Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy ez nem tudom miféle térkép, mert a Targaryeneknek nincs "országa" Westeroson, de a többi terület sem igazán stimmel. Amíg a Targaryenek uralkodtak, az egész az övüké volt, utána Baratheon királysága alatt szintén EGY volt a terület. A háborúk pedig nem így osztották fel.
Eléggé fake valaminek tûnik.
[/cserf][/fülünyúl]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A majak.
http://gaborszantai.co.uk/
Valaki elmondaná akár privátban is, hogy Benjennel és Jonnal mi lesz?
- Hé Cersei eléggé kanos vagyok ma. Csináljuk ég 1-2 defektes pxxcs uralkodójelöltet mint az a Joffrey.
- Nem lehet éppen vendégségben vagyunk! Tuti hogy valaki meglátna minket.
- Hm... látod azt a nagy tornyot? Tuti már évek óta senki sem mászott ment fel oda. Próbáljuk be. Tudod hogy mekkora mászóbajnok vagyok. Majd viszlek a hátamon.
- Nem is tudom...
- Ugyan már! Mégis mit gondolsz mennyi az esélye hogy éppen ott kapjanak rajta minket?
...az épület felsõ részébe azonban soha senki sem jutott fel, kivéve Brant és a varjakat."
aztán lehet, hogy a szõkék nem rettentek meg egy kis falmászástól, csak hogy kettesben legyenek xD
A srac azert nem hasznalta, mert maszni szeretett.
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki spoilerbe meg tudná adni a választ? 😊
Az operációs rendszeren is túl...
ez a rész meg epic
Mondjuk nem sokkal, de 1-2 dolog nem tetszett ahogy megoldották miután elolvastam az elsö könyvet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mellesleg Kisujj pont abban a káoszban gyarapodna a legjobban, amit egy ilyen trónharc követ.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én arra azért kíváncsi lennék ha Ned elfogadja az ajánlatát amit elõzõ este tett neki akkor is elárulja-e <#nemtudom>#nemtudom>
Tegnap megnéztem az egészet, és lenne egy kérdésem amit nem értek: miért segített a strici tanácstag Ned-nek kb az egész sorozat alatt, ha a végén átbassza úgyis?
Balon Greyjoy - Patrick Malahide
Podrick Payne - Daniel Portman
Pyat Pree - Ian Hanmore
Hasítottajkú Dagmer - Ralph Ineson
Salladhor Saan - Lucian Msamati
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://www.sporcle.com/games/maxvroom/game-of-thrones-most-mentioned-characters
Hány karakter nevét tudod fejbõl a Trónok harcából?
Nekem 38/50 elsõre 😊