33
-
FoodLFG #33 Kifigurázta már ezt a kis puncit valaki ? Azon még talán röhögnék is.
Jók a kommentek, a #2 már rá is tapintott a lényegre. :DD -
bippo #32 Hát igen. Megcsinálta a szerencséjét. Remélem a hirtelen jött siker (és a kötelező film) után végre valami normálisat is fog csinálni.
Szörnyű belegondolni, hogy ilyen gáz dolgokkal lehet anyagilag érvényesülni.
(bár ha belegondolok, a Jackass is hülyéskedésből indult, de abban legalább van koncepció) -
winnie #31 nem, félre ne érts, ez valami botrányosan rossz. tolerálhatatlan. de neki ezzel összejött az élet:) -
bippo #30 Youtube-on amúgy több ilyen van, pl. a Tard család. A faszi pár vicces családi videó után ma már tényleg ebből keresi a kenyerét, hogy rendszeresen tolja fel a videókat a családjáról.
De az legalább jó, vicces, igényes, nem úgy, mint ez a hülyegyerek.
Másik kedvencem RayWilliamJohnson.
(Tudom, attól mert valami nekem nem tetszik, még lehet jó. Ezt el is szoktam ismerni. De ez a hülyegyerek viszont akkoris szar.) -
wfefe #29 Ez meg mi a rák volt? Ezt európában tuti nem lehetne eladni... Elmebeteg a gyerek az biztos. És nem azért amit lakít, hanem, hogy ez kipattant a fejéből és azt hiszi jópofa. Komolyan mondom, hogy bele-bele kattogtatva tudtam csak megnézni és még így is feszült lettem, kb. a 15. másodpercben ütöttem volna agyon ha mellettem kezd el ilyen hangon szerepelni. Hozzáteszem, alapjáraton elég higgadt ember vagyok. -
winnie #28 többmillióS -
winnie #27 egy többmillió üzleti vállalkozás egy olyan egyszerű ötletből csiholva, ami bárkinek az eszébe juthatott volna, ha tisztában van a kereslettel. -
bippo #26 Az egyik kollégám azt mondta a videó alapján, hogy egy elkényeztetett tini csajt játszik, és azt viszont egész jól.
Ezek szerint a 6éves kissrácot elég szarul...
Tuti buzogány a srác, úgyhogy:
#23: +1 -
opeca #25 de ez nem hülyülés ez egy értelmetlen baromság. A Jackass vagy Bassmaster az hülyülés, de ez??? Ez mifasz? -
opeca #24 Úristen, ez mi a szar?????? -
ldavid #23 addig ütném amíg mozog -
Wittgen #22 Megnézem ezt a belinkelt videót és a véleményem -> EZ EGY FOS!! -
Locutos #21 Pedig arra szamitottam hogy legalabb egy valaki lessz itt annyira haladott a korral(juj ezt meg fog kelleni gyonjam :) hogy legalabb meglatja a nagyszerut ebben :)) Elfelejtitek hogy az amcsik megjobban el vannak lazulva az eletbe, mindenuk a hulyules, es ha ezt vesszuk figyelembe nem is erthetetlen ilyen zagyvasag hogy tetszhet nekik :)
Kulonben meg irja a cikk vegen hogy a csavo valojaban 17 eves, es a szerep amit jatszik 6 eves kisgyerek, nem o 6 eves. -
1855300 #20 Ez van, olyan világban élünk, ahol a kis buzik lesznek dollármilliomosok. -
atysgame #19 Elnézést,update:*Hát emberek,ez szánalom,amiket ezek a youtube profillal rendelkező,önmagukat őstehetségnek képzelő fiatalok művelnek. -
atysgame #18 Hát emberek,ez szánalom,amiket ezek a youtube profillal rendelkező,önmagukat őstehetségnek képzelő fiatalokkal.Ott volt Bieber,most meg ez a kölök.Én sem tudom őszintén,hogy az emberek mit szeretnek ezen.Ja biztos,hogy tök vicces,pedig szerintem inkább értelmetlen,de ez csak saját vélemény.Mostanában úgy tűnik ez kezdett lenni a divat,hogy kisgyerekek sztárt csinálnak magukból a hülyeséikkel.
Tapsoljuk meg a rajongói tábort! gratulálok nekik. -
bippo #17 A pénznek lehet, hogy örülne, de ha a gyerek élőben is ilyen, az apjaként már rég felvágtam volna az ereimet.
Annoying Orange hű nevéhez, soha nem bírtam megnézni egy egész részt. (mondjuk én alapból utálom ezt a képre szájbevágós módszert.) -
winnie #16 "Én az ilyen gyereket eltiltanám az internettől."
szerintem inkább örülnél, ha ilyen gyereked lenne:) a családi kassza gyarapodna pár millióval. -
CaptainRumi #15 Anno még az Annoying Orange egyik részében láttam... az is idegesítő, de legalább lehet röhögni rajta. -
shandix #14 Én az ilyen gyereket eltiltanám az internettől.Ezt én sem értem mit szeretnek emberek az ilyen sz*rok-ban de valamiért sokan nézik, ez lenne ma a minőségi szórakoztatás?Mi a f*** folyik a világban? -
hawkie22 #13 Ez meg mi a tököm volt? Ennek rajongótábora? Hol élünk, basszus? -
RecoPhile #12 Én már első képkockán kiakadtam.......... -
Ender Wiggin #11 Én azt hittem víszídzsí laci a youtube szenzáció. gag klippje nyert, de lacit nem hívták a színpadra.... -
Rotyoka #10 ez mekkora átbaszás... istenem -
bippo #9 Majd ha lesz gyerekem, sok mesét fog nézni, de az biztos, hogy a Nickelodeonról és a Cartoon Networkről soha nem fog hallani. Nem is fogja tudni, hogy ezek léteznek. -
#8 0.23-ig birtam nezni ... -
Green777 #7 Úramisten..
Önygilkossági hangulat kezdett rajtam úrrá lenni miközben megnéztem ebböl az izéből 1 percet. De azért akinek ez bejön, csak rajta, nem sok meglepetés érheti már az életben. -
#6 szánalmas -
gombabácsi #5 belenéztem egyikbe
hát kb. 20 másodpercig mozdulni sem bírtam
a jövő nemzedéke... -
radical@work #4 mi ez a szar? -
bippo #3 Amúgy tök mindegy, mi az igazság, ritka irritáló egy fazon. Ilyeneket néznek a mai gyerekek? Egy káosz ez a videó. -
bippo #2 Saccra 14 éves a srác, és buzi :)
Ettől még lehet egy 6éves a főszereplő, csak egy tizenéves srác játssza el. -
pixx #1 Na aki erről elhiszi, hogy 6 éves meg is érdemli, 16 inkább...hiába hülyeségre mindig van vevő...