19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
MaRee #7946 1:
A targaryeneknek a könyvben is platinaszőke / fehér a szemöldökük, a sorozatban azért nem, mert ahhoz ki kellett volt szőkíteni Emilia Clarke szemöldökét, amit nem akart a többi szerepe miatt.
2:
Amcsiban van ilyenkor valami nemzeti ünnep, ami miatt egy hetet csúszik a sorozat ilyenkor, imdb-n is megnézhetitek a következő rész dátumát. -
sempronius18 #7945 Én olvastam a könyvet, de a fekete szemöldök mellet, mint Targ jellegzetesség biztos elsiklottam. :) -
#7944 A fickó nem tűnik hülyének, sőt. Szal nem állna ki, ha nem lenne tuti BIZTOS a győzelmében. Ergó besztos meg fogja oldani, esetleg némileg nem túl sportszerűen. :DDD -
sata75 #7943 Targeryen jellegzetesség. Olvasd el a könyvet, rengeteg fontos és kevésbé fontos de érdekes infó van benne ami kimaradt a könyvből, köztük a szemöldök is:)
Bár lehet, hogy csak a kella pénz a sárkány CGI-re és nem marad egy kis festékre:) -
#7942 ez az Oberyn új kedvenc karakterem, hatalmas dumái vannak kb. mint Bronnak meg Tyrionnak :D
remélem győz, Cersei arcára akkor kiváncsi leszek -
Nyiri #7941 Oberyn az egyik legjobb karakter. Kurva jó az akcentusa is. Jó színész.
Amúgy csak engem zavar, hogy a sárkány muter elvileg származás szerint full fehér hajjal van megáldva, de közben masszív fekete hernyó szemöldöke van? Azt miért nem tudták maszkírozni? -
#7940 Hát most hirtelen nem tudok olyat mondani... :D Szegény Sansa.. -
#7939 miféle ünnep? -
#7938 -
#7937 Ennek a csajnak mikor volt olyan momentum az életében, amikor végre valami jó történt vele? -
MaRee #7936 Na hát ennek is csak a vége volt jó, úgy látom mostanában ez a tendencia.
Következő részre ünnep miatt két hetet kell várnunk! -
#7935 Jó rész volt! De igazán jó a következő lesz csak :) A vége epic volt, már így is kezdett elegem lenni belőle... :D Szegény Sansa meg cseberből vederbe..:D -
G_ArchAngel #7934 Mellek? :D -
MaRee #7933 Ha Ned nem halt volna meg mert Gofri meggondolja magát, és ezt én ide beírom az előtt a rész előtt, az nem spoiler? -
#7932 vicces, de a spartacus első évadjában eggyáltalán nem a harcok voltak azok amik annyira leragasztottak a monitor elé:D -
#7931 Ez a rész nagyot szólt:)
Két epic jelenet is volt benne, ami nagyon tetszett:)
Érdekes lesz majd a tárgyalás, spoiler nélkül, remélem nagyot fog majd tyrion bajnoka dobbantani:D -
#7930 Semmi spoiler nem volt benne. Kezditek ezt már túlzásba vinni Marcsi. -
#7929 Kettőt? Ááááááááááá.... :( -
Konyigery #7928 Hát egy fokkal jobb mint a második évadban, Ian Whyte-al. :D -
#7927 reményedre a válasz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
abban lesz.. eleve a címe a Vipera és a Hegy
ebből Oberyn a Vipera..
és hát a köv rész trailerében is benne van, hogy elkezdenek küzdeni...
csak várni kell 2 hetet.. :
-
#7926 Na végre lejött és meg tudtam nézni! :D
Azért 2-3 jelenetért már érdemes volt megnézni :p Remélem következő részben már lesz a párbaj. -
#7925 Könyvesbe is leírod? Én már ennyire részletesen nem emlékszem.
A Hegy újracastingja meg valóban szar lett :( Ahogy a #7918-ben írja a kolléga, mint egy jóságos mackó (). :D -
#7924 A waterlooi vért és Nagy Katalin széke atomdurva. :) -
#7923 Rap Battles XXIX? :D
-
#7922 Kisujjt királynak! Lassan a kedvenc karakterem lesz.:)
Sztem nagyon erős rész volt! A Hound-Arya jelenetek szokás szerint nagyon jók voltak, ahogy Tyrion jelenetei is mind, főleg az Oberyn való párbeszéde, a vége meg..:) -
#7921 Privátban megírnád, hogy mik azok a sorok? -
ddany7 #7920 lényeg hogy sikerült elrontaniuk a könyvekben az egyik legemlékezetesebb sort, aki olvasta az tudja mire gondolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kisujj amikor lelöki Lysa-t.
Ez az évad nekem nem tetszik amúgy, össze-vissza ugrál, idióta változtatásokkal. Viszont ami nagyon jó benne, azok a szövegek.
Tyrion és Oberyn szövegei zseniálisan lettek megírva. -
#7919 "Conan Stevens confirmed that he had left the series, due to scheduling conflicts with his other projects: Stevens will be playing the Orc king Bolg in Peter Jackson's The Hobbit prequel trilogy." -
#7918 na az utolsó jelenetnél már tudni lehetett, hogy valaki repülni fog, mikor hallatszott, hogy nyitva az ajtó :DDD
btw az első the mountaint miért cserélték le? szerintem még mindig ő rá illett a legjobban a szerep. ez az új termetre odabasz, de ilyen jóságos nagy mackó feje van, a réginek igazi agresszív szakállas állat ábrázata volt. -
MaRee #7917 Emberkék, értsétek meg légyszi, hogy nem csak az számít spoilernek, ha azt írjátok mi történt az aktuális részben, hanem az is, hogy mi nem. -
#7916 Mindig is az volt. -
#7915 De végre fontos dolgok, csak éppen ezek mind megjósolhatóak voltak. -
#7914 Nekem meg leszedte rss feedből éjszaka:P:D -
#7913 Nekem 15 perc alatt lejött reggel 9-kor.
Mai rész vélemény: Sok minden nem történt. Vége jó volt. :D -
#7912 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi, de ezt töltöm és 0.3kb/s el szedi :/ -
Belkar #7911 Link
-
#7910 én is így szoktam, de 2óra alatt 30% jött le :/ -
#7909 Sahhoz aztán kellett a kondi. Meglepően jó ezeknek a súlyozása, de még simán kitartani/mozgatni is baromi fárasztó (nekem megvolt anno a kondim hozzá azé), nemhogy aktívan harcolni vele percekig. -
#7908 A szokásosról. Picit lassabban jött - nem 20 perc alatt jött le - de lejött. Én torrentz kersőt használom és mindig monova trackert szedek le. -
#7907 Svájcban láttam kiállítva egy korabeli zweihandert, a hegye pont a földet érte és jó pár cm-rel fölém tornyosult (191 vagyok). Beszartam :D