Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://gaborszantai.co.uk/
fuck mmo's..i.,
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
összességében tetszett😊
fuck mmo's..i.,
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/cserf][/fülünyúl]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egyébként úgy szedik szét a két könyvet, hogy a 3. évad a 3. könyv háromnegyedéig fog menni. A 4. évadba pedig kerülnek részek, majd a 4. és 5. könyvbõl is.
Bazz nagyon várom már az évad végét. Most akkor biztos, hogy a 3. könyvet 2 évadra szedik szét? Mert akkor az ultimate poén nem lesz lelõve ebben az évadban, azt pedig nagyon sajnálnám, ha még egy évet várni kéne rá.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[/cserf][/fülünyúl]
Szóval nekem úgy tûnik, ezeknek nagyon nincs tudatában, nem patthelyzetben van, hanem még rosszabban most.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Majdnem kinyírta Joffrey-t is, pedig ott a saját életét kellett volna ezért feláldoznia, de hajlandó volt rá. Ha a Hound meg nem menti, akkor története ott véget ért volna. Sokkal okosabb, mint gondolnák, csak még tapasztalatlan és nagyon elõnytelen helyzetbe kényszerítették. Más már rég beszívta volna a helyében, de õ tûr és bírja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sansánál már az is fegyvertény, hogy nem õrült meg vagy nem vágta fel az ereit egy pillangós fésûvel.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Per Aspera Ad Inferi.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hülyék alatt konkrétan Edmure-t értettem aki rendesen tönkre vágta Robb tervét azzal hogy meggátolta Tywint a folyón való átkeléstõl és attól hogy csapdába essen. Na meg persze ott van Roose Bolton is aki persze nem hülye inkább úgy fogalmaznék nem az elsõdleges érdeke az hogy Robb megnyerje a háborút.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A medve nem játék.
Abszolut nem hülyék veszik körül. Sõt, a hadjáratban résztvevõk közül egynél sincsenek hülyék. Semelyik oldalon sem.
Karstarkékat is meg lehet érteni, különösen Rob anyja után. Robb - bár sorra nyeri a csatákat - olyan hibákat követ el - Deres, Freyekkel kötött szerzõdés, Karstarkék -, amelyeket nagyon kevesen követnének el, talán még Stannis sem, pedig õ - látva az eddigi eredményeit - azért távol volt attól a helytõl, ahol az észt osztogatták.
A medve nem játék.
Sansa pedig mivel teljesen egyedül van, nincsenek barátai, se semmi hatalma, ezért teljesen ki van szolgáltatva a királyi udvarban lévõ nemesek kénye-kedvének. Nem mondhat senkinek sem nemet.
Am. igazábõl nem õ zavar hanem ahogy vezetik szegényt, persze dzsofri után gondolom minden kedves szónak örül.
Ráadásul rászakadt a királyvár. Stb., stb. Nekem nincs ilyen formán bajom vele.😊

Mit értesz az alatt hogy rövidtávra tervez? Nyilván nincs könnyû helyzetben és meg van kötve a keze mivel a vasemberek hátba támadták és a Folyóvidék védekezésre konkrétan teljesen alkalmatlan de nagyon is jól használja fel a korlátozott forrásait.
Robbot bírom, mint szereplõ, de nehezen lesz úgy király, hogy se mágia, se sereg nincs a birtokában. Egyelõre.
A medve nem játék.
Szarni se tudnak elmenni, hogy valaki ott ne lihegjen a sarkukban.
A medve nem játék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez nem igaz , már a sorozatban is bebizonyította többször is