Hatalmas siker a YouTube-szenzációból készített film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kifigurázta már ezt a kis puncit valaki ? Azon még talán röhögnék is.
Jók a kommentek, a #2 már rá is tapintott a lényegre. 😄D
Jók a kommentek, a #2 már rá is tapintott a lényegre. 😄D
https://twitter.com/foodlfg
Hát igen. Megcsinálta a szerencséjét. Remélem a hirtelen jött siker (és a kötelezõ film) után végre valami normálisat is fog csinálni.
Szörnyû belegondolni, hogy ilyen gáz dolgokkal lehet anyagilag érvényesülni.
(bár ha belegondolok, a Jackass is hülyéskedésbõl indult, de abban legalább van koncepció)
Szörnyû belegondolni, hogy ilyen gáz dolgokkal lehet anyagilag érvényesülni.
(bár ha belegondolok, a Jackass is hülyéskedésbõl indult, de abban legalább van koncepció)
nem, félre ne érts, ez valami botrányosan rossz. tolerálhatatlan. de neki ezzel összejött az élet😊
Youtube-on amúgy több ilyen van, pl. a Tard család. A faszi pár vicces családi videó után ma már tényleg ebbõl keresi a kenyerét, hogy rendszeresen tolja fel a videókat a családjáról.
De az legalább jó, vicces, igényes, nem úgy, mint ez a hülyegyerek.
Másik kedvencem RayWilliamJohnson.
(Tudom, attól mert valami nekem nem tetszik, még lehet jó. Ezt el is szoktam ismerni. De ez a hülyegyerek viszont akkoris szar.)
De az legalább jó, vicces, igényes, nem úgy, mint ez a hülyegyerek.
Másik kedvencem RayWilliamJohnson.
(Tudom, attól mert valami nekem nem tetszik, még lehet jó. Ezt el is szoktam ismerni. De ez a hülyegyerek viszont akkoris szar.)
Ez meg mi a rák volt? Ezt európában tuti nem lehetne eladni... Elmebeteg a gyerek az biztos. És nem azért amit lakít, hanem, hogy ez kipattant a fejébõl és azt hiszi jópofa. Komolyan mondom, hogy bele-bele kattogtatva tudtam csak megnézni és még így is feszült lettem, kb. a 15. másodpercben ütöttem volna agyon ha mellettem kezd el ilyen hangon szerepelni. Hozzáteszem, alapjáraton elég higgadt ember vagyok.
többmillióS
egy többmillió üzleti vállalkozás egy olyan egyszerû ötletbõl csiholva, ami bárkinek az eszébe juthatott volna, ha tisztában van a kereslettel.
Az egyik kollégám azt mondta a videó alapján, hogy egy elkényeztetett tini csajt játszik, és azt viszont egész jól.
Ezek szerint a 6éves kissrácot elég szarul...
Tuti buzogány a srác, úgyhogy:
#23: +1
Ezek szerint a 6éves kissrácot elég szarul...
Tuti buzogány a srác, úgyhogy:
#23: +1
de ez nem hülyülés ez egy értelmetlen baromság. A Jackass vagy Bassmaster az hülyülés, de ez??? Ez mifasz?
Úristen, ez mi a szar??????
addig ütném amíg mozog
Megnézem ezt a belinkelt videót és a véleményem -> EZ EGY FOS!!
Pedig arra szamitottam hogy legalabb egy valaki lessz itt annyira haladott a korral(juj ezt meg fog kelleni gyonjam 😊 hogy legalabb meglatja a nagyszerut ebben 😊) Elfelejtitek hogy az amcsik megjobban el vannak lazulva az eletbe, mindenuk a hulyules, es ha ezt vesszuk figyelembe nem is erthetetlen ilyen zagyvasag hogy tetszhet nekik 😊
Kulonben meg irja a cikk vegen hogy a csavo valojaban 17 eves, es a szerep amit jatszik 6 eves kisgyerek, nem o 6 eves.
