87
Internet Explorer 9
-
#7 Hát mivel átlagfelhasználók igényeit és szokásait vették figyelembe a fejlesztéskor ezért gondolom hogy nem a webfejlesztők fogják majd használni a véglegest! -
DJviolin #6 Aki webfejlesztő, az ezentúl is elkerüli az IE-t, mint használandó webböngészőt. A 9-es verzió csak annyi újdonságot hoz neked, mint webdizájner, hogy ha elkészültünk a weblappal, akkor egy picivel kevesebb időt kell majd töltenünk az ie9.css fájllal...^^ -
#5 Csak Vistahoz meg 7hez jó?:o -
#4 Jól néz ki, ezt mondtam a 8ra is.1 próbát megér, persze csak azért, mert a firefox mindig lefagy, remélem nemlesz ilyen az IEnél :) -
karajjj #3 most próbáltam ki pont, jqueryt 5-ből egyszer tudta csak betölteni -
#2 hát ha még firefoxot használnék akkor lehet váltanék rá, gyors már a beta is, gyorsan nyílik meg, tabok is 1 fokkal elviselhetőbben viselkednek mint a 8-ban stb
de a chrome ellen azért ez nem elég :) -
#1 Sziasztok!
"Egyszerű, brutálisan hatékony eszközökkel próbálja visszahódítani a felhasználókat az Internet Explorer 9. A Microsoft új böngészője minden más browsert megszégyenítően gyors, és a Chrome-hoz hasonlóan átlátható lett."
Origo Techbázis teszt
Úgy néz ki a Microsoft böngészője új erőre tör!Én ahogy olvasgattam a teszteket csak jó írnak eddig róla!Felküzdötte magát a nagyok közé (Firefox,Chrome stb.)
Felsorolnék pár újdonságok:
¤ Rögzített webhelyek
¤ Közvetlen menük
¤ Leválasztható lapok
¤ Letöltés-kezelő SmartScreen szűrőintegrációval
¤ Teljesítmény-tanácsadó beépülő modulokhoz
¤ A megbízható működést szolgáló funkciók
Az alábbi link gyűjteményben részletesen olvashattok ezekről az újdonságokról!
Népszerű az IE9 előzetese!
Kipróbáltuk az Internet Explorer 9-et!
Az Internet Explorer 9
Megjelent az Internet Explorer 9 bétája!
Pár képlopat:
A végére pedig egy link a bétához! >> A letöltéshez katt ide! <<
Lehet írni a véleményeket, tapasztalatokat, észrevételeket, linkelni teszt eredményeket stb.!