Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

melyik trón ? ami valszeg szétolvadt és X tonna kőtörmelék alatt pihen ? (:

ezek után én már csak két végkifejletet látok :
- Dany-t megölik (tippre Arya, most tuti felírta a listájára..), és Jon lesz a király
- Meghal mindkettő, és nem lesz többé 1 nagy királyság, hanem újra több kicsi

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2019.05.13. 06:24:01

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Komolyan elgondolkoztat most mar, hogy kie lesz a tron ha meguresedik, es Jon es Dany is meghal
... kettejuk kozul nagyon ugy nez ki legalabb az egyiknek mennie kell, onnan mar csak egy kis lepes h mind2...

Tyrion az uralkodo kistesoja, szoval lenne valami jogalapja ra. Vagy a kovacssrac aki a Baratheon zabigyerek. Van barki mas rajtuk kivul aki barmilyen tavoli rokonsaggal jogot formalhatna a tronra?

Nem 1 resz alatt... Az egesz szezont erre epitettek fel eddig.
Es visszatekintve az egesz sorozat legelejeig sem mondhatnam hogy nagyon ellentetes a karakterevel, akkor se hogy mas lehetoseg is volt benne...
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2019.05.13. 05:57:00

Voltak jó részei, de pár dolog megint rettenetesen következetlen volt... Bosszantó az alkotók idiótasága. Remélem a 6. részben jóvá teszik valamennyire.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.05.13. 05:41:44
Terawatt
Hát ez eléggé odabaszott. King's landing wiki szerint fél misi lélekszámú. Így kell gyorsan gonoszt csinálni valakiből 1 rész alatt 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ainz
Már múltkor kijött az egész leak, amit beküldtem.. és most lett igaz XD
már az ember nem kíváncsi annyira, kényelmesebb várni egy napot 😄

Micsoda? Vasárnap este van és még sehol egy leak? Hát mi folyik itt? 😊
DasIsFuck
Az lett volna a méltó vég, ha a mások sikerrel járnak és Brann mókolt volna valamit a képességével ami aztán megállította volna a másokat a teljes pusztításba, de nem véglegesen, csak ilyen 1000 évre visszaállította volna a ciklust és onnan kezdődhetett volna elölről az egész.

Minden más vég méltatlan a sorozathoz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mondjuk ezt a vérfertőző kapcsolat dolgot nem értem a sorozatban. úgy értem nem értem mi a cél vele. mert biztos van valami...

tuti nem arya öli meg cerseit, hiszen az eléggé gagyi lenne hogy a NK-t is ő meg cerseit is... sőt az is gagyi lennne, ha bárki fontosabbat még ő nyírna ki. túlságosan hangsúlyeltolódás lenne a szereplők között. az arcváltást már használta a frey király ellen, szóval nem kell még egyszer ezt elsütni.
ez persze felveti a kérdést, hogy kit fog megölni, ha nem hangsúlyos karaktert... ez pedig azt a kérdést veti fel hogy ha nem öl meg hangsúlyos karaktert akkor az úgy megintcsak gagyi lesz 😊

mindettől függetlenül én azt gyanítom, hogy jaime fog meghalni és arya az ő arcát veszi fel és úgy öli meg cerseit. persze ez is gagyi lenne...

őszintén szólva nem tudok elképzelni olyan befejezést, ami méltó lenne a sorozat jobb részeihez... belenavigálták magukat a lehetetlenbe...

de én martin regényeiről ugyanezt gondolom. szerintem ő se tudja (önmagához)méltón befejezni.

s_andras
Vajon ezeken hogyan lehet "túltenni"? Rég ott tartunk, hogy nem lehet semmi olyat kitalálni, ami kicsit is kimozdítana bárkit a rezignált állapotból.
Kicsit komolyabbra véve: Cersei és Daenerys között erős párhuzamok vannak: 3 halott gyerek (Drogon még nem, de erősen gyanítható. Lehet hogy öngyi lesz mint Tommen <#nevetes1>), aktuális várandósság, vérfertőző kapcsolat, bekattanás. Ezért kb ugyanúgy fogják végezni, hacsak D. vissza nem tér a józan útra.

