19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• stargatelost
    Új, színészcsere volt Daarionál, szerintem kurva gáz volt, hogy cseréltek. A nézők a fele bagázsról azt se tudják, kicsoda, erre még ezzel is bekavarnak :D Persze nagyon szar volt az előző színész, de ha már ezt castingolták, faszért variálnak.
  • ProGabe #6611
    Lecserélték a színészt
  • skinnyman
    nem tudja valaki webdl mikor lesz?
  • SzirmosSzisza
    Az a csávó aki a virágokat vitte valami új színész vagy az aki a Legolas volt az előző évadban?
  • MaRee
    Pedig nincs szpojler.
  • trident
  • Narxis
    Brutáljó rész volt, hiányzott már mint egy falat kenyér! Am. a Királyváros részek kicsit uncsiak, korábban is azokat éreztem gyengébbnek, főleg az ostrom után.
  • RatBaG #6605
    mekkora volt már hound-os rész a végén, tyűűű :D
  • ToCsEk
    áhh zsírkirály rész volt :O

• Master91
    Lehet nevet változtatni, de királyi írás kell róla ( pl. fattyú nevet ellet dobni és családi nevet felveheti nagyon rendkívüli esetbe + király is rábólint )
  • Malakai
    Azért írtam hozzá a másodikat, első reakciómat a hülyékkel tárgyalás után (off) az a "wat" váltotta ki. :)

Nem emlékszek, hogy nem nemesek váltanak-e nevet Westeroson. Hogyha középkort követi, akkor ők igen (bár ez is változó volt merre mentél).
  • Master91

Ebben a világban NEM váltanak nevet (főleg nemesek nem) házasságnál
    Marad az apai ágról a családi név

Ő Cersei Lannister, nem Cersei Baratheon :s
  • Malakai
    Persze helyesebb lenne Lannisterként, nemesek nem szoktak nevet váltani, max hosszan sorolják, hogy kinek a mije. :)
  • Malakai
    Ha ezt magyarázni kell az elég szomorú. :)
  • Master91
    Cersei Baratheon wat??
  • ToCsEk
    hbo go-n ingyen nézhető az első rész felirat is van
    hajrá :)
  • RatBaG #6596
    http://img.timeinc.net/time/wp/interactives/apps/GOT2014/img/gameofthronesdecoded_3_2x.jpg
  • G_ArchAngel #6595
    Szerdára megleszek:)
  • Master91
    sok sikert, de szerintem bele fogsz unni! :D
  • G_ArchAngel #6593
    Sok szerencsét magamnak, ma kezdtem el újra a három évadot :)
    Addig nem nézem a négyest, amig ezekkel nem végeztem. No rest for the wicked.
  • Master91
    És tényleg!

-10 pont Masternek!
  • Evoluti0N
    Holnap lesz este 10-től az első rész. Előtte meg fél 10-től összefoglaló a 3. évadról.
  • Master91
    port.hun meg néztem, jövőhét Vasárnap lesz az 1. rész, utána lévő hétfőn 2. rész :s

Persze lehet hogy elnéztem valamit
  • Bladzs
    Holnap fogja az HBO adni kódolatlanul az új részt feliratosan?
  • Narxis
    looooool
  • szucsy89
  • Stockbauer33 #6586
  • szucsy89
  • Tikal #6584
    Gondolom azért mert ez a GoT topic... nyiss egy pesti nők az utcáról topikot, tuti oda is fognak írni ezek az arcok, hogy gyóóó milyen jó nő :) Amúgy meg mindig van egy jobb szebb.. ha beraknál egy képet az általad legszebbnek tartott nőről, biztos lenne 10ből 4 aki azt mondaná, hogy hááát, láttam már szebbet is a metrón reggel :)
  • szucsy89
    csöcsök
  • szucsy89
    miapicsaez?:D

na már nincs sok hátra mindjárt új rész!:D
  • MaRee
  • RatBaG #6580
    http://instagram.com/p/mYMVlzMbLW/#
  • trident
    Ne viccelj, egyszerű, de tökéletes videó. De remélem olyan könyvolvasók vannak, mint én, akik várják, hogy mi született meg a könyvből a filmvászonra. :)

• Evoluti0N
    Lehet, hogy vótmá, de az biztos, hogy nem mostanában. Egy kis felüdülés a sok nő után. :D

• trident
    Azért én a sminkre lőnék egyet. :D

Jaaaj...:D Esküszöm normális leszek már 6.-ra. :D
  • G_ArchAngel #6576
    Phelps napi 12000 felett vitt be felkeszules alatt, anno a banyaszok, mikor nem volt gepesitett termeles 6000 korul naponta.
    En 20km futas alatt egetek el 3000 korul, ami ket izmosabb pizzaval visszatoltheto.
  • sempronius18
    Azt vágod, hogy ezek a képek tulajdonképpen a sminkgyártók reklámja.

Lőnek smink nélkül a színésznőről 100+ képet kiválasztják a legrondábbat és kirakják előtte képként, majd kisminkelve 100+ képet lőve kirakják a legelőnyösebbet utána képnek.

A mezei fruska meg majd látja, hogy xy színésznőből is micsoda bombázót csinált az xy cég rúzsa, alapozója stb, így majd ő is vásárolni fog...
  • trident
    Szerintem is kell a színészet. Na: színésznők.
  • Rony94
    De most a Game of Thrones-ról van szó, tehát a színészet az KELL. :)