19500

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
MaRee #4361 Na igen, Gofriról hajlamos mindenki elfelejteni, hogy az anyukája meg az apukája testvérek, nem hiába volt Aerys II Targaryen is 'Mad King'. -
bega82 #4360 Az egyébként a rész legnagyobb jelenete volt szerintem... Tywin-nál az a jelentőségteljes "felvonulás", meg amikor mondta a kölök, hogy nem akar átjárkálni a segítő tornyába, mert a királynak itt kell lennie, hogy a rengeteget ügyet intézze, Tywin meg: "hát persze", de abban benne volt, hogy "anyádat kell neked intézni, te kis szarházi" 
Meg utána ahogy elindult, majd visszafordult, hogy "Your Grace!" az se volt semmi! -
Micsu #4359 pont ezért is jó a karakter, mekkora nagymenő brigád van körülötte még is ő dirigál minden fing nélkül, főleg hogy szellemi fogyatékos is lehet a vérfertőzés végett, érzed a dolog pikantériáját :D -
segglyukát is biztos összehuzta mikor fellépett Tywin az emelvényre, jó jelenet volt :D -
Micsu #4357 most is ahogy osztotta őt óvatosan Tywin milyen fejeket vágott már lol -
nem tudom kedvelni, mert semmi intelligencia jelét nem mutatja, ösztönből nyomja, de hát még gyerek, miért is lenne másként... szóval éppen ezért csak egy kis pöcs, akinek véletlenül hatalom került a kezébe, de ettől még nem több mint a homokozóba játszó többi gyerek. -
bega82 #4355
-
bega82 #4354 Viszont tényleg jó színész a srác!
-
jaja, ha nem ez lenne a karaktere, akkor is ökölbe szorulna a kezem olyan feje :D -
Micsu #4352 jelen -
Micsu #4351 nagyjából egyetértek
mikor minden második részben megerőszakolták jobban tetszett, most felcsapott spartacusnak nameg jön ilyen közhelyekkel hogy "válasszatok magatoknak nevet" :S -
bega82 #4350 Na de a statisztika arra vonatkozik, hogy mennyire kedveltek a karakterek... ki az az aberrált, aki kedveli azt a kis köcsögöt?
-
Micsu #4349 egyik legjobb, kár hogy keveset szerepel, igazi moslék náci feje van :D -
Belkar #4348 Azért érdekes hogy Dany ennyire közkedvelt. Szerintem az egyik legbénább karakter vannak jó pillanatai főleg ebben az évadban de amúgy nagyon nem szeretem a szálát. -
annyira nem érdekes karakter, csak egy átlagos elkényeztett pöcs, sok ilyet látunk ma is az utcákon :)) -
G_ArchAngel #4345 Mert erdekes karakter es a szinesz is jo mogotte fiatalkora ellenere. -
bega82 #4344 Ezt szerintem értette Shiwo is, a felvetése amiatt adódott (tulképp jogosan), hogy Joffrey esetében miért nem 100% a piros...
-
A piros a negatív visszajelzés. -
tehát a Twitterezők 33%-a Troll, aki csak azért is lájkolja Joffrey-t
-
-
bega82 #4339 Bizony, nagyon jó!
-

bár én is jobb szeretem a rockos/metálos dallamokat, de azért ez is jópofa:
-
bega82 #4337 Ha nem hallgattam meg a Castamare-i esőket vagy harmincszor, akkor egyszer se, mindenféle verzióban fent van a tecsőn. :)
Nekem ez tetszett a legjobban:
-
G_ArchAngel #4336 -
hehe. -
G_ArchAngel #4334 Eredeti, Kit a Toronto Maple Leafs hokicsapatnak drukkol:
(mielott egy grammar nazi beszol, ez a csapat neve, nem pedig Leaves) -
videót! -
LOL
-
Annyira durva dolgok aligha, hiszen nem fogják a regénynek megfelelően kínozni.
Tyrion is a regényekben az egész orrát elveszti gyakorlatilag, ehhez képest a sorozatban csak kapott egy férfias sebhelyet az arcára. -
-
G_ArchAngel #4329 "Death is full of possibilities" - Ser Handsome
-
bega82 #4328
-
bega82 #4327 Na most tudtam végre megnézni. Nem semmi kis konteó, az egyszer biztos. De a könyv ismeretében valószínűleg nincs jelentősége... -
looool -
felvarrják neki a lompost a kabátjára mint Jamienek a kezet :DDDD -
Még nem durvult el? Mi jön még itt? :D
Mondjuk én a kisujjas résznél majdnem lefordultam a székröl, pedig annyira nem szokot gondom lenni az ilyen gusztustalanságokkal. -
Belkar #4323 "I have to disagree. Death is so final, yet life is full of possibilities." - Tyrion Lannister :) -
Hát öld meg magad!
-
MaRee #4321 Várd ki a végét 
Egyébként a kínzóját alakító szinész az egyik kedvencem a sorozatban, nagyon jól játssza a szerepét, igazi pszichopata. -
Hoz_Hun #4320 Én ki nem állhatom Theont, de főleg ez után a rész után már sajnálom szegény. Inkább halnék meg. Komolyan. Ez így már nem élet.