Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

89

89

Nem volt az olyan durva, amilyenben en uvoltok es leeg a szor a labamon, abban a baratnom mosolyogva uldogel:D

http://gaborszantai.co.uk/

Hát ez érdekes. De akkor mi a magyarázat arra, hogy az elején nem égeti meg a fûrdõ? Vagy az nincs benne a könyvben?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én meg ma bementem Alexandrába és megvettem õket.
Elõtte elkezdtem olvasni gépen és úgy ítéltem meg, hogy ez a sorozat kell nekem. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palinko
újra felkerültek a könyvek, az érdekeltek itt érhetik el
http://www.mediafire.com/?aqanrdqtjwlkqqs
Granny Do Targaryens become immune to fire once they "bond" to their dragons?
George_RR_Martin Granny, thanks for asking that. It gives me a chance to clear up a common misconception. TARGARYENS ARE NOT IMMUNE TO FIRE! The birth of Dany's dragons was unique, magical, wonderous, a miracle. She is called The Unburnt because she walked into the flames and lived. But her brother sure as hell wasn't immune to that molten gold.
Revanshe So she won't be able to do it again?
George_RR_Martin Probably not.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Arya, az elsõ évadban nem sok szerep jut.
Stark papa - Robert háááát nem lövöm le a poént :P
Jeffry az a kis görcs egy poén gyilkos.
89
nem az számít meddig alakít, hanem hogy hogyan :D (najó kicsit azis hogy meddig :D)

89
Valóban nagyon jó lett a színészi gárda...szinte minden szálon vannak kiváló karakterek.
Akiket még kiemelnék a játékuk miatt: Robert király, Lord Baelish-Varys páros, Véreb-Hegy páros, Syrio

Sracok, nagyon nem erdemes karaktereket megkedvelni, hosszutavra legalabbis semmikepp:)

Olyen emberrel még nem találkoztam akinek Khal dorgo szimpatikus lett volna <#idiota>
Örvendek <#wave>

Nekem sok karakter szimpatikus, pl. Tyrion, Snow, Arya, Khal Drogo, Dany, Ned, Catelyn, Bran. De nem állítanék fel sorrendet, szinte egyformán bírom mindet.
De ha eltekintünk a karakterektõl, akkor a játék alapján Viserys, Jaime, Cersei, Joffrey is jók... legalábbis rég utáltam karaktereket ennyire, és ez számomra azt jelenti, hogy jól játszanak :)

Nálam Arya és Tyrion aztán Ned aztán Daenerys. Meg még Jon Snow is bírom.

Andr0
Nálam a sorrend, Sansa, Dany, Catelyn.

Armin & Ayu fan

Hát nagyon remélem. Ahogy néztem egy szavazást a 3. legnépszerûbb karakter. Elsõ a törpe toronymagassan aztán Ned utánna Arya. :)

Andr0
biztos fog még szerepelni, különben nem sok értelme lesz a részeknek.

Armin & Ayu fan

Narxis
Jah.. :D

89
remélem nem intézik el olyan gyorsan mint a Gyûrûkurában :D

Lehet h az eddigi részekre gondoltak? Elvileg szerepelnie kell...

Narxis
A törpe hatalmas arc. :DDD Remélem nem nyírják ki.

Szegény Boromir meg két tûz közé fog kerülni, az alkesz Robert nem látja a fától az erdõt.

Az IMDB-n miért írják, hogy Arya csak 7 részben szerepel? Elvileg végig fontos szereplõ. Nem fog szerepelni az utolsó 3 részben?

na ez tényleg jó volt, tyron bron jó párost fognak alakítani

Eh sorry, azt hittem a puhaboritasu mar van es csak a kemenykotesure kell varni. Mindegy, meg csak a 2. elejen tartok.

