Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ha lehet "jó" karaktereket mondani azok pont arya vagy tyrion lennének.
ez meg egy olyan világ ahol ölsz vagy téged ölnek meg.
jofrey-val összehasonlítani meg kicsit durva szerintem.
na az tényleg gonosz mert az csupán élvezetbõl teszi azt amit tesz.
Szerintem a kettõ közt van különbség.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
a trónok harca amúgy tényleg jól kitalált dolog, de szinte biztos hogy ez is lufiként fog kidurranni sajnos
a többi meg már csak annak a része h kinek szorít az ember és kiket szar telibe.
"George RR Martin, elmész te a picsába." <#nevetes1>#nevetes1>
Az öreg Freyt illetõen pedig vagy SQJ-nek van igaza (nem hosszabb távra tervez, egyszerûen vért akart látni a sérelméért), vagy egyáltalán nem olyan trükkös, mint amilyennek most tûnik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként valaki egyszer belinkelt ide egy D&D-s képet ha az alapján kéne besorolnom õket akkor Arya egyértelmûen Chaotic Neutral Tyrion meg Lawful Neutral lenne szerintem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még ez a Véreb a végén kiderül, hogy jótékonykodik 😄
Tyrionnak pedig nem volt más lehetõsége. Így is úgy is ölnie kellett volna, csak azt kell észrevenni, hogy mennyi ember életét mentette meg.
Jó persze nem azt mondom hogy Tyrion meg Arya a velejükig romlottak de korántsem azok a tipikus "jó" karakterek van azért sötét oldaluk is rendesen.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Rob kihozott mindent, amit ebbõl a helyzetbõl ki lehetett hozni. Az utolsó szalmaszálat nem tudta megragadni.
Arya kemény, mint Rambo, de egyelõre nem tényezõ.
Bran nyomorék. Sok lehetõsége nincs, de mégis kezd egyre tökösebbé válni.
Jon, mint az "apja". Tökös, vannak elvei, próbálja a feladatát minél jobban megoldani, viszont iszonyat hátrányban van.
Sansa pedig Sansa. Azt szajkózza, annak hisz, akivel legutoljára beszélt.
Cersei keveri a kártyát, de az apja miatt eléggé meg van kötve a keze.
Jaime cseszheti, mert már az elején elqurta, ráadásul a tesóját huzogatja. Ebbõl jól kijönni marhára lehetetlen. 😊
Tyrion éppen most veszi el a Stark lányt. Több esze van, mint az egész udvarnak, de olyan testi hátrányból indul, hogy kevesen veszik õt komolyan. Max. azok, akik már látták akcióban. Vele az a baj, hogy nincs szövetségese. A családja - Jaime kivételével - mind utálja. Ebbõl nehéz kitörni. De még az idióta Joffal együtt is JELENLEG 😊 a Lannister ház életrevalóbbnak tûnik. 😊
Tyrion meg csak több ezer ember halálát okozta a fekete vízen de õ is egy szent ember ezek szerint...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vén farok már az öreg, sokáig nem húzza. Viszont ezek után ki az a degenerált, aki HÁZASODIK vagy szövetségre lép a Freyekkel? A Lannisterek a szövetségesei lettek. Nyilván nem hülye az öreg, vágja a családfát: a csodalámpás Jaime és a Cersei, nos õk nem vesznek el soha Frey lányt v. fiút, Jaime meg ugye nem is vehet. Tyrion? Õ pont egy Starkot készül elvenni. Akkor meg? De most õszintén? Közületek ki házasodna be ezután a Frey házba? Gombóc lenne az esküvõn mindenki torkában. 😊
Szerintem fogságba kellett volna ejteni õket, aztán lesz ami lesz. Tudom, hogy az író így írta meg, és nagyot akart kavarni, de hosszútávon ilyet szerintem ritkán csináltak a történelem során. Hasonlót a magyar történelemben talán Hunyadi László lépett meg, és ugye õ is elbukott késõbb. A családjának akkor szerencséje volt. De pont az az ember, Walder Frey, aki mindig hagyott egy menekülõkaput maga után hogy ha esetleg mégse a Lannisterek nyernének, na az zárja be örökre a családja elõtt a más házakkal való szövetsége, legalábbis bátornak kell lenni bárkinek, aki oda akar beházasodni. Ha Martin ezt a szálat leépíti, remélem hasonlóan bánik el a Freyekkel is. Amolyan Zách Feliciánosan ...
Nem, ez nem hadicsel volt. A hadicsel háborút feltételez. Ez leginkább orgyilkosság vagy árulás. Nem volt semmi hadi esemény, nem volt háború a felek közt és mondhatsz amit akarsz a Starkok és emberei a vendégei voltak. Ugyan nem olvastam az összes könyvet, de :
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Robb pölö jellegtelen volt, Bran idegesítõ, a kicsi Stark még ovis, Sansa jó, de õ is kicsit semmilyen, Arya jópofa, de néha kevés és nem elég sokoldalú, Cathelyn persze korrekt volt, a színésznõ is jól tolta, nomeg Ned, de õ "fejvesztve" menekült a sorozatból... 😄 Pedig õk a "hírók".