Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
melyik trón ? ami valszeg szétolvadt és X tonna kőtörmelék alatt pihen ? (:
ezek után én már csak két végkifejletet látok :
- Dany-t megölik (tippre Arya, most tuti felírta a listájára..), és Jon lesz a király
- Meghal mindkettő, és nem lesz többé 1 nagy királyság, hanem újra több kicsi
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2019.05.13. 06:24:01
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tyrion az uralkodo kistesoja, szoval lenne valami jogalapja ra. Vagy a kovacssrac aki a Baratheon zabigyerek. Van barki mas rajtuk kivul aki barmilyen tavoli rokonsaggal jogot formalhatna a tronra?
Es visszatekintve az egesz sorozat legelejeig sem mondhatnam hogy nagyon ellentetes a karakterevel, akkor se hogy mas lehetoseg is volt benne...
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2019.05.13. 05:57:00
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.05.13. 05:41:44
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Minden más vég méltatlan a sorozathoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
tuti nem arya öli meg cerseit, hiszen az eléggé gagyi lenne hogy a NK-t is ő meg cerseit is... sőt az is gagyi lennne, ha bárki fontosabbat még ő nyírna ki. túlságosan hangsúlyeltolódás lenne a szereplők között. az arcváltást már használta a frey király ellen, szóval nem kell még egyszer ezt elsütni.
ez persze felveti a kérdést, hogy kit fog megölni, ha nem hangsúlyos karaktert... ez pedig azt a kérdést veti fel hogy ha nem öl meg hangsúlyos karaktert akkor az úgy megintcsak gagyi lesz 😊
mindettől függetlenül én azt gyanítom, hogy jaime fog meghalni és arya az ő arcát veszi fel és úgy öli meg cerseit. persze ez is gagyi lenne...
őszintén szólva nem tudok elképzelni olyan befejezést, ami méltó lenne a sorozat jobb részeihez... belenavigálták magukat a lehetetlenbe...
de én martin regényeiről ugyanezt gondolom. szerintem ő se tudja (önmagához)méltón befejezni.
Kicsit komolyabbra véve: Cersei és Daenerys között erős párhuzamok vannak: 3 halott gyerek (Drogon még nem, de erősen gyanítható. Lehet hogy öngyi lesz mint Tommen <#nevetes1>#nevetes1>), aktuális várandósság, vérfertőző kapcsolat, bekattanás. Ezért kb ugyanúgy fogják végezni, hacsak D. vissza nem tér a józan útra.
Arya eltökélt célja hogy kipipálja a legfontosabb tételt a listáján, ezért délre tart. De kissé unalmas lenne, ha ezt is sikerülne elérnie, márpedig őt már nem sok minden állíthatja meg, pl a halál...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.12. 18:28:10
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aztán Edmure Tully előkerül és felfedi az igazságot, hogy Duncan az alacsony nem is halt meg Summerhalnál hanem megmenekült és pékként élt tovább aztán fia majd unokája lett akit a világ Meleg Pitéként ismert és aki így a Száli törvények alapján a Vastrón jogos örököse. Még a felek a Vastrónért harcoltak Meleg Pite Essosra ment és magához megszelídítette Drogon 3 sárkánykölykét. Egy drámai fordulattal Drogon gyermekei apjuk ellen fordulnak megölik amitől Danny végleg megőrül és lávát iszik, hogy sárkányként bosszút álljon, de sajnos kiderül, hogy a sárkányai halálával az ő tűzállóságának is vége és meghal.
Az új jövő és a szebb kor szimbólumaként Meleg Pite elveszi Jont és együtt uralkodnak majd örökbe fogadnak egy szinesbőrű kislányt, hogy örökösükké tegyék vége.
Amúgy röhögnék ha úgy tűnne, hogy Cersei és Euron győzne, majd az utolsó részben megtartott esküvőjüket Vörös Nász 2 -vé változtatná Arya + a túlélő Starkszimpatizáns szereplők. )
az utolsó rész utolsó 20 percében megjelenne egy új karakter, elmondaná hogy ő a legmenőbb, legerősebb, leghatározottabb csávó/csaj a világon, legyőzne mindenkit, és beülne a vastrónba 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mind tök logikus lenne így a végére, a spinoffokhoz is mekkora kedvet hozna mindenkinek! :-)
Akár még választhat is akkor. Ha legalább az egyik győz Daenerys vagy Jon már nálam jól zárják le az egészet
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.05.11. 22:30:54
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Viszont, az meg megint más kérdés, hogy érdekel-e bárkit a nép közül hogy jogos trónörökös... hiszen a targeryeneket elűzték, meg mindenkit meg akart égetni az őrült király, stb. Szóval ér bármit az, hogy "jogos" trónörökös?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
arról nem is beszélve, hogy a sárkány legnagyobb felülete a szárnya, arra nem lehet páncélt adni, és a nyilakkal simán szétlyuggatják, főleg speckó nyilakkal.
Ha jól rémlik voltak páncélok Királyvár pincéiben is. Vagy csak sárkánycsontok voltak?
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.05.10. 22:13:54
😊
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
viszont már gyakorolhatták ezt az elfogadást theonnal. nem a vér számít. vagy mégis? az egész sorozat arról szól hogy a vér/származás számít 😊