Vonat, busz, kamion fotózás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nohab: Köszi, az biztos hogy levadászom majd :) 2-es vonalat ajánlom majd mikor ott fog menni dízel elõfogattal ;)
Szabi: Szép képek!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Jó kép lett ! <#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson

Laptopnak a ledes kijelzõjén teljesen máshogy fest mint bátyám full hd-s monitorján. :S
Így nehéz eldönteni. :/
Mindig az eredeti a legszebb ! <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

:DDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

#441 Jóféle :P

Szóltak telefonon, de pont kint voltam :)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nosztalgiavonat:
Jó képek emberek, csak így tovább! ;)
(szakad az esõ, azért ilyen pöttyös a kép :D)
a Mrija egyszer járt itt, de sajnos nem valószínû hogy még valaha is elhozzák ide.. nincs elég hely hozzá :-/
Szabi: Fasza kép (Y)
Ez a Mriya, vagy a kistestvére? Mintha két hajtómûvet látnék csak.
nagy gyomra van :-))
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Illetve az én vesszõparipám: picit mintha jobbra dõlne a horizont. Egy vagy fél fokot forgasd be balra, és a széleit vágd le! Bár ez már a személyes stílushoz tartozik. Valakinek ez tetszik, míg én allergiás vagyok rá.
Illetve kicsit furcsállom a színeket. Kezdõ koromban én is sokat ökörködtem ezzel, de leszoktam róla. Jobban tetszenek nekem az eredeti színek. (Mondjuk ez is egyénfüggõ)
Belinkelnéd az eredetit? Kíváncsi vagyok rá.
Járj ki sokat, illetve gyakran nézd át a képeidet kis adagokban, és könyörtelen önkritikával. Ha találsz hibát, akkor egy új képpel javítsd. Régebben úgy csináltam, hogy a jónak vélt fotóhelyrõl addig nem mozdultam el, míg egy hibátlan képet nem kaptam. Nem ritkán vonat nélküli képeket is csinálok fõpróbaképpen. Fél év alatt nagyon sokat lehet javulni.
Személy szerint 2006 év végén kezdtem el fotózni, s így fejlõdtem ezzel a módszerrel.
2006 november
2007 január
2007 június
2008 január
2008 május
(Mondjuk így neked nehezebb dolgod lesz, mert arra azért mégsem járnak olyan gyakran.)
Ui.: Most találtam egy mappát amibe az egyik 2010-es nosztalgiamenet képeit találtam. Holnap felrakok párat.
Szeretnék véleményt kérni tõletek, hogy ez milyen lett. Ez az elsõ ilyen jellegû fényképem.
@Ulvar, hát Répcelaki vagyok, és elég sokat látom erre ezeket a vonatokat, többségében még is a jó öreg "piroskákat" : D (ha kell eredetibe PS nélkül szólj és küldöm privátba :) )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Inkább majd másikat küldök be. Sok Traxx fog még jönni :P
Tinka:
Maga a képbeállás tetszik. Bár egy két tanács eszembe jutott, amit csak akkor mondok, ha kéred.