Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
gyönyörû ez a nõ
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
Miután elindul az évad, hetente jönnek a részek?
wantonly
Pedig a vége a legemlékezetesebb. 😊
JethroHUN
Már arra sem emlékszem, h lett vége a 2. évadnak, erre márciusban jön a 3. <#hawaii> mondjuk már ideje volt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

szucsy89
<#eljen>
BoneDragon
<#szeret><#finom>

Zenszkij
jó lesz, végre egy igazi trailer

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kly

Scientia potentia est.

ProGabe
Ma-holnap jön az elsõ rendes trailer! A Jimmy Kimmel Live-ban mutatják be.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
nekem erõs a gyanúm, hogy a gonosz törpét fogja játszani, és nem az ugrabugra hõst... elég megnézni róla a képet, az ember simán oda tudja képzelni Peter Dinklage vigyorát...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Elvileg 25-én jön majd rendes promó.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Zenszkij
bírom ezeket a totálisan semmitmondó beharangozókat 😄

szucsy89
probalgattam de nem igen hallottam a hnagom, ott a mixbe volt olyan h just me, de csak a video ment és nem szólt semmi😊 de jó poén...lehet váltogatni a hangokat, vagy 20x felvettem😄 de bezátam mert nah...a kórusba nem igazan hallottam, just me alatt se, a többit nem néztem mert ranyomtam record againra aztán végig kellett volna menni újra az egészen, csak akkor adja be😄

nektek felveszi normálisan? 😄

Narxis
LOOOOL, le kell tennem az esküt! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Piszkos  Fred
Wow 😄 Rohadtul jó ötlet

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ProGabe

<#taps><#taps><#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Töltsd le. A magyar minecraft kliens ingyenesen letölthetõ, legalábbis régebben az volt. Egyébként fantasztikus, mire képesek egyes emberek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát azért a sorozatbeli megvalósításnál mindenképpen jobb... és az a durva hogy nemcsak Királyvárt de egész Westerost megcsinálták.

Ilyenkor sajnálom hogy nincs meg a Minecraft <#rinya>

Kata
Néhány elemi hiba van benne (pl. a Red Keep abszolute nem így néz ki még a könyv leírása alapján sem, és Baelor szentélye sem ilyen magas), de mindeképpen emberfeletti teljesítmény volt ezt összerakni. Minecraft ha jól látom?

[/cserf][/fülünyúl]

nemrossz...😊

Malakai
Hivatalos, hogy kettévágják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de akkor most tuti, hogy a 3.évad csak a kardok vihara felét dolgozza fel? Hivatalosan errõl nem olvastam semmit, csak 1-2 fórumozótól hallottam

Narxis
Jah, jó lenne még mondjuk 5 rész.

Persze, csak mondjuk egy jórészt stúdióban leforgatható sorozat jóval hamarabb el tud készülni, mint ezek a nagy kaliberû kalandok.
Azt hiszem pont a Jóbarátok volt, amit élõ közönség elõtt vettek fel. Improvizáció, kisebb bakik, hibák simán bennemaradtak, ha a közönség jól vette. Egy ilyen GoT jellegû dolog jóval profibb megvalósítást igényel, többek között ezért is szeretjük ennyire.
Mondjuk ez igaz ja😊 (nem hittem, hogy ilyen sokba van mondjuk...egyébként ha jólemlékszem, a Róma sorozat került ilyen 100milliüba anno)
Lantee: amit mondassz pont, hogy nem extra, az már mindennél így van😊

És azt se felejtsül el, hogy a részeket EL KELL KÉSZÍTENI. 😊
A forgatókönyvet meg kell írni, a helyszíneket ki kell választani, oda kell cuccoltatni a 2-300 fõs stábot, a koncepciósoktól kezdve a maszkosokon át, a logisztika, a díszlet, a szereplõk, stb. stb. stb.
És utána le kell forgatni, meg kell vágni, effektezni, próbavetíteni, hiba esetén pótforgatni...

