Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Nem, arról volt szó, hogy nettó egy óra játékidõ lesz.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

6 perc az reklam gondolom, az egesz orabol 3 elotte, 3 utana

http://gaborszantai.co.uk/

MeoH
Ez igaz. Semmivel nem hosszabbak a reszek most, mint az elozo szezon. Pedig, jol hangzott a dolog.

fuck mmo's..i.,

stargatelost
Amúgy nem úgy volt, hogy a készítõk megegyeztek az HBO-val, hogy egy órás részek legyenek? Ha jól emlékszem, eddig egy rész volt csak ilyen hosszú, a többi mind 54 perc körül végzõdött. Ez ugye azért baj, mert ha tényleg egy óra lenne mind a 10 rész, akkor idõben kijönne egy komplett epizód az öt-hat percekbõl az eddigiekhez képest. Szóval hogy is van ez? <#fejvakaras> A previouslyt, introt, outrot nem is számolva, ezekkel együtt kb. 51 percre saccolnám a részeket. Pedig annyi mindent el lehetne mesélni...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ennek nagyon szép vége lett, Dany után övék a legérdekesebb történetszál, legalábbis számomra. A 2 manipulátor párbeszéde is jó volt. Azon vettem észre magam, hogy nagyon gyorsan eltelt ez a rész. A 48. perc környékén azt hittem még a közepén járunk a sztorinak aztán BUMM megláttam a számlálót a lejátszón, fura volt. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

voltak nagyon jó részek ebbe a részbe is😄 még a loret is remekül éreztem és tetszett nagyon. remek jelenetek, jó párbeszédek, ámbár voltak megint gyengécskébbek és túl sejtelmesek is, amit érthetõbbre is megcsinálhattak volna most is.
összességében tetszett😊

stargatelost
Látványosan eltérnek, az igaz, de inkább egyre bosszantóbban. Szar munkát végeznek 😊

MeoH
Egyetertek, nagyon jo resz volt. Es nem igazan ertem a fanyalgokat, ez nem egy akcio sorozat, nem fog vegig porogni az 50perc.

fuck mmo's..i.,

RatBaG
LoSA
Nekem az egész sorozattal ez a bajom... 😊 10 részbõl, kb 1-ben történik valami, de az is 5 percig! 😊

[NST]Cifu
s3e06: Borítékolom, hogy megint panaszáradat jön egyesektõl, hogy megint nem történt semmi, holott pont ellenkezõleg: nagyon szép felvezetés jön a jövõre vonatkozólag.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyanakkor egyre látványosabban és mégis ügyesen térnek el a könyvektõl, azt kell mondjam, hogy nagyon jó munkát végeztek a forgatókönyv-írók

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én már olvastam mindkét könyvet de ha legközelebb újraolvasom biztos hogy így fogom. Szerintem elsõ olvasásra elég ha simán olvasod nem kell cifrázni.

stargatelost
Ez elég macerásnak tûnik, bár én is gondoltam rá olvasás közben, hogy valaki biztos összerakta, hogyan lehetne egyben elolvasni. De szerintem inkább rendesen olvasd, én azt mondom.

Van egy ilyen oldal ahol le van írva hogy mikor melyik fejezetet kell olvasni a 4. és 5. könyvbõl és így egyben lehet elolvasni az egészet széttagoltság nélkül. Link Tényleg lehet így olvasni? Jó ez így vagy inkább ne kisérletezzek vele?
Kata
A negyedik és ötödik kötet egyben kezelendõ, mivel ugyanazt az idõszakot mondja el, csak a sok szereplõ és történés miatt a szerzõ maga nyilatkozta, hogy ketté kellett szednie, és õ így döntött, hogy így választja ketté. Éppen ezért az ötödik kötetben meg pont azokról nem fogsz olvasni, akik a negyedikben vannak.

[/cserf][/fülünyúl]

stargatelost
Mindenkit tovább tudnak vinni. Itt nem kell kettészedniük a bagázst. Szépen is nézne ki, ha néhány fõszereplõ színésznek nem lenne munkája egy évig 😊 Theon is többek között ezért szerepel ebben az évadban.

