Érkezőben a Facebook mobiltelefon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem sony ericssonon nem engedi és nem tom hogy miért
0.facebook.hu
Ssziasztok! Nokia C5 00m van elõfizetéssel! Állítólag lehet vhogy vmi kóddal ingyen facebookozni rajta wifi nélkül! Hogy nem tudja vki?
Azért is gondolom ezt mert az alkalmazásoknál, ahol a netes oldalak vannak csak a facebook kezdõlapja jön be, de ha pl. be akarok lépni már hozzzáférési pontot kér (wap, stb. ilyenek)!

THKS
Én már a facebook torrent oldalt várom

Mondjuk, hogy kiválthatod a facebook üzenetekkel az sms-t... nincs valami sok eszetek, fõleg neked havi 10e forintos Iphone elõfizetéseddel... bizony, a spórolás = menõ dolog.
"szinte miden fõiskolás-egyetemista"
Öh.. infó szakon lehet. De mi ebben a jövõ?

LZ forever

Griphons
Nem szabad ám mindent elhinni, amit az interneten olvasol, de azokat meg fõleg nem amiket a TechCrunch írkál:
http://pinoytutorial.com/techtorial/facebook-phone-is-a-hoax-what-its-specs-should-be/

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

fergusonpapa
Ha tudnád...szinte miden fõiskolás-egyetemista,de ugyanugy középiskola stb.fõleg h T-mobilnál ingyen elérheted.énis gyakran felnézek meg netezek telefonomon.változnak a dolgok.Ez a jövõ..

www.icewebhu

Ki a buzi aki mobiltelefonon facebook-ozik? Nem lehet nagy élete, az biztos...
analfa
Én is kíváncsian várom hogy mit hoznak ki belõle bár nem fûzök hozzá sok reményt. Tényleg inkább azzal kéne foglalkozniuk hogy nagyon jól használható kliens programokat írjanak a különbözõ mobil rendszerekre. Az már szerintem jóval több embert érdekelne.

Gerygrey
Inkább írhatnának egy normális FB klienst Androidra