Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A második könyvben Arya találkozik a nemi erõszak mindenféle formájával, illetve annak fenyegetésével.
Especiel azt most nem tudom felidézni, hogy Sandor tényleg ezeket a szavakat használta-e, de egyáltalán nem tartom kizártnak. :)
fuck mmo's..i.,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asha-t (Yara) így képzeltem el. Amazonnak, aki nem csak egy úr lánya, hanem egy hajó kapitánya, tudja vezetni az embereit, illetve csatában is helyt állni.
Egyik kedvenc jelenetem a 2. könyvbõl mikor Theon megtudja, hogy akit meg akart húzni Pyke fele vezetõ úton, az valójában a nõvére: (Igazából nem spoiler, mert a sorozatban is benne volt.)
- Nem mindegyik. Emlékszel, amikor azt mondtam, felül szeretek lenni? - vigyorgott Asha.
A fiú ettõl csak még dühösebb lett.
- Az a maszlag, hogy férjes asszony vagy, és gyermeket vársz...
- Ó, az a rész igaz volt - Asha talpra ugrott. - Rolfe, ide! - kiáltotta le az egyik ujjtáncosnak
felemelt kézzel. Az észrevette, megpördült, és a fejsze hirtelen kiröppent a kezébõl. A fegyver éle
megcsillant a fáklyafényben, ahogy pörögve közeledett. Theonnak csak egy fojtott nyögésre
maradt ideje, mielõtt Asha elkapta a fejszét a levegõben, és belevágta az asztalba, kettéhasítva az
edényét, és telefröcskölve a fiú mellényét.
- Itt az én uram. - A nõvére belenyúlt a köntösébe, és kihúzott egy tõrt a keblei közül. - És ittvan az én drága szopós csecsemõm!"
(Az ujjtánc a vasembereknél azt jelenti, hogy egymásnak dobálják a baltát, amit mi a pöttyös labdát. A név onnan ered, ha nem kapod el, akkor a balta levágja az ujjad. :D)
@ZZ88: Brienne-t tényleg nagyon jól eltalálták.
Az operációs rendszeren is túl...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Megállja a helyét!:)
Arya kedvencem aztán Tyrion meg Havas Jon. De bírom Daenerys meg Jorah Mormont is. Stannis nekem nem szimpatikus, de még így is jobb mint Joffry.
Ja meg nem tudom miért, de nekem Varys is szimpatikus szereplõ.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Más: Nekem a kedvenceim a vasemberek, Asha kivételével mindegyik karaktert remekül vitték át képernyõre. Bejön az egész "vassal elveszem" kultúrájuk.
A trónért való harcban meg Stannisnak drukkoltam, annak ellenére, hogy nem lett olyan kemény, mint a könyvben. Robert után õ a jogos örökös, és õ hatalomvágy miatt indul harcban, hanem kötelességbõl.
Robb Stark a sorozatban több szerepet kap, neki is drukkolok mint atom. Bírtam, mikor Sansa megmondta Joffrey-nak, hogy az õ bátyja viszont, mindig az elsõ sorban harcol. ^^
A farkasok nagy kedvencek, kár hogy drága a CGI.
Lannisterektõl: persze Tyrion, de annyira nem rajongok érte, mint a fanok többsége. Tywin még nagyon erõs karakter, szeretem a jeleneteit, de nem tudok vele szimpatizálni. Ezzel szembern Cerseit és Joffreyt, akiket nézni is utálok és a karakterüket is rühellem. :D
Bronn és a Hound, the Medieval Terminator megint csak ott van a szeren! :D
Az operációs rendszeren is túl...
Most, némi könyves háttérrel azt mondom, hogy kevés a szerethetõ karakter, de Ser Davos (a Hagymalovag), Bronn (a zsoldos, aki az S2E9-ben megint nagyot alkotott), persze Tyrion Lannister és talán még Havas Jon.
A filmbéli Tywin Lannister szintén bejön, de egyre távolabb kerül a könyvbéli karaktertõl.
Yo, Bitch!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Robb pedig nem meggyõzõ számomra.
Remélem ez így is marad.
a többi ott dögölhet meg, ahol akar <#smile>#smile>
Nekem akármennyire is köcsögnek meg "gonosznak"(azért "", mert szerintem itt nincs jó meg rossz oldal, mindenki a saját céljaiért küzd) tûnnek, a Lannisterek a kedvenceim, jó volt a jelenet a 9. epizód végén, mikor berúgják az ajtót és Tywin papa besétál, hogy minden rendben, egészen megkönnyebbültem :D Persze Joffrey-t ki nem állhatom, de Tywin kifejezetten szimpatikus karakter, bár szerintem a sorozatban kicsit kedvesebb öreg apósra vették a figuráját, mint amilyennek kéne lennie.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Dehogy nem követik, hiszen a saját emberei cibálják el a végén...
Közben a kapukat döngetik, elméletileg sokan. Törpe kimászik a lyukon x sok emberével és frankon hátba támadja a kapu ostromlókat, akiket senki sem biztosít.
Egy várostromnál általában nem számítanak az ostromlók arra, hogy a várfal egyszer csak megnyílik, és kiözönlik rajta egy nagy adag védõ...
A semmiben állomásozik megint sok katona észrevétlenül és lerohanja törpét, persze csak miután az leölte a kapu ostromlókat, így nem kell osztozni az XP-n a game végén.
Ahogy én néztem, folyamatosan érkeznek a partra Stannis emberei...
Stannis eközben Ludast olvas a várfokon. Ekkor megint csak váratlanul feltûnik egy csomó lovas. Stannis ezt látva gondolom leugrik a várról vagy lövésem sincs hogy jut le.
Hogy hogy jut le, azt én sem tudom, de a saját emberei vonszolják el.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De apróságokkal ne foglakozzunk. :D
Tehát maga az évad nem lesz hosszabb.
(\__/) ( X.x) ( } . { )