963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • Shep
    Én ennyiszer játékban nem tudom mikor estem le utoljára de úgy a Prehistoric 2-re tippelnék.
  • Akra
    Értem. Beállításoknál tehát FHD-ban 30hz-et kell kiírnia? mert ott engedi a 60hz-et,de elfogadás után vissza állítja 30-ra :S Ilyennel még nem találkoztam.
  • Fpocok
    Van olyan cinematic, ami 30fpsen megy. De a játék 60on.
  • Akra
    #548-ra valami ötlet?
  • DarkSector
    Igen nekem a telihold-alkoynatmifasz sorozat jut eszembe.
    Nem láttam őket de ott is ilyen nyálasok játszanak, a sok reklámból ítélve.
  • Shep
    Az új Dante azért nem jó, mert úgy néz ki, mint az Anakin gyerek és annak sem bírom a képét olyan tenyérbemászó. Viszont a játék utolsó harmadára a stílusa kezd mókás lenni de hogy én ezt a játékot nem fogom még egyszer végigvinni az elég sanszos. Ilyen foshulladék helyszíneket én játékban még nem nagyon láttam.
  • DarkSector
    Előzetesben dmc5-nél ugyanez a kari volt csak az arca buzisabb volt, mint a Dredd biróban az a ágottarcú csaj...:P
  • DarkSector
    Ja vágom csak mert a 4-ben nem dante volt. :P
  • Maxtreme
    Ja már vágom hogy kérded.
    Az előzetesekben még nem ez a figura volt? Aham, akkor azért nem volt szimpatikus (annyira nem követtem nyomon a történéseket)
  • Maxtreme
    hmm tán eddig az összes közül. (a harmadiktól kapcsolódtam be a sorozatba, de azzal nem sokáig jutottam)
  • DarkSector
    :D mire érted az ujat? s cigis dante-hoz képest?
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

aha, vissza lehet neki ütni, és akkor sebződik.

Am nem hittem hogy ezt fogom mondani, (az előzetes trailerek alapján) de sóhaj:
    Az új Dante nekem is szimpatikusabb.
  • Myselor
    nagyon is jóltették,gáz volt az a dante,most sokkal jobb:)
  • DarkSector
    Akkor még a ratyi dante volt, ezt kritizálták ezért enyhítettek rajta nem sokkal később, hiányzik a cigi a szájából?
    Vagy a buzi emo feeling? :)
  • vk90
    Hát jól megvariáták a játékot, mire megjelent. Nézzétek meg a 2010-es trailert.

Pl.: hová tűnt a cigaretta? :D
  • Akra
    Miért van az,hogy a monitor frissítést 60hz-re beállítom és vissza teszi 30hz-re?
  • DarkSector
    Jah ezt nem tudtam hogy az csak pc-re volt mindegy azt tudom hogy az elég nehéz volt sőtt asszem az volt a legdurvább talán.
    Én mind a 7 fokozatot megcsináltam.
  • DarkSector
    Ütögetted?
  • benőmenő
    A 4. résznek volt egy pc exkluzív nehézsége, is a legendary dark knight.
    Abból állt, hogy kb. Hard nehézség, viszont átvariálták az ellenfeleket és iszonyat sok jött mindig (ezért nem bírták a konzolok). Nagyon adta.
  • Maxtreme
    [spoiler]
    Na akkor én ezért szívtam vele, ugyanis a lézersugarakat ütögettem vissza neki, pfff :D
    [/sopiler]
  • Shep
    Hát nem tiszta fialás aki a Bob-os boss harcot kitalálta. Ekkora egy igénytelen vackot.
  • DarkSector
    Hát az ilyen arénamód, nemtudom warezban lesz-e jelentősége, mert eredetinél ugye biztos van valami acsi vagy népszerűségi lista de warezban ha talán unlockol 1-2 dolgot, több haszna nem hiszem hogy lesz.
  • DarkSector
    Gaiden-ben vannak akiknek easy-n sem tudják végigvinni, nemhogy első nekifutásra...:D
    Én nem tudtam. :D
  • Myselor
    jah értem.én szerintem még nincs vagy nem tudom végülis.de idővel biztos lesz,azért tök jó lenne:)
  • CalebJoe
    Ja pl. a Ninja Gaiden főleg a 2 talán a legnehezebb hack játék az még normálon is nehezebb mint ez a legnagyobb fokozaton, vagy ott a Bayonetta is ha nem jól időzited a hátra szaltót fél hp-d már oda is van.
    A mai generáció béna ez az igazság ezért könnyítik a játékokat mert amúgy meg se vennék ha mind nehéz lenne.
  • DarkSector
    Alapon jár a preorder-be gyanítom nem tudták unlock-olni, vagy eredetisek ha vannak ők meg tudják majd mondani hogy ez ott hogy megy, nem hallottam róla origisektől sem hogy őszinte legyek...S:
    Talán később oldják fel automatán...nem tudom. :)
  • Myselor
    ez tökre így van,amúgy mikor jön majd az a blood palace?
  • DarkSector
    Valóban én nem értem hogy a régi pro fanoknak egy kicsit durvább-nehezebb fokozatot miért nem engedtek, hiszen alapon csak 3 fokozat van, állítom a 3.legnehezebb a NEPHILIM, esküszöm annak sme okoz kihívást aki ma ismeri meg a játékot, jó meghal 1x-2x az ember ha kezdő de 1-2 menet elég csak oda kell kicsit figyelni, ellesed hogy melyik támadásnak mi az előjele, és utána játszva lenyomhatóak az ellenfelek.

