Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ಥ_ಥ
Amúgy igazából mit mond itt? Csak mert az tuti, hogy több f*szt fogott, mint kilincset... <#eplus2>#eplus2>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A kisgyerekeket a könyvben Bûzös (Ramsey álruhában) ölte meg a sorozatban meg gondolom Dagmer. Deres népét és a vasembereket is Ramsey parancsára mészárolták le Bolton katonák.
Theon a körülmények áldozata a legnagyobb bûne az hogy dicsõségre vágyott és ezért elképesztõ szenvedéseket kell kiállnia. Nagyon könnyen szidod de kíváncsi lennék te mit csináltál volna az õ helyében.
ಥ_ಥ
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tetszett Tywin és a tövis királynõ közötti beszélgetés. Sikerült az öreg hölgyet a könyvnek megfelelõen bemutatni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Tywin két kisebb házat is teljesen elpusztított, ennek állít emléket a "The Rains of Castamere" dal is.
Why so serious?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezek nem "apró botlások", hogy jujj, megzavarodtam és MEGÖLTEM azokat az embereket/gyerekeket hidegvérrel. Fõleg, hogy olyanokat mészárolt és mészároltatott le, akiket kora gyermekkorától ismert, nem vadidegeneket.
Csak egy pszichopata szociopata tesz ilyesmit és saaaaajnos ezt nem toleráljuk. Szerencsére mások sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha igazán "jó" ember lenne, visszatérne és maga kérné a kivégzését Rob-tól (aki eztán tutira meg is adná neki ezt a kegyet, már gyakorolt 😄). Így azonban egy hitvány kis féreg, akinek nincs joga az élethez. Ezek nem megbocsátható hibák. Sem "akkor" nem voltak azok, sem most.
Dzsofrinak a qrva anyját most már komolyan, a vén csontváz képû Olenna Redwyne-nak meg végre letörték már a szarvát, Tywin papa megint csak badass volt <#nyes>#nyes>
Számomra a 3. évad "huplisabb". A lendülete változóbb, mint a korábbi kettõ. De természetesen elfogadom, elõ kell készíteni a terepet, be kell mutatni az egyes cselekményekhez és szereplõhöz vezetõ utat.😊
De jó ez, élvezem. Nekem nagyon tetszik, amit elém raktak, kellett nagyon a Varys - Kisujj beszélgetés és a DZSOFRIS jelenet is.
A végén a smárolás & belenézünk a naplementébe témázást kihagytam volna, de biztos sok nõi hölgy is nézi a sorozatot és kell nekik.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A harmadikat elnézve nem csodálom azokat, akik a könyvek ismerete nélkül egyre csalódottabbak és kaszálják.
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
fuck mmo's..i.,
Úgy értem hogy például a 6. könyvbe tervezett egy hatalmas csatát de most hogy van sorozat inkább csak egy kisebb csetepaté lesz 100-200 emberrel hogy a sorozatban is meg lehessen csinálni kis költségekkel.
Könyv spoiler: (bocsi mindenkitõl, de máshogy nem tudom elmagyarázni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja és négyen mászták meg a Falat? Hárman fognak támadni? 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Figyelembe véve, hogy mennyi minden történik a könyvben, még 2x10x60 (20 óra) is kevés lesz a történet ezen részéhez, hiszen sok, késõbb kritikus szereplõ még be se mutatkozott.
"Hosszabb lesz a megszokottnál a Game of Thrones 3. évad, de ez sajnos nem a részek számában, hanem az epizódok hosszában lesz csak tetten érhetõ. Az HBO 50-60 percet ad egy részre és most 52-53 helyett 56-57 perc anyagot fognak belezsúfolni egy epizódba. Az évadzáró esetében pedig lehet, hogy engedélyt kapnak a 60 perc átlépésére is a készítõk."
Oké, ez sem egy óra, de 57 se sokszor volt...