Arya eltökélt célja hogy kipipálja a legfontosabb tételt a listáján, ezért délre tart. De kissé unalmas lenne, ha ezt is sikerülne elérnie, márpedig őt már nem sok minden állíthatja meg, pl a halál...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.12. 18:28:10

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

DasIsFuck
Egyébként mely "leakek" igazolódtak eddig, mert láttam nem egy videót ahol azt spekulálták, hogy az ending még a mostani részeken is túl fog tenni és mindnél az eddig bizonyos leakek egy az egyben bejöttek volt az indok.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Arya Westeros 140 cm-es terminátora lemészárolja az összes negatív szereplőt, majd magával is végez, mert az árat meg kell fizetni.

Aztán Edmure Tully előkerül és felfedi az igazságot, hogy Duncan az alacsony nem is halt meg Summerhalnál hanem megmenekült és pékként élt tovább aztán fia majd unokája lett akit a világ Meleg Pitéként ismert és aki így a Száli törvények alapján a Vastrón jogos örököse. Még a felek a Vastrónért harcoltak Meleg Pite Essosra ment és magához megszelídítette Drogon 3 sárkánykölykét. Egy drámai fordulattal Drogon gyermekei apjuk ellen fordulnak megölik amitől Danny végleg megőrül és lávát iszik, hogy sárkányként bosszút álljon, de sajnos kiderül, hogy a sárkányai halálával az ő tűzállóságának is vége és meghal.

Az új jövő és a szebb kor szimbólumaként Meleg Pite elveszi Jont és együtt uralkodnak majd örökbe fogadnak egy szinesbőrű kislányt, hogy örökösükké tegyék vége.
csinálhatnának még egy évadot, amelynek minden része egy alternatív befejezés 😊

A holnapi részben akár még Yara is befuthat, aki termszetesen az elmúlt 2 részben a Vasszigeteken legalább akkora flottát gründolt össze mint Euron.

Amúgy röhögnék ha úgy tűnne, hogy Cersei és Euron győzne, majd az utolsó részben megtartott esküvőjüket Vörös Nász 2 -vé változtatná Arya + a túlélő Starkszimpatizáns szereplők. )
az euron jelenséget lehetne még fokozni.
az utolsó rész utolsó 20 percében megjelenne egy új karakter, elmondaná hogy ő a legmenőbb, legerősebb, leghatározottabb csávó/csaj a világon, legyőzne mindenkit, és beülne a vastrónba 😊

Nagyon király. Biztos ez a videó volt az ihletforrás a 8. évadhoz 😄

😄D
<#worship><#taps>
Count Adyn
Euron megöl mindenkit😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Havas Jon hatalomvágyból megöli egykori szerelmét. Aztán elvágja Szellem torkát és nyárson megsüti. Jóllakottan felcipeli Brant egy toronyba és kilöki onnan.

Mind tök logikus lenne így a végére, a spinoffokhoz is mekkora kedvet hozna mindenkinek! :-)
Jah tényleg...elnézést.....akkor ezek szerint 2 királyság törvényes örököse. Hogy "jogos" Gondolom azon kívül bizonyítani is kellene egy végső csatával Délen, lehet a sárkány lady majd megpróbálja elhappolni a végén a dicsőséget tőle s egymásnak ugranak. A hatalom vágy miatt...
Akár még választhat is akkor. Ha legalább az egyik győz Daenerys vagy Jon már nálam jól zárják le az egészet
Montanosz
Az usa-ban legnépszerűbb az Arya név, amit 2018-ban összesen 2545 lánynak adtak az amerikaiak Arya Stark után.
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.05.11. 22:30:54

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sippie
mi? hát az anyja stark...

