Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.08.22. 15:53:57
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az életben maradt karakterek a teória szerint elmenekülnek Essosba, ahova a Mások keze nem ér el, hiszen a Trónok harca zombijai nem tudnak átúszni a tengeren. Itt aztán Daenerys uralkodik majd, aki végre elfoglalja méltó pozícióját királynőként.
Egy új rajongói teória szerint így fejeződhet be a Trónok harca

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2018.04.30. 13:26:00
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2018.04.20. 13:16:47
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2018.04.14. 14:33:51

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.04.13. 12:39:25
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
nem szarral gurigáznak
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
na ez mit jelent?
Spoilerek a 8. évad forgatásáról
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2018.04.01. 12:12:43
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hiszen Ayra "csak" egy gyerek. Brienne is ezt hitte amíg ki nem ált ellene. Ha az akkor komoly küzdelem lett volna, akkor a meglepetés miatt Brienne meghalt volna.
Bran is "csak" egy gyerek bár kicsit fura de hát ki nem az manapság? 😊
Kisujj egyszerűen elszámolta magát és ráfázott. Ennél kevesebbért is haltak már meg Westeroson.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Igazából nekem azért tetszene, mert szerintem nagyon bután volt megírva az a szál, hisz végig intelligens, számító ember és rengeteg jel volt számára, hogy itt gebasz lesz, hisz lényegében Arya és Bran is megfenyegette őt jó előtte.
Persze mondhatni, hogy ironikus volt így a halála, de akkor meg jobban kellett volna kidolgozni azt ahogy kijátsszák és nem tönkre vágni a karaktert a sokk hatás kedvéért.
Nem a halálával van gondom, hanem azzal, ahogy az történt.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.24. 14:35:59
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2018.02.03. 21:03:25
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Jó pár íjász osztagot kell felállítani, meg dárdavetőket az óriások ellen, és meg is van oldva a védelem.
Az északi zászlóhordozók úgy is utasítást kaptak az ifjúság íjászatra való képzésére.
Arra gondoltam, hogy amikor Dany Qarth-ban járt és felajánlotta neki a nagydarab pali, hogy ha hozzá megy akkor megkapja azt ami a széfben van. Na most, azt mondta, hogy az valyriai acélból készült és jóó nagy darab ajtó volt, talán visszamehetnének érte és egy jó nagy adagnyi valyriai acélból készült fegyvert készíthetnének belőle.
Trónok Harca || Hódítás és Lázadás: 9. fejezet- Martell-ház, Dorne hercegei - Varys narrálásában