19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#5445 -
#5444 Bazdmeg, 5 perce vele csetelek -
#5443 Lényegében zseniális és egyedi, ilyet még sohasem csinált senki és megunhatatlanul humoros, hiányzott az életünkből: GOT + kecc.
Asszem tavaszig még rengetegszer fogunk találkozni ilyen válogatással.:D -
#5442 -
bega82 #5441 Elbeszélgettem vele egy darabig. :D -
#5440 -
Zenszkij #5439 -
G_ArchAngel #5438 Hodor! -
Belkar #5437 Igaz hogy nehéz újat mutatni ebben a műfajban de szerintem pont GRRM az akinek sikerült új színt vinnie a fantasy világába.
Tolkien óta egyértelműen ez a legjobb fantasy alkotás véleményem szerint. -
G_ArchAngel #5436 Ez mekkora komment alatta:)))
"There's nothing wrong with naming your child after a fictional character. Religious people do it all the time." -
#5435 146 Baby Girls In the US Are Named Khaleesi -
G_ArchAngel #5434 Pont azon gondolkodtam, hogy miért kell elájulni GRRM "kegyetlenkedései" miatt.
A Dragonlance-ban évekkel előtte korábban ölték egymást a barátok, szeretők, vagy jelentéktelen mellékszereplők szúrják hátba az egyik főszereplőt.
Szóval GRRM sem csinált mást csak másolt és újraértelmezte elődei munkáit. -
#5433 :DDDDDD -
G_ArchAngel #5432 Ugy hivjak, hogy Baratok kozt. Bar ugy hallottam, a Sarkany az abban is meghalt. -
Belkar #5431 Még fel se tűnt soha hogy helikopter meg motor van a sarokban majdnem minden borítón
Egyébként én megnéznék egy ilyen modern köntösbe öltöztetett feldolgozást milyen lenne
-
#5430 Nem, akkor én tettem volna egy sárkányt a bal felső sarokba, a jobba meg egy lovat :)
http://hah-tv.com/wp-content/uploads/2013/05/GTA_5_covers_set.jpg -
#5429 Mike Wrobel -
G_ArchAngel #5428 Ki az, tudnad linkelni? thx -
#5427 Még talán lehet, úgy tűnik bővítgeti az alkotó. :) -
#5426 ez de jó lesz fb covernek :D -
#5425 Zsenialisak :) -
#5424 Nagyon jó -
Belkar #5423 Ezt te csináltad? Mert jó lett -
#5422 :)
-
#5421 szpójler -
G_ArchAngel #5420 Sajnos Littlefinger, mint strici kimaradt :) -
Belkar #5419 Ez miez GTA: King's Landing?
Arya mögött a graffiti -
#5418 Ez király :D Bron meg Snow elég menők :D -
#5417 -
Belkar #5416 Az igazi Game of Thrones
-
KaBuTo666 #5415 -
suba53 #5414 Nem sikerült a kép beszúrása, de itt a link:
http://www.imaginistix.com/details.cfm?Id=374 -
suba53 #5413 Persze, ez is a karikatúra egyik lényege. De ettől még nem lesz méltó a mű szelleméhez.
Pl: A Targaryen ház felemelkedése?
-
Belkar #5412 Ezt mondom hogy a mellékszereplők közül sok nincs benne. Viszont erre a complete editionra kíváncsi lennék. Vajon miért csak ruszkiknál jelent meg?
@suba53 nyilván nekem is jobban tetszik a valósághűbb stílus de azt meg kell hagyni hogy pár szereplőt nagyon eltalált ez a srác és nemcsak a kinézetüket hanem a jellemüket is belevitte a rajzokba. -
suba53 #5411 Számomra illúzióromboló. :-( -
#5410 Nem tudom, a kártyajátékban mindenkiről van rajz, még a farkasokról is. :) Jó, Ser Harrold Hardyng félékről biztos nincs. Bár a ruszkiknál kijött egy komplett edition pár éve, ahol elvileg MINDEN szereplő, aki a könyvekben benne van benne van, de nekem az nincs meg. -
suba53 #5409 Ezek legalább kinéznek valahogy.
Ha ilyen stílusban lenne lerajzolva, vagy ne adj isten ha már fantasy, akkor Boris Vallejo stílusában !? -
Belkar #5408 Hát a semmitől ez is jobb :P -
suba53 #5407 Hát ha egy jó grafikus rajzolta volna, akkor OK.
De egy karikatúrista? :-)) -
Belkar #5406 A fontosabb szereplők igen de sok mellékszereplőről tényleg ez a srác rajzolt egyedül.