Lost Horizon

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Leírom spoilerbe, hogy ne látszódjon😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a 3. fejezet utolsó része. A virágot nem teszi vízbe, pedig azt írtad, hogy tegyük vízbe. A berbere sátorban már próbáltam szerencsét, de ugyebár nem sikerült. Mégegyszer nem akarja, azt mondja, hogy No. Most semmit nem tudok kezdeni, a sámánnál is voltam már.
Nálam van: Krubli, aranydetector, kék ruha, virág, ládikó nyitva, aranygömb.
A kék ruhát nem írtad, hogy azzal mit kell csinálni?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

:p
Segítek!
Melyik fejezetnél vagy? Milyen tárgyak vannak nálad?

bogyoka
Teljesen elakadtam és hiába kukkantottam a végigjátszásba nem csinálja nekem azt, amit leírtál.😊

Aham
Pedig Word-ben íródott, és csak a lényeg van leírva, hogy mit kell tenni semmi mellé beszélés azért ilyen. Többször is leteszteltem! Csak azt kell tenni, ami írva, van.
Tudom hogy van benne hiba de a leírásnak a végén írtam valamit úgy hogy semmi gond.
( Itt a piros! hol a piros? Miskolc zsarnai piac de rég is volt már az... )<#eplus2>

bogyoka
Én még nem néztem bele szerencsére, szeretek magam rájönni a fejtörõkre meg mindenre, de kíváncsiságból megnézem nagyjából😊)

MerlinW
Hasznos dolog, a többiek nevében köszi meg minden, de ha legközelebb ilyet írsz:
- Használd a Word helyesírás ellenõrzõjét - mondjuk a fogalmazás is borzasztó, - kb egy szinten vagy az online fordítókkal - mondjuk azzal az sem tud mit kezdeni😊
- NE cigányozz egy játékleírásban (se)

[merlinw.org]

bizkit
Akkor már inkább a Still Life elsõ része! 😉

...úgy hogy...no comment!

Aug. 21-én kijött a német verzió, letöltöttem, majd 2 napra rá letölthetõ volt az angolosítás, végigvittem, majd elhatároztam, hogy írok hozzá végigjátszás mire szeptember 20-24 körük kijön a hivatalos angol verzió. Igaz kész lettem vele elég hamar. Ennyi, amúgy nagyon könnyû. Emlékszem a Still Life 2-vel meg szenvedtünk rendesen, de az sokkal jobb is.

bizkit
a nem az a demo-ra vonatkozott! 😉

MR ME
na demót meglessük

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bogyoka
Hali😄 Nagyon ügyes vagy, hogy készítettél végigjátszást, mondjuk én most még nem nézek bele, próbálok rájönni, hogy mit kell csinálni, most éppen elvagyok akadva😄

Végre van topic!
Mivel minden kalandjátékhoz készítenek végigjátszás, ehhez még nem volt, Én csináltam egyet, akinek segítség kell, használja nyugodtan.

Végigjátszás

Jelszó: sg_by_zso

Hali bogyóka
jó játékot 😄 😛

bogyoka
Igen, olyasmi talán épp ezért tetszik nekem annyira😊

TopGun
Tiszta Indiana Jones ez a jatek...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Looooser
francokat, most néztem a teljes játék angolul

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bizkit
ha kb. 700MB-os a fájl akkor nem!!! mármint az angol nyelvi fájl!

Looooser
a kérdõ jelek lemaradtak... 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
ez a demohoz van :$

bizkit
Nem egészen erre gondoltam, az úgy túl sok lehetõséget ölelt volna fel!
A feleleteknél például volt nekem olyan, hogy választottam egy mondatot és nem azt mondta a fószer a játékban hanem egy másikat. Persze teljesen mindegy volt, hogy melyiket választom amikor megtámadnak a sikátorban (szerintem erre gondoltál). Általában mindent meg kell kérdezni mindenkitõl. Ettõl függetlenül óriási játék!

De nem szeretnék többet elárulni, mert úgy nem lesz meglepetés. 😊

bogyoka
Köszönjük, aranyos vagy <#puszi>

bogyoka
Nagyon jól hangzik😊 A demóban volt olyan, hogy több felelet lehetõség közül kellett választanom, akkor az olyan volt, hogy másképp alakult a kalandom? Gondolom én, nem biztos😄

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Teljes játék angol nyelvi fájllal:
torrentz.com/e6f8d78b9993751e7c3f76994ee1d0f932e5f28b

[merlinw.org]

bizkit
Na akkor ide is írom: <#hamm>

Ami nagyon tetszett benne az az, hogy van egy pont a játékban (lehet, hogy több is van) ahol tetszõlegesen dönthetsz valamirõl. Ha "jól" csináltál valamit akkor a játék befejezésével megköszönik a fejlesztõk, hogy úgy cselekedtél ahogy! 😊 Lehet, hogy ez most így nem igazán érthetõ, de ha végig vitted akkor érteni fogod! Plusz a végén még van egy prototype version játszható rész , ami a játék elején levõ részt öleli fel egy másik szemszögbõl, másik karakterrel. Így is történhetett volna stílusban. 😊 +plusz puzzle-t is adnak! Imádom az ilyen fejlesztõket!!!!

bogyoka
Keringjen csak, minél hamarabb érjen célba😄D Nagyon várom, hogy játsszak vele.😊
Szerintem fogják majd magyarosítani, mert népszerû lesz.😊 Akkor újból végig fogom játszani.😊

igen, bár kering már a neten az angol lokalizációs fájl, de gondolom, nem "tiszta forrásból" 😊

bogyoka
Érdemes kipróbálnod, megfog tetszeni, bár attól függ, Te mit kedvelsz a kalandjátékoknál.😊

mike369
Az elképzelhetõ, a Black Mirror 2-nél is ez volt, hogy németül jött ki elõbb.

szerintem eltérés van a megjelenések közt, mert a játék német és angol nyelven nem egyszerre jelenik meg. talán ez lehet a többféle dátum oka.

balee4
Képek alapján hangulatos, demót ki kéne próbálni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bogyoka
Én valahol szeptember 17.-t olvastam.

bogyoka
Na, én lekéstem a topic nyitásáról😄

Én ma vittem végig a demóját és annyira tetszik ez a játék, hogy ebben benne van minden, ami egy kalandjátéknak kell.
Számomra ez az év kalandjátéka, annyira jó <#taps>

Meglepõdve láttam, hogy eddig még nem sokaknak tûnt fel ez a gyöngyszem.

"Megjelent egy hangulatos kalandjáték, melyben egy eltûnt barátunkat indulunk megkeresni, de hamarosan már a világ megmentésén fáradozunk. Indiana Jones filmeket idézõ hangulatú események és helyszínek tûnnek fel a videóban, a teljes játék pedig szeptember 24-én a boltok polcain."

A készítõ az a Deep Silver, amely nevéhez olyan kalandjátékok fûzõdnek, mint a "The Whispered World", vagy a "Secret Files" sorozat.

A játék trailere itt tekinthetõ meg.

← ElőzőOldal 2 / 2