Lost Horizon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elkezdtem :)
aricsi

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Király! http://magyaritasok.hu/news/1994/lost_horizon
Repüljön rá mindenki!

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Mayorpapa
én nem találtam végigjátszást, úgyhogy csak csináld nyugodtan, én nagyon örülnék neki!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Készült már a játékhoz magyar nyelvû végigjátszás? Én elkészíteném. Kerestem, de nem találtam, de szóljatok ha van, mert még egyet nem akarok csinálni :)
Elkészült a Lost Horizon fordítása.
Letölthetõ: Sasa5671 játék magyarítások
Játékok - Lost Horizon menüpont.

Kalandra fel!

aricsi
Az király!! Várjuk nagyon!

A Lost Horizon fordításával várhatóan szeptember végéig elkészülök.
aricsi
Én is,meg a húgom is. Sztem még sokan mások is.

én is <#eljen>
én már nagyon várom:)
Elnézést, amiért mindig csak én írok a fórumba.
Kicsit frissíteni szeretném az elõbbi hozzászólásomat.
A játék fordítása 77%-os, most kezdtem hozzá az Indiában játszódó részhez.
Sajnos a vártnál lassabban haladok a fordítással.
Közben a játék szövegeit is tesztelem, javítgatom.
Készen van a teljes hongkongi rész. Sorban haladok a fejezetekkel.
Ha valaki szeretné teszteli, próbálgatni, írjon egy e-mailt.
A Lost Horizon fordítása ténylegesen elkezdõdött.
A honlapomon nyomon követhetitek a fordítás állapotát.
Lost Horizon fordítás
Épp most próbálgatom, hogyan lehet magyarra fordítani a játékot.
Az ékezetes betûket bemelegítésként már megcsináltam.
Hello All!
Még valamit szeretnék mondani azt hogy:

Hellboy írta ide a topicba hogy nem engedi be kenni az olajos náddal a követ na és nem engedte nekem se de tudom miért:
Próbáld meg azt hogy le mész a víz alá és ott a kapu-ra kattints rá az egér bal felével és a jobb-al is és aztán próbáld meg bekenni náddal, lehet hogy jó lesz! :) Nekem ez volt a baj! :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Jah okés, na már végigjátszottam, nagyon jó game! :)

Na Szasztok!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Evin
Nincs hozzá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hello all!

Aktív még a topic ???
Mert ha igen akkor szeretnék 2 dolgot kérdezni.
Na szóvál az elsõ az lenne hogy:
Magyarítás nincs még a játékhoz ???? Ha igen tudnátok linket adni pls??? elõre is thx és a másik kérdésem meg az lenne hogy:
Nem tudok tovább jutni a játékban! :(
Még ott a Tibeti Hegységben vagyok és azt szeretném kérdezni hogy nem i tud valaki segíteni abban hogy:
Amikor Tibet-ben kijutunk a táborból a teher autóval aztán ott van olyan fel vonó és van 3 út ahonnan jöttünk a táborból,amerre elmegy az autó és még felfelé aztán megyek arra felfelé ott bejutok azon az ajtón a kutya bemegy a házába,stb... ezt meg csináltam és ott az asztalon vagy hol van az van olyan láda vagy mi és össze kell kötni a kábelokat és nem tudom hogy hogy kell mármint végig menni egyik kábelon és ahova vezet oda beszúrni vagy hogy ??? Elõre is köszönöm, remélem érthetõen leírtam :)
Thx csak ebben kellene segítség meg a magyarítás link-jét nem i tudja valaki oda adni ha van pls segítsetek, thx még egyszer! :)

H3LLBoY
Hali!
Itt hogy sikerült tovább menned? Nekem sem engedi bekenni a náddal! Leírnád pontosan, hogy és mit csináltál?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Evin
Jelenleg nincs arról hír, hogy valaki csinálná, vagy szeretné, csak még nem kezdte el.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Várható valamikor ehhez a játékhoz magyarítás?
bogyoka
Nincs kék ruházd, azt kell szerezned, az hiányzik neked. Még az oázis sincs a térképeden, elõbb annak kéne megjelennie. Kaptál a ruhaboltostól fehér ruhát?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Én sem tudom akkor, pedig annak kéne lenni, amit írtam, ha nálad van az araanygömb. Ne add fel, valami kis apróság lesz a bibi. Én is sokáig próbálgattam mindent.

