI VÁLTOZATOSSÁG nem lesz, semmi!
Nincs olyan hogy mész a kastélyba és bemész egy pincébe egy könyvtárba, nincs olyan hogy az utcán elérsz egy parkba, nem tudsz a csatornába bemenni semilyen egyedi pályarészbe ami MEGTÖRNÉ a MONOTONITÁST, csak a fõellenségnél, nincs olyan hogy változatosság, amíg nem érsz az adott környezet tipus végéig ugyanazt látod mint környezet, a csatorna annyira egyforma az egész a folyosók hogy köpni nyelni nem tudtam...
WTF, komolyan én érzem cikinek hogy folyton abba botlok bele hogy IGÉNYTELENSÉG jele látszik a játék nagyobb részein.
Mondja meg az akinek ez nem tûnt fel a 7 missió alatt legalábbis...így visszaemlékezve.
Volt olyan mint a 4-ben hogy egy kamera szög váltás volt és MÁR MÁS KÖRNYEZETBE TALÁLTAD MAGAD?
És ez csak a 4, volt ott is kastély de tudtad hogy 5 méter megtétele után nem ugyanazt látod magad körül, hanem ha nem is nagyobb eltérések de itt-ott megtörte valami a folyosók egyhangúságát.
Komolyan nem is értem, ehhez nem is kell DMC jártasság, ez már nem arról szól hogy milyen volt a DMC régen...mai játékoknál ez nonszensz...nálam legalábbis.
Ehhez képest a Dark Souls a változatos pálya megtestesítõje!
visszavan még 13 chapter, hajrá mutassatok már valamit, amitõl úgy érzem hogy jászottam is a játékkal, mert a fentiek meg a laza történetmeséléstõl kb ez az 5:30 játék után nem is érzem hogy, eddig mit csináltam a játékban...mintha most kezdtem volna a játékot, és eddig tutorial ment volna.
"-a grafika (bár az nekem eléggé mellékes) nem minden szempotból múlja felül elõdjét."
Segítek kicsit, semmiben...az "MT Farmework" (asszem Multi-Thread Framework) motor ezerszer jobb volt. Unreal motor ha nem értenek hozzá, akkor kajak fos lesz a játék (látványban).
Itt nem a pixelmennyiség az igazi probléma, hanem a design.
Hát ez igen, Ninja Theory- nem izgatja hogy eddig mi volt jó volt vagy nem leszarta, kiadtak egy játékot, egy amcsi játékot, ami japcsi akar lenni, ahogy a szar amcsi filmekben...
Japánokat hányszor akarták utánozni?
Kör-átok stb...szénalmas...jobb ha maguk alkotnak valamit.
-nincs akkora kihívás benne, mint a régiekben, eléggé könnyû és ez baj szerintem. Na jó ne legyen olyan nehéz mint a 3, de legalább mint a 4 legyen olyan.
-a történet eléggé érdektelen, a 3-ba és a 4-be mindig kíváncsi voltam mi fog történni, vártam mindig a következõ bejátszásokat is. Na ebbe ezt nem érzem.
-hová tûntek a látványos bevezetõk? ezt is nagyon hiányoltam.
-bár még nem vittem végig, de nagyon rövid egy egy küldetés, volt ami kevesebb mint 20 perces. Így elég hamar vége lesz a játéknak. Igaz itt nincs az, hogy újból kell menni egy egy pályarészeken, de ez nem ad semmit a játékhoz, én pl élveztem, hogy a régiekben sokszor vissza kellett menni pl ha megvan egy kulcs stb
-a grafika (bár az nekem eléggé mellékes) nem minden szempotból múlja felül elõdjét.
-kevés és könnyû, nem annyira ötletes fõellenségek vannak.
-a fõszereplõ messze nem akkora karakter már (bár ezt tudhattuk elõre). Van egy két gagyi beszólása ettõl még nem lesz nagy szám. Messze nem olyan laza, sokszor úgy tûnik mintha nem is tudom félne 😄 Szóval azért többet vártam ettõl is.
Ami tetszett:
-A harcrendszert egész jól eltalálták, nem is igazán hiányzott a lock on sem. Látványos, a régi részekbõl ismerõs mozdulatok is vannak.
-Átalakuló, romba dõlõ környezet.
-Vannak jó zenék, de a régi részek ebben is jobbak (fõleg a 3)
Szóval tényleg jó játék, de messze van a régi részek minõségétõl nagyon. Más nevet kellett volna adni dehát, így jobban fogy. Mindenképpen szép munka fõleg Ninja Theory(vagy mi a faszom)tól 😄
Capcom is the best!
megvárom még a vergil dlc-t aztán uninstall...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Elég vicces, amikor a pajzsos szárnyas tetveket nem tudod leszedni, mert a földön lévõ ellenfélhez húzza oda magát :S
Egyébként a templomban haltam elõször emiatt. Nephilin-en játszom, asszem itt az a hard. Eddig könnyebb, mint a 4 normálon. Csak tudnám irányítani kit támad ez a szerencsétlen.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
PSN ID.: Beegabor
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64