Mor3llo
Azért annyira nem...Cerseit, Jaimet, Samet, Briennet, Aryát stb. tudják tovább vinni

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A negyedik könyv eléggé elmegy a fõvonaltól. Egy rakás új szereplõ van benne és elég kevés régi.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

a.carkey
Szuper. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A humorosból:

A medve nem játék.

Remélem egyre gondolunk, lesz itt áll leesés bõven 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lelesz lõve az ultimate poén a 9. részben, ha elolvasod a részek címeit ez kiderül.

Egyébként úgy szedik szét a két könyvet, hogy a 3. évad a 3. könyv háromnegyedéig fog menni. A 4. évadba pedig kerülnek részek, majd a 4. és 5. könyvbõl is.

Bazz nagyon várom már az évad végét. Most akkor biztos, hogy a 3. könyvet 2 évadra szedik szét? Mert akkor az ultimate poén nem lesz lelõve ebben az évadban, azt pedig nagyon sajnálnám, ha még egy évet várni kéne rá.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

"The Hound has superpoked the shit out of Lord Beric" <#taps> <#nyes>
stargatelost
Game of Thrones Facebook Recap 3x05, avagy kurva viccesen milyen lenne, ha az epizódok a facebookon zajlanának le <#nevetes1><#nevetes1> Szénné lehet szakadni rajta 😄 Itt a többi 😄

Count Adyn
“When you play a game of thrones you win or you die.” 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kata
Elég sok karakter megy végig jellemfejlõdésen, ahogy Sansa is "ki fogja nõni" a naivitását.

[/cserf][/fülünyúl]

trident
Igen, de jelenleg nincs egy olyan szövetségese, aki ebben meg tudná erõsíteni vagy nem ismeri meg a királyváron kívüli történéseket.

Szóval nekem úgy tûnik, ezeknek nagyon nincs tudatában, nem patthelyzetben van, hanem még rosszabban most.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sir Quno Jedi
Jaja, Sansa sokkal erõsebb, mint akár saját maga hinné. Mégiscsak Lord Eddard Stark és Lady Catelyn Stark édes leánya. Egyszer akár õ lehet Észak uralkodónõje, csak Rob áll elõtte egyelõre.

Majdnem kinyírta Joffrey-t is, pedig ott a saját életét kellett volna ezért feláldoznia, de hajlandó volt rá. Ha a Hound meg nem menti, akkor története ott véget ért volna. Sokkal okosabb, mint gondolnák, csak még tapasztalatlan és nagyon elõnytelen helyzetbe kényszerítették. Más már rég beszívta volna a helyében, de õ tûr és bírja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

trident
Shea örül, ha háttérben maradhat és nekem úgy tûnik, nem ismer igazából senkit sem királyvárban.

Sansánál már az is fegyvertény, hogy nem õrült meg vagy nem vágta fel az ereit egy pillangós fésûvel.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Gregor vezette az elõvédet így közvetlenül õt verte vissza az igaz de ha nincs ott akkor Gregor után Tywin is belesétált volna a csapdába a hátvéddel és egész seregével együtt.

Shiwo
Tywin-t nem tudta volna átcsalni, ott a lovagló hegy körbekerítését puskázta el a csávó...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen jelenleg elég rossz helyzetben van Robb. De ez csak részben a saját hibája persze tényleg csinált hülyeségeket de a harctéri teljesítménye 100%.

Hülyék alatt konkrétan Edmure-t értettem aki rendesen tönkre vágta Robb tervét azzal hogy meggátolta Tywint a folyón való átkeléstõl és attól hogy csapdába essen. Na meg persze ott van Roose Bolton is aki persze nem hülye inkább úgy fogalmaznék nem az elsõdleges érdeke az hogy Robb megnyerje a háborút.

Joff a legjobb arc kár hogy keveset szerepel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

a.carkey
Sansa fogságban van. Ott nagyon nem ugrálhat senki sem, különösen Joff mellett, aki elég nagy pata ...

A medve nem játék.

a.carkey
Háborút kell nyerni, nem a csatát. Rövid távra tervez, simán lekaszálja a szövetségeseit, ahelyett, hogy a gyõzelem miatt megfogadná mások tanácsát.

Abszolut nem hülyék veszik körül. Sõt, a hadjáratban résztvevõk közül egynél sincsenek hülyék. Semelyik oldalon sem.

