Vonat, busz, kamion fotózás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ám ha mindenigaz hamarosan én is elkezdek majd vonatokat is fotózgatni, elméletileg a máv egyik részénél lesz melóm.. amint lehet kérek én is mindenféle fotós engedélyeket :)
Szabi: Faintosak! Ez amúgy valami vidéki reptérnél készült?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az elsõ kép Szentgotthárd felé lett lekapva, mielõtt még emelték volna a pályasebbegéset. Talán nem volt ott hely a körüljárásra, mert több szendvicsmenetet láttam arrafelé.
Ulvár: Ez Badacsony megállóhelyen készült. Közvetlen balra van az állomásépület, jobbra pedig a 71-es út a fák mögött. Ez a legszebb állomás, amit eddig találtam magyar földön.
Még két adag friss kép van, amibõl az egyik a "balesetek" topikba is be fog kerülni.
Az elsõn jó kis huza-vona van :D
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Várjuk õket! Amúgy megnyitott a kecskeméti Mercedes gyár iparvágánya, úgyhogy lassan majd jönnek a Mercedes vonatok az 1-esen :)
#505 Köszi!
Kellene a topiknak egy házigazda! Én el is vállalnám a szerepet! :)
Van jó pár új képem, csak még nem raktam be. Hétvégére erõt veszek magamon...

van egy gagyi képem róla, de még nem jöttem rá hogy vigyem fel a gépre, ehh :D
ha mindenigaz 2körül jön egy hercules :)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mi van a bannerral, csak nekem nem jeleníti most meg?
---
Ma jött a BR03-as gõzös egy német tolatómozdony és egy Gigant kíséretében. Kép lett, de nem a legjobb minõségben.
Ok.
Amúgy pénteken pápa különvonat fog közlekedni Székesfehérvárra, majd vissza Pestre, szombaton pedig majd Esztergomba látogat el a különvonat :)
Most bejárós vagyok Gyõrbe, így gyakran látok ritkább meneteket. A család fényképezõjével nem szívesen járkálok, de informálni tudnám a népet Gyõr és Tóvároskert között, változó idõpontban.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(jöhet több is :D)
http://indafoto.hu/Thomson