Feladom a szerencsejátékosnál nem tudok semmit csinálni mert nincs pénzem.Amúgy a leírás azt írja menjek a berberekhez de az istenért sem akar a teve menni se síppal sem anélkûl.
Foggalmam sincs mit lehet még tenni mindent kiprõbáltam beszéltem mindenkivel a tárgyak megvannak...
Amúgy jó lenne a játék de ez most nagyon elvette a kedvem tõle.

bogyoka
Spoilerbe írom, nehogy ránk szóljanak:)

Menj vissza a szerencsejátékoshoz, és add oda az aranygömböt, majd a detectorral vizsgáld a poharakat így fogsz nyerni.

Kurbli,síp.arany detector,kis doboz,arany gömb ennyi van nálam.Kellene még lennie valaminek?

bogyoka
vagy nincs meg mindened, nem tudom.

bogyoka
Pedig a fuvolát kell használni a tevén, próbáld mégegyszer a fuvolát.:)

Igen rakattintok bejon egy terkep de onnan csak vissza a varosba tudok menni.

bogyoka
Ha jól emlékszem csak kattints oda a sátrakra:)

Illetve átjön hozzám de csak a szénát eszi.

Egy kis segítség kellene elakadtam a tevés résznél.Hiába fújom a sípot nem megy sehová.Mit nem csináltam még?

Már ideje volt. :)

Why so serious?

Na végre kint a hivatalos Angol verzió...! <#taps><#idiota><#nyes>

bogyoka
Köszi, akkor nem figyeltem:P
Nekem is nagyon tetszik, az év kalandjátéka számomra:))

Ha még aktuális, igen a fõmenüben található! Azért jó kis kalandjáték nem? Nekem tetszik nagyon! <#eljen><#taps><#smile>

bogyoka
Nos, én végigjátszottam, de nem úgy, hogy követtem a végigjátszást, csak akkor néztem bele, ha nagyon nem tudtam, hogy mit lehet még csinálni, szerencsére többnyire magamtól jöttem rá és így az igazi. De tényleg nagyon jól volt leírva.:))
A bónuszt miért nem vettem észre? Hamar kikapcsoltam? Mert a nevek jöttek a végén, vagy a fõmenüben szerepelt a bónusz?

Köszi szépen! :PPPP

Akkor már csak 1 fejezet maradt hátra...
Persze utána megnyílik egy bónusz pálya ami kb 5-10 perces, egy kirakós amibõl egy újabb kalandjáték cím derül ki, és még....<#boxer><#vigyor>

bogyoka
Már sikerült:D

Azért milyen ügyes az, aki elkészít egy végigjátszást, tövirõl-hegyire minden kis apró részletet leírni nem semmi.:)) Én nem tudnám így megírni.

bogyoka
Elakadtam megint:D

Az olajos náddal nem tudom bekenni az oszlopot, nem értem miért? A papírdobozt nem akarja a vízbe tenni, viszont a kõedényben van víz és nem tudok vele mit csinálni, a tûzre sem akarja rakni.:)

bogyoka
Köszi, közben megnéztem, hogy a játék elején kellett volna felvennem:D

Menj ki az erkélyre, és ott lesz a párkányra erõsítve, használd a kézi fúrót rajta...

bogyoka
Elakadtam:)

Távcsövet honnan szerezzek? Mert nekem nincs:D

bogyoka
Nem tudom, de ez is 1936-ban játszódik:) Több helyen írták, hogy ez a legjobb kalandjáték, a Black Mirror elbújhat mellette.:P

nem tûnik rossz game-nek, ez nem annak a regénynek az adaptációja ami 1937-ben játszódik?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bogyoka
Ja értem, én más vizet próbáltam:DD Akkor ott a bibi:D Köszike:))

Aham
Várj egy picit! Utána nézek!

Bemész a sátorba, és egybõl tedd bele a vizes vödörbe a fehér virágot és azután beszélj a csókával, hogy harcolni akarsz.
A kék ruhával nem kell csinálni semmit az arra szolgál, hogy be engedjenek a berberek magukhoz.
A szerencsejátékoshoz meg pénz nélkül hiába mész elõbb le kell gyõzni a berbert.
Szerintem más hogy beszéltél a sámánnal mint Én.

bogyoka
Ja és

A szerencsejátékoshoz is hiába megyek

Oldal 1 / 2Következő →