Viszont, az meg megint más kérdés, hogy érdekel-e bárkit a nép közül hogy jogos trónörökös... hiszen a targeryeneket elűzték, meg mindenkit meg akart égetni az őrült király, stb. Szóval ér bármit az, hogy "jogos" trónörökös?
Montanosz
bocsi de légyszíves már kisebb méretben felrakni a képeket

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ouch...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Caliph
ehh 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

A 8x03 epizódban, amikor Dany és Jorah a holtak tengerében küzdenek kettesben. Mindenki más távol tőlük, a saját problémájával elfoglalva. Jorah, kezében a Heartsbane-nel, karnyújtásnyira a szerelmétől, tulajdonképpen kihagyott egy ziccert.
Count Adyn
Szerintem akinek Lyanna Stark az anyja az eléggé Stark 😄 Pont az lenne a lényeg ugye hogy mindkét nagy ház "benne van" Jon ban, csakhát nézőt csináltak belőle a girl power vonaton 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Palinko
Valami csak lesz, mert igazából mindenfelé balliszta, sárkányból meg már csak 1 van nem hullhat el a csata elején.
Ha páncél kerülne rájuk egyszer csak majd lepattantak róla nyilak. Figyeljétek meg.
páncélt, amikor azok a nyilak simán szétvittek hajókat?
arról nem is beszélve, hogy a sárkány legnagyobb felülete a szárnya, arra nem lehet páncélt adni, és a nyilakkal simán szétlyuggatják, főleg speckó nyilakkal.

Vagy lehet hogy Euron csak annyit látott hogy végre valakinek eszébe jutott páncélt adni a sárkányra.

Ha jól rémlik voltak páncélok Királyvár pincéiben is. Vagy csak sárkánycsontok voltak?
Igen, ez már tényleg túlzás lenne... a rajongóktól nem tudom mit kapnának egy ilyen után. Akkor már inkább a baby sárkányos elmélet, miszerint Drogon azért volt olyan sokat távol a 4. évadban, mert elment tojásokat rakni, és azok most kikeltek, és azokat látja majd az égen SzuperEuron. Bár szerintem ilyen se lesz, de ez kicsit kevésbé lenne hülyeség, mint az átalakulós verzió. <#smile>
Palinko
DanyDragon vs CerseiZilla a végső háború. Az asylumnál már forgatják is.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.05.10. 22:13:54
Megadragon vs Megacersei? Ezektől kitelik.
Igaz, nem volna jó ha valami hülye megoldással juthatnak ki a bajból, csak az hiba, eleve hülye megoldások miatt vannak bajban. Nem tök mindegy most már?
Palinko
Nem azért ez már totál bénává és súlytalanná tenné az egészet. Oké, hogy fantasy meg varázslat, de ez már olyan olcsó megoldás lenne mintha tapsolna kettőt és Cersei fél serege eltűnne. Tényleg inkább azokkal értek egyet, hogy ne keverjék olyan bajba őket amiből csak ilyen hülye megoldásokkal verekedhetik ki magukat. Szerintem is elesik az uccsó sárkány de már a csata vége felé mikor már közel a győzelem és akkor meg lesz magyarázva hogy kihaltak a sárkányok megint.
pedig szerintem az lesz hogy hatalmas csatában és ármánykodásban legyőzik dany-t és kinyírják a sárkányát. hatalmas tűz lesz valamiért, dany a tűzben eltűnik, aztán egyszer csak egy hatalmas sárkányként jön elő és mindenkit legyőz
😊

A Targeryen ház történetében még soha senki sem csinált ilyet. Dany esetében még csak nem is utaltak rá, de majd biztos ez fog történni mert pár fan kielemezte hogy a Jorah háta mögött álló szolgáló úgy nézett egy jelenetben ezért...
cylonflatus
Észre sem vettem. Persze Elia, kösz a javítást.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

AnuluWork
"Hegy megölte Lyanna Martellt"

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

de.
viszont már gyakorolhatták ezt az elfogadást theonnal. nem a vér számít. vagy mégis? az egész sorozat arról szól hogy a vér/származás számít 😊

De eléggé, legalább azt mutatták volna hogy a két lány egymás közt mit gondol erről, mivel így nem Stark, nem is félvér, vagyis semmi köze északhoz. Ezért tetszett neki amit Tormund mondott. Hogy a falun túl lehetne Barbár király....
Nem hiányoltátok a két Stark lány reakcióját Havas coming outjánál?
Persze. Euron meg át tud alakulni Skorpióvá é s önmagát lövi ki lövedék helyett, Meleg Pite meg mint már mondtam, az Éjkirály.