Lost Horizon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam van: Krubli, aranydetector, kék ruha, virág, ládikó nyitva, aranygömb.
A kék ruhát nem írtad, hogy azzal mit kell csinálni?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Segítek!
Melyik fejezetnél vagy? Milyen tárgyak vannak nálad?
Pedig Word-ben íródott, és csak a lényeg van leírva, hogy mit kell tenni semmi mellé beszélés azért ilyen. Többször is leteszteltem! Csak azt kell tenni, ami írva, van.
Tudom hogy van benne hiba de a leírásnak a végén írtam valamit úgy hogy semmi gond.
( Itt a piros! hol a piros? Miskolc zsarnai piac de rég is volt már az... )<#eplus2>#eplus2>
- Használd a Word helyesírás ellenõrzõjét - mondjuk a fogalmazás is borzasztó, - kb egy szinten vagy az online fordítókkal - mondjuk azzal az sem tud mit kezdeni😊
- NE cigányozz egy játékleírásban (se)
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mivel minden kalandjátékhoz készítenek végigjátszás, ehhez még nem volt, Én csináltam egyet, akinek segítség kell, használja nyugodtan.
Végigjátszás
Jelszó: sg_by_zso
Hali bogyóka
jó játékot 😄 😛
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A feleleteknél például volt nekem olyan, hogy választottam egy mondatot és nem azt mondta a fószer a játékban hanem egy másikat. Persze teljesen mindegy volt, hogy melyiket választom amikor megtámadnak a sikátorban (szerintem erre gondoltál). Általában mindent meg kell kérdezni mindenkitõl. Ettõl függetlenül óriási játék!
De nem szeretnék többet elárulni, mert úgy nem lesz meglepetés. 😊
...úgy hogy...no comment!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teljes játék angol nyelvi fájllal:
torrentz.com/e6f8d78b9993751e7c3f76994ee1d0f932e5f28b
[merlinw.org]
Ami nagyon tetszett benne az az, hogy van egy pont a játékban (lehet, hogy több is van) ahol tetszõlegesen dönthetsz valamirõl. Ha "jól" csináltál valamit akkor a játék befejezésével megköszönik a fejlesztõk, hogy úgy cselekedtél ahogy! 😊 Lehet, hogy ez most így nem igazán érthetõ, de ha végig vitted akkor érteni fogod! Plusz a végén még van egy prototype version játszható rész , ami a játék elején levõ részt öleli fel egy másik szemszögbõl, másik karakterrel. Így is történhetett volna stílusban. 😊 +plusz puzzle-t is adnak! Imádom az ilyen fejlesztõket!!!!
...úgy hogy...no comment!
Szerintem fogják majd magyarosítani, mert népszerû lesz.😊 Akkor újból végig fogom játszani.😊
mike369
Az elképzelhetõ, a Black Mirror 2-nél is ez volt, hogy németül jött ki elõbb.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én ma vittem végig a demóját és annyira tetszik ez a játék, hogy ebben benne van minden, ami egy kalandjátéknak kell.
Számomra ez az év kalandjátéka, annyira jó <#taps>#taps>
"Megjelent egy hangulatos kalandjáték, melyben egy eltûnt barátunkat indulunk megkeresni, de hamarosan már a világ megmentésén fáradozunk. Indiana Jones filmeket idézõ hangulatú események és helyszínek tûnnek fel a videóban, a teljes játék pedig szeptember 24-én a boltok polcain."
A készítõ az a Deep Silver, amely nevéhez olyan kalandjátékok fûzõdnek, mint a "The Whispered World", vagy a "Secret Files" sorozat.
A játék trailere itt tekinthetõ meg.