Nem olyan egyszerû az, hogy van a könyv, aztán "Sanyikám, akkor most állj a sziklához, és olvasd a 85. oldal hármas bekezdésétõl" 😄
Shiwo
sok olyan sorozat van, ami 20-22 részes, teli van töltelék részekkel, amik egyáltalán nem viszik elõre a fõszálat.. a rövidebb sorozatok általában tartalmasabbak, nem nyújtják, mint a rétestésztát.. és hát ne felejtsük el, hogy az egyik legdrágább sorozat jelenleg a GoT, anyagilag is macerásabb lenne egy hosszabb megoldás.. és hát ne felejtsük el, így a 10 résszel is kb 10 óra egy-egy évad, ahogy Malakai is megemlítette a mozifilmeket, 10 órába mennyi minden belezsúfolnak.. gyakorlatilag egy komplett Gyûrûk ura trilógia belefért a 10 órába, ráadásul sok filmnél 2-3 év is eltelik a folytatások között, szóval rossz szavunk nem lehet..
és elvileg még így sem költenek rá annyit, mint sok mozifilmre (elvileg 50-60 millió US$ volt az elsõ évad, sok 2 órás mozifilmre meg elköltenek 100-200 US$-t is.. viszont mozifilmnél sok pénzt hoznak a jegyárak, míg ennél a sorozatnál az HBO elõfizetõk adják a fõ tõkét, mert még reklámok sem nagyon vannak ezen a csatornán..

amúgy meg mintha arról lett volna szó, hogy a 3. kötetet 2 évadban fogják megvalósítani... és erõs a gyanú bennem, hogy a 4. és 5. kötetet egybeolvasztva 3-4 évadban fogják prezentálni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Malakai
Mert mozifilmek esetén más a helyzet? Ez velejár a médium konvertálásnak.

Egyébként köv évad már csak a felét fogja feldolhozni a Kardok viharának.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyetlen bajom ezzel a sorival^^ és lehet már volt tárgyalva, de hogy:
egy évad csak 10 rész és utána full 1 évig kakukk...tiszta vicc és múltkor fel is dühített, mert FB-n is tolják állandóan az anyagot és még hol van március mindig ?:S

És ugye minden kötet egy évad...namár most, rengeteg minden kimarad így ha jólsejtem (nem olvastam a könyveket még) nagyon kevésnek tûnik a 10 rész és 2. évadnál is volt, hogy alig haladt valami 1-1 részben vagy lapos volt emiatt.

Persze van egy tendencia meg HBO és így szokott lenni hogy 10 rész meg minden értem, dehát mégis...ez így gyengusz - 2 hónap alatt lemegy az évad és kakukk.
Ráadásul nincs is szünet közte, mert nem olyan idõszakban megy.

Anyagi oka tuti nincs, nem lenne...igény lenne rá - a rovására se menne szerintem, ha már legalább egy pár résszel többet kapnánk stb.

Na mind1 😊))

Narxis
lol

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

steven seagal?
Lunki88
A szájáról lehet felismerni legkönnyebben. 😊
Malakai
Gorgo királynõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Piszkos  Fred
Vadak Urában mi volt?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Zenszkij
Pedig azt hittem feladom a leckét 😄.

modellmaker
😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MeoH
Sarah Connor 😛

fuck mmo's..i.,

Zenszkij

Narxis
Csak poénkodtam. 😄

akyyy
pedig anno én azt képzeltem bele, hogy a falon túl autók vannak meg a jövõ, a mi világunk, és sírva menekülnek vissza, a zombik meg igazából politikusok, stb...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szucsy89
Értem én nem kell az irónia, csak furcsa volt nekem ez a trailer.

Még a végén Vadak Urát csinálnak a sztoriból 😊
Narxis
Egy féregjárat fog nyílni ami összekapcsolja a mi világunkat az övékkel és háborúzni fogunk aminek során õk egyesíteni fogják erõiket és békét kötnek egymással.