19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#6572 Én pl. világéletemben baltaarc fetisiszta voltam, ilyenek is vannak :D -
#6571 A szebb nők nem olyan jó színészek? És ez pontosan mennyit is számít a konyhában?
Fogadok ezek meg ritka rossz autószerelők! Nem lesz valaki szebb vagy érdekesebb ember csak attól, hogy színész, vagy mert híres.
A vélemény annyi volt, hogy nem hasraesősek. Szerintem sem. Ez ízlés kérdése. Az ellenérvek meg gyengék, ráadásul feleslegesek is (ízlésről nem lehet meggyőzni a másikat). -
#6570 Aki szép, smink nélkül is szép, aki ronda, sminkkel is ronda, maximum elfogadhatóbbá válik :) Jó képek, Emilia nyilván gyönyörű, de Leslie soha sem szép a baltaarca miatt, lehet rajt egy kiló smink. Sophieról meg szerintem ez elég régi kép, azért jailbait :D -
Rony94 #6569 Így van. Plusz ezek színésznők is. Hiába lát(hat) az ember szebb nőket az utcán, a nagy részük nem is konyít a színészethez. Ők hárman meg rohadt jó színésznők. :) -
Rony94 #6568 Próbáltam viszonylag smink nélküli képeket keresni. -
#6567 Az a baltaarc (középső) . Sophieról ez a kép meg elég jailbait gyanús :D Csakis Emilia. -
#6566 Azért Sophie Turnernél ha minden reggel jobb csajokat látsz nagyon jó környéken lakhatsz. -
#6565 Nem azt mondtam hogy nem szépek, meg én is elnézegetem őket! Csak én nem vagyok annyira hasra esve tőlük. :) -
Evoluti0N #6564 Egyébként ma elgondolkodtam itt néhány ember kifakadásán arról, hogy az utcán is bármikor találkozhatsz ilyen szép, esetleg szebb nőkkel. És? Ez GoT topic. Hogy nézne már ki, ha mindenféle nőkről raknánk be képeket? Évadok közötti szünetben meg miért ne lehetne azzal tölteni az időt, hogy a sorozat szebb színésznőinek jobban sikerült képeiben gyönyörködünk? Nem értem. -
#6563 Hát nem tudom, azért ha reggel utazol egy kicsit metrón szebb csajok jönnek szembe. -
Rony94 #6562 Emilia Clarke-tól
Rose Leslie-től
és Sophie Turner-től egyenesen elolvadok!!!
Annyira aranyosak és bájosak. Pont az ideáljaim. *.* -
#6561 lol -
#6560 Nem értem, hogy mit nem értesz. Ezek a csajok elérhetetlenek az őket istenítők számára (hacsak nem jpg vagy avi kiterjesztéssel). Így nincs macera, nincs csalódás, anyu pincéjéből megcsodálható mind. Azért jobbak a légvárak az igaziaknál, mert azoknak nem kell felseperni a folyosóit.
Most már világos? -
Stockbauer33 #6559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152723435973098&set=a.223546318097.176885.7962048097&type=1&theater -
MaRee #6558 Nem az a lényeg, hogy nem néznek jól, hanem hogy semmi extra nincs bennük, van ezer szebb, csak az nem híres. -
#6557 vannak jók, de a legjobb nők a többi sorozatba jutottak ^^ -
#6556 -
Rony94 #6555 A sorozat teli van szép nőkkel, nem értelek titeket.. Ti szerintem más sorozatot néztek. :D -
Evoluti0N #6554 Plusz ott a karakterfaktor. Nézed a sorozatot, megkedveled a szereplőket és még ha tudod is, hogy a szerepük nem egyenlő a valódi énjükkel, egy szerethető, kedvelhető nőt máris szebbnek látsz annál, mint amilyen szép. -
MaRee #6553 Szerintem sem olyan jók, de az ismertség a lényeg. Nézd meg Paul Stanleyt, nem hiszem hogy nincs-nem volt jobb pali nála anno, mégis nemtudom hányszor lett a legszexibb férfi amerikában és több nőt dugott mint a topik lakók összesen szerintem. -
Evoluti0N #6552 Ne is mondd. :( Tiszta izomlázam van Dany miatt. -
#6551 Sötét szobából nem látnak mást, csak a sorozatok meg a game 0-24, jobb híján meg valamire verniük kell :D -
bega82 #6550 Vagy nem. :) Lehet, hogy egy bűnronda jön szembe. :D
Mindenesetre 10 szembejövőből tényleg nagy valószínűséggel lesz egy, amelyik legalább olyan jól néz ki, mint ezek a szereplők. -
#6549 +1
Nem tudom miért izgulnak itt páran ezekre a nőkre, mikor pesten az első szembe jövő nőci jobban néz ki...
Ízlések és ficamok. :D -
ddany7 #6548 ez volt már?
Emilia -
Austin Bailey #6547 gondoltam a holtszezonben ennyit ki lehet bírni -
#6546 Szerintem az néz ilyet aki nem akar a Game of Thrones topicban TWD spoilert olvasni. -
Austin Bailey #6545 amúgy azért jöttem át, meet a TWD topikban most egy ideig nem lesz semmi, és szerintem utána sem. Minden részben arra várunk, hogy a következőben történjeln valami, és a következő rész meg ősszel lesz. Ráadásul bezárták őket egy vaksötét konténerbe. Ha a második évad logikáját követik, akkor a következő évad ott fog játszódni. Ki néz ilyent :S -
Austin Bailey #6544 pedig ronda az összes -
#6543 Itt az nem szokás, ide got-ban szereplő csajokról készült, enyhén erotikus tartalmú képekért szokás jönni
majd ha lemegy az első rész akkor válthatunkXD -
Austin Bailey #6542 sziasztok, jöttem várni a 4. évadot -
#6541 Nah, itt is van az első rész előzetese:
-
#6540 http://instagram.com/p/mS_g07sbGU/# -
#6539 -
#6538 hát jah.. szerintem például alkalmi szeretőnél még belefér frizura, komoly barátnőnél már nem :D -
Rony94 #6537 Ez valóban teljesen szubjektív. Én értékelem ha valaki ilyet bevállal és ha Natalie ennél a frizuránál jól érzi magát, akkor egészségére.
Maga a haj meg ahogy kinéz....mondjuk úgy hogy nekem bejön, de ahogy lentebb írtam Natalie-nak a sima hosszú haj jobban áll. -
Evoluti0N #6536 Ez teljesen szubjektív dolog. -
#6535 Nagyon bejön -
#6534 van az extrém és van az igénytelen, ez a 2. kategória -
kissssss #6533 szerintem is rohad gusztustalan.