33
  • FoodLFG
    Kifigurázta már ezt a kis puncit valaki ? Azon még talán röhögnék is.

Jók a kommentek, a #2 már rá is tapintott a lényegre. :DD
  • bippo
    Hát igen. Megcsinálta a szerencséjét. Remélem a hirtelen jött siker (és a kötelező film) után végre valami normálisat is fog csinálni.
    Szörnyű belegondolni, hogy ilyen gáz dolgokkal lehet anyagilag érvényesülni.
    (bár ha belegondolok, a Jackass is hülyéskedésből indult, de abban legalább van koncepció)
  • winnie
    nem, félre ne érts, ez valami botrányosan rossz. tolerálhatatlan. de neki ezzel összejött az élet:)
  • bippo
    Youtube-on amúgy több ilyen van, pl. a Tard család. A faszi pár vicces családi videó után ma már tényleg ebből keresi a kenyerét, hogy rendszeresen tolja fel a videókat a családjáról.
    De az legalább jó, vicces, igényes, nem úgy, mint ez a hülyegyerek.
    Másik kedvencem RayWilliamJohnson.
    (Tudom, attól mert valami nekem nem tetszik, még lehet jó. Ezt el is szoktam ismerni. De ez a hülyegyerek viszont akkoris szar.)
  • wfefe
    Ez meg mi a rák volt? Ezt európában tuti nem lehetne eladni... Elmebeteg a gyerek az biztos. És nem azért amit lakít, hanem, hogy ez kipattant a fejéből és azt hiszi jópofa. Komolyan mondom, hogy bele-bele kattogtatva tudtam csak megnézni és még így is feszült lettem, kb. a 15. másodpercben ütöttem volna agyon ha mellettem kezd el ilyen hangon szerepelni. Hozzáteszem, alapjáraton elég higgadt ember vagyok.
  • winnie
    többmillióS
  • winnie
    egy többmillió üzleti vállalkozás egy olyan egyszerű ötletből csiholva, ami bárkinek az eszébe juthatott volna, ha tisztában van a kereslettel.
  • bippo
    Az egyik kollégám azt mondta a videó alapján, hogy egy elkényeztetett tini csajt játszik, és azt viszont egész jól.
    Ezek szerint a 6éves kissrácot elég szarul...

Tuti buzogány a srác, úgyhogy:
    #23: +1
  • opeca
    de ez nem hülyülés ez egy értelmetlen baromság. A Jackass vagy Bassmaster az hülyülés, de ez??? Ez mifasz?
  • opeca
    Úristen, ez mi a szar??????
  • ldavid
    addig ütném amíg mozog
  • Wittgen
    Megnézem ezt a belinkelt videót és a véleményem -> EZ EGY FOS!!
  • Locutos
    Pedig arra szamitottam hogy legalabb egy valaki lessz itt annyira haladott a korral(juj ezt meg fog kelleni gyonjam :) hogy legalabb meglatja a nagyszerut ebben :)) Elfelejtitek hogy az amcsik megjobban el vannak lazulva az eletbe, mindenuk a hulyules, es ha ezt vesszuk figyelembe nem is erthetetlen ilyen zagyvasag hogy tetszhet nekik :)
    Kulonben meg irja a cikk vegen hogy a csavo valojaban 17 eves, es a szerep amit jatszik 6 eves kisgyerek, nem o 6 eves.
  • 1855300
    Ez van, olyan világban élünk, ahol a kis buzik lesznek dollármilliomosok.
  • atysgame
    Elnézést,update:*Hát emberek,ez szánalom,amiket ezek a youtube profillal rendelkező,önmagukat őstehetségnek képzelő fiatalok művelnek.
  • atysgame
    Hát emberek,ez szánalom,amiket ezek a youtube profillal rendelkező,önmagukat őstehetségnek képzelő fiatalokkal.Ott volt Bieber,most meg ez a kölök.Én sem tudom őszintén,hogy az emberek mit szeretnek ezen.Ja biztos,hogy tök vicces,pedig szerintem inkább értelmetlen,de ez csak saját vélemény.Mostanában úgy tűnik ez kezdett lenni a divat,hogy kisgyerekek sztárt csinálnak magukból a hülyeséikkel.
    Tapsoljuk meg a rajongói tábort! gratulálok nekik.
  • bippo
    A pénznek lehet, hogy örülne, de ha a gyerek élőben is ilyen, az apjaként már rég felvágtam volna az ereimet.

Annoying Orange hű nevéhez, soha nem bírtam megnézni egy egész részt. (mondjuk én alapból utálom ezt a képre szájbevágós módszert.)
  • winnie
    "Én az ilyen gyereket eltiltanám az internettől."

szerintem inkább örülnél, ha ilyen gyereked lenne:) a családi kassza gyarapodna pár millióval.
  • CaptainRumi
    Anno még az Annoying Orange egyik részében láttam... az is idegesítő, de legalább lehet röhögni rajta.
  • shandix
    Én az ilyen gyereket eltiltanám az internettől.Ezt én sem értem mit szeretnek emberek az ilyen sz*rok-ban de valamiért sokan nézik, ez lenne ma a minőségi szórakoztatás?Mi a f*** folyik a világban?
  • hawkie22
    Ez meg mi a tököm volt? Ennek rajongótábora? Hol élünk, basszus?
  • RecoPhile
    Én már első képkockán kiakadtam..........
  • Ender Wiggin #11
    Én azt hittem víszídzsí laci a youtube szenzáció. gag klippje nyert, de lacit nem hívták a színpadra....
  • Rotyoka
    ez mekkora átbaszás... istenem
  • bippo
    Majd ha lesz gyerekem, sok mesét fog nézni, de az biztos, hogy a Nickelodeonról és a Cartoon Networkről soha nem fog hallani. Nem is fogja tudni, hogy ezek léteznek.
  • djstefi
    0.23-ig birtam nezni ...
  • Green777
    Úramisten..
    Önygilkossági hangulat kezdett rajtam úrrá lenni miközben megnéztem ebböl az izéből 1 percet. De azért akinek ez bejön, csak rajta, nem sok meglepetés érheti már az életben.
  • Rage47
    szánalmas
  • gombabácsi
    belenéztem egyikbe
    hát kb. 20 másodpercig mozdulni sem bírtam
    a jövő nemzedéke...
  • radical@work
    mi ez a szar?
  • bippo
    Amúgy tök mindegy, mi az igazság, ritka irritáló egy fazon. Ilyeneket néznek a mai gyerekek? Egy káosz ez a videó.
  • bippo
    Saccra 14 éves a srác, és buzi :)
    Ettől még lehet egy 6éves a főszereplő, csak egy tizenéves srác játssza el.
  • pixx
    Na aki erről elhiszi, hogy 6 éves meg is érdemli, 16 inkább...hiába hülyeségre mindig van vevő...