21
-
#21 Aha, ez ilyen egyszerűen megy, hogyne. -
nessboth #20 Dont cry 1-2 év és jön az emulator, és akkor az össes x-boxos/ps3-as gamét élvezni tudjuk. -
zenya #19 "Amúgy elég rókabőr szagú, a Super jelző annyit takar, rajzoltak új hátteret, adtak új ruhát meg pár extra mozdulatot...."
Meg jó pár új karaktert! -
lammaer #18 Csak nekem furcsa az érvelés?
"bár a Street Fighter IV nagyon szép eladásokat produkált, de ezzel párhuzamosan a warezolók legtöbbet letöltött játéka is lett egyben"
Tehát, tök jó eladásokat produkált, de mivel ezzel egyenes arányban sokan is warezolták, ezért a kiadó inkább elbukja a várhatóan tök jó eladásokat produkáló következő részt is...
Valamiért nekem sántít ez - ha tök jó profitot termelne még magas warezolás mellett is, miért ne adná ki a kiadó? Vmi más lesz itt az ok pl:
- PCre még nincs is kész, ha akarnák se tudnák kiadni, ezért jönnek itt a vakítással - aztán ha kész van, jön a duma, hogyhát akkor mégis
- előbb a konzolból akarják kifacsarni ami van, aztán dobják be a PCt, csak nem akarnak köcsögnek látszódni a PCs tábor előtt :)
Amúgy elég rókabőr szagú, a Super jelző annyit takar, rajzoltak új hátteret, adtak új ruhát meg pár extra mozdulatot.... -
FoodLFG #17 Úgysem vettem volna meg. Majd játszok mással. -
cateran #16 Mega Epic Fail comment.... -
#15 haha -
opeca #14 Most komolyan elhitték, hogy egy ilyen játokat, - ami utoljára 14 éves koromban kötött le majd megveszik a pécések akik azért jóval érettebbek a 12 éves kínai vérpistikéknél? -
#13 -
#12 A magyar valóság egy dolog de ettől még a multicímek mérföldekkel jobban fogynak a konzolon,holott jópár címnél mérhető hogy nem játszanak többen..:) -
chuky123 #11 Xboxon is nagyba megy a warez ez 10/2 warezolnak ez hülyeség. Nem mindenki tudja kifizetni 10-12 ezres játékokat. Liveot meg pláne. Szerintem a 10/8 statisztika közelebb áll a magyar valósághoz. A külföldi (nyugati) talán kicsit jobb, ahol az életszínvonal jobb ott kevésbé kalozkodnak. -
#10 Warezra sem méltattam ezt a kalap... -
#9 Az a jó. -
Zolivok #8 HALLOD ELOLVASTAM AKKORA SÁTÁNI NEVETÉS TÖRT ELŐ BELŐLEM IS :):):) mármitn a te kommented után -
Lameth #7 Hát, engem (és még sokakat)nem tartott vissza, nem toltam neten oszt kész. Aztán vettem egy PS3-at, és eredetiben veszem a játékokat. -
#6 Persze. Boxon 10-ből 2 lewarezolja.
Pc-n meg 10ből 2 ha megveszi eredetiben... Nem kis különbség.
A boxos wareznél még minidg nagy a félsz a ban miatt,és ez visszatartóerő. -
Lameth #5 Szerintem Xbox-on is nagyüzemben megy a warez, akkor arra se jön ki? -
#4 muhaha -
zenya #3 Basszák meg!Ezt vártam már mióta,hogy jelenjen meg pc-re! -
#2 ha nem tudnák feltörni egy fél évig, akkor se fogyna sokkal több belőle, egyszerűen PC-n nincs nagy igény erre a műfajra -
Evoluti0N #1 "...ha a Capcom talál egy valóban használható másolásvédelmi rendszert. "
Olyan nem létezik, szóval ennyit a megjelenésről.