Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Jaja, egyetértek.
Plusz még szerintem a sorozatban az is bekavar, hogy a színészt minél többször szerepeltetni akarják (meg kell is gondolom), ezért került Arya Tywin mellé. Meg ezért tûnt fel Kisujj sokszor, ahol kurvára semmi keresnivalója nem volt :D Pl. ugyanitt amikor Tywinnal dumál, és Arya fosik, nehogy felismerje. Elég hülyeség volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ráadásul az egész Ramsay Bolton részt kihagyták a sorozatból, aminek köszönhetõen a Deres felgyújtása rész teljesen értelmetlen lett
Zomil
Végre elolvastam a 2. könyvet, mert volt idöm rá...Hát örülök, h elöbb néztem a sorozatot, mert nagy csalodás lenne. Nagyon sok dolgot nem értek miért változtattak meg.
KÖNYV SPOILER(2. könyv):
Nem értem miért hagyták ki a Reed-eket. Pedig szerintem rettentö fontos szerepük van. A sorozatban van 1-2 zavaros álomjelenet és ennyi...a könyvben meg konrétan kiderül, h mi is Brann és mire képes.(legalábbis nagyjábol).
Aztán a könyvben nem kicsit szenved Arya miután elfogják...a sorozatban meg bekerül a kedves nagypapa mellé és ivdám élete van...ezt is nagyon elrontották szerintem.

Kicsit olyan érzésem van, mintha a sorozatbol szeretnék minél jobban kiölni a fantasy varázslos részét, a könyvben én ugy éreztem sokkal "varázslatosabb" a világ, több benne a mágia.
És sokkal több utalás van, h a sárkányok megjelenésével folyamtosan erösödik a mágia

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csak nyár van...
Barna is megmondta :D

Palinko
megmondom 6. ban tél után õsz jön :O
Légyszi ne spoilerezzetek, hagy legyen meglepi az évszak is :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

én úgy olvastam,hogy van :P vagyis rmélik az a szó,hogy õsz :D

Piszkos  Fred
"tudom, hogy nincs a könyvben õsz"
wut?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

cylonflatus
Csodálkoztok? Westerost is elérte a globális felmelegedés...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
:DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jazzy
Kedves Utasaink! A tél elõreláthatólag 10 évet késik! Megértésüket köszönjük!
Zenszkij
Az életbe nem ér ide az a hideg. Ezért a következõ évad jelmondata ez lesz: múlik az õsz "the fall is passing" (tudom, hogy nincs a könyvben õsz).<#alien>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
*köv. évad

Narxis
Mi lesz a köv év jelmondata? Winter is here? :D Mert ugye a 2.-é az volt, hogy Cold winds are rising, nem?

[NST]Cifu
Hát a 3. könyvben annyi minden történik, hogy eleve két évadra bontják szét. A 4. és 5. könyv pedig egy azon idõt dolgozza fel, de annyi karakter van már, hogy követni is kezd nehéz lenni ki, mikor, miért is???

Szvsz valahol a 3. könyv lehet a fordulópont. Ha úgy ültetik át, ahogy ott van, akkor kb. feje tetejére áll az egész nézõközönség... :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Trucker39
Magam is azt mondom, hogy inkább könyvben. Harmadik kötetet olvasom jelenleg, így csak arról nyilatkozhatok, ami eddig történt, de persze nem teszem. Rendszeresen olvastam eddig is és ez a könyv sorozat is az ún. letehetetlen kategóriába tartozik. Nagyon... inkább így írnám, NAGYON olvastatja magát. Remélem, a további részek is hasonló élményt nyújtanak majd, ha oda jutok. Hétvégén kedvesemmel betévedtünk egy könyvesboltba (Alexandra), a sikerkönyvek 1.számú helyezett polcán vajon melyik könyv volt? Kedvesem igencsak meglepõdött rajta.