Kulonben meg irja a cikk vegen hogy a csavo valojaban 17 eves, es a szerep amit jatszik 6 eves kisgyerek, nem o 6 eves.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
Ez van, olyan világban élünk, ahol a kis buzik lesznek dollármilliomosok.
Elnézést,update:*Hát emberek,ez szánalom,amiket ezek a youtube profillal rendelkezõ,önmagukat õstehetségnek képzelõ fiatalok mûvelnek.
Hát emberek,ez szánalom,amiket ezek a youtube profillal rendelkezõ,önmagukat õstehetségnek képzelõ fiatalokkal.Ott volt Bieber,most meg ez a kölök.Én sem tudom õszintén,hogy az emberek mit szeretnek ezen.Ja biztos,hogy tök vicces,pedig szerintem inkább értelmetlen,de ez csak saját vélemény.Mostanában úgy tûnik ez kezdett lenni a divat,hogy kisgyerekek sztárt csinálnak magukból a hülyeséikkel.
Tapsoljuk meg a rajongói tábort! gratulálok nekik.<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Tapsoljuk meg a rajongói tábort! gratulálok nekik.<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
A pénznek lehet, hogy örülne, de ha a gyerek élõben is ilyen, az apjaként már rég felvágtam volna az ereimet.
Annoying Orange hû nevéhez, soha nem bírtam megnézni egy egész részt. (mondjuk én alapból utálom ezt a képre szájbevágós módszert.)
Annoying Orange hû nevéhez, soha nem bírtam megnézni egy egész részt. (mondjuk én alapból utálom ezt a képre szájbevágós módszert.)
"Én az ilyen gyereket eltiltanám az internettõl."
szerintem inkább örülnél, ha ilyen gyereked lenne😊 a családi kassza gyarapodna pár millióval.
szerintem inkább örülnél, ha ilyen gyereked lenne😊 a családi kassza gyarapodna pár millióval.
Anno még az Annoying Orange egyik részében láttam... az is idegesítõ, de legalább lehet röhögni rajta.
Én az ilyen gyereket eltiltanám az internettõl.Ezt én sem értem mit szeretnek emberek az ilyen sz*rok-ban de valamiért sokan nézik, ez lenne ma a minõségi szórakoztatás?Mi a f*** folyik a világban?
Ez meg mi a tököm volt? Ennek rajongótábora? Hol élünk, basszus?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én már elsõ képkockán kiakadtam..........<#csodalk>#csodalk>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Én azt hittem víszídzsí laci a youtube szenzáció. gag klippje nyert, de lacit nem hívták a színpadra....
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ez mekkora átbaszás... istenem
Majd ha lesz gyerekem, sok mesét fog nézni, de az biztos, hogy a Nickelodeonról és a Cartoon Networkrõl soha nem fog hallani. Nem is fogja tudni, hogy ezek léteznek.
0.23-ig birtam nezni ... <#gun>#gun>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Úramisten..
Önygilkossági hangulat kezdett rajtam úrrá lenni miközben megnéztem ebböl az izébõl 1 percet. De azért akinek ez bejön, csak rajta, nem sok meglepetés érheti már az életben.
Önygilkossági hangulat kezdett rajtam úrrá lenni miközben megnéztem ebböl az izébõl 1 percet. De azért akinek ez bejön, csak rajta, nem sok meglepetés érheti már az életben.
belenéztem egyikbe
hát kb. 20 másodpercig mozdulni sem bírtam
a jövõ nemzedéke...
hát kb. 20 másodpercig mozdulni sem bírtam
a jövõ nemzedéke...
mi ez a szar?
Amúgy tök mindegy, mi az igazság, ritka irritáló egy fazon. Ilyeneket néznek a mai gyerekek? Egy káosz ez a videó.
Saccra 14 éves a srác, és buzi 😊
Ettõl még lehet egy 6éves a fõszereplõ, csak egy tizenéves srác játssza el.
Ettõl még lehet egy 6éves a fõszereplõ, csak egy tizenéves srác játssza el.
Na aki errõl elhiszi, hogy 6 éves meg is érdemli, 16 inkább...hiába hülyeségre mindig van vevõ...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.