Vonat, busz, kamion fotózás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Fasza kép! <#eljen>

Szabi, szerintem ez érdekelni fog. Link
v43 001
Tegnapról egy frissen festett Gigant, hosszú tehervonattal

Ha nem jön be a kép, akkor:
KATT

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
Kösz az infót! :) Hát majd nyáron szerintem meglátogatom azt a vonalat :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Nohab
A 4812-es vonatról szoktam látni Almásfüzitõn. Feltehetõen megvárja a tekercs(?) szállítmányával, hogy elmenjen a 4812-es. Kétszer Szili húzta le idáig, majd az Almásfüzitõ-felsõ Mol iparvágányán volt.

Sok hely nincs lefotózni a reggeli órákban, de kb. innen fogom lekapni.
47.721179, 18.271771

27-én, 4-én és 11-én láttam, múlt héten nem vonatoztam pénteken. A szolgálati menetrendben nem találtam, de állítólag kiszolgáló tehervonat, vagyis rendszeres. Sajnos nem tudok semmit a hazaútjáról, lehet az almásfüzitõi állomáson többet tudnak. Ott van menesztés, szóval el tudod csípni a vasutast.

Most pénteken nem tudok kimenni, talán csak jövõhéten.

Még valami: Gyõrben is péntek reggelenként szoktak beindulni a német tolatógépek. Sajnos a hajtórudast nem szoktam látni.
v43 001
A komáromi hídon nem megy semmi, mert most újítják :D Az összes tehervonat el van terelve vagy a 70-es szobi vonalon, vagy mennek az 1-esen tovább rajkai kilépõvel.
Amúgy hétköznap szokott több tehervonat járni arra. Napi 3-5-re tippelnék. Annyit tudok, hogy szokott átjárni Laminátka (240-es), Metrans Herkules konténervonattal, meg szoktak LTE Herkulesek is átjárni, bár az csak asszem heti 2-szer, valamint néha egy-egy magánvas vagy érdekes gép is átjár :) Én azt tanácsolnám, ha vége van a híd korrúziójának vagy minek, akkor menj ki egy hétköznap. :)

A Gysev Púposos vonat pedig egy nagy ritkaság, úgyhogy jó lenne tudni :) Én csak valami olyasmit hallottam, hogy 2 hetente péntekenként jár... Jó lenne több infó, szívesen fotóznám a nyáron :) Köszi!

RS
<#eljen><#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nohab
Tudsz valamit a komáromi híd forgalmáról? Tervezek oda egy kitekintést.

Illetve tudok infókat adni egy GYSEV-es Púposos kiszolgáló vonatról. Érdekel? :)
v43 001
Tyûûû :D

#569: Volt egy kis dugó :D

Nohab
Ilyet se gyakran lát az ember :)

Nehéz körülmények között, jó képek.
RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nohab
Engem is sikeresen hátráltatott a reggeli gyõri gázolás. Az órámat lekéstem és 2 és fél órával késõbb értem be, mint terveztem. Amíg vártam a vonatpótlót, addig csináltam pár képet. (Egy sugallat révén raktam be reggel a fényképezõt az oldaltáskámba.)

A harmadik egy kicsit másként.

3. verzió
v43 001
Köszi! Jók lettek ezek, fõleg a vizes képek tetszenek :P
Utolsó meg olyan tiszta, hogy enni lehetne róla <#idiota><#vomit>

Nohab
Ment a Lajka.

Elõkapartam néhány képet. Nem éppen egy díjnyertes sorozat...

Párat összeszedett :D

v43 001
Egy kis OFF:

Segítsetek facebookon, lájkoljátok légyszi ezt a képet és osszátok meg! Nagyon fontos lenne! Köszi!

KATT

v43 001

Ha még mindig nem jó: KATT

v43 001
Egy tegnapi:

Kandó Kálmán siet a DUFI-ba

dave9004
tegnap nem volt senki Veszprém-Zirc felé? Volt arrafelé egy nosztalgiavonat.
v43 001
<#taps>
Suttgart? Kicsit hosszú út az, nem? :D

RS
Az bizony. :)
Van róla egy rövid videó is.

v43 001
De szép ez az Ikarus :)

RS

RS

thomson002
Most találtam a gépemen.
Ikarus 280

http://indafoto.hu/Thomson

v43 001
Kinderdorfos Taurusz :)

aug 31-én Füzesabonyban ez tanyázott egy külsõ vágányon...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

v43 001
Jó képek!<#eljen>

#545 Még egyszer se jártam sajnos arrafelé :S :D

thomson002
Ez tetszik ! <#eljen><#eljen>

http://indafoto.hu/Thomson

Dj káka
csak egy kérdés :D mostanába nem jártál cegléden képeket készíteni ? :D

RS
Kunfehértónál. Ez épp Bajára ment.

v43 001
Hol készült? <#eljen>

RS
Hoztam egy Uzsgyit! :D

v43 001
Két kép máról, és két kép a hétvégérõl:

v43 001
Na mi ez a kihaltság? :D
Az a baj hogy ilyen szar idõben nem nagyon lehet fotózgatni :/ Amúgy a Gysev felavatta a következõ werbelokját, ami szintén egy Taurusz, amellyen (Sisi) Erzsébet királyné látható :)

v43 001
<#worship>

Nohab
Jóféle,

végre a MÁV is rájött, hogy is néz ki egy reklámmozdony.
<#vigyor3><#eljen>

v43 001
Köszi! :)

#534 Kösz! :)

whiskeyman
#533 is :)

Nagyon jó kis képek! Grat :)

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Falkon
Húúú de szép! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

v43 001

Nagyban

#532 Köszi! :)

ismerõs mutatott róla pár képet nemrég, kint volt õ is reggel, nagyon jól néz ki a masina és a képeid is jók lettek <#worship>

v43 001
Felavatták a Nyugati pályaudvaron az Aranycsapat werbelokot, a MÁV 2. reklámmozdonyát :)
Szerintem gyönyörû lett!

v43 001
Az a 2 Búvár + 2 Kocúr szép fogás :O

Nohab
Nohab
Infó

A többi linkben, mert nem lettek túl jók.
1. 2. 3. 4. 5.

v43 001
Tegnapiak:

Reggeli fuvar:

Zöld-sárga:

Ívek:

Nohab
A mozdonyversenyre igyekeztek még szeptemberben. A BR 3-as is megvan, de az nem lett túl jó kép.
v43 001
Jó képek!

Az a különvonat mi volt? :O

Nohab
Öhm, nekem nincs semmiféle engedélyem :)

A legjobb tudomásom szerint, amit látsz utasként vagy egyszerû járókelõként, azt lefotózhatod. A fûtõházakhoz ezért nem megyek, illetve a sokvágányú teherpályaudvart is csak a szélérõl kémlelem. Hülye is lennék a vágányok között járkálni.