Lost Horizon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Repüljön rá mindenki!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Letölthetõ: Sasa5671 játék magyarítások
Játékok - Lost Horizon menüpont.
Kalandra fel!
Kicsit frissíteni szeretném az elõbbi hozzászólásomat.
A játék fordítása 77%-os, most kezdtem hozzá az Indiában játszódó részhez.
Közben a játék szövegeit is tesztelem, javítgatom.
Készen van a teljes hongkongi rész. Sorban haladok a fejezetekkel.
Ha valaki szeretné teszteli, próbálgatni, írjon egy e-mailt.
A honlapomon nyomon követhetitek a fordítás állapotát.
Lost Horizon fordítás
Az ékezetes betûket bemelegítésként már megcsináltam.
Még valamit szeretnék mondani azt hogy:
Hellboy írta ide a topicba hogy nem engedi be kenni az olajos náddal a követ na és nem engedte nekem se de tudom miért:
Próbáld meg azt hogy le mész a víz alá és ott a kapu-ra kattints rá az egér bal felével és a jobb-al is és aztán próbáld meg bekenni náddal, lehet hogy jó lesz! :) Nekem ez volt a baj! :)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Na Szasztok!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Aktív még a topic ???
Mert ha igen akkor szeretnék 2 dolgot kérdezni.
Na szóvál az elsõ az lenne hogy:
Magyarítás nincs még a játékhoz ???? Ha igen tudnátok linket adni pls??? elõre is thx és a másik kérdésem meg az lenne hogy:
Nem tudok tovább jutni a játékban! :(
Még ott a Tibeti Hegységben vagyok és azt szeretném kérdezni hogy nem i tud valaki segíteni abban hogy:
Amikor Tibet-ben kijutunk a táborból a teher autóval aztán ott van olyan fel vonó és van 3 út ahonnan jöttünk a táborból,amerre elmegy az autó és még felfelé aztán megyek arra felfelé ott bejutok azon az ajtón a kutya bemegy a házába,stb... ezt meg csináltam és ott az asztalon vagy hol van az van olyan láda vagy mi és össze kell kötni a kábelokat és nem tudom hogy hogy kell mármint végig menni egyik kábelon és ahova vezet oda beszúrni vagy hogy ??? Elõre is köszönöm, remélem érthetõen leírtam :)
Thx csak ebben kellene segítség meg a magyarítás link-jét nem i tudja valaki oda adni ha van pls segítsetek, thx még egyszer! :)
Itt hogy sikerült tovább menned? Nekem sem engedi bekenni a náddal! Leírnád pontosan, hogy és mit csináltál?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Foggalmam sincs mit lehet még tenni mindent kiprõbáltam beszéltem mindenkivel a tárgyak megvannak...
Amúgy jó lenne a játék de ez most nagyon elvette a kedvem tõle.
Why so serious?
Nekem is nagyon tetszik, az év kalandjátéka számomra:))
A bónuszt miért nem vettem észre? Hamar kikapcsoltam? Mert a nevek jöttek a végén, vagy a fõmenüben szerepelt a bónusz?
Akkor már csak 1 fejezet maradt hátra...
Persze utána megnyílik egy bónusz pálya ami kb 5-10 perces, egy kirakós amibõl egy újabb kalandjáték cím derül ki, és még....<#boxer>#boxer><#vigyor>#vigyor>
Azért milyen ügyes az, aki elkészít egy végigjátszást, tövirõl-hegyire minden kis apró részletet leírni nem semmi.:)) Én nem tudnám így megírni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Várj egy picit! Utána nézek!
A kék ruhával nem kell csinálni semmit az arra szolgál, hogy be engedjenek a berberek magukhoz.
A szerencsejátékoshoz meg pénz nélkül hiába mész elõbb le kell gyõzni a berbert.
Szerintem más hogy beszéltél a sámánnal mint Én.