43
-
Real Ebola #3 Nem szoktam ezt a szót használni, de ide pászol.... LÁJKOLLAK! :) -
La Koma #2 Van egy emélet : a káoszelmélet, és szorosan kapcsolódik a nagyszámok-törvényével kiegészítve a nagyszámú bonyolult rendszerek autodemokráciája. Hogy értsétek mit akarok ezzel mondani itt egy példa: kis számú populáció felett még könnyű karhatalmi módszerekkel diktatúrát gyakorolni, rabszolgatartó társadalmat kiépíteni, de amint a közösség átlép egy bizonyos egyedszámot, szintet, automatikusan önszabályozó lesz a rendszer. A karhatalmi rezsimekhez szokott cionista diktatúrák ezzel tulajdonképpen a saját csapdájukba estek, hiszen ők akartak egy globális méretű, globalizált diktatúrát létrehozni, ebbe viszont beletört a bicskájuk. Globalizáció az ugyan van, viszont megszületett a "közös sámántudat", az internet, amelyet nem lehet már kontrollálni vagy kordában tartani, hiszen pontosan ezért és pontosan ezért ilyenre tervezték meg anno az ARPA-netet, az internet elődjét, az USA legtitkosabb katonai laboratóriumaiban.
Ha úgy tetszik elszabadult a Skynet, ami most visszavág, az igazság és az élet pedig mindig utat tör magának. Nem tetszik ez a karhatalmi diktatúrák kényelmén pöffeszkedő Döbrögi uraságoknak, de sajnos ez van, ilyen kemény az élet. Majd most megtanulnak szépen kesztyűbe dudálni ... -
szürhetnének jobban is ;) Am emlékszek réggen csak ök voltak ,másrólnme hallotamutána jöt fileserve,hotfile stb.akoribban pedig rapishare ugy gondolta h jo a pár kbos letöltés ha freeben töltünk...és látva sok kicsit tud biztositani 300-500kbot akor nekik is kel...egy ideig sztem emiat megis csaapantak.megauploadnál nem tudom nem hallotam és érzékeltem dolgokat jó a sebesség.nincs televágva reklámokkal.biztos jol élnek :)
amivel meg kezdtem...egy ingyenes cucért amit haverom tett felnem fogok premium accountot venni ;) ennyia logika..warez tartalomért..annál inkább.