Karstarkékat is meg lehet érteni, különösen Rob anyja után. Robb - bár sorra nyeri a csatákat - olyan hibákat követ el - Deres, Freyekkel kötött szerzõdés, Karstarkék -, amelyeket nagyon kevesen követnének el, talán még Stannis sem, pedig õ - látva az eddigi eredményeit - azért távol volt attól a helytõl, ahol az észt osztogatták.

A medve nem játék.

Ezt a mondatodat jegyezd le, és majd pár évad múlva jusson eszedbe.

Sansa pedig mivel teljesen egyedül van, nincsenek barátai, se semmi hatalma, ezért teljesen ki van szolgáltatva a királyi udvarban lévõ nemesek kénye-kedvének. Nem mondhat senkinek sem nemet.

szucsy89
Ilyen karakternek is lenni kell, nem lehet mindenki Tyrion/Kisujj 😄
Narxis
Igen, értem, hogy õ ilyen de ragadhatna rá ott egy kis furfang, fõleg a prosti csaj miatt, õ talpraesettebb. 😄

Am. igazábõl nem õ zavar hanem ahogy vezetik szegényt, persze dzsofri után gondolom minden kedves szónak örül.

trident
Nem, hiszen ilyen, így nevelték. Naiv, fiatal lány, aki hímez és várja hogy hozzámenjen egy nemeshez.

Ráadásul rászakadt a királyvár. Stb., stb. Nekem nincs ilyen formán bajom vele.😊

Narxis
Titeket nem zavar Sansa együgyûsége? 😄

Hogyne lenne már jó hadvezér ha megnyerte az összes csatáját? Az hogy éppen pillanatnyilag vesztésre áll a háború, csupán amiatt van hogy idiótákkal van körbevéve és hogy a csatatéren kívül hozott pár rossz döntést.

Mit értesz az alatt hogy rövidtávra tervez? Nyilván nincs könnyû helyzetben és meg van kötve a keze mivel a vasemberek hátba támadták és a Folyóvidék védekezésre konkrétan teljesen alkalmatlan de nagyon is jól használja fel a korlátozott forrásait.

a.carkey
Robb nem jó hadvezér, mert folyamatosan rövid távra tervez, amivel nem lehet megnyerni egy háborút. Ráadásul folyamatos lépéshátrányban van, mindig valamivel még foglalkoznia kell: Deres, szövetségesek, árulás, fogyatkozó sereg, elveszített területek, miközben Joff csak néz ki a fejébõl, és mindent elintéznek neki olyan emberek, akik 2/3a utálja, mint a szart.

Robbot bírom, mint szereplõ, de nehezen lesz úgy király, hogy se mágia, se sereg nincs a birtokában. Egyelõre.

A medve nem játék.

a.carkey
Az igazán nagy emberek sosem népszerûek. 😊
Szarni se tudnak elmenni, hogy valaki ott ne lihegjen a sarkukban.

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Senki és semmi az nem ugyanaz. Neki az a fixa ideája, hogy valami hatalmasat és nagyszerût hagy maga után (kb. mint a fáraók a piramisokat) és ha kell a saját gyermekeit is beáldozza ezért, még akkor is, ha a vér is számít az örökségét illetõen. A lannisterekért beáldozza a lannistereket ugyebár... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akinek nem számít semmi az szarik a világra, pl a lannister név biztos számít neki valamit, meg a vér ahogy ez többször is bebizonyosodott

Sir Quno Jedi
Õk csak eszközök a céljaihoz. Még a törpét is megtartotta, mert lám, jó lesz az még valamire és tényleg. 😄

" már senki sem számít neki."

ez nem igaz , már a sorozatban is bebizonyította többször is

Sir Quno Jedi
Az a szép Tywin-ban, hogy õ önmagában veszélyes és tud valamit. Ha fordulna a helyzet és neki kéne az északiakat irányítani, Robék és a többiek meg délen az ellenfelei, akkor is megoldaná rövid úton, hogy mindenki beszopja, mint a torkosborz. Mivel a puszta léte is fenyegetõ. Õ sem volt ilyen mindig, errõl volt is szó, de már megöregedett, megkeményedett a szíve, mint a jég és már senki sem számít neki.