87
Internet Explorer 9
-
#47 van valami használatot gátlo hibája a bétának?Vagy ha nem jön be akkor vissza tudom tenni valahogy a IE8at?
Megmarad minden egyéb beállitásom kedvencek és cookiek ha rátelepitem a mostani rendszeremre?
minden flash és java alkalmazás jol megy rajta, magátol frissül vagy már csak a végleges jön ki belöle?
-
#46 Hello
IE9-hez melyik Flash verziot szedjem le?
a 10.1 vagy a 10.2 betat?
És ez a IE flash nem zavarja a firefoxos flashet ugye?
-
#45 google talán, firefox most sehol sem áll még. -
Nyulanna #44 Ez is fos lesz úgy mint a többi nem tudom minek erőlködnek...Google és a Firefox latba verte őket. -
#43 csak ez nem az elso verzio, hanem a 9-ik fo verzio..
egyebkent az is vicc hogy ebbe is alapbol beleeroszakoltak a fos bing keresojuket, es azzal is tobb percet el kellett baszni h valami normalis keresot beallitsak. -
#42 Jobb gomb a tab-on és lap bezárása -
#41 3. sor...: tabot csak úgy lehet bezárni, ha előbb ráugrunk? -
#40 Ami eddig nem tetszik:
- kiegészítőkről nem sokat hallani
- tabot csak úgy lehet bezárni, ha előbb megnézzük ráugrunk?
- ha már a kijelölésekre faszán előjön, hogy "search with google/bing", akkor nem értem miért nem tudták megcsinálni, hogy felismerje a linkeket, és lenne egy olyan gomb is, hogy "jump to http://xy.com" -
#39 most telepítem
eddig annyi ideig tart, mint az összes böngészőjének telepítője egyszerre:D -
#38 ha jól emlékszem az első chrome verzióban nem volt erre lehetőség, még ilyen néven sem:) -
#37 Áh, úgy van feltüntetve, hogy copy shortcut... -
#36 Jobbklikkelek egy képen és nem lehet kimásolni az URL-jét? -
#35 Tisztan latszik lol. Te egy magus vagy mert tisztan latod a nagy semmit. -
#34 Beletelepít egy bővítményt az IE-be. Plusz felrak egy programot, amiben a szűrőlistákat lehet karbantartani. A szűréshez egyébként NINCS szükség a program állandó futtatásához.
Beleimportáltam egy Operás urlfilter.ini fájlt. A Firefox-os Hunfiltert azonban valamiért nem importálja - sajna. De egyébként böngészés közben is hozzá lehet még adni szűrni kívánt objektumokat.
Nagyon hatékony, és a böngészés is mégjobban felgyorsult. Pedig eddig sem volt lassú.
Az oldalak nálam úgy gördülnek mint a szél, még azok is amikben sok a kép és a flash objektum. - Nagyon állat. -
#33 #1 első képen azt írja hogy extensios, szóval szerintem leszne hozzá -
#32 egy exe? ie-hez tenyleg nincsenek addonok? ez igy eleg vicces. -
#31 Mindhárom friss telepítés, tisztán látszik. Egyedül a halas teszt értelmetlen, mert az a gépről függ. Nálam pl 40fps felett van mindhárom böngészővel. -
#30 te is kipróbálhatod, szerintem eléggé meggyőző teszt. -
#29 -
#28 Adblock szűrő IE9-hez:
http://www.adblockpro.com/
( Okosság is van hozzá. )
-
#27 Jol latod, hogy az ilyen teszt kb semmit nem er, mert azt sem tudod mi van feltelepitve pluginkent az egyikre, mi a masikra, elinditottak e valamelyiket elotte, ami miatt gyporsabban betoltodik kesobb stb.
Tipikus peldaja a nesze-semmi fogd meg jol tipusu tesztek egyikenek. -
#26 humorosból:D
-
#25 a fülek kezelése hogy működik? ha túl sok van akkor új sorba rakja vagy mi? -
#24 3 napos videó, szal igen, jól látod. -
#23 Jól látom hogy az FF kicsit le van maradva sebességileg most? -
#22 IE9 vs Chrome 7 vs Firefox 4
-
#21 Sebességben a Chrome 7 olyan magasra tette a mércét, hogy nehéz lenne váltani:) No nem mintha megfordult volna valaha is a fejemben:) -
#20 Ha ezt javítják, akkor lehet énis felrakom :)
"nem áll le a böngésző, feladatkezelőben többször is megnyitódik (?)" -
Cat 02 #19 Nekem lassabb, mint a Firefox (4), szal hagyom inkább. -
#18 Nekem eddigi észrevételem a bétával kapcsolatban:
Pozitívum:
- gyors, semmivel sem lassab mint az új FF vagy Chrome (ezeket használom most is, ők a hasonlítáasi alapok)
- letisztult egyszerű mégis minden ami kell kézre esik nincs túlkombinálva!
- a letöltés kezelő nagyon szuper tiszta FF copy, de nem baj :)
(Béta)Negatívum:
- 1-2 oldalon nem működött a letöltés, nem tudott kapcsolódni a letöltő szerverhez
- az új letöltéskezelő sokszor nem jön be!
- nem áll le a böngésző, feladatkezelőben többször is megnyitódik (?)
- nálam most a 32bites része el sem indul, hibával leáll egyből
Mosrt hírtelen ennyit tudtam felsorolni!Folyamatos használatban van nálam szóval olyan hatalmas gondok nincsenek vele! -
#17 DirectX 10 D2D algoritmusát használja (hardveres gyorsításhoz) az IE9, DX10 pedig mint köztudott nem kompatibilis az XP-vel.
XP támogatása 2 éven belül megszűnik, azután semmi sem lesz hozzá. -
#16 Nagyjából semmit nem fognak már kiadni XPre :) -
#15 Akkor nem próbálom ki és maradok a jól bevált FF-nél. Nem velem csesznek ki a microsofték :D -
Fidolorous #14 lol -
#13 Amúgy csak én vagyok ilyen vak és béna, de nem látom hogy a kezdőlapot hol tudnám beállítani!? -
#12 Nem!
Csak Vista és Windows 7 rendszerekre jött ki!Haladni kell a korral! -
#11 Kipróbálnám, dehát XP verziót nem látok, arra nem adták ki? -
DJviolin #10 IE8-tól már rendben vannak az IE-k. A 9-eshez sem kell szerintem külön css-t firkantani. De ettől függetlenül IE marad és ez elég távolságtartást szül az emberben. -
#9 Ha jól tudom 92 pontot ér el az acid3-on szóval annyira nem lehet vészes. -
DJviolin #8 Az tuti biztos. :) Azonban vedd figyelembe, hogy az átlagfelhasználók által használt weblapokat is webfejlesztők szülik és pusztán ezen figurák kitartó és állhatatos munkáján múlik az, hogy megcsinálják-e az IE 7-6 kompatibilitást. Azonban ha a felhasználók nem használnák ezen böngészőket, hanem szabványkövető böngészőket használnának (Firefox, Chrome, Opera, Safari) akkor nekünk sem kellene az igazított css-ekkel vacakolni.
Szóval, használjátok inkább majd a Firefox 4-et. ;)