Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Jó de ha egy évadon át készülnek a csatára és 5 perc alatt 3 emberrel mutatják be a csatát azért az kicsit furcsa nem?

Tény, de azért nincs nagy energia (és pénz) belefektetve, mert nem azon van a hangsúly! Ha csatákról szólna a sorozat, nyilván normális lenne. Itt a drámán, a történeten, a karakterfejlõdésen van a hangsúly, és ehhez pont elég, hogy k*rva jó színészek játszanak benne és valós helyszíneken forgatnak. Egyébként nekem is szemet szúrnak az ilyen gagyi CGIk, de egy ilyen sorozatban eltûröm.

CGI-vel is az a baj hogy abból se tudnak normálisat csinálni ennél a sorozatnál egyes várak úgy néznek ki mintha valami ûrlények építették volna õket.

Persze, igazad van. Ha pont ennyi a költségvetés, akkor ne vegyék el máshonnan csak azért, hogy nagy csaták legyenek 😊

Nekem pont ez tetszik ebben a sorozatban, hogy igazi tájakat formálnak át egy picit. Egyébként nekem egybõl levágós ha CGI táj van és nekem gagyi hatása van az egésznek. Színészeknek sem mindegy, hogy tényleg kib*szott hidegben kell szinészkedniük, vagy fúj rájuk 2 ventillátor és egy zöld vászon elõtt bohóckodniuk.

Sokat lendítene, de sok meló ám. Kaszkadõrök, CGI is kell bele... Sok lóvé. Meg a sok színészt meg kell tanítani meghalni, illetve kardot forgatni, mert annak se örülnétek ha csak azt mutatnák, hogy mindenkit leszúrnak és levágnak 😄

Fehercsoki
Igazi tájak igen, de manapság már olcsó és jó CGIt lehet csinálni, szóval kár utazgatni.

Sir Quno Jedi
furcsa is lenne olyan tömegjeleneteket várni, mint a trójában pölö...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kicsit engem is zavar, hogy a csatákat, amikben sokan vennének részt, egyszerûen átugorják. Oké, hogy nem arról szól, de szerintem elég sokat lendítene a sorozaton. Bár így is bejön, de lehet, hogy azért mert nem nagyon van hasonló 😊

Sorozatos mértékkel nagy költségvetés, de még így se költenek rá annyit mint egy átlagos hollywoodi filmre...

Why so serious?

Hát igen de nálam az verte ki a biztosítékot amit az elsõ évadban csináltak amikor annyi volt a csata hogy tyrion kapott egyet a fejére és mire felébredt vége is volt <#falbav>

De egyébként nehogy azt higgye valaki hogy csata buzi vagyok amit a történettel meg a karakterekkel csinálnak sokkal rosszabb... és ezt még a pénzre se foghatják.

Count Adyn
mwhaha😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tower Guard
Gondolom persze ez így volt megírva, én nem olvastam, de ezt akkor is túlzásnak tartom amit csináltak. De ha még ezután valaki jön azzal, hogy ez még semmi, akkor nem tudom elképzelni mi lesz még itt 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

egyébként rengeteg pénzt elvisz nekik az, hogy minden helyszín "valós". A falon túli részeket Grönlandon vagy hol forgatták le (nem kis munka olyan idõben ennyi eszközt illetve embereket megmozgatni). A tájak igaziak, egyik sem CGI egyébként...

Láma!
A szereplõk néhánytól kivételével nem befutott színészek, azonban a pénzt elviszi a díszlet, és a helyszínek, ugyanis a 3 fõ helyszínt (észak, keskeny tenger tulpart, királyvár és környéke) a világ több pontján veszik fel, Horvátországtól kezdve Izlandig.

Hát a King's Landing ostroma szerintem rém gagyira sikerült. Ha csak olyat tudnak összerakni, akkor inkább ne is mutassák a csatákat egyáltalán. Én elégedett vagyok a filmben lévõ szájkaratézással is. Úgy is a szereplõk meg a dráma miatt nézem, mert a színészek kivállóak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elvileg nagy költségvetésbõl dolgoznak de ezek szerint nem elég nagy mert helyenként elég gagyi...

Fehercsoki
Egyébként ez valami kis költségvetésû sorozat? Mert King's Landing ostromát se nagyon mutatták be, Yunkai ostromot meg egy az egyben kihagyták...

Fehercsoki
Hát erre most nem tudok mit mondani, de nem kell félni ezt beraktam a kedvencekbe, szóval innen nem fogok eltûnni.