89
Ned Stark végre a sarkára állt...félek, hogy nem díjazza majd a többi királyság a döntéseit

Lehet abban is a Lannisterek keze (mása) van. Lehet hogy csak a csaj tisztavérû leszármazott (nem tudom, nem olvastam a könyvet). Legalább is erre kövvetkeztetek.

QuippeR
rendelni, azt lehet. elõ.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ez engem is érdekelne, meg hogy miért mondta, hogy a sárkánynak nem árt a tûz vagy ilyesmi? Mert az õ keze nem égett meg mikor bele nyúlt a tûzbe, akkor Viserys az valami fattyú volt? :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

5. konyv mar regota rendelheto (angolul)

QuippeR
az ötödik könyv idén fog kijönni. a hatodikat szerintem felejtse el örökre mindenki, abból nem lesz semmi.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kénytelen leszek elolvasni a könyveket. Na azután várni még 5 évet, mire megírja a folytatást... az lesz szép. Úgy olvastam rettentõ lassú a faszi.

:D hát utána várni 2 hetet ? észre se fogom venni :D most lemegy a 10 rész utána várni 1 évet? :D:D Ezvan.

Utánna meg várni két hetet...
Lehúztam a 7-ik részt, de szerintem nem nézem meg csak a jövõ héten. Különben túl sokat kell várni a következõre.

Kérdés:
A csaj azért nézte végig Vyseris "megkoronátását" mert azt hitte, úgy sem árt neki a forróság?

Nincs, csak webrip. Elvileg jövõ héten lesz csak 720p, mert TV-ben akkor adják.

7-esbol van valahol 720p?

Nemtudjátok csinálja valamelyik csapat a 07es rész fordítását ?:) vagy várni kell rá 1 hetet ? kemény lenne tegnap a 06 os ma a 07 est megnézni az öregem díjazná:D

nekem csak az az egyetlen bajom a sorozattal,hogy csak 10 részes az évad és így lényegében le megy ez a 10 rész 9 hét alatt és aztán lehet 1 évet várni a folytatásra:(
jó volna ha már õsszel folytatnák de ez nem fog megtörténni sajnos...

PSN ID:misi2mezei

nagyon jó rész volt.az egyik legjobb eddig.kíváncsi vagyok,hogy-hogy lesz tovább.és úgy tûnik lebuktak a Lannisterek a testvéri szeretetükkel:D na meg Vyseris is meg kapta az aranykoronáját XD

PSN ID:misi2mezei

Igaz vannak benne élõholtak, még csak a 4 könyvbõl az elsõ van kiolvasva. Ki tudja hogy vissza csempészik-e azt a nyavajgós szõkét.
Hát furcsa volna ha felkelne :D
Viserys most meghalt akkor??

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Gondolom nincs rá elég idõ és pénz. Farkasokat én is hiányolom, remélem, a második évadban több szerepet fognak kapni.

Közben átlépte a topik az 500-as határt, lehet házigazdát választani.

A fejezetek sorrendjet felcsereltek es aprosagokat megvaltoztattak, de a fo szalltol nem tertek el es szerintem nem is mernek megtenni.

Amíg George R. R. Martin bábáskodik a sorozat felett, nem hinném, hogy lényegesen eltérnének a könyvtõl. Eddig legalábbis pár plusz párbeszéden és néhány jelenet csekély megváltoztatásán kívül 100%-osan másolják a cselekményt.

Így is vannak benne eltérések nem is kevés. De azért ki várom mit hoznak ki. Eddig 1 film sem hozta vissza azt amit egy könyv tartalmazott. Vagy kihagynak, vagy tesznek hozzá, de inkább kihagynak dolgokat. A 6os részben hiányoltam a farkasos harcot ami szép lett volna ott az erdõben, mikor a gyerkõcöt lekapják a lóról :D a színészekre futotta, a farkasokra már nem :P :D.
Az például nem lehet, hogy megváltoztatják a sorozatot? És nem teljesen ugyanaz lesz mint a könyvben?