Fogfehérítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fogfehérítõ matrica
hát ha minden csak ennyit használna

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Aztmondták világítok a sötétben😄
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Kb amióta megnyitottam a topicot akkor határoztam el hogy fehérebb fogaim is lesznek. Vettem még anno egy színskála mutatót és azon követtem figyelemmel az események menetét😊 A fogaim most sokkal fehérebbek lettek.
Ezt alkalmaztam mindig:
-Erõs színezõ dolgok: (kávé én esetemben) miután megittam mindig 1 korty ásványvízzel öblögettem kb 15 másodpercig ( kóla stb esetén ugyanúgy fontos mert a cukor nem eszi a fogakat) Én a minden étkezés utáni fogmosást feleslegesnek találtam, de a csapvízzel vagy ásványvízzel való öblögetést ugyanúgy kajálás után is elvégeztem.
-Vettem elektromos fogkefét: Hát akinek eddig még nincs ajánlom, hogy szánja rá azt a 3-4 ezer forintot. Mindenhova eljutnak normálisan a sörték és sokkal hatékonyabb mint a hagyományos.
-Esti fogmosáskor fogselyem: Eszmélet hogy egész nap folyamán menni retek megy be a fogak közé amit még az elektromos fogkefe se tud kiszedni hát még a hagyományos és ha ez az ételmaradék ott marad bent akkor marja a fogat meg rohad ott bent... El se tudnám képzelni hogy ne használjak többé fogselymet
-Heti egy fogporos + fogkrémes fogmosás
Ezek után már nagyon szép fehérek a fogaim és hatékony ha már páran rá is kérdeztek mitõl ilyen fehérek a fogaim <#vigyor2>#vigyor2>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
The Matrix has you...
Ja meg ingyé' vót
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ajánlom a Denton fogport mindenkinek. Azt hiszem ez a neve.
ez homok állagú de ahhoz az ég világon semmi köze nincs ! Gyakran és sokat ne használjátok, pláne nem erõsen dörzsölve mert elrendezi a fogzománcot. Csak mértékkel és eseti jelleggel. Egyébként fogfehértõ és tisztitó, és a szájbûzt is elûzi.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
Tehát egy fogkrémet nem nagyon tesztelnek dermatológiailag
Fordítva gondolkodva: ha a mentolos rágóhoz hozzákevernék a bagó szagát, akkor az továbbra is megmaradna a kellemesnek?
Megjegyzem számomra az is visszataszító, ha a valakinek a szájából az órák óta rágott rágó szaga árad. Mert bizony a rágó elõszedi a fogak között megrekedt és már bomlásnak indult maradékokat.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
egyébként meg vannak erre kiváló fokrémek (nem azok amiket a tv-ben reklámoznak) hanem dermatológiailag tesztelt vagy mi, gyógyszertárban kapható fogkrémek csillagászati összegért...na az használ
olcsó házi praktika a szódabikarbóna :S
vagy elmész a dokihoz és X összegért kifehéríti neked...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerintem egy elemes fogkefére is beruházok a mai nap😛
anno 1987
meg állítólag tönkre basszuk a saját fogunk zománcát is. vagy mi a tökröl beszélt nekem anno.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