Jó a Nephilim lehet kezdőknek nehéz, de azért nem annyira kemény mint más játéknak az alap 3 fokozatából a 3., Nevezzük globálisan Hard fokozatnak.

Nem? :)

Nem azért mert én jártas vagyok de szerintem pl Barbas akkor nehéz ha nem figyelik azt amit és amikor Barbas csinál.

Nem is kell nagy DMC-snek lenni.
    Ez más játékokban is így van, úgy vannak megalkotva a boss-ok hogy a támadásukat ki lehet következtetni ha odafigyelsz.
    És ez ha megvan onnantól fogsz tudni győzni, mert addig amíg nem ismered addig belemész minden támadásba.
  • DarkSector
    Tessék 1 fogás:

BOB-hoz segítség:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha tiszta a terep a fej körül lévő piros gombokat kell megütni (átváltasz ÖKÖLRE, felugrasz Ököl+Lecsapás)

Ha nem tiszta a terep 4 féle támadása van:
    Világoskék:
    - egy a szájából előugró lézercsík jön elő
    Megoldás:
    - ugor-gurulj félre.
    Zöld:
    - mikor egy "ollószerű fal csap össze alattad
    - ugorj fel, ezt 3x
    Sárga:
    - mikor egy kör alakú fal jön feléd, kis téglalap alakú kihagyások vannak körbe, allul és fellül is
    Megoldás:
    - mikor melyik változat jön, állj a részbe, vagy ugorj fel a résbe.
    Lila:
    - mikor lila, akkor allul egy "ventilátort képez" ugord át a lapátjait.
    Megoldás:
    - ugráld át
  • CalebJoe
    Éppen ezért könnyű legalábbis nekem, annó konzolokon rengeteget játszottam platform (ugrabugra) meg hack n slash játékokat túl sokat is, ezért mondom hogy azokhoz képest picsafing lett ez a DMC.
  • Holland Kemence
    nekem simán ment
    úgy hallottam a zsidóknak nincs ritmusérzékük
  • Myselor
    dehogy ő,ő legszopatosabb a kurva lézerek miatt,sose éreztem rá hogy ugráljak a többi semmi gondot nem okozott:)
  • csgj
    Amúgy nekem kb 10 óra volt a játékidő. Nem rossz, ahhoz képest, hogy csak kaszabolós akciójáték. :-D Bár úgy éreztem, lehetne hosszabb is.
  • CalebJoe
    pedig talán ő a legkönnyebb boss
  • szomferi
    2x ölt meg ez a köcsög Bob, egyszerűen nem nagyon találok rajta fogást se, ez így fasza lesz :D
  • DarkSector
    Jó de nem neked, hanem ide másoknak. :D

Azt tudom hogy te pro vagy! :D
  • csgj
    Közben rögtön visszaléptem a játékba, és rájöttem. XD Klassz volt, tetszett, a befejezés is jó. Én kíváncsi vagyok a folytatásra. :-)
  • Seth
    A jótanácsra amit írtál, 5 végigjátszásom után már gondolhatod,hogy rájöttem :D
  • DarkSector
    ?
  • Seth
    NO SHIT!!!