Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyra forditva a szot: háááát jo kérdés, nehéz ezt a sorozatot bemutatni, inkább probálj mesélni rola, h milyen a környezet, meg spoiler mentesen a viszályokat érdekes történéseket.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként nagyon idegesítõ mikor kifelejtesz alap embereket nekem is volt pár <#idiota>#idiota>
csóri Bran-t viszont kifelejtettem
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Annyira nem Spoileres de ha nem olvastad mind az 5 könyvet esélyed sincs. Aki elsõre megfejti mind a 300-at kap tõlem egy tapsot <#idiota>#idiota> Én 144-et csináltam elsõre :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Per Aspera Ad Inferi.
Ennek ellenére szerintem érdemes elolvasni az elsõ egészen jó a második kicsit unalmas a harmadikat pedig még nem olvastam de azt mondják az is nagyon jó. És nemsokára megjelenik a 4. rész ami északon fog játszódni elõzetes információk alapján.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az igaz hogy a kibõvítés nagyon jól is elsülhet nekem például van ezer ötletem miket lehetne belevinni a sorozatba (Ned álma a Tower of Joy-ról, Robert meg Rhaegar végsõ harca, Suttogó Erdei csata) amikrõl a könyvben csak hallunk de sajnos ezeket valószínûleg soha nem fogjuk látni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A támadásokat sem értem olyan tekintetben, hogy attól, hogy a sorozat esetleg más, a könyv semmivel sem kevesebb - legalábbis, én nem láttam, hogy Martin átírta volna utólag a könyveit a film miatt. :) Azt szoktam minden ilyen adaptációra mondani (legutóbb pl. az új Tüskevár film kapcsán), hogy azok elkészültével csak gazdagabbak leszünk: akinek nem tetszik, nincsen rászorítva, hogy megnézze, maradhat az eddigieknél, aki pedig nyitott, egy új alkotást kap az arcába.
Végsõsoron, véleményfüggetlenül amúgy sem lehet mást/bölcsebbet(?) tenni az elfogadáson - és az élvezésen - felül.
Jon nagybátyja sztem halott, de majd kiderül (vagy nem). Még az 5. könyvben sincs se híre, se hamva, de a hulláját se találták meg.
A vörös hajú papnõ az ilyen mágus szerûség. A sárkányok visszatértével visszatért a varázslat is a világba. Ha úgy tetszik, akkor a démon is eféle varázslat.
A targikat azért írtották ki, mert az utolsó targi király õrült volt. Összeesküvéseket látott mindenhol. Ölt itt-ott-amott :D. És fellázadtak ellene. Az pedig egyszerû taktika volt, h kiírtsák az egész családot (az más dolog, h nem jött össze), h ezzel ne követeljék késõbb a trónt a felnövõ targi ivadékok.
Ez az immunitás dolog látszólag csak Danynél van. Meg gondolom régen, még a sárkányok idejében a régi targiknál is. Valószínûleg igencsak megkönyítette a sárkányok nevelését :D
Azért Havas, mert fattyú. Hiába apja Stark, attól még törvénytelen gyere és Westerosban már csak így mûködnek a dolgok
Ennek a párbajnak a végén Jon és Félkarú között, mégis mi értelme volt? Így se engedték el Jon-t. Akkor meg miért csinálták? A nagy bátyja Jon-nak, hova lett? Azért mentek a falon túlra,hogy megkeressék? Az a démon akit a vörös hajú pap nõ(aki Stannis oldalán áll) megszült, az ki volt? Azt értem,hogy ezzel csak Renly-t akarták megölni, de,hogy tudott egy démont vagy mit megszülni? A Targaryen-eket miért írtották ki? Közülük, mindenki immunis volt a tuzre, vagy csak egy kiválasztott?
Jon-t miért nevezték el Havasi(snow)-nak ? Hisz az apja Lord Stark volt, csakis az anyja volt más.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ಥ_ಥ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az összes könyvre van 40% off!
igy viszont el merem kepzelni,hogy a 3.evad a 3.konyv feleig fog tartani
Oké, beleveszik a Reed-eket már most, illetve az álmokat. Akkor nekik kell legalább egy összesen kb. fél óra ennek a végigmagyarázására (hacsak nem két mondatban akarják elintézni), a 10 órás mûsoridõbõl.
Ha Bolton fattya belekerül, akkor rögtön azt is ki kellene valamennyire fejteni, ill. hogy és hogyan bujkáltak Brann-ék.
Továbbá ne felejtsük el, hogy a 2. könyv kb. harmada kimaradt, amit a 3. évadban kell bepótolni. A 2. évad végén Jont például éppen elviszik a Falon Túli Királyhoz. Ehhez képest a második könyv végéin ugye ennél sokkal, de sokkal több történik.
Szóval a 2 könyv = 2 évad összehasonlítás szerintem nem él...
Szvsz. a harmadik évad pont ezekkel a problémákkal fog foglalkozni, és ahogy várom, a harmadik évad felénél kezdõdhet el egyáltalán a harmadik könyv felvezetése...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!