Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Na, ha ez online móka lesz és elbírok a játékkal akkor jövök majd én is csatázni. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Montanosz
Nem tom írták é már, jön magyarul a játékfeldolgozás

http://www.youtube.com/v/WlZ4iTQ8vbU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Trónok harca képregényben:

http://www.newsarama.com/php/multimedia/album_view.php?gid=3626

Az elsõ 4 fejezetet dolgozza fel szóval lesz még több is <#eljen>

tigeroo
joffrey fejében pástétom <#zavart1>
Hát szerintem a Cersei POV mindenkivel megutáltatta a karaktert azért egy Joffrey POV-t megnéznék :D Mi járhat a fejében :D

Az õ szemszögébõl is láthatjuk a cselekményt. De óvatosan itt a könyves offal, törölni fogom ha spoilereztek :)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

datango
szempont? (nézõpont?)

Point of View<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

datango
bocsesz, de mi az a POV? <#zavart1>

tigeroo
Jah jamie dettoo igy vagyok vele
Count Adyn
Hjah Jaime tényleg átérezhetõ így. Bár Cersei-n még a POV se segített a szememben:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én is így voltam vele de aztán a 3. könyvben Jaime kapott POV-ot és nagyon megkedveltem annyira hogy elõlépett az egyik kedvenc karakteremmé :)

datango
lehet még csak én nem tartok elõrébb a könyvben, de joffrey mikor a henteslegény és arya ellen volt akkor ott is úgy volt, hogy elpityeregte magát az a féreg...:D

Blacksheep333
Attól még egy geci.
Majd meglátod a második könyvben, mikor belejön az uralkodásba.

Az operációs rendszeren is túl...

Lunki88
Még csak az elsõ könyvnél tartok, de ott eddig nekem Joffrey talpraesettebbnek tûnik, nem olyan kis "nyomorék" mint a sorozatban.
89
aztán lenyomta a seggét a trónra, hogy elõmelegítse Robertnek :D

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

datango
szerintem sem egyedül jaime lépett az õrült király ellen! Õ csak jól hátba szurta ...

cylonflatus
Peter Dinklage rulez! Teljes mértékben megérdemelte!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Azért ez így nem igaz szerintem. Robert Baratheon, Ned Stark etc. nem léptek föl ellene? Õk vezették, konkrétan Robert Baratheon a harcot az '"Õrült Sárkány" ellen, viszont Jaime ölte meg.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

[NST]Cifu
Pont ez a szépsége a karakterének. Csak neki volt bátorsága fellépni az Õrült Király ellen.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

datango
legjobban joffrey-t utálom én is, aztán pedig Cersei-t Tywin-t úgy nem ismerem még csak a sorozatból..:D Jaime alapbol unszimpi:S (király ölõ)

Blacksheep333
Én csak Cersei-t és Joffrey-t utálom.
Tywin az kemény, Jaime meg jó arc. :)

Az operációs rendszeren is túl...

tigeroo
<#eljen>
datango
a kis lannister, az életben is verdesi az aranytallért :D :D :D
igaz még csak az elsõ könyvet olvasom, mégis tyrion-t kivételesen szeretem a többi családtagját meg gyûlölöm.

Sir Quno Jedi
Kis ember nagy gázsival! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

http://gaborszantai.co.uk/

Remélem azért még az elsõ is kap :) pl Peter Dinklage is jelölve van õ aztán megérdemli :D

Zomil
még nem, de nagyon jo :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Gratulálok hozzá, remélem a többi évad pedig még többet kap. :)

[/cserf][/fülünyúl]

5c0rp330n
ez voltmar?

Honda F1
csak ajánlani tudom ;)

racing revolution

Ha szeretsz olvasni akkor azonnal menj a boltba mert kihagyhatatlan! Ha nem szeretsz akkor inkább ne vedd meg mert elég hosszúak a könyvek. Esetleg töltsd le internetrõl pdf-ben olvass bele és nézd meg tetszik-e.

Láma!
ha röviden akarok válaszolni: meg.
ha hosszan, akkor: nagyon is meg.

szucsy89
Sziasztok! Most végeztem a sorozattal, a Spartacus utáni ûrt olyannyira sikerült betöltse, hogy elhatároztam, megveszem a könyvet is. Kérdés: megéri?

(lehet ezt nem ide kellett volna elsõsorban írnom de ezt a topikot szerintem többen olvassák)
5c0rp330n
humiaribol

89
neeeemmmmtökkkmindegy?
ez a legjobb mikor vmi kitalált fantasyra verik magukat egyesek, hogy ez biza nem így van, hanem úgy...
töklényegtelen, ahogy a térkép is...képzeld el oszt jó van

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

jaj gyerekek kezdtek nevetségesek lenni, váltsunk témát.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Szerintem a két térkép teljesen megegyezik.

Jakuza001
Hagyd ra, ugyanezt csinalja mashol is pl a konzolos topicokban, a multi accountjaval.

Kandurex
nem azonos tartomány, nem egy user

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Multiregrõl igazolod saját magadat?"

ne égesd le magadat.

Multiregrõl igazolod saját magadat? :D

A térkép akkor sem jó. Cáfoljam meg? Akkor kattints ide és ha betöltött az oldal, tekerj le a "The Seven Kingdoms And Beyond" részig, a térkép ugyanis változik a bal oldalon attól függõen hogy jobb oldalt melyik bekezdést olvasod.

Szerintem teljesen jó ez a térkép és ahogy krittt mondta a hûbéres birtokokat ábrázolja nem országhatárokat. Gondolom ez még a lázadás elõtti idõkrõl készült és akkor még voltak Targaryenek, késõbb a birtokaik átszálltak Robertre azaz királyi birtokok lettek.

igazad van, nincs mit cáfolni.

A Robert felkelése elõtti állapotot és az akkori hûbéri területeket mutatja és így már nem lehet belekötni, ha tudtok cáfoljatok meg a könyvbõl vett idézetekkel, de mind1.
Zomil
lehet, h rosszul emlékszek(pedig nemrég olvastam az elsö könyvet), de abban elég pontosan le volt irva, h sárkányköröl indultak hoditani és elöször a part menti településeket/területet hoditották meg, majd onnan nyomultak tovább, ilyen szempontbol, ha a térkép épp a hoditás eleji állapotot mutatja, akkor sztem pontos.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

olvass már végig a Targaryen címer tényleg rossz, de ha azt kicseréljük egy sima koronára, akkor ez bizony tökéletes.
Kata
Királyi, igen, azért van ott a Targaryen címer. Most majdnem elhittem amit mondtál. :P

[/cserf][/fülünyúl]