19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Evoluti0N #6532 Mindenkinek egyforma vulkáni frizurát, mert a más az rossz.
-
#6531 kurva undorító szerintem egy nőnek a kopasz fej.
de az ilyen extrém frizurék eggyaránt szarul néznek ki mind nőkön, mind férfiakon. -
Evoluti0N #6530 :( Hát, jó....
Akkor a kicsit extrémebb. Szóval azért ne legyen túl sok. :'( -
Neoncsoves #6529 u skrillex m8 -
#6528 Ez az extémtől még naaagyon messze van, inkább hülyén néz ki szvsz. -
Evoluti0N #6527 Szeretem a kicsit extrémebb kinézetű csajokat, úgyhogy most lávcsi van. -
Rony94 #6526 Nem látszik de Natalie bal oldat teljesen kopasz. Most hogy ez jól áll-e neki vagy nem, azt döntsétek el ti. Szerintem ez még épphogy illik hozzá, de inkább maradjon a hosszú hajnál.
-
#6525 Ez meg mi a tökömet takargat, hát nincsen is neki ott szinte semmi?!?! :D -
#6524 -
#6523 http://comment.blog.hu/2014/03/31/kinos_volt_jaime_lannisterrel_meztelenkedni -
bendáj17 #6522 Az a mosoly a végén :D Nice girl. -
#6521 -
#6520 nem spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvbe ki akarnak próbálni egy szőke mellesebb példányt a férjével, Oberyn-el :D
-
#6519 Nekem nem az a kérdésem ki ő, hanem fog-e dugni a sorozatban?
-
#6518 Ellaria Sand -> Dorne hercege, Oberyn Martell (bal oldalt bajszos-fekete hajú) szeretője (nem előkelő származású vérből van a csaj)
Van 4 fattyú lányuk. -
#6517 Indira Varma lesz, bár elég nehezen felismerhető. :)
Ellaria Sandet fogja játszani. -
vidu01 #6516 Középen a kalapos csaje kicsoda? -
#6515 -
#6514 fúúj
-
ddany7 #6513 ja én is láttam a krémet.. :D "gyönyörűek" voltak... -
MaRee #6512 Verném neki én is :D -
#6511 -
KaBuTo666 #6510 Verte magát? Szóval akkor most tele van lila meg zöld foltokkal? -
#6509 Reggel voltam alleban akkor láttam, meg ott verte magát Dukai Regina is :D -
#6508 Ez szerintem is kizart, ott valaki valamit nagyon felreertett szerintem, vagy kamu. A tizede (3000 kcal) is mocskos sok lenne, de az meg hiheto lenne. -
MaRee #6507 30 ezer kalória :D És mennyit eszik mellé? IStenem:D -
#6506 Dat
Ass -
#6505 Ez kamu. -
#6504 Fizikailag egy rémálom volt – mesélnek a Trónok harca színészei
Gwen, a te karaktered nagyon erős fizikailag. Mennyire keményen edzel?
Gwendoline Christie: Ez attól függ, hogy épp mit csinálok. Ha a helyzet megköveteli, akkor napi nyolc órát, három-négy, vagy akár hat napon keresztül is. De alapból nem vagyok konditerembe járós.
N C-W.: Nyolc órát naponta???
Gwendoline Christie: Aha.
N C-W.: Napi nyolc órát edzel? Nem sok az egy kicsit?
Gwendoline Christie: Hát, tartok szüneteket.
N C-W.: Senkit sem ismerek, aki ennyit edz naponta, még atlétákat sem. Mennyi kalóriát égetsz el?
Gwendoline Christie: Napi harminc ezret. Kardozni tanulok, bokszolok. Nem vagyok valami jó ezekben a dolgokban.
Nikolaj, te hány órát nyomsz naponta?
Gwendoline Christie: Ő csak napi két órát vív, mert alapból tehetséges.
N C-W.: Nyolc óra naponta… -
#6503 +1 -
Evoluti0N #6502 :'( -
#6501 Kicseszettül irritáló idióták. -
Evoluti0N #6500 Egy kis összefoglaló az első három évadról.
-
#6499 -
sata75 #6498 -
bega82 #6497 -
bega82 #6496 Hát, ebben azért kételkedek, hogy ugyanilyen lett volna. -
#6495 -
#6494 -
#6492 30 évvel ezelőtt is ugyanilyen volt az olvasók/nem olvasók aránya, sőt akkoriban inkább kevesebben olvastak, mert nem volt rá olyan lehetőségük.