Hú komám. Engem nem zavar, ha trolkodsz vagy mit tudom én, itt sem zavar, ha megvan a saját véleményed. Most ezen a kommenteden kaptam fel a fejem. Szóval azért nem írsz többet egy topicba, ahova eddig írogattál, mert kikerült a top 10-bõl?!? ...és lusta vagy megkeresni?
Ezt a hozzáállást... egy életmûvész lehetsz...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fehercsoki
Hát nem tudom, biztos én vagyok a hülye de nem tudom felidézni hogy mi volt az a sok fontos dolog. Elsõ évad nagyon jó volt, sok minden történt benne(pedig ott aztán nem volt sok akció), lehet hogy csak ezért vártam túl sokat...

"8 részen át csak beszélgetnek(a semmirõl)"

Szerintem adjal legkozelebb hangot ra vagy egyszeruen figyelj oda es akkor nem a semmirol fognak beszelgetni. Ez nem akciosorozat, mint a Spartacus: Swords and Whores, hanem drama fantasy elemekkel.

http://gaborszantai.co.uk/

Fehercsoki
Apple topicba pedig csak azért nem írtam többet mert kikerült a top 10bõl és külön nem volt kedvem megkeresni.

Fehercsoki
Teljesen komolyan írtam amit írtam, ha tudod cáfold meg.

Az Apple topikbol hamar elhuztal, miutan kiderult, hogy eleg gyenge szinten trollkodsz. Itt is ravilagitsunk vagy bezarod a bongeszodet magadtol es lemesz jatszani a tobbiekkel?

Fehercsoki
8 részen át csak beszélgetnek(a semmirõl) aztán egy részben meg gyilkolnak. Ha nem 1 évet kéne várni egy ilyen évadra akkor még elmenne, de így ez nagyon kevés. Szerintem csak azért mert ennyire könnyen halnak a szereplõk még nem lesz jó a történet...

Ha megtalálom, hogy hol olvastam, belinkelem. 😄
mostmár végig nézem az évadot, addig nem látom értelmét a könyvnek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem veletlenul mondogatjuk. Hidd el, csak jot teszel magaddal, ha elolvasod. Nem azert, mert eg es fold, hanem mert jobban megerted a sorozatot es a vilagot mogotte.

pont ezért írtam amit írtam, majd megtudjuk mi lesz nem kellenek a nagy megmondó kommentek mert ti már olvastátok a könyvet

Az osszes jamaikai igy irja a dalokat😊))

Ennyi pénzbõl nyilván van pénze drogra az öregnek <#nyes>

Még nem láttam ezt a részt, de van egy érzésem, hogy a Fény Ura barbárkodik egy kicsit.
Valahol olvastam, hogy Martin úgy írja a könyveket, hogy egy hang súgja mit kell írnia. Nem tudom mennyire igaz, de... 😄
Az kar lenne, mert evadzaro reszkent az utne nagyot...

Mindegy, csak legyen vege es kezdodjon a True Blood 😊

Remélhetõleg, de szerintem várni kell majd a köv. évadig. 😞

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Szerintem következõ évad lesz belõle.

Kovetkezo heten megerted miert mondjuk.

nah jönnek a szokásos "ez még semmi majd figyeljétek mi lesz még" kommentek <#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

év youtube kommentje 😄

Jon Snow: Crows before hoes

én olvastam a könyvet de kirázott a hideg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mondjuk jobban adta volna a teremben a gyilkolós jelenet ha közben ment volna a Rains of Castamere...

ToCsEk
mi a picsa volt ennek a rész végén omg, még még még<#wow2>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

RatBaG
hallottuk már elégszer, hogy az öreg martin nem szarozik a karakterekkel, de ez azért durva volt.
aztakurva!

Per Aspera Ad Inferi.

Ha nem olvastad a konyveket, akkor ezt ugy hivnam: bemelegites 😊

nem olvastam a könyveket
úr isten ez mi volt?!!
nem térek amgamhoz

Jól megoldották a részt.

Onnan mikor a Frey csávó bezárta az ajtókat libabõr volt.
Most nézegettem a wikit és belefutottam egy dologba Robb hagyott az Ikrekben 400 embert Helman Tallhart vezetésével hogy biztosítsák Walder Frey hûségét. Csak egy fél mondat van róla a könyvben valószínûleg ezért nem emlékezik rá senki de ezek után nem hiszem hogy bárki fel róhatja neki (vagy Martinnak) hogy nem ismerik a középkori hadviselés alapszabályait 😛

Igen már megvan 😄 Azért köszönöm mindkettõtöknek 😊
cylonflatus
Kb addig tart, amennyi idõ alatt ideraktad ezt a kommentet 😊 Help

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Én ahhoz túl lusta vagyok 😄
Bemész bármilyen póló nyomóba és csinálnak neked 3-4 ezer forintért,vagy neten csináltatsz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak