Ötvös Tibor

A warez miatt nem lesz PC-s Super Street Fighter IV

Rossz hírrel kell szolgálnunk a verekedős játékok rajongóinak. A Super Street Fighter IV producere, Yoshinori Ono bejelentette, hogy a Capcom az új részt nem hozza át PC-re.

Enne oka nagyon egyszerű: bár a Street Fighter IV nagyon szép eladásokat produkált, de ezzel párhuzamosan a warezolók legtöbbet letöltött játéka is lett egyben és ez nem tetszett a kiadónak. És ennek köszönhetően az új karakterekkel, helyszínekkel, kosztümökkel és mozdulatokkal kibővített Super Street Fighter IV nem kapja meg a PC-s változatát.



De Ono-szan még nem írta le teljesen a projektet. Mivel a játék a Taito DirectX-alapú Type X2 árkád felületét használja, így a számítógépes változat tulajdonképpen 99 százalékban kész van. De a megjelenésre csak akkor kerülhet sor, ha a Capcom talál egy valóban használható másolásvédelmi rendszert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vk90 #21
    Aha, ez ilyen egyszerűen megy, hogyne.
  • nessboth #20
    Dont cry 1-2 év és jön az emulator, és akkor az össes x-boxos/ps3-as gamét élvezni tudjuk.
  • zenya #19
    "Amúgy elég rókabőr szagú, a Super jelző annyit takar, rajzoltak új hátteret, adtak új ruhát meg pár extra mozdulatot...."

    Meg jó pár új karaktert!
  • lammaer #18
    Csak nekem furcsa az érvelés?

    "bár a Street Fighter IV nagyon szép eladásokat produkált, de ezzel párhuzamosan a warezolók legtöbbet letöltött játéka is lett egyben"

    Tehát, tök jó eladásokat produkált, de mivel ezzel egyenes arányban sokan is warezolták, ezért a kiadó inkább elbukja a várhatóan tök jó eladásokat produkáló következő részt is...

    Valamiért nekem sántít ez - ha tök jó profitot termelne még magas warezolás mellett is, miért ne adná ki a kiadó? Vmi más lesz itt az ok pl:
    - PCre még nincs is kész, ha akarnák se tudnák kiadni, ezért jönnek itt a vakítással - aztán ha kész van, jön a duma, hogyhát akkor mégis
    - előbb a konzolból akarják kifacsarni ami van, aztán dobják be a PCt, csak nem akarnak köcsögnek látszódni a PCs tábor előtt :)

    Amúgy elég rókabőr szagú, a Super jelző annyit takar, rajzoltak új hátteret, adtak új ruhát meg pár extra mozdulatot....
  • FoodLFG #17
    Úgysem vettem volna meg. Majd játszok mással.
  • cateran #16
    Mega Epic Fail comment....
  • gromgotth #15
    haha
  • opeca #14
    Most komolyan elhitték, hogy egy ilyen játokat, - ami utoljára 14 éves koromban kötött le majd megveszik a pécések akik azért jóval érettebbek a 12 éves kínai vérpistikéknél?
  • Narxis #13
  • Skynet #12
    A magyar valóság egy dolog de ettől még a multicímek mérföldekkel jobban fogynak a konzolon,holott jópár címnél mérhető hogy nem játszanak többen..:)