Tikal
Gondolom hogy mas könyvben.. Meg szeretem is a sorozatot de neha mar hiányzik valami történés...mert mar lassan lement ket evad és meg az összes kiraly jelolt versenyben van, na de talan ebben a részben vagy a zaroban vegre meghal egy.... JA veguls egy mar kiesett, megölte egy démon:)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Na végre, mar azt hittem ezt a részt is kibekkelik csata nélkül:)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Ez a karakterekrõl szól elsõsorban :) Ezért is jobb könyvbe, mert ugye ott a fõbb szereplõk szemén keresztül látjuk az eseményeket fejezetenként, és így betekintést nyerünk a saját gondolataikba, amit a sorozatba nem lehet átültetni sajnos.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
Elso evad vegen mikor megjelentek a sárkányok, azt hittem a masodik évadban vegre lesz valami izgalmas, érdekes is, de a 9. résznél járva még semmi....amugy jó sorozat, még mielõtt nekem esnének a rajongok :))

<#conf>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kmarha
hirtelenjében nem is tudok olyant általam olvasott fantasyt felsorolni, melybe nem jelentek meg volna élõholtak valamilyen formában <#miaz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Malakai
Nem sok fantasyt ismersz ezekszerint. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

davidka003
Zombik megjelenésén meglepõdtem.
Ez már a fantasy-n is túltesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shiwo
persze

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

TVelvet
?
a könyvben is benne van az a csávó, aki a 2. sorozatban, aki a kiscsajnak öl?:)
Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

Palinko
:D
Szegény Batman nem tudta mit cselekszik. :)
ToCsEk
mesében nem is lenne rossz ez a sorozat :D

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Iwan Rheon-t már több helyen is említik szóval elég valószínû hogy végre megvan Ramsay <#taps>

Piszkos  Fred
Húsz éves thaiföldi lányok a felolvasóim szóval lehet hogy én jártam jobban <#nevetes1>

Lemegyek ma ebédelni a törzshelyemre, odaállok a pulthoz, és mit látok? SHAE (SIBEL KEKILLI) mosogatja a poharakat!! Azonnal rákérdeztem, természetesen nem ismeri a sorozatot, de gyorsan kerestem egy képet róla, és az egész étterem hüledezve csodálta a hasonlóságot. Nagyon komoly! :)

Ja, a hely a Ráday utcában lévõ JAFFA étterem...ha valakit érdekel.
hát az a baj, hogy én még nem járok ott, nem tudom mi történik ott. De ja, azt mondta nehéz volt, gondolom öldökölt :D

Narxis
:DD

Palinko
valld be hogy felolvasták, mert olvasni azt nem tudsz :D
Piszkos  Fred
Nehéz volt neki megírni?:D Mondjuk meg is értem, kikészültem amikor elõször olvastam végig

hûha, akkor gyorsan befejezem az 1. könyvet aztán pörgetem a 2-at :D

A harmadikban.
red wedding melyik könyvben van benne?

Martin azt mondta, hogy azt nagyon nehéz volt megírni, ki is hagyta elõször és késõbb tért hozzá vissza.

Aquir
Akkor még nem tudja hogy ki õ, de ja :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kongy
Az a jelenet, mikor a prosti meg akarja "hálálni" Varysnak amit tett, és nem talál semmit... azon behaltam XDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ahogy én olvastam, nem csak háremõrök. Török birodalomban spéci feladatot ellátó szolgák, gyakran hivatalnokok bizalmi állásokban, Itáliában sokszor kórusénekesek voltak kasztráltak.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Tudtommal eredetileg a kasztrált háremõrök neve volt eunuch. De ebben a sorozatban csak azt jelenti, hogy le van vágva a férfiasságuk :)

ja ok. azt tudom ,hogy le van neki vágva, csak nem volt összekapcsolva a kettõ :D

toysoldier
le van vágva a fasza, valahol biztos, hogy mondják

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

egyébként az eunuch most pontosan mit jelent? Varysra mondják, de magyarázatot nem olvastam rá egyértelmúen

Blacksheep333
Vágom, jó sorozat az is.

Az operációs rendszeren is túl...

Shiwo
jah, nekem is onnan volt ismerõs a feje

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MeoH
Misfits nevu angol sorozatban jatszik, Iwan Rheon Jo szinesz.

fuck mmo's..i.,