Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
KÖNYV SPOILER(2. könyv):
Aztán a könyvben nem kicsit szenved Arya miután elfogják...a sorozatban meg bekerül a kedves nagypapa mellé és ivdám élete van...ezt is nagyon elrontották szerintem.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a sorozatbol szeretnék minél jobban kiölni a fantasy varázslos részét, a könyvben én ugy éreztem sokkal "varázslatosabb" a világ, több benne a mágia.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Barna is megmondta :D
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
wut?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szvsz valahol a 3. könyv lehet a fordulópont. Ha úgy ültetik át, ahogy ott van, akkor kb. feje tetejére áll az egész nézõközönség... :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez már a fantasy-n is túltesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ja, a hely a Ráday utcában lévõ JAFFA étterem...ha valakit érdekel.
Martin azt mondta, hogy azt nagyon nehéz volt megírni, ki is hagyta elõször és késõbb tért hozzá vissza.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.