Fogfehérítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Más meg minden étkezés után fogat mos, nem dohányzik, kávét is csak ritkán iszik, mégis sárgásak maradnak a fogai.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
este,reggel megmosod és fehérek a fogaid(mármint az enyém osztálytársam szerint) 😄
elektromos fogkefe kell,bármilyen fogkrém megteszi hatását,minél kisebb a fej annál jobb.(tv-ben volt)
fogfehérítés sok hányadék cölöpnek való. vegyél állatkereskedésben olyan csontot amit a kutyáknak szoktak adni->az fehéríti a kutyák fogait(gondolom akkor tiédet is fehérítené)<#smile>#smile>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
persze azt sem mondom, hogy hagyd megsárgulni, de szerintem a nyugati hófehér divat épp az ellenkezõ hatást váltja ki, mint amit szeretnének.
a cukros italok és a teák is okozhatnak sárgulást!
itt is elég sok tipp ovlasható.
jó fehérítést 😊
A halál csupán a kezdet...
[merlinw.org]
All hail the double x!
Mivel láttam hogy nincs ilyen topic gondoltam nyitok neki egyet.
Tudom, hogy mindenki vágyik arra, hogy szép egészséges fehér fogai legyenek azonban egy szakemberrel való fehéríttetés nem épp a legpénztárca barátabb megoldások közé tartozik. Személyes problémám, hogy már jóideje bevezettem a minden étkezés után moss fogat politikát azonban hiába súrolom jópárszor meg egy nap a legjobb fogkrémekkel mégis sárgásak, pedig kávé híbe-hóba cigi viszont abszolút nem...
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy itt megosszuk egymással a tapasztalatokat kinek mi vált be mit nem ajánl stb..
Elsõnek kezdeném én: Mapaság a Facebook ldalsávjába egyre gyakrabban jön fel nekem reklámnak ez a Dr. Fresh nevû fogfehérítõ termék. Ezzel kapcsolatba van esetleg valakinek tapasztalata? Olcsónak tûnik, de mint tudjuk olcsó húsnak híg a leve, de viszont ez sem mindig igaz. Az hogy most Zimány Lindával reklámozzák nekem most akkor hova szarjak kategória ettõl még nem az adja el nekem a terméket hanem hús vér fogyasztok tapasztalatai😊 Szóval várom a javaslatokat, ötleteket!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2