Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ilyenkor sajnálom hogy nincs meg a Minecraft <#rinya>#rinya>
[/cserf][/fülünyúl]

Azt hiszem pont a Jóbarátok volt, amit élõ közönség elõtt vettek fel. Improvizáció, kisebb bakik, hibák simán bennemaradtak, ha a közönség jól vette. Egy ilyen GoT jellegû dolog jóval profibb megvalósítást igényel, többek között ezért is szeretjük ennyire.
Lantee: amit mondassz pont, hogy nem extra, az már mindennél így van😊
A forgatókönyvet meg kell írni, a helyszíneket ki kell választani, oda kell cuccoltatni a 2-300 fõs stábot, a koncepciósoktól kezdve a maszkosokon át, a logisztika, a díszlet, a szereplõk, stb. stb. stb.
És utána le kell forgatni, meg kell vágni, effektezni, próbavetíteni, hiba esetén pótforgatni...
Nem olyan egyszerû az, hogy van a könyv, aztán "Sanyikám, akkor most állj a sziklához, és olvasd a 85. oldal hármas bekezdésétõl" 😄
és elvileg még így sem költenek rá annyit, mint sok mozifilmre (elvileg 50-60 millió US$ volt az elsõ évad, sok 2 órás mozifilmre meg elköltenek 100-200 US$-t is.. viszont mozifilmnél sok pénzt hoznak a jegyárak, míg ennél a sorozatnál az HBO elõfizetõk adják a fõ tõkét, mert még reklámok sem nagyon vannak ezen a csatornán..
amúgy meg mintha arról lett volna szó, hogy a 3. kötetet 2 évadban fogják megvalósítani... és erõs a gyanú bennem, hogy a 4. és 5. kötetet egybeolvasztva 3-4 évadban fogják prezentálni..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként köv évad már csak a felét fogja feldolhozni a Kardok viharának.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
egy évad csak 10 rész és utána full 1 évig kakukk...tiszta vicc és múltkor fel is dühített, mert FB-n is tolják állandóan az anyagot és még hol van március mindig ?:S
És ugye minden kötet egy évad...namár most, rengeteg minden kimarad így ha jólsejtem (nem olvastam a könyveket még) nagyon kevésnek tûnik a 10 rész és 2. évadnál is volt, hogy alig haladt valami 1-1 részben vagy lapos volt emiatt.
Persze van egy tendencia meg HBO és így szokott lenni hogy 10 rész meg minden értem, dehát mégis...ez így gyengusz - 2 hónap alatt lemegy az évad és kakukk.
Ráadásul nincs is szünet közte, mert nem olyan idõszakban megy.
Anyagi oka tuti nincs, nem lenne...igény lenne rá - a rovására se menne szerintem, ha már legalább egy pár résszel többet kapnánk stb.
Na mind1 😊))
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Még a végén Vadak Urát csinálnak a